Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 13:48:44

LOGOUT.hu

Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56980) Ixion77


Ixion77
őstag

Rövid távon még lehet örülni a növekvő biztonságnak, hosszú távon viszont megszűnt az egyetlen magyar diszkont bróker:

Tájékoztatás a Random Capitalt érintő tulajdonosváltásról

"Tulajdonost vált a Random, a Magyar Nemzeti Bank döntése alapján az Erste Befektetési Zrt. megvásárolhatja a társaságot. A tulajdonosváltás a díjakat, a kereskedési rendszert nem érinti, az ügyfelek továbbra is a megszokott módon és feltételek mellett kereskedhetnek."

Természetesen cél, hogy a Random ügyfelek számára is elérhető legyen az Erste széles szolgáltatási- és termékkínálata, megismerkedjenek a vállalat nyújtotta előnyökkel.
Az üzlettel két nagy múltú, erős cég egyesíti erőit, hogy a piacon elérhető lehető legmagasabb szintű brókeri kiszolgálást, innovatív, egyedi megoldásokat nyújthasson.

"Hello Erste!
Tudtuk, hogy ennek a pillanatnak el kell jönnie. A Randomnak szüksége lesz egy olyan partnerre, amely megfelelő háttérrel biztosítani tudja a gyors növekedést. Mára elértünk egy határhoz: magyar, magántulajdonú társaságként már nem vagyunk képesek lépést tartani ügyfeleink bővülő számával és igényeivel.
A megfelelő szolgáltatási limitek biztosítása, az új termékek bevezetése, a szolgáltatások bővítése, a folyamatos fejlesztések olyan erőforrásokat követeltek meg, amelyeket középtávon már nem tudtunk volna finanszírozni. Be kellett látnunk: az ügyfeleink érdeke is az, hogy a Random szabadon növekedhessen, innovációs képessége kiteljesedhessen. Lépnünk kellett.
Olyan partnert kerestünk, amely értéket lát bennünk. Amely a tudását akarja tovább fejleszteni. Velünk, közösen. Kiemelten fontos volt, hogy az új tulajdonos vigye tovább, amit elkezdtünk, támogassa a sikeres növekedést. Egyrészt tudja, hogy mit vesz, és méltó módon képviselje ezt a hatalmas belföldi állományt. Másrészt sikeresen legyen képes a Randommal ötvözni, átalakítani saját online szolgáltatásait, és tovább fejleszteni, szélesíteni az ügyfeleinknek kínált megoldások körét.
Az Erste számunkra az első számú alternatíva volt. A befektetési piac egyik legnagyobb szereplője, banki hátterű, de mind a mai napig önállóan működő brókercég, a legszélesebb hazai termék- és szolgáltatási palettával és kiegyensúlyozottan működő online kereskedési rendszerrel. Ez egyesítve a Random egyszerűségével és gyorsaságával, kiemelkedő dinamizmusával olyan magas minőséget hoz létre, amely mind a két társaság ügyfelei, mind pedig a teljes magyar tőkepiac előnyére válik.
Nekem Cselovszki Róbert személye erre garancia. Az Erste Befektetési Zrt. elnök-vezérigazgatóját húsz éve ismerem – azért őt kerestük meg, mert tudom, mit gondol a világról, a tőkepiacokról, a magyar tőzsdéről, a brókercégek működéséről, az online befektetések lehetőségeiről, az ügyfelek kiszolgálásáról. Tudom, hogy nála a Random Capital tudása, értékei, ügyfelei jó kezekben lesznek. Örülök annak, hogy a következő időszakban közösen dolgozhatunk egy olyan kiszolgálási modell létrehozásán, amely a megszokott gyorsaságot és egyszerűséget megőrizve a befektetési lehetőségek még szélesebb tárházát kínálja majd ügyfeleinknek.

Virág Ferenc
Alapító-tulajdonos
Random Capital"

A tulajdonosváltás és a Random Capital működését érintő változások részleteiért, látogassa meg az Erste Investment dedikált weboldalát az alábbi gombra kattintva!

[ Szerkesztve ]

"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.