Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz attiati #121394 üzenetére
Magyarországon nagyon hamar "kényszerhelyzetben" találod magad, amint valami érdekesebb ételt szeretnél enni.
Még Pesten laktam, mikor felfedeztem a karibi konyhát, akkor még létezett a Soul Food étterem, kipróbáltuk, nem volt rossz, de csak árnyéka volt annak, amit Angliában kóstoltam, vagy amit akár én otthon össze tudok dobni az autentikusabb receptek alapján.
Mondjuk mostanában megint nyílnak érdekes éttermek, pl én még nem voltam, de a Telex cikk nyomán elküldtem a barátnőmet a Takoba, mikor Pesten járt, olcsó is volt és nagyon elégedett volt vele.
De a Youtube-on található receptek alapján készült kínai kaják is sokkal jobbak, mint amiket a kínai büfék kínálnak - igaz, csak olcsóbb kínai büféket próbáltam Pesten, a valódi "Chinatown" Kőbányán kimaradt.Vidéken meg teljesen reménytelen a helyzet, még a sima házias ételeket sem feltétlenül készítik jól, más nemzetek ételeit pedig botrányosan, pl Sopronban van egy "mexikói" étterem, egyszer sajnos kipróbáltuk, ehetetlen.
#121392 Vesa
Ezzel egyetértek, akinek nem szórakozás a főzés, annak sokkal előbb lesz alternatíva az étterem, főleg ha nem is tud olyan színvonalon főzni, vagy esetleg hozzáadott értékként tekint a társasági életre, amivel egy éttermi étkezés jár.
Én pl introvert vagyok, nekem nagyobb erőfeszítés kimozdulni a házból, mint kifizetni az éttermi számlát.#121398 emvy
Igen, tudom, egyszer szeretném kipróbálni, csak nagyon ritkán járok arra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest