Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Moleman

addikt

válasz attiati #121394 üzenetére

Magyarországon nagyon hamar "kényszerhelyzetben" találod magad, amint valami érdekesebb ételt szeretnél enni. :(

Még Pesten laktam, mikor felfedeztem a karibi konyhát, akkor még létezett a Soul Food étterem, kipróbáltuk, nem volt rossz, de csak árnyéka volt annak, amit Angliában kóstoltam, vagy amit akár én otthon össze tudok dobni az autentikusabb receptek alapján.
    Mondjuk mostanában megint nyílnak érdekes éttermek, pl én még nem voltam, de a Telex cikk nyomán elküldtem a barátnőmet a Takoba, mikor Pesten járt, olcsó is volt és nagyon elégedett volt vele. :K
    De a Youtube-on található receptek alapján készült kínai kaják is sokkal jobbak, mint amiket a kínai büfék kínálnak - igaz, csak olcsóbb kínai büféket próbáltam Pesten, a valódi "Chinatown" Kőbányán kimaradt.

Vidéken meg teljesen reménytelen a helyzet, még a sima házias ételeket sem feltétlenül készítik jól, más nemzetek ételeit pedig botrányosan, pl Sopronban van egy "mexikói" étterem, egyszer sajnos kipróbáltuk, ehetetlen.

#121392 Vesa
    Ezzel egyetértek, akinek nem szórakozás a főzés, annak sokkal előbb lesz alternatíva az étterem, főleg ha nem is tud olyan színvonalon főzni, vagy esetleg hozzáadott értékként tekint a társasági életre, amivel egy éttermi étkezés jár.
    Én pl introvert vagyok, nekem nagyobb erőfeszítés kimozdulni a házból, mint kifizetni az éttermi számlát. :DDD

#121398 emvy
    Igen, tudom, egyszer szeretném kipróbálni, csak nagyon ritkán járok arra.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés