Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ombi5
őstag
Sajnos betort a kijelzom ezert kellene... Ki tudna segiteni?
-
erdoke
titán
Nálam is laggolt a zár képernyőn az értesítést lista, a lehúzott viszont nem csinálja. Majd megnézem megint az alap listát, ha kettőnél több értesítés lesz.
Nálam ma az email app lépett ki kétszer, ha a zár képernyőn az új levelet elhúzva léptem volna be. Ilyet tapasztaltatok, vagy csak egy H+P kellene neki?A legjobb aláírás a héten
-
Rage47
veterán
Nekem 0 anomália volt 7.1 óta. 4S
-
ggyula
tag
Sziasztok!
Garanciális cserével kapcsolatban lenne kérdésem!
A telefon, 4S random megszakítja a hívásokat ill. alkalomadtán nem is tudok róla telefonálni, kiírja h a hívás sikertelen.... ( navigáció közben az autóban túlmelegszik és kikapcsol) visszavittem ma egy üzletbe, mivel garanciális még (ez egy cseretelefon volt már), elutasították a cserét azzal az indokkal h a kijelző jobb sarkán (kb.0,5mm) repedés van és így nem élhetek a jótálással...???? ezt valóban megtehetik ezzel az indokkal?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
Solar_Wind
senior tag
Sziasztok,
Kontaktok ügyében kérném a segítségeteket. Egy új iPhone-ra le lett töltve a kontaktokhoz Google-ből csoportként az összes név és telefonszám. Hogy lehet azt megcsinálni, hogy ez az iCloud-ra, vagy a telefonra is rákerüljön?
Nagyon köszi!
-
nederlanden
senior tag
Sokszor benézek és gondolkozok,h más dolgotok sincs csak ilyen jelentéktelen dolgokkal foglalkozni mint lag meg folyamatosság amiket egyébként komoly feladat megtalálni/előhozni.Annyi sok más jó dolog/elfoglaltság van amit ezekkel a már hyper-szuper készülékek segítségével megoldhatunk,élvezhetjük a hasznukat nap mint nap.Életkort írjunk már egyik hsz végére, csak kíváncsiságból,ha nem gáz.38
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
buvartacsko
addikt
válasz nederlanden #72313 üzenetére
Biztosan találnánk a Te életedben is olyan dolgokat, amikre azt tudnánk mondani hogy jelentétkelen hülyeség, és nem értjük miért foglalkozol vele egyáltalán, mikor annyi minden mást lehet csinálni.
UPDATE: Hogyha a topicban állandóan előkeveredik a téma hogy az Android egy laggos szar, tehát, arról érdekes módon van szó, akkor erről miért nem lehet beszélni? Ezt miért kell besöpörni a szőnyeg alá? Hiszen eddig ez volt az iPhone nagy előnye, hogy mindenhol olyan smooth, hogy a fejed leesik. Ez is közre játszott számomra abban, hogy ezt a telefont vegyem, mert idegesítenek a micro laggok, meg mindenféle fennakadások. Most pedig ez az egész eltűnni látszik. Bocs ha zavar. 25
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz buvartacsko #72314 üzenetére
Biztos.(sajnos)
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
B-L-A-C-K
titán
16.
-
joey04
titán
lag, random restart, gyenge akksi... én meg most terveztem visszaváltani...
-
legenda
válasz joey04 #72317 üzenetére
nyugi, nézd meg az én telefonomat, etalon ezen platform alatt is, semmi hiba, és nem lesz benned kétség!
igaz, csak 5s alatt vállalok garanciát, de gondolom nem is adod alább...
ja, egy kitétel van; a régi, több éves mentésedet nem teheted vissza![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TheMarci
addikt
Veled ertek egyet, de elfogadom azt is, hogy ahány ember, annyi féle rigolya. (26)
Do You Dream?
