Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-26 09:20:33

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59038) woodworm válasza qnadam (#59035) üzenetére


woodworm
veterán

A 4300-as testvérével a wdr3600-assal tudom összehasonlítani, egyértelműen jobbnak találom a lefedettséget. A belső antenna legnagyobb hátránya a pozicionálás, de nincsenek gondjaim a házban. Visszanézve a szálat, a gyári fw-t nem ajánlom egyáltalán, bár a wifi nem tűnik rossznak, de stabilitási gondokkal küzd és a felületet is hétköznapi userekre méretezték, nem kínál túl sok lehetőséget.
Openwrt/lede egyelőre kompromisszumos, a wifi nem működik mindenkinél megbízhatóan, ha nincs szükséged a rendszer sokrétűségére, a padavan hétköznapi használatra bevállt, stabilan, jó wifi képességekkel rendelkezik. A bővítés lehetősége itt is elérhető.

(#59034) diegho
Ez viszonyítás kérdése és mindig adott helyzetre érvényes. Ha zsúfolt a 2,4 GHz, de nincs szükség a gigabitre, ez a 10e Ft alatti összeg vállalható kompromisszum. Az három verzióból a v3, ami nagyon gyenge. A v1-esben lévő chipset minden szempontból hozza szerintem az atheros képességeit, a legtöbbször az implementálással van gond (a c50 esetében nem tudom mi a helyzet). A mediatek kapcsán a nagyobb gyártók bicskája is beletörik ebbe.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.