Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #70300 üzenetére
Nem, a refurbök adatait nem szokták ott frissíteni tudtommal
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz madgie #70302 üzenetére
Akkor lehet,h szolgáltatós a teló, mert ott viszont tuti,h nem megy át a gari, mivel ugye csak a szolgáltató rendszerében indul újra az 1év, az Apple-ében nem. Viszont mutatnia mondjuk mindenképp kéne magát a telót a rendszernek, max lejárt garival.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #70304 üzenetére
Bazz, miről beszélsz? A régi telefon garija hogy a fenébe ne menne át az új készülékre? Vettél egy telefont, ami mondjuk február 29-ig garis (csak a poén kedvéért. ) cserélik január 2-án, és az új telefon is február 29-ig lesz garis az Apple rendszerében, hisz akkor jár le az 1 év. A szolgáltatónál meg indul elölről a 365 nap.
Függetlennél meg ugye nincs szolgáltatós garilevél, de a szolgáltatósra is összesen 1 év lesz, akárhányszor cserélik. A cserélt telefon viszi tovább a legelső, megvásárolt készülék dátumait az Apple rendszerében.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Bilux
veterán
válasz manchester85 #70305 üzenetére
Szolgáltatós telefonnál nem megy át. Ezért van az, hogy t-s telefont érdemes garancia lejárta előtt visszavinni, mert újra lesz egy 1 éves garanciával bíró telefonod.
Függetlennél meg az 1év az 1év.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
manchester85
veterán
De átmegy...az Apple rendszerében. Mutass egyetlen esetet, ahol cserélték a telefonodat, és azzal a dátummal került bele az Apple rendszerébe az új telefon, amikor megkaptad az újat.
Magyarul: a szolgáltatós telefonra is 365 nap garancia van, ha az Apple-höz viszed, nem a szolgáltatóhoz. Pl. mondjuk külföldre mész, ahol van Apple Store. Tehát ha kicseréli a szolgáltató június 5-én, amit július 6-án vettél egy éve, arra már az Apple-nél nem lesz garancia, ha esetleg nem a szolgáltatóhoz vinnéd be: capisce?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz manchester85 #70307 üzenetére
Úgy értem, június 6-án, csak már nem tudtam szerkeszteni. Lényeg a lényeg, az Apple-nél se a szolgáltatós se a független nem indul újra, persze miért vinnéd Apple Store-ba a szolgáltatósat, merül fel a költői kérdés.
Lehet egy olyan extrém eset, hogy a T elutasítja, mert szanaszét van ütve, az Apple-nél meg le*szarják, durván leharcoltnak kell lennie ahhoz, hogy elutasítsák a garit.
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
Ha emlékeim nem csalnak többen is írták, h a magyar szolgáltatós telójuk az Apple rendszerében már nem volt garis, tehát nem vette át az előző gariját, mivel ugye az itthoni szolgáltatók más szerződésben állnak az Apple-el, mint a többi gari szempontjából...
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #70310 üzenetére
De most ezzel mit akarsz mondani? Ha lejárt az eredeti vásárlástól számított garancia, akkor az Apple rendszerében már nem lesz garis, ez nyilvánvaló. De ha van egy garis telefonod, és azt cserélik, akkor az új is garis marad addig, ameddig az eredeti garija tart...az Apple rendszerében is, tök mindegy, független, vagy szolgáltatós a telefon.
Az Apple nem nézi, hogy magyar szolgáltatós a telefonod, vagy nem. Az ő rendszerükben minden telefonra ugyanaz a feltétel vonatkozik. De komolyan nem értem, pontosan mit akarsz mondani. Hogy egy cserélt iPhone-ra az Apple rendszerében egyáltalán nincs gari? Miért ne lenne, 1 évig az ő rendszerükben is él a gari, ha 5-ször cserélik, akkor is.
Az egyedüli különbség, hogy a magyar szolgáltatós telefonra van egy másik gari is, ami a szervizlap, és ezzel indult újra az egész, de az Apple rendszerében minden telefon egységesen van kezelve.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz Ragnar95 #70310 üzenetére
"többen is írták, h a magyar szolgáltatós telójuk az Apple rendszerében már nem volt garis"
Szerintem itt két félreértés lehet:
1. amint kézhez kapták az újat, egyből lecsekkolták az oldalon, és még nem volt fenn a rendszerben Tudom, mert én is lecsekkoltam mindig. (3 cserélt telefonom volt már, abból 2 szolgáltatós.)
2. az új készülék garancialevelét vették alapul, és mondjuk fél évvel később (amikor a szolgáltató szerint ugye még bőven garanciális volt a telefon) már nem látták garanciálisnak a telefont, mert az eredetié mondjuk már lejárt.
i6 Silver
-
törölt tag
A telefonom megőrült, laza 98 alkalmazás rendezését szétb*szta, a főoldal gyárin van, a mappák pedig megszűntek, így most lett 9 oldalam alkalmazásokkal. Aztán rendezd újra.. Tiszta vicc már.
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #70316 üzenetére
Nagyon merült a teló, gondoltam vmelyik app beragadt, nyomtam egy hard resetet. Utána lett ilyen.
-
azur
tag
Az előző kérdésem a (#70292) -es hozzászólás.
Látom és köszönöm írtatok a kérdésemre sok mindent. Csak a tisztánlátás kedvéért karácsonyra a nagybátjától kapta az iphone 4S-t a fiam igaz használtan már rég nem garis tehát gariba csere szóba se jöhetett.
Mivel kapta élesítve lett működött, működik is szépen azóta is soha nem néztem ugye ennek már 2 hónapja aztán én vettem egy 5-öst azt néztem hogy minden rendben van e vele és meddig garis azzal minden oké és ekkor néztem rá a fiaméra és ekkor ért a meglepetés az Apple rendszer nem látja se emai szám se sorozatszám alapján.
Csak azért írtam le kicsit részletesebbben mert írtatok sokmindent de a konkrét kérdésem erre vonatkozott.
Végülis mindeggy mert tökéletesen működik csak fúrcsa. Az unokaöcsémet kérdeztem ő sosem nézte ő Angliában vette szintén már használtan amúgy kártyafüggetlen.[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
"A Jailbreak maga nem illegális, ezért 2011. január 27-től nem tilos erről a topikban beszélgetni, azonban ha azt tapasztaljuk, hogy mindezt arra használjátok, hogy utat nyissatok a Warezhez, azt a Prohardver! lapcsalád csapata már nem támogathatja. Az érdeklődőknek a szifon.com vagy az iphoneclub.hu weboldal megtekintését javasoljuk. Megértéseteket köszönjük!"
Helló!
A jailbreak, töröl valamit a telefonról vagy teljes egészében meghagyja azt ?
üzenetek, jegyzetek, fotók, stb....
Ki mozog nagyon otthonosan ebbe a témába ? (szeretnék Tőle kérdezni pár dolgot, ha nem gond... ) -
asuspc96
őstag
válasz ThuG4LifE #70321 üzenetére
Rendben...
Ha nekem 6.1.3-am van, viszont ehhez még nincs Untethered verzió ( ha jól tudom ), és ráteszem a 6.1.2-t akkor az törli a fotókat, jegyzeteket stb ?
-
vadászcsiga
félisten
Ki fogom kapcsolni ezt a kva icloudot. Már fogalmam sincs hányadszor tűnnek el a konyvjelzoim. Előzmények ok, konyvjelzők sehol. Mi a fene történik vele? Másnál nincs ilyen?
-
bundli
tag
Valaki le tudná írni tömören, hogy előreláthatólag milyen újításokat hoz majd a 7.1 a 7.0.4-hez képest? Mert sok mindent kiad a google, de nem tudom minek higgyek már.
-
szekfizsolt
senior tag
-
bundli
tag
válasz szekfizsolt #70328 üzenetére
Kicsi félreérthetően fogalmaztam, valóban nem új funkciók érdekelnek, mert abból tényleg nem igazán lesz, az érdekelne, hogy javítani fogják e a fent lévő állapotsáv bent ragadását néhány egész képernyős alkalmazásnál? Sokszor képnézegetésnél, videóknál, PDF-nél beragadt az óra, wifi és GSM jel. Ezt javítani fogják?
Meg pár alkalmazás is bezárul magától néha, ez is javítva lesz?
-
szekfizsolt
senior tag
válasz bundli #70329 üzenetére
Szerintem ezt majd kérdezd meg Március 15 körül... Megjelenés előtt senki sem tudja megmondani, hogy konkrétan mik lesznek javítva... ...legalábbis az Apple nem számol be róla senkinek, így csak találgatások vannak, illetve a beta-k, de azok beta-k...
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
polonic
félisten
Bedugtam a keszuleket tolteni, mikor egy szazalekot mutatott az akkukijelzes. Aztan ebben a pillanatban 4-et. Ez rosszat jelent? Ujra kene kalibralni? Vagy ezt lehet egyaltalan, ha igen hogyan?
-
erdoke
titán
Bár a lényeget nem érinti, de szar a példa, mert az Apple-nél is 90 napra hosszabbítják a garanciát. Tehát január 2. helyett április 2-ig lesz rá jótállás.
(#70313) sdforlife
Tipikus JB probléma, már 5.1 és 6.1 alatt is létezett.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
ForRedGlory
félisten
Ma ketszer indult ujra a springboard, amikor a kozeps gombbal oldottam fel a kijelzot. Remelem 7.1 tenyleg javitja
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #70325 üzenetére
Náalm nincs semmi gond, pedig 3eszköz között szinkronizál az iCloud (iPhone,iPad,iMac).
erdoke: az Apple csak a gari utolsó 3 hónapjában hosszabbít 3 hónappal, amúgy marad az eredeti időpont.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
erdoke
titán
válasz ForRedGlory #70333 üzenetére
Kijelző feloldáskor csak akkor van gond, ha bizonyos app volt aktív, mielőtt lement aludni. Nekem a gyári ébresztővel fordult már elő vagy kétszer, hogy amikor feloldottam, nem reagált az ott hagyott ébresztő képernyő, hanem pár másodperc után kilépett. Respring ilyenkor se volt, pedig az enyém lassan 4 hónapos.
Esetleg van másnak a közeledben ugyanilyen gépe? Esetleg munkatársnak? Jó lenne összevetni, mert a tiéd mintha problémásabb lenne az átlagnál.A legjobb aláírás a héten
-
heidrich
senior tag
válasz ForRedGlory #70333 üzenetére
ma nekem is respringelt kétszer, egyszer fotózás közben, másodszor pedig mikor bementem a beállításokba.
(iPhone 5 iOS 7.0.4, no JB, 1 hetes teló)
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
erdoke
titán
válasz erdoke #70335 üzenetére
Jaa, nem néztem, hogy ez az iPhone topik, azt hittem, az iPad Airje csinálja. i5 már nem 4, hanem 17 hónapja van. Szerintem feloldáskor még nem respringelt, bár összességében is alig van vele gond iOS 7 alatt. Legalábbis lényegesen kevesebb, mint az Airrel.
A legjobb aláírás a héten
-
polonic
félisten
Mi az a respring egyebkent.
-
TheMarci
addikt
válasz szekfizsolt #70338 üzenetére
Csupán annyi, hogy akinek nem jó, az folyton beírja, de a többi 99% nem fogja naponta beírni, hogy semmi gond, én sem tudom megmondani, mikor indult újra / respringelt legutoljára magától a telóm.
@Polonic: springboard újraindulása.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
_Csaba_
senior tag
Sziasztok!
iPhone 4-en amikor megnyomom a bekapcsoló gombot, akkor nem mindig villan fel a kezdő képernyő. Van hogy meg kell nyomni még 1x. Ti tapasztaltatok ilyet? Régen ios6-al nem volt ilyen gond. A gomb is megfelelően működik mert lezárni hibátlanul lezár mindig.
-
tomcsi23
veterán
Srácok!
Trémobilnál vásárolt telót egyből kibontják és aktiválják? Ill. ha webshopban veszi az ember, az is aktiválva érkezik?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
atirag
őstag
Nekem akkor indul újra random mikor a számológépet nyitom meg.
Néha meg csak úgy ha semmit sem csinálok -
Ragnar95
félisten
válasz atirag #70348 üzenetére
Nekem i5-en október óta, mióta megvan 1db újraindulás nem volt se respring iOS7 alatt. iPad 3 mondjuk bugosabb, pedig azon csak kb 1 hónapja van iOS7, de az már újraindult párszor + ott a feloldásnál is szoktak lenni gondok.
-
kacsaesokos
tag
Sziasztok!
Független i5-öm van, t-mobilos kártyával használom, a problémám az lenne vele, hogy van, hogy nem érnek el, olyan mintha ki lennék kapcsolva, imessagek se jönnek meg mindig rendesen, hanem 10-20 perces csúszással. De ez a hiba hetente egyszer jön elő maximum, de akkor 1-2 óráig fenn áll, és utána magától helyre jön. A telefonon be van kapcsolva Lte,3g minden.
Ez telefon vagy inkább sim kártya/hálózat hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest