Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 13:48:44

LOGOUT.hu

Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48453) Ixion77 válasza Sub-S (#48451) üzenetére


Ixion77
őstag

Én az egyik prémium bankárnak bemutattam hogy mi van a saját hirdetményükben :) Egy másikról meg egy idő után rájöttem, hogy bármit javasol, annak az ellenkezőjét kell tenni... Sajnos elég sokat vesztettem mire ez kiderült. Az OTP Supra főmágusában meg annyira hittem, hogy a pénzem jelentős része abban van... 5 év hozam: 1%
Szóval én sem hiszek a "szakértőkben". Ugyanúgy nem tudják a jövőt mint te vagy én, de még érdekeltek is a saját alkalmazójuk érdekeinek képviseletében, valamint a te pénzedből tartják el magukat. Lex-el ellentétben úgy gondolom, hogy a vagyonosok jelentős része tisztában van ezzel, és ezért inkább a saját feje után megy. Nem véletlenül olyan népszerűek az ETF-ek.
Az igazán vagyonosok ráadásul nem befektetéseket tartanak, hanem cégeket, ingatlanokat, földeket, termelőeszközöket, esetleg műtárgyakat.

#48452 Lex Icon: Nem engedik az ügyfelet pánik döntésekbe: A frászt nem. Az fent említett második konkrétan felhívott és keltette a pánikot, ilyen-olyan "azt suttogják a bennfentesek" szöveggel. Mikor jeleztem neki hogy amit mond az konkrétan a BÉT szabályzatába ütközik, akkor csak hümmögött hogy ő azt nem tudja.

[ Szerkesztve ]

"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.