Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 13:48:44

LOGOUT.hu

Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#96003) fecus


fecus
őstag

Tájékoztatásul:
A Futures költségcsökkentő befektetéssel kapcsolatban leveleztem.
Levelem:
"Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Az Interneten található leírás alapján indítottam egy Erste Future Befektetési Program-ot márciusban. A kód E21.
A kérdésem, hogy a díjkedvezmény érvényesítéséhez megfelelő-e a kód és elegendő-e a megadott kóddal utalni rendszeresen vagy be is kell menni a bankfiókba további papírok kitöltése érdekében?
A másik kérdésem, hogy jól értelmezem-e az Üzleti díjjegyzék alábbi sorai alapján, ha valamelyik hónapban elmarad az utalás, attól az akcióban való részvétel nem szűnik meg csak arra a hónapra nem lesz kedvezmény, de ha a következő hónapban megint lesz utalás, akkor arra a hónapra újra érvényes a kedvezmény?:
„Akciós feltételek meglévő ügyfeleknek:
Azon ügyfelek számára, akik 2022. október 1. és 2022. december 31. között új Erste Future Befektetési Programot indítanak – és az indítást megelőző hat hónapban nem rendelkeztek aktív Erste Future Befektetési Programmal –, az indítást követő két évben a Díjjegyzék szerinti fix és állományi díj 100%-a elengedésre kerül minden értékpapírszámlára vonatkozóan azokban a hónapokban, amelyben legalább 20.000 forint utalás érkezik normál, TBSZ vagy NYESZ-R számlára, bármelyik rendszeres befektetéscsomag megvételére. A kedvezmény csak azon hónapokra vonatkozik, amikor beérkezik a feltételeknek megfelelő legalább 20.000 forint.”
Köszönettel:"

A válasz:
"
Tisztelt ...!
Igen, a díjkedvezmény érvényesítéséhez megfelelő-e a kód és elegendő a megadott kóddal utalni rendszeresen.
Amennyiben adott hónapban nem utal, akkor arra a hónapra nincs kedvezmény, ha utána megint utal, akkor megint jogosult lesz rá.
Köszönjük türelmét!
Tisztelettel:"

Az egyetlen kérdés már csak az, hogy ha valaki belép ebbe a programba az nem törli-e a rendszerekben a randomos kedvezményt? Ha fizetéskimaradás esetén automatikusan belép a randomos kedvezmény akkor az idén már felesleges fizetni.

"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.