Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Egy gyors kérdés: Amit a telefon számol hívás idő, azt hogyan számolja? Csak azt számítja, ha én hívok, vagy azt is beleszámolja ha engem hívnak? Elég fontos lenne a telefonszámla miatt...
-
törölt tag
válasz Ragnar95 #71540 üzenetére
ez mennyire jellemző, hogy ilyenkor rossz az akksi?
nekem rendszeresen kikapcsol 16-17% körül (illetve változó az érték, de 20% alatt van). bár azt hozzáteszem, hogy (javarészt) zenét hallgatok és megy a net is abban a pillanatban.
a "negatív" rekord eddig az, hogy 37%nál kapcsolt le a gép. illetve nagyon szeret 5-10%-ot ugrálni, amikor már merülőben van. -
erdoke
titán
válasz Tibee86 #71535 üzenetére
Milyen megosztást támogat a router? Az enyém tud SMB-t és UPnP-t is, mindkettőről simán lejátszik az nPlayer. SMB konfiguráláshoz egy Windows hálózatos topikot keress fel. Admin fiók + jelszó alapfeltétel.
Egyébként a legújabb (1-1,5 év) csúcs routerek kivételével azok hardveresen nem alkalmasak erre a célra, ahogy pl. komolyabb torrentezésre sem.A legjobb aláírás a héten
-
Chereiose
addikt
válasz Tibee86 #71557 üzenetére
Egyébként ha lejár a havi adatforgalom, akkor max lelassul, de nem számláznak túl ugye? Csak mert most (telenor) érdekes dolgokat számláztak, pl t-mobile hálózatba 51 sms küldés elvileg....max ha 20-at küldhettem..Valószínűleg emiatt emelkedett a számla. Az adatforgalmat is ezért kérdeztem, mert lejárt a havi adatforgalom és használtam tovább a netet, de akkor arra ezek szerint nem számláznak túl, csak lassabb lett.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Chereiose #71555 üzenetére
itt jön a kanyar azok számára, akiknek a hívások a hónap első napjától számlázódnak az utolsóig, az adatfogalmi fordulónap viszont eltér attól, nekem például 7-én van.
nincs jelentősége, mert nem szoktam kihasználni a teljes keretet, de azért bosszant kicsit, hogy nem lehet külön nullázni a hívást és az adatforgalmat.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gergo5991
őstag
Hi, azt szeretném kérdezni valaki nem-e tudja véletletnül hogy az iPod touch 2. generációs USB kábele jó-e az iPhone 4s-hez? képeket nézegetve ugyan ugy néz ki, bár kitudja,
-
heidrich
senior tag
Srácok lenne egy kérdésem: iOS 7 alatt ti használjátok vagy kikapcsoltátok az "alkalmazásfrissités a háttérben" funkciót? Ugye ez periódikusan képes frissíteni azokat az appokat amik ezt támogatják.
Ez mennyire meríti az akksit? Annyira nem tudtam megállapítani, igazaból én kikapcsoltam teljesen, mert szerintem a push notification minden igényt lefed és eddig megvoltam e nélkül mikor még korábban nem volt ilyen lehetőség iOS 7 előtt.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
Lumia 610-ről szeretném átrakni a névjegyeimet Iphone 4s-re... A WP szinkronizálva van egy live fiókkal, ami egyben Gmail cím is, de valahogy mégsem ismeri fel a névjegyeket a készülék...
Ötlete valakinek, mi lenne a legjobb megoldás? -
heidrich
senior tag
válasz Lexus sc #71572 üzenetére
live fiokbol exportált ki a névjegyeket (gondolom ki lehet ott is, ha lehet vcard formátumban) és azt importáld be egy iCloud (icloud.com) vagy egy gmail fiokba (contacts) alá.
utana fiokok alá add hozzá iOS-en a Gmail vagy iCloudot és kapcsold be a névjegyek szinkronizálását
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Lexus sc
tag
válasz heidrich #71573 üzenetére
Ott buktam meg vele, hogy nem lehet exportálni a live fiókból a névjegyeket... a többi már stimmelne. Előzőleg egy android telóról mentettem le a névjegyeket fájlba majd mailben küldtem vissza a iphone-ra és simán ment. Itt meg...nem tudom exportálni a live fiókból a névjegyeket.
-
Tibee86
nagyúr
válasz erdoke #71559 üzenetére
Első generációs Airport Extreme, de hogy ez tud ilyeneket vagy sem, nem tudom.
Nem is sokat értek abból, amiket leírtál, SMB konfigurálás, Admin fiók + jelszó. -
heidrich
senior tag
Srácok lenne egy elég fontos kérdésem ami nem tiszta nekem:
Vettem február 14-ikén egy magánszemélytől egy vadi új (refurbished) iPhone 5 készüléket, amit előtte 3 nappal cserélt ki az Almárium (február 11) egy újra, erről van papirom is. Az új telefon serialja alapján erre a készülékre március 29-ig van garancia amit nem értek mert ha jól tudom (itt a fórumban leírtak alapján is), hogy minimum 3 honappal meg kéne hosszabbodnia a garinak, vagyis ha hivatalosan a régi készülék (amit cseréltek) március 29-ig garis, akkor a 90 nap a több és így kicserélés napjától vagyis február 11-től számítva kéne, hogy legyen 3 hónap garancia nem?
Vagy van +3 hónap csak a rendszer ezt nem úgy mutatja?
Köszi előre is a válaszotokat!
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
heidrich
senior tag
válasz Ragnar95 #71579 üzenetére
épp ezaz: február 11-én cserélték ki és március 29-én már le is jár... (selfsolve.apple.com-on serialt-t beirva irja ezt)
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz heidrich #71580 üzenetére
Akkor viszont május 1-ig garisnak kéne lennie.
Viszont az valószínű, h az Apple rendszere az eredeti garit mutatja, mivel csak itthon él a +90nap, de szerintem hívd fel az Apple-t és kérdezz rá a biztonság kedvéért.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Krisz79
őstag
Használ valaki olyan kamera app-ot, mit lehet pause-ni felvétel közbe?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
vmiki4
tag
Ezt miért adja ki minden belépésnél?
Viber, facebook, messenger, stb..iPhone 3GS 6.1.6 JB
Privátra illik válaszolni!
-
-
Lasi31
tag
Szevasztok Srácok!
Beléptem én is a klubba egy i5s-el kedden(S4-ről jövök). Ismerkedési fázis lassan véget ér.. Ha valakit érdekel majd írok pár sort!
-
atees
őstag
Sziasztok! Tudnatok segiteni, adott egy win7es gep halozati meghajtokent a benne levo hdd meg van osztva, masik wines geprol elerem. Letezik iosre olyan app amivel latnam ezt a hddt? Ha nem akkor vhogy mas modon megtudnam ezt csinalni?
Koszi!Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
nederlanden
senior tag
válasz Lasi31 #71588 üzenetére
Szerintem sokunkat érdekel.Nekem is volt Ss4 csak még a sima i5 előtt ami csak rövid ideíg volt.
Szerintem minden hangja és az akkuja is gyengébb az i5s-nél.Meg néha nem azt csinálta amit én akartam[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
gergo5991
őstag
iTunessal tudna valaki segíteni? letöltöttem egy top 170 music-ot, gondoltam felteszem az iPhonéra, a 170 zene mivel mind más előadótól volt, 170 külön albumot hozott neki létre, aztán meg törölhettem 1essével, mert ez így nem cép. Nem lehet megoldani, hogy 1 mappányi zenét 1 mappának kezel, és nem doboálja szét őket?
[link]
a képet láthatóak az előadók, szóval 170 ilyet hozott létre magától, és nem kis munka volt ezeket kiirtani (pesze még meg is kérdezte minden alkalommal, hogy biztos-e vagyok benne ) ,hogy visszatérjen a szép rendezett környezet.most nézve, telefonon is van AC / DC annak is 2 külön helyet hozott létre...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz gergo5991 #71593 üzenetére
Mindegyik számhoz írd be ugyanazt az albumcímet, majd pipáld be,h part of compiliation v az albumelőadóhoz írd be,h VA és egybe rakja őket.
Arról nem az iTunes tehet,h full rosszul vannak kitöltve az ID3 tagek a számaidnál[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legenda
válasz nederlanden #71591 üzenetére
annak sem rossz a hangja, legalábbis minőségi fülessel, a gyári fülhallgatója viszont gyenge.
akkumulátorban sem minden tekintetben rosszabb, böngészéssel például tényleg gyengébb (wifi és mobilinternet alatt is), de videót simán lehet rajta addig nézni, kicsivel akár tovább is, 3g telefonálásban meg jelentősen jobban bírja, mint az 5s.
az utolsóra inkább nem reagálok részletesen, mert az nem feltétlenül csak a telefon/rendszer hibája...
rémlik, hogy téged átvertek anno egy kicsinált s4 telefonnal, így sajnos érthető részint a rossz szájíz a típussal kapcsolatban...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gergo5991
őstag
A képek-et vagy pld játékokat lelehet kódolni iPhonén? mert pld dropboxban van beépítve ilyen, vlc-be is
-
gergo5991
őstag
válasz VoidXs #71598 üzenetére
szóval JB kell hozzá
pedig nem értem miért nincs alapból ilyen a telefonon, hogy akármit amit szeretnék, lekódolhatnék, elkérik a telefont megnézni meg ilyenek, azt azon kapom őket, hogy az sms-eket meg a facebook üzeneteimet olvassák, pedig szerintem ez alap dolog lenne. -
TigerCat
nagyúr
válasz szekfizsolt #71592 üzenetére
AppShopperben láttam, de lehet, hogy benéztem. Én használom és nagyon jó cucc. Igaz, főleg FTP-hez.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest