Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz gergo5991 #55930 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mennyi szabad hely van a telón, az nem változtat a sebességén.
crey: tök fölösleges bármennyi helyet is szabadon hagyni, ha neki szüksége van a teljes tárkapacitásra. A flash memóriának semmi baja nem lesz attól, ha teljesen teli van[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ittakary
nagyúr
válasz gergo5991 #57586 üzenetére
Ha már a kötekedés
Felülről lefelé: arany, ezüst és asztroszürke.
Az aranynak és az ezüstnek fehér az előlapja, a szürkének fekete.
(#57587) penell1234: fú, hát ez jó kérdés, a Telekom topikban kellene utánaérdeklődnöd vagy te magad is felhívhatod a 1430-at
(#57589) matyi19: minden bizonnyal azt jelenti, hogy k... jó
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
jimhun
senior tag
válasz gergo5991 #70656 üzenetére
Nekem Irorszagi O2 ingyen fuggetlenitette miutan lejart az elofizetes es en hasznaltan vettem.
A folyamat egyszeru volt. Bementem az O2hoz a telefonnal, odaadtam mondtam mi kellene erre kerte a papirokat, mondtam otthon hagytam, azt mondta akkor nem megy a dolog. Kijottem, mentem a masik O2-be,ugyanez. A 3.-ban viszont azt mondta a kezdonek kinezo elado hogy, ok semmi baj elinditja a fuggetlenitest mert latja hogy mar reg lejart a szerzodes. Egy het mulva fuggetlen volt. -
-
hdanit610
aktív tag
válasz gergo5991 #70663 üzenetére
Általában le lehet kérdezni a sim lock-ot is, de az fizetős a legtöbb oldalon. Ha újra be kell aktiválni, akkor bizony olyan sim kell, amire korlátozva van, különben nem aktiválja.
Én a helyedben dobnám a sztorit, és nézegetnék tovább, mert ez fura egy telefon. Ami valamire korlátozva van, az nem megy másik simmel, ezt támasztja alá, hogy kinullázta és nem tudja aktiválni. Ha mégis van ilyen csoda, akkor hajrá, tuti vétel!
-
-
czgh
tag
válasz gergo5991 #70718 üzenetére
Hidegben gyorsan esik egy 30%-ot, majd egész nap ugyan azt mutatja... de utána már össze vissza jelez.. utána ugrik, hogy 40, aztán 14.. rárakom töltőre, akkor meg abban a pillanatban 28% .. katasztrófa olyankor. De volt már, hogy 70%-on kikapcsolt és azt írta, hogy töltőre kell tenni. Majd bementem egy üzletbe, ahol "kiovadt", bekapcsolt, és kiírtam, hogy 65% .. franc se érti, remélem szoftveres bug, mert másnál is előfordult már ez
[ Szerkesztve ]
-
insight
aktív tag
válasz gergo5991 #71221 üzenetére
az egy spam oldal, és nem ismerősöd küldhette a linket, hanem spamrobot.
A lényege ez, bárhova klikkelnél, megvetet veled valamit.Töröld ki és ne nézegesd. Az Apple Store jelszavadra utaznak, amit ingyen letöltésnél is be kell írnod - remélem nem írtad be, és nem töltötted le a szarjukat....
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
insight
aktív tag
válasz gergo5991 #71224 üzenetére
youtube-os videót youtube-ról szokás linkelni. A nemkutya.com csak egy a rengeteg reklámos oldalból, ami arra jó, hogy gyűjtse a facebook lájkokat és a sok kattintás után bevételhez jusson a reklámból.
Talán hülyén hangzik, de ilyen oldalakat nem kéne nézegetni, ha muszáj, akkor meg ne csodálkozz az idegesítő reklámokon....
Az ismerősöd klikkeljen rá a YOUTUBE emblémára a videón és nyissa meg az eredeti oldalon, utána linkelgesse, ne küldje rád feleslegesen a reklámokat.
[ Szerkesztve ]
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest