- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Magnum_ #183790 üzenetére
Meglátjuk hova-mikor lyukadunk ki a Focus-Passat sztorival, és hogy milyen gumival jön, de meg fogom nézni ezt a 4 évszakos lehetőséget. Annyit mondtatok emlékeim szerint, hogy az Osztrákok csak bizonyos darabokat fogadnak el télen, ez lehet tudni melyik vagy milyen szabály van erre? (hópihe vagy micsoda rémlik róla).
-
tboldi
nagyúr
válasz
Richard! #183787 üzenetére
Másodjára megnézve igazad lehet.
Egyszer járták a várost egy J Astrával, meg egy messziről kicsit sem feltűnő villogóval, de én azóta sem láttam.
-
RAiN91
őstag
Téli ablakmosók között mekkora különbségek vannak, az olcsót is szabad venni? Olyanokra gondokok pl. hogy elmaszálja a szélvédőn, és nem látok ki.
-
tboldi
nagyúr
GY-M-S megye és a civil rendőrök
Bár Mosonmagyaróvár (és én) nem volt(am) benne.
-
válasz
BigBlackDog #183778 üzenetére
Jaja, azt is néztem, ott csak párszor látszik a kerítésünk. Mondjuk nem csodálom, hogy az Audi azon a felhajtón alig bírt felmenni, én ott nem is tudok kimenni az RS Twingoval, annyira szar.
-
válasz
szabonagyur #183774 üzenetére
Mert g*ci lusta vagyok és csak akkor csinálok meg valamit amikor már muszáj
2 év alatt ment az az autó 9.000km-t, fixen a télit fennt hagyva se lenne gáz amúgy. Csak ha már van két szett, akkor cserélgetem...
-
Hétvégén felraktam feleségem Corsájára a téli gurulókat. Nem volt őszínte a mosolyom a -0.5 fokban szerelésnél
-
MunezXBK
nagyúr
Otthon mennyibe fájhat egy G5 tető + gyári szárny fóliázása?
Itt elég érdekes ajánlatot kaptam.
-
válasz
BigBlackDog #183767 üzenetére
Korrekt áron: 50k... Aha.
-
Szada85
aktív tag
válasz
BigBlackDog #183767 üzenetére
"Budapest és bp kivül 100km körzeten akár kiszállással is!"
Na tessék, látod, van köztük "rendes" is, Ö csak akkor jön, ha hívod (és le is kapja neked)... -
BigBlackDog
veterán
Na, már itt is elkezdődött valami.
-
lenoma
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok.
4 év után kell akksit cserélnem a kocsiban.
Ránéztem a feszülségekre, de nem értek hozzá.
Ezt mértem a szivargyújtóban.
Alapjárat: 14,0 V
Menet közben: 13,2 V
Minden fűtés bekapcsolva menet közben: 12,7 V
Ezen értékek rendben vannak, vagy rá kell nézettni a generátorra is? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #183758 üzenetére
Az oke teljesen. 1.2 i-dsi olyan 6.8 korul eszik varosban nalam.
Skorde olyan 10-11, Bubi 11-12. -
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #183758 üzenetére
👍
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #183756 üzenetére
Az 1.4 i-DSI?
-
szabonagyur
félisten
21 nap alatt 356 km és 27,93 liter benzin és csak város.
-
-
ngaba
aktív tag
válasz
forceberg #183748 üzenetére
A csalódízel vw-ket sem kellene hagyni... Én megcsináltattam, akkor is, ha nekem anyagilag nem buli. (Bár más oka is volt: Rakjanak rá gyári szoftvert, a szerelőm szerint bütykölt volt rajta. De nem esett ki csontváz azóta a szekrényből.) Előtte olyan szaga volt, mint amikor műanyagot égetnek, most már nem.
Szerk.: Nem értem, hogy ez hogy nem bukott ki előbb... Elmegy egy VAG dízel, és orral megmondom, hogy csal-e...
-
Ösztönző, hogy vegyél új autót!
A kiherélt DPF-re azonnali autó lefoglalás és extra pénzbüntetés kellene. Javítás után hatósági vizsga.
Egy DPF nemcsak úgy kiesik, a tulaj határozott kérésére veszik ki! De természetesen ezzel sem foglalkoznak, mert minek?Ja, amúgy félelmetes, hogy a MM mit művelt az autóval. 3e km alatt szerintem kitisztította az elmúlt 160e km xarát
-
Az autózás sem normálisan. Az én Euro 5-ös dízelem nálunk kb. egy kaptafa alá veszik a régi xarokkal.
Normális üzemanyaggal(MM) a DPF-ben alig termelődik valami. Az mondjuk érdekelne, hogy normális és xar üzemanyag mennyire befolyásolja az egyéb kibocsátási jellemzőket... -
Qru
MODERÁTOR
-
grizlisandor
veterán
Kellett nekem tegnap pakolászni a szekrényben és találkozni a tartalék izzó készlettel, megyek a mosóra a szokásos szezonzáró felnimosásra, hát nem jelzi Piros a műszerfalon, hogy valamelyik izzó kiégett.
Felni megtisztítva, bár nem vagyok 100% elégedett, legközelebb nem csak leveszek a polcról valamit a rajta lévő kép alapján. Sikerült egy Sheron keréktárcsa tisztítót vennem, leszedi a fékport, csak nem elég intenzíven, hiába segítek rá ecsettel.
-
Tegnap 15 - 19 óra között M3-on volt egy gyors oda-vissza trip. Nyári szettet leraktam téli álomra... Olyna fényes ilyenkor a felni, hogy öröm nézni.
Szóval a lényeg, hogy az M3-ról körbenézve szinte Hatvanig... homályos szomogos párnaként ült az okádék füst a vidékre... és ilyenkor mindig eszembe jut, hogy akkor fűtésnél miért is nincs EURO 1-2-3-4-5-6... meg miért nincs szigorú ellenőrzés...
-
Chereiose
addikt
Az autópálya matrica lekérdező (e-matrciát vásároltam múltkor) nektek sem működik normálisan egy ideje? Lekérdeztem mindkét autót, egyikre sem ír érvényes matricát, pedig tudom, hogy az egyikre kb 3 hete vettem, a másikra meg most hétvégén egy 10 naposat.
Semmi kedvem felhívni ezért őket, de ott legalább telefonban már látják, hogy van rajta érvényes, legalábbis a múltkor bediktálta nekem -
Qru
MODERÁTOR
Ingyenesek lesznek a parkolóházak 19-7 között: [link]
-
-v-
addikt
Mai laptiming:
-
EQMontoya
veterán
Valóban, akkor viszont sajnos egyedi, gyárilag nincs ilyen színben. Pedig nagyon kéne.
Egyebkent jo lesz ez, 2.4-es moci meg 230 lo szerintem fun, a 3600-nal megjelenő nyomatékcsúcs okan a hétköznapokban is jol használható lesz, szoval várós. Az egyetlen bajom vele, hogy lehetne mondjuk v6.
-
flash-
veterán
üdv
négyévszakos gumit keresek 175/65/r14 méretben,
2018 as adac teszt szerint a Nexen lett a győztes, ott csak a kopás miatt bizonytalanodtam el, ő abban 2.5 pontot kapott, a Continental pedig 2őt..
ez a különbség szerintetek mennyire lehetséges? nem igazán releváns, válasszam a nexent, vagy így azért jobban megéri a continental(bár drágább is)?illetve az mennyire reális hogy 4.5 év alatt 30-40 ezer km-en (ebből elég sokat városban használva,mondanám hogy 70-80%ban) elkopott a nyári hankook kingergy eco?
ez kb. átlagos kopásidő szerintetek? -
-
KMan
őstag
Köszi srácok.
-
ngaba
aktív tag
Erre már kitalálhatnának valami új táblát is, ha már van sebességkorlátozás övezet tábla is (valami olyasmit, fehér hátterű téglalapba rakott piros karikás sebességkorlátozást, közvetlenül a lakott terület tábla alá/fölé mondjuk).
Mert a jelenlegi szabályozás miatt az M5 bevezetőn nem lehet kirakni a Budapest táblával együtt a 70-es táblát, hanem egy kicsit beljebb kell, és technikailag marad pár méteres 50-es szakasz a tábláig. Szőrszálhasogató vagyok néha, na... :)
-
Richard!
addikt
válasz
BigBlackDog #183713 üzenetére
A Lada márkaker fel sem tűnt a háttérben?
-
KMan
őstag
Nem tudjátok véletlenül, hogy régi akksit hol lehet leadni? Benzinkúton átveszik ugyanúgy mint a használt háztartási olajat?
Köszi -
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog #183713 üzenetére
Jól tudod.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Eastman #183709 üzenetére
Nem tudom, hogy kérdés is akart-e lenni, vagy csak egy asszociációs játék ez. Ha utóbbi, akkor nekem az alábbiak jutottak eszembe (csak, hogy okoskodjak
):
- a kép készítés helye valahol itt lehetett szerintem
- a táblakombináció pedig azt jelenti, ha jól tudom, hogy ezen a lakott területen belül a szokásos 50 km/h helyett 70 km/h az megengedett legnagyobb sebesség (egészen a lakott terület végét jelző tábláig), kivéve, ha más korlátozó tábla van kint. -
F_Zolee
nagyúr
Vecsési Hasselhoff rendszáma megvan. Ma is láttam.
-
Eastman
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark #183696 üzenetére
Meg nincs lemuszakizva de gondolom ha kipengeted az arat akkor lesz hozza okmany is.
-
kisza25
félisten
válasz
MasterMark #183696 üzenetére
Azért ilyen olcsó
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
MasterMark #183702 üzenetére
"Motort is csak bontási igazolással lehet véglegesen kivonatni."
Ok, de miért kötelező leadni? Nincs használva (még közúton kívül sem).
Múzeumban is vannak járművek és nem csak old timer. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
MasterMark #183702 üzenetére
Amit ½ évente hosszabbítani kell.
Ha nincs más...
Thx! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
MasterMark #183700 üzenetére
És akkor mi a megoldás ilyenkor?
Rendes adásvételi, ő meg nem helyezi vissza?Mi van olyankor, ha valaki nem akarja sem eladni, sem használni, kvázi dísznek kell neki.
(Egy ismerős a motorját szeretné kivonatni, de megtartaná)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W