Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75302) woodworm válasza djherby (#75300) üzenetére


woodworm
veterán

Pont a tp-link c1200 egy instabil soc-re épül, lehet, hogy egy teszten villant, de nem megbízható hosszabb távon. A C6 jó lehet, ahogy a C7-es is, de a wifi kapcsán (gondolom ebben csalódtál) nincs egzakt teljesítmény. Meglepő módon változhat két router teljesítménye másik helyszínen és másik kliensekkel.
Ráadásul ezek a gyártók sokszor csak névleg gyártanak, több beszállítóval dolgoztatnak, a tápegység sem egységes. Nem tűnik jó ötletnek egyetlen rossz tapasztalat alapján temetni egy gyártót, és kizárni a vásárlásból, mert hamar lista nélkül találja magát az egyszeri user. Lehet orrolni, mert nincs ajánlott d-link, ez nem a rossz routereik miatt van, hanem a gyalázatos fw miatt. Ha megnézed mondjuk a 860l vásárlói véleményeit, akkor egy instabil, fagyogató, wifi dobáló készülék képe rajzolódik ki, de pl. padavannal az adott időszak egyik legjobb routere volt.
Jelenleg nem azért ajánlott a két asus, mert itt sznob a törzsközönség, hanem mert jelenleg a legjobb ár/érték arányt tudják felmutatni. Nem hibátlanok, nem fognak mindenkinek megfelelni, ilyen routert nem is találsz.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.