-
nederlanden
senior tag
válasz buvartacsko #72314 üzenetére
Igazából nem zavar,csak ezek a fikázások mikrolag meg ilyenek?!kit érdekel itt a zavaros android?én még egy 5s-t nem nyomogattam ahol keresve is találtam volna nem folyamatosságot,i5 valóban nem annyira tejszerű bill.fordításkor,de (ennyi)abszolút nem zavaró,pedíg hidd el nagyon precíz vagyok mindenben.hál Istennek 7.1-el megoldódott a 2komoly problémám(bejövő híváskor kissebbek az emlékeztető/üzenet ikonok,üz.ki is lehet kapcsolni ne legyen ott,így kissebb az esély,hogy össze vissza nyomkodom míg kiveszem zsebből,és az újlenyomat olvasó érzékenyebb/pontosabb lett)akku is rendben.
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Nekem április végén lejár a gari az i5-re. Ezt nem lehet valahogy meghosszabbítani, vagy esetleg beadni valami dumával Istyle-ba és akkor meghosszabbodik 3 hónappal..?
-
joey04
titán
Újként indulna, mert azóta a névjegyzék is változott, a mentések sincsenek már meg, de ettől függetlenül a macrumors, 9to5mac oldalakon meg fórumokon, sőt még a hivatalos Apple fórumokon is jelentkeznek a problémák, tiszta telepítés után/ellenére is. Meg olvastam talán pont a 9to5mac-en hogy egy megbízható forrás megerősítette a kiszivárgott iOS 8 screenshotokat és azt is, hogy valóban tesztüzemben van már egy 5" feletti iPhone, lehet azt megvárom. Mondjuk nálam még az i5 is képben lehet, azzal kihúznám őszig és anyagilag sem megterhelő (ha eladom a nótot), még maradna is valamennyi, annyival kevesebbet kéne hozzátennem ősszel. Bár volt 1-2 sansz note 3 5s cserére, de sokat is agyaltam, meg szolgáltatós volt, attól meg fosok is picit.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz joey04 #72322 üzenetére
amennyiben bármilyen problémám adódna 5s alatt úgy (is), hogy mindig tisztán húzom fel a friss firmware verziókat, úgy addig verném a fejem a falba - persze csak virtuálisan -, amíg meg nem szoknám a lumia 1520 méretét, mert csak azzal billent a mérleg az s4 lecserélésekor az 5s irányába, és cserélnék arra!
egyelőre nem kell azonban ilyesmin gondolkodnom, mert hibátlan az iphone 5s!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
joey04
titán
válasz Tibee86 #72324 üzenetére
de ha a fórumon leírt dolgok ennyire mérvadóak számodra, akkor soha nem lesz semmilyen telefonod.
na pont rólam nem lehet ezt elmondani, amikor az iphone-os idők óta járt nálam hero, x10, galaxy s, one, note 3, apple fronton meg 3g, 4 és 5. valamennyire tiszta a helyzet, ha lesz apple phablet értelmes áron (értsd: nem sokkal-sokkal drágábban mint az i5 meg i5s indulója) akkor biztos bepróbálom. ha nem, akkor lesz némi gondolkodás. btw ki lehet szűrni hogy mi a hülyeség és mi nem, a lagot tapasztalom, (azt nem ennyire konkrétan hogy mikor hol), az üzemidő csökkenését itt is és máshol is megbízható tagoktól hallom, az meg hogy újraindul nagyon nagy lol kategória, a régebbi ios-hez képest, a jb és béták miatti eseteket levonva nekem az 5 év alatt ha jól rémlik 2x(!!!) indult újra iphone, abból az egyik még 3G idején valamelyik kora 2.x szoftverrel. mindezt úgy, hogy soha nem csináltam tiszta telepítést, tehát még a szemetet is hozta magával (elvileg).[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz joey04 #72317 üzenetére
A lagot akkor néztem, amikor valaki beírta, és éppen volt is egy valag értesítésem a zár képernyőn. Most megint megnéztem, de csak két értesítés volt, és nem jelentkezett. Restart nem volt kedd este óta, akkumulátorok üzemidő változás nem tűnt fel egyik irányba sem. Kivéve az egyik éjszakát, mert akkor valami beragadhatott. Az is helyrejött HR nélkül.
A legjobb aláírás a héten
-
bundli
tag
Mik ezek a ()-be írt számok? Életkorok vagy valami más? Mire fel ez az egész?
-
menyko
tag
válasz LordAxwell #72327 üzenetére
Az oldal szerint kihozzák ide is, nem is vészes áron. "International Shipping at $2.99 USD"
-
Tibee86
nagyúr
válasz joey04 #72325 üzenetére
Pont azért írtam, mert te tisztában vagy azért vele, hogy nem szentírás, amiket itt leírnak (más fórumon se). Note 3 topikban is kismillió olyan hibáról írnak gondolom, amivel még hírből se találkoztál a sajátodon. Boldog boldogtalan azt ír be, amit csak akar, ember legyen a talpán, aki el tudja dönteni, melyik igaz melyik nem. Épp mostani példa, akku % kalibrálása... Többen is hangoztatják itt, javasolják, közben semmi alapja nincsen. (van, csak nem annak, ami itt terjed). Majd mikor rákérdez az ember, 10-en esnek neki, hogy hogy meri megkérdőjelezni a dolgot...
Lehet én vagyok szerencsés a 3. 5s-sel, de se az akku nem merül, JB mellett még nem volt respring se, csak ha én nyomtam rá, hogy hol mint kéne nézni a laggolást passzolom, ennél van jobb dolgom is, szóval lehet laggol, de tojok rá, mert nem veszem észre, hogy hol csinálja, ha csinálja egyáltalán.bundli: Nem szakmai topik már, bár sose volt az, csak a neve. Most nézem csak miről van szó, az enyémet nehéz lehet kitalálni.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Tibee86 #72332 üzenetére
A feleségem 4S-e rendszeresen kikapcsolt 20-30 % kijelzett töltöttségnél. Megcsináltam a "kalibrálást", azóta járt már 2 %-on is. A pontos hátterét nem ismerem, de attól még így van. Ha te nem hiszed el, az engem csöppet se érdekel, ha másnak hasonló gondja van, akkor beírom megint.
A legjobb aláírás a héten
-
Hege1234
addikt
Sziasztok! ( iphone 3gs 6.1.6 )
az mit jelent ha
az alma logo után hirtelen bejött a főképernyő és visszavált az alma logóra ahol már van csík is
de a fehér rész kb 4 mm-es és utánna nem csinál semmit néha még próbálkozik behozni a főképernyőt de semmimost azt csinálja hogy bazi sokszor villgtatja a főképernyőt aztán fekete képernyő fogad
meglehet ezt a hibát úgy oldani hogy az adataim ne törlődjenek ?
köszi előre is!
-
HUTCHDB
nagyúr
Most váltok androidrol, és a nevjegyeket szeretnem a gmail-bol beinportalni.
Az istennek sem jelennek meg a kontaktok, pedig az exchange -ben mindent beállítottam......" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Ragnar95 #72337 üzenetére
köszi!
kicsit bajos a dolog, mert van icloud mentésem, viszont az kb. 1,5 éves.
azóta a kontaktjaimban sok sok változás volt.
valahogyan megpróbálom áthidalni a dolgot...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Vasinger!
nagyúr
-
oszy
veterán
válasz Solar_Wind #72311 üzenetére
Szerintem szinkronizálni kell az iCloud fiókkal.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
HUTCHDB
nagyúr
újabb problémába ütköztem...
régi 2012. 11. havi mentésemet visszatettem, ami szépen sikerült is, viszont szinte minden program azóta frissült, így felajánlja a frissítést.
viszont állandóan mielőtt frissíteni akarok feldobja azt, hogy az iTunes Store frissült, és fogadjam el a feltételeket.
ezt elfogadom, de semmi....
már elküldtem e-mailben, már végiglapoztam a 65 oldalt, de még mindig nem tudok tovább lépni:[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. A 4/4s mennyit bír, ha folyamatosan 3g- n netezek?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
majestic
őstag
A 7.1-es frissítés után nem jelzi ki a hívó fél teljes képernyős képét. Ez direct lett így vagy hiba vagy netán valami új beállítás hiánya?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
HUTCHDB
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest