Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vnorbi

    aktív tag

    válasz Victoryus #32260 üzenetére

    Meg amúgy 2-3 nap csúszás van a befektetési jegy árfolyama és a tőzsde mozgása között. Viszont, ha arra fogadtak az év végén, hogy a tőzsde tovább esik, és kitartanak mellette, akkor megy ez még lejjebb is. Meg egyébként bármire fogadhatnak, árupiacozhatnak és devizapárok árfolyamának változására is játszhatnak, szóval nem olyan egyértelmű a dolog, hogy ha minden emelkedik, akkor ennek is emelkedni kell.

    2015-ben, amikor a svájci frank elszállt, két-három nap alatt jó 2 év hozamát vesztették el (20% mínusz a semmiből). Amikor már látták, hogy ez csúnya bukás lesz, de a 3 napos késleltetés miatt ez még nem látszott az árfolyamban, mint a villám, küldtek hírlevelet, amiben magyarázkodtak és biztattak, hogy még egy év, és akár pozitív eredmény is lehet.

    Gondolom, nagyon örült, aki pont két éve vett bele, hogy már csak egy évig kell fizetni a számlavezetési díjakat, és ha addig nem néznek megint el valamit, akkor majd visszakapja a betett pénzét. És úgy is volt, rá egy évre már ledolgozta az esést.

    Ez benne van, fel kell rá készülni, hogy az ilyen befektetések nem csak emelkedni tudnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák