Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtyii
aktív tag
válasz
methox1991 #95946 üzenetére
btc max 5%
most esik is
20000 alatt jó vétel hosszó távon -
Vesa
veterán
válasz
methox1991 #95946 üzenetére
Max. a diverzifikálás részeként, valamennyit, esetleg.
-
válasz
PredatorZoli #95942 üzenetére
Ezt jó lenne kideríteni.
24-ben nekem elvileg lesz 3 TBSZ + az állományi, szóval érdemes lehet bohóckodni vele.
Ha most elkezdjük, akkor elvileg 14(15?) hónap díját lehet csökkenteni. -
.mf
veterán
válasz
Sisco2 #95922 üzenetére
Márc. 31-ig kell elindítani, addig az utalásnak is meg kell érkeznie.
Elképzelhető, hogy megint meghosszabbítják, és az év végén is lesz valami akció a sok ex-Randomosnak az akkor lejáró kedvezmény után; de az is lehet, hogy nem. Ha nem lesz, akkor az én esetemben állománydíj 16M-ra, fix díj 1 alapszámla és 3 TBSZ - ez havi 2400 + 4x350 = 3800 Ft. Ha most beutalok 1x 20k-t, majd januártól amíg az IB el nem indul, addig állandó átutalással, akkor csak havi 600 Ft-ot vesztek, és 2025 március végéig jó vagyok.
Ha ugyanez az akció lesz decemberben is, és csak akkor indítod el, azzal csak annyit nyersz, hogy nem kell most 1x beutalnod 20k-t 600 költséggel, és 2025 március helyett decemberig vagy jó. -
Catman
aktív tag
válasz
szkorhetz #95906 üzenetére
Hm, megpróbáltam felvenni a feleségem kincstári számláját, de azt mondja a webkincstár, hogy "A megadott bankszámlaszám helytelen!" Mi lehet a gond? Ezek szerint másik MÁK számlára mégsem lehet utalni? Ki kell utalnom külső számlára, és onnan a feleségem számlájára?
-
peetie1
aktív tag
Ezt passzolom, nem tudom. Talán ha erstén belül csinálod, ott nem mindegy, hogy hogyan adod be a megbízást,mert a Georgeon belül lehet egyszerit is venni. Ha külső bankból utalod ott nem tudom mi alapján különbözteti meg, hogy rendszeres vagy egyszeri utalásból jött a lóvé...
-
tlac
nagyúr
válasz
peetie1 #95798 üzenetére
Annyira azért nem meglepő,benne van a hirdetményben is, meg amikor kezdődött ez a future buli, már akkor is írta valaki h TBSZre 25ezer kell.
a hirdetményben szerepel egy olyan kitétel, hogy rendszeres vagy egyszeri
azt vajon hogyan különböztetik meg?
ha pl. kézzel havonta csinálom, akkor az egyszeri lesz?*Átutalásnál a közlemény rovatban feltüntetendő. A kód az egyösszegű (eseti) átvezetés tranzakcióval kezdeményezett Erste Future Befektetési Program vételek esetén automatikusan kiegészítésre kerül egy ’X’ jelölővel.
**A hatályos Üzleti díjjegyzék II. pontja „Kedvezmény Erste Future Befektetési Program (korábban: Erste Megtakarítási Program) keretében rendszeresen megtakarító ügyfeleknek” alapján. Díjkedvezmény az egyösszegű (eseti) átvezetés tranzakcióval kezdeményezett Erste Future Befektetési Program vételekre nem vonatkozik. -
Fifi
őstag
válasz
forceberg #95923 üzenetére
De a kereső is csak 53 hozzászólást dob ki, ami hamar átolvasható. Persze a hozzászólásokban lévő linkelt hirdetmények és díjjegyzékek elolvasása sem árthat.
-
Sisco2
tag
Melyik a legutolsó nap amikor ezt el lehet utalni hogy elinduljon ez az Erste Future hülyeség? Egyébként én számítok arra hogy év vége fele szórják majd az ilyen akciokat hogyha látszik már élesedni az IBKR TBSZ 2024.. ekkor sokan fognak lelépni, de legalábbis új TBSZ-t már nem náluk nyitnak.
-
Ixion77
addikt
válasz
CriticalHit #95917 üzenetére
Nem mindegyik. De nem is csak az OTP. A kondíciós lista átnézését sajnos nem lehet megúszni.
(Szerintem ami közös, hogy minden bank g*i, és ki akar b*i veled. Sajnos ez az érdekük. Meg kell találnod, hogy melyik az amelyik olyanban az, amit te kevésbé használsz így kevésbé fáj.) -
peetie1
aktív tag
-
.mf
veterán
válasz
szuszinho #95896 üzenetére
Nem tervezek idén újabb TBSZ-t nyitni, mert lakásfelújítás miatt a megtakarításokból inkább csak kifelé fog most áramlani a pénz, mint befelé. Év végéig persze még sok dolog változhat, de egyelőre ez látszik.
Ha már szóba került a téma, hallott valaki valami újat az Erste Future / ex-Randomos kedvezmény kapcsán? Mert ha nem, akkor ma vagy legkésőbb holnap elindítok legalább egy utalást a Future-re, ha az IB jövőre csak sokára indul el, legalább addig is be legyek védve a számladíj és állományi díj ellen.
-
Fifi
őstag
válasz
CriticalHit #95917 üzenetére
Kezdetben itt nézelődnék és finomítanám a keresést a saját igényeim alapján.
-
Ra3
őstag
A másodpiacos DKJ hozamok ugyanazt a mintát mutatják mint eddig, egy nagyobb emelkedés után elkezdik kis lépésekben visszacsipegetni, a múlt heti 14.66%-ról viszonylag hamar visszament 14.4-re, ma már 14.2-nél tartunk.
-
donat_sz
senior tag
Hiányolom Lex régi táblázatát! Az remekül mutatta, mind a kamat, mind a hozam tekintetében az állampírok összehasonlítását.
-
törölt tag
válasz
Gabonetta #95897 üzenetére
Maga a Revolut topupnak nincs közvetlen költsége, de az ERSTE hitelkártyánál készpénzfelvételnek minösül ami azonnal kamatozik és így közvetetten nagyon drága tud lenni, ha nem töltöd vissza rá a pénzt azonnal. Pár éve beszoptam úgy, hogy pont az ilyenek elkerülése végett van 0 ft-ra van állítva a kp felvét hitelkártyáról. Nagyon felidegesített, de pont nem volt akkora összeg, hogy nekiálljak miatta asztalt borogatni.
-
donat_sz
senior tag
válasz
donat_sz #91165 üzenetére
Végre eljutottam a MÁK-hoz (most már aktuális volt, hogy P€MÁP hozamot ki akartam utalni) mint kiderült az online nyitás sikeresen végigment, de egy pipa nem lett bepipálva.. most megtörtént és azonnal ment az új számla felvétele és így a kiutalás is.
Hátha lesz még más szerencsés is ilyen problémával. -
noiq_nolife
csendes tag
Kihirdették az OTP közgyűlés időpontját, még sosem volt ilyen eseményen és gondolkodom rajta, hogy el kéne menjek valamit biztos lehet tanulni ott is. Szoktatok járni hasonlóra, megéri ezért egy szabit elpazarolni?
-
Catman
aktív tag
MÁK-tól ingyenes az utalás más nevén lévő MÁK számlára, vagy csak saját néven lévő számlára ingyenes? Kamatot szeretnék feleségem számlájára utalni...
-
Ra3
őstag
Arra figyelj hogy a törlesztési biztosítás ne legyen bekapcsolva, nekem úgy hagyták, persze sok minden más mellett ez említve sem volt, és csak személyesen lehet lemondani.
Havi díja nem vészes, valami 300ft, de rávágnak 0.67% költséget a felhasznált hitelkeret mértékére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj SSD-k!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest