Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Tsebacsi #129995 üzenetére
Asszem' a Superchipsnél vásárolva a sztenderd EU 14 (15?) napig dönthetsz a visszaküldésről. A váltó vélhetően bírni fogja. Nézz egy országúti és autópályás fogyasztást, majd ennek fényében dönts. (szerintem)
Más. Ma sokat mentem apám Ignisével:
- versenymotoros 👍
- baszkett, még DAB rádió is van benne (VW-nél min. 80 e Ft felár, és természetesen van benne Android Auto is); szépen bejön rajta Trogir 👍 (Dalmácia); persze magyar adó egy sem (mindez Zalaegerszegen).
- a BC 4,9 l/100 km-t mutat, csak puruttya Shell / MOL megy bele,
- a kormány lassú a GTI-hez képest. 🚙[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
Vicces átülni a szívó 1,6-ba az enyém után. Mindig várom a nyomatékot 2000-nél, de csak nem akar jönni.
Amúgy azt vettem észre, hogy motorfék üzemben rángat a J, rádásul jó nagyokat. Elég érdekes.. -
Reggie0
félisten
Jol megmertek a fakat:
-
nagyúr
Ha van egy adott ember nevén 2 autó, egyiken B10, másikon A0 és eladja az autót amin B10 volt, akkor ugye simán át lehet rakatni a bónuszt az A0-al rendelkező autóra? Ehhez mit kell csinálni? Újraszámolják a bizt. díjat és visszaadják időarányosan a különbözetet?
-
Magnum_
nagyúr
tehát hivatali vesztegetés kísérlete volt részedről, amit rögzítettek is, értem
293. § (1) Aki hivatalos személyt a működésével kapcsolatban neki vagy rá tekintettel másnak adott vagy ígért jogtalan előnnyel befolyásolni törekszik, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
I humbly and respectfully decline™
-
törölt tag
válasz gzbotii #129971 üzenetére
Nem kell ilyen végleteket említeni. Egyszerűen csak a józan felvilágosult intelligens emberi gondolkodásmód része, hogy nem vezetünk, ha nincs még jogsink. Más az ha már van és leugrunk a boltba két kifliért nélküle, bár ilyenkor is ugyanennyire büntetnek. Aztán ennyi. Ha akar úgy is menni fog, mi elmondtuk neki elég részletesen, ennyit tudunk tenni mint fórumozók. A "járdán sétáló óvodás csoport" témát sose szerettem, mert túl irreális, valóságtól elrugaszkodó. Nem ezért nem kell vezetni jogsi nélkül, hanem mert nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Reggie0 #129969 üzenetére
Legutobb mikor elkaptak gyorhajtasert (M35 elfogoauto): szepen levittek a palyarol, kiszalltak odajonnek az egyik kezeben kamera. Tajekoztattak h rogzitik az eljarast. Ezek utan kozoltek h 20k helyszini birsag (149 a 130’helyett). Erre kidugtam az ablakon Deakot. Na azok ketten ugy lesapadtak mint akik szellemet latnak.
Mondtak, h ez csak nevleg az csekket adnak. Gyorsan vissza is ultek az Audijukba.#nincsbennetarcsi
-
máyköl
veterán
Napi köcs**g: margit hídon megunta a dugót, villamos sínen végig tolta kb. 90 -el. (fehér X6).
A sorban volt egy rendőr is, rá se nézett.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz buci30 #129966 üzenetére
Jogsi nélkül, főleg úgy, hogy egy vizsgát most buktál....
Ha ment volna minden facán, nem buktál volna.Hogy érzed, mi jogosít fel arra, hogy vezess? Ha elcsapsz egy gyereket, jogsi nélkül, hogy fogsz odaállni a szülők elé, hogy bocsesz, amúgy tudok vezetni, csak nincs még jogsim, mert meghúztak vizsgán, de amúgy cserkész becsszó, amúgy megy.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
törölt tag
válasz Reggie0 #129969 üzenetére
Nem tudom hogyan van pontosan, már rég nem néztem utána. És még soha nem kaptam büntetést se. Akkor helyszíni elfogadásakor 45 ezres csekk, ha nem fogadja el akkor eljárás és 90. Nála nyilván érdemes elfogadnia, mert nincs semmilyen enyhítő körülménye amire hivatkozhatna. De a legjobb persze az, ha nem vezet. Új vizsgaidőpont + jogsi kiadása az egy hónap kb., annyit kell kibírni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz buci30 #129966 üzenetére
A google maps szerintem most kimondottan jó. Azonnal látod rajta a dugókat, és jó alternatív útvonalkeresésben is. Sygic-em nagyon rég nem volt, az alapból ugye offline navi, de gondolom már valahogy beletuszkoltak valami forgalomfigyelőt is. A maps ingyen van, a sygic talán fizetős, vagy az ingyenes verzió butított.
Waze és vagy maps szerintem. Ha nagyon kell offline navi, akkor meg esetleg a Here.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
buci30
addikt
Fehér Farkas
Szülő nem lesz tuti mivel avtulajdonosa meg én leszek a kocsinak az nincs jogsihoz kötve.
Köszi a válaszokat 😌
Jól kérdeztem kettő külön kérdés volt, és jól is jött a válasz 😃🙃Viszont másik:
Waze vagy Traffi hunter a jobb?
Másik sygic és goggle maps vagy waze?Azért kérdezem mert a traffi hunter ugye a polic adatbázisból nézte a sebességméréseket de az már nincs.
Tehát melyik lehet most jobb közösségi téren megy ugye a bejelentés hogy hol van vagy lehet?
A biztonság kedvéért azért jó tudni. De mielőtt kioszt valaki én is azt valom amúgy aki betartja a sebbesseget annak mindegy hol van 😌Másik kérdés pedig arra irányult, hogy navi waze goggle vagy sigyc?
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
törölt tag
válasz buci30 #129946 üzenetére
Jogosítvány nélküli vezetés fix 45 ezer.
Kétféle megoldás van, az egyik a helyszíni bírság ha elfogadod és ki is tudod fizetni.
A másik az eljárás aminek a végén ha lefutott majd ki kell fizetni a bírságot, ez mindig a duplája a helyszíni bírságnak kivéve ha van enyhítő körülmény. Neked nincs enyhítő körülményed.
Az eltiltás opcionális, első alkalommal is megadhatják 2 évre, de általában nem szokták. A szülő vagy az autó tulajdonosát is megbüntethetik, de ez is opcionális, nem kötelező. A 45 ezer az viszont fix, hogy meglesz, ha nem tudod kifizetni akkor pedig 90.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Elektrosokk #129961 üzenetére
Grandmasta Pete alkotása az zene ehhez képest.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterDeeJay #129960 üzenetére
Az ov bekotes meg a mobilozas meg ertheto mert optikai korlatok vannak de a muszakit, kgfb-t siman tudnak (ha akarnak) ellenorizni.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
Ha már futó... Múlt pénteken megyek az M1-M7 kivezetőn a Balaton irányába, már túl vagyok a Budaörs lehajtón, mit látok: egy BMW X5 húz egy erősen moha-lepte, rendszám nélküli lakókocsit. omg. A tempó kb. 100 kmh. A gumik állapota nem ismert.
-
Elektrosokk
veterán
sorry ha volt már. de így péntekre adja kicsi kocsi suzuki-a dízel szar . youtube
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
válasz bbubby00 #129953 üzenetére
Elég szomorú. Főleg úgy hogy rendszámfelismerés már eleve működik. Ha meg már rendszám megvan akkor onnantól kezdve lekérdezhető a műszaki, biztosítás stb. Mehetne ez is automatikusan.
Nem bonyolult dolog. Ebből is mehetne pénzbeszedés simán. Érthetetlen miért nem csinálják meg ha a technika ott van készen. Fénykép, nincsműszaki megy a csekk harmincezer.... -
törölt tag
válasz molnarpeter #129956 üzenetére
Ez egy régi cikk, most szerintem már nem nézik a futót se.
-
EQMontoya
veterán
válasz molnarpeter #129956 üzenetére
Elhiszem, hogy tortent mar olyan, hogy kattant, de aki gyakran jar az M5-on, az lathatja, hogy az osszes utanfutos 110-es tempot tol legalabb, konstans.
Same rules apply!
-
molnarpeter
nagyúr
-
Reggie0
félisten
válasz stickermajom #129935 üzenetére
Szerencsere ahol most vagyok 90 forint a benya.
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz bbubby00 #129953 üzenetére
Sajnos ez igy van.
Pedig tenyleg rengeteg dolgot ki lehetne szurni, lejart muszakitol kezdve biztositas hianyan at utanfutos allatkodasokat (pl. arra nem kattan a trafi, valaki 120-szal vontat a belsoben, pedig nem lenne egyszeru az utanfuto rendszama alapjan beazonositani, hogy az egy vontatmany, tehat max 90 lehetne a sebessege)
Same rules apply!
-
bbubby00
őstag
válasz MasterDeeJay #129952 üzenetére
Én párszor már leírtam, h a KAMERÁK CSAK GYORSHAJTÁST néznek. Semmi másra nem lett kitalálva, csak pénzbegyűjtésre. Pont.
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
válasz Magnum_ #129947 üzenetére
Pár éve volt: fél évig műszaki nélkül jártam a céges kocsival vidékről pestre ezernyi kamerán átmentem és semmi nem lett belőle. (persze utólag derült ki hogy lejárt kissé...)
Persze csak szerencsém volt, viszont több mint furcsa hogy a kamerák nem ellenőriznek ilyesmit.
Illetve amiket vettem autókat azokhoz egyikhez sem volt törzskönyv, igaz csináltatni kellett kötelezően a vétel után. Szóval eladáshoz nem kell (viszont szerződésben fel kell tüntetni hogy elveszett) de vétel után meg kell csináltatni.[ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
válasz buci30 #129946 üzenetére
Egyik ismerősöm elkapták 5évvel ezelőtt, az utcában próbálgatta a szárnyait, pont jött egy rendőr, pont bepánikolt és pont megállították a zsaruk. 2évig jogsi közelébe nem engedték.
Biztos megéri vásárolgatni járni autóval. Ha eddig kibírtad (17évig biztos), sztem ezután sem fog gondot okozni még 1-2hónapig.
Most nem tudom eldönteni, h ez trollság, vagy mifszom[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
buci30
addikt
Szuper 😌
Ház a jogsi meg vissza van mert vizsgadruk miatt buktam és...De városba vásárlás stb nem lesz gond remélem.
Ám ha igen mire lehet számolni?
40ft helyi bírság második alkalom meg eltiltás is? De remélem egyik se lesz és gyors kapok új vizsga időpontott csak azért kérdezem, hogy képbe legyek.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
nagyúr
Vazz, öcsém nem piskóta. Azt hittem, hogy az én 3 napos autó eladásom gyors volt anno, erre nem eladja a suzukiját 24 órán belül?
-
buci30
addikt
Sziasztok gyors kérdés
Jövő héten lesz meg a műszaki vizsga a gépemre aztan mehetek ugye atíratni.
De a törzskönyv amíg megjonn állítólag 2-3 hét, addig nem is mehetek ki az nélkül?
Vagy adnak valami ideiglenes igazolást, hogy mehessek a kocsival addig is?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
brumi1024
veterán
válasz footy #129934 üzenetére
Szerintem nem hallotta elégszer, segítek én is.
-
bbubby00
őstag
válasz rbalint88 #129921 üzenetére
Nekem nem volt bajom ezzel. Pöccre indult.
95ösből volt benne vagy 7-8liter + rátankolva 15L százas. Kihoztam, kapott még 20liter 100ast, majd kiürítettem és ismét 40liter 100as belement. Mostmár kaphatja ismét a sima nyálat.Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
-
footy
addikt
Figy, szerintem ez egy dizel bimmer lehet es nem tudom mondtak-e mar neked de a dizel az szar...
-
Magnum_
nagyúr
válasz Tsebacsi #129930 üzenetére
Engem az erdekelne, hogy szerinte mirol kellene szolnia az autos topiknak, ha a 4 legfontosabb erintett tema zavarja
Kisza, regen lattam valami carstylingos rendezvenyrol videot, hogy a B corsat mosta a kislany, felmaszott a tetejere es az behorpadt, tulaj lerangatta, de a video nem sokaig vokt elerheto. Evekkel ezelott volt
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Viliem: Csöppnyi gnómlelked megnyugtatására írom, ha ma reggel nagyon elégedett voltam az autóval. Ugye a remap óta sokkal simábban megy normál körülmények között, simábban vált a váltó (ez mondjuk érdekes is). Mivel döntően ilyen helyzetben fogom vezetni, még nem tettem le a csipsz megtartásáról sem. Huligánkodni úgyis ritkán szoktam
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
F_Zolee
veterán
-
nagyúr
Rendeléskor 10-14 hetet mondtak, és kb. 12-13 lesz - február 20-án lett leadva a megrendelés, és május közepén jön be a kereskedőhöz, és akkor onnan egy, másfél hét kb., amíg bele lehet fingani.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Richard!
addikt
A héten 15 forinttal drágul a benzin. A szerdai 9 után, pénteken 6 forinttal emelik az árát.
Jön a szezon...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
gooool
őstag
válasz Magnum_ #129854 üzenetére
Köszönöm a javaslatot! Az ültetést kihagyom, így is elég alacsony, ahol én lakok sokszor sarkos az alap hasmagasság is. A felni témában hasonlóban gondolkodok, mint amit Te is írtál!
focvis:
Olyan bőr nekem is tetszene, de sajnos igen ritka és ha van is, akkor aranyárban mérik.
Az újrabőrözés később ha marad tartósan a gép, még lehet opció, mert igen, a barna belső az egy nonplusultra kateg. ennél a verdánál, de most a célnak megfelel a gyári unplugged is.
A BRG nagyon szép szín, csak valahogy az az egy bajom vele, hogy túl snassz az NB-n...mármint mindenki szinte azzal a színnel azonosítja.molnarpeter:
Van itt Szolnokon bőrösemberem, nem tudom át bírná-e festeni, valószínűleg igen, de nekem tetszik a piros-fekete...kinek mi.
A telifény vezet eddig úgy látom.szentkuti11:
Természetesen NBFL ajtókat hozok, ha már csere, rákérdeztem a dolgokra, hogy biztos minden passzoljon, így az ajtókárpittal sem lesz probléma. Sokkal szebbnek, igényesebbnek találom az FL kárpitokat, így ha már ajtócsere, akkor mindenképp így akartam.
Igen, én is ettől tartok, hogy ha marad is a szín, akkor is telibe kell fújni, mert az ezüst el fog ütni...ma is láttam egy igen drága Mercedest, amin elsőre megmondtam melyik elem volt cserélve.
A fólia azért tetszik, mert mégiscsak visszaállítható később és lehetne jelentősen frissebb színnel is operálni, szerintem körülbelül bármi jól áll ennek a gépnek.EQMontoya:
Igen, ezt már beszéltük, hogy a bőr nem a legjobb, de na, még sosem volt, és még tetszik is, korrekt áron és fűthető, hát b@ssza anyját...max. eladom és lecserélem másik belsőre vagy áthúzatom.
Ha a klíma is menni fog és fűthető is lesz, akkor azért csak kibírjuk majd valahogy benne. Akinek meg nem tetszik, nem kell beülnie.Üdv, Balázs
-
Magnum_
nagyúr
válasz rbalint88 #129899 üzenetére
Ma megviccelt a teto, rossz uton visszaugrott a halo, ugye visszairattam a sw-be, hogy halo nelkul ne mozogjon, na de igy most kibasztam VOLNA magammal, ha nem lenne ket kis magnesem belul a csomiajton. Amit lekaptam, betettem a halo beakaszto helyere, teto visszazar, itthon meghosszabbitottam az egyik magnessel a fulet, igy mar rossz uton se tud kiugrani. Ettol fuggetlen 10mp-re megijedtem a Kolosyn, hogy ne felig nyitva alljon be
#lifehack.[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
Üdv!
A 18. kerületben tudnátok ajánlani autószerelőt? A Suzukin kellene féltengely gumiharangokat cserélni. Nem sok kedvem van nekiállni akna nélkül, szóval ezt inkább a szerelőre bíznám.
-
gzbotii
nagyúr
válasz thefreeman #129900 üzenetére
Ha jól rémlik, te is Hargita megyei vagy, Csík környékéről simán megéri Nagyszeben - Szeged -Bp - Győr útvonalon menni, majdnem végig pályán lehet haladni.
Gyakran én is inkább arra megyek (BP - Gyergyó).[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teclast Tablet Topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest