Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezuvius
őstag
Sziasztok
Ha iTunes-ban gyári visszaállítását csinálok (i5c) akkor kérni fogja az Apple ID-t?amivel aktiválva lett,miutan bekapcsoltam[ Szerkesztve ]
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
W1
senior tag
Na akkor a fix helyzet:
Adott egy i4 16GB, T-Mobile függő. Lassan egy éve nálam van, gond nélkül. Ma leejettem, és kiírta, hogy nem tudok fogadni és kezdeményezni. Ekkor visszaállítást kért a telefon, majd visszaállításnál 16-os hibát dobott. Másodszorra visszaállította magát, de nem sikerült minden úgy, ahogy gondoltam, nem tudom aktiválni a telefont. Keres végig térerőt, de nem talál, az iTunes azt írja, hogy helyezzek érvényes SIM kártyát a készülékbe. A kártya nincs egy éves, mire gyanakodjak? A középrész SIM tartó oldalának az alsó részénél, ahol a fekete csík van, egy kicsit, kb 0,5mm-t kiáll.
Köszönöm előre is! -
polonic
félisten
Milyen felreforditas van a magyar nyelvu iosben. Atallitottam most, hogy megnezzem milyen.
Ezt rogton kiszurtam:
Uninstalled applications alkalmazasok eltavolitasanak van forditva a mobil adatforgalom reszbenEz total felrertheto magyarul, hogy mit is jelol ez a resz ott.
-
bobooo
addikt
Üdv urak,
A 2013 május 23.-án cserélt 4S-emben valami nagyon megadta magát (valószínűleg az akksi). 65%ról rögtön 50 alá ugrik (de ezt teljesen random, mert van, hogy 40 %-nál azt látom hogy a 2%-os figyelmezttetés jön be 1mp alatt). és 20 % alatt mindig rögtön kikapcsol (pl 16% és kikapcsol azzal a "címszóval", hogy lemerült, de utána pár percre vissza tudom kapcsolni majd megint kikapcsol fél perc után hogy lemerült). Ma már 30%-nál kikapcsolt a telefon és írta k, hogy lemerült. A telón teljesen új szoftver van (emiatt raktam újra mert előtte is csinálta). Érdemes bevinni T-Mobileba szervízbe (május 22-ig garanciás), cserélik (bevizsgálják gondolom) vagy elküldenek?
Válaszaitokat előre is köszönöm
-
törölt tag
válasz bobooo #70207 üzenetére
Ha azzal jönnek, hogy el kell küldeniük a telefont Apple-nek, majd bevizsgálják, ezmegaz, ne engedj nekik.
5s-em is aksihibás volt, lenyomták nekem is ezt a dumát, szóbahoztam a panaszkönyvet, egyből kicserélték.
Ez úgy működik, hogy hátramennek és megmérik a feszültséget vagymit (nemtudom pontosan, biztos van itt aki jobban vágja ezt), ez pár perc. Ha hibás, már kapod is az új telót.
Nekem egy hetet mondtak várakozási időnek, de így 10 perc alatt meg is voltunk. -
lajki7
senior tag
válasz csacsi67 #70137 üzenetére
adammkaa???? en beszelgettem vele priviben! Kb 15-20hsz a kozos kis topikunk rakerdeztem h mennyit kell rafizetnem h elcsereljuk a ket vast. Meg egyeztunk 20ezer ftba,annyit fizetek en ra!!!!! azota nm irok neki de o azert nyomja lementunk 10ig!! Miutan megkerdezte h milyen fuggo,mondtam Ts! Erre a valasz,jah azt dobd ki! Nem kell! Senki nem vesz ts iphont. Inkabb meg is tartom az n5ot...sokkal jobb. Hat ennyi volt. Pedig volt meg par szabad percem beszelgetni...
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
törölt tag
válasz Mr. Erikszon #70213 üzenetére
Mobilnet nélkül ezek a készülékek szerintem nem sokat érnek..
Egyébként mind a kettő A5 chip, sok különbség nincs köztük hardveresen. -
szilrobi
aktív tag
Sötétben fotózásnál régebben is úgy csinálta az ios, hogy tök sötétben fókuszál, majd exponálásnál felvillan a vaku led, az eredmény minden esetben életlen, homályos kép? Régi ios-en is ilyen? Nem valami jó (4S 7.0.4)
-
törölt tag
Első százezer 100 gigát kap az alapértelmezett 7gb mellé 1 évig. Siessetek. [link]
-
Ragnar95
félisten
válasz asuspc96 #70197 üzenetére
Én ezt használom jóideje, nem olcsó, 3,59€, bár asszem volt már leárazva 0,89€-re is, de ha tényleg kell, akkor ne sajnáld rá azt az 1000Ft-ot, megéri az árát
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz joey04 #70218 üzenetére
Én is olvastam a Március 15-öt, de az szombat... Nem hétfő környékén szokták kiadni a frissítéseket? És hol van a beta 6? De bosszantó, hogy csak találgatások vannak...
sdforlife: Én is hazaértem, olvastam, egyből beléptem, de "csak" a 7Gb maradt... Lehet, hogy a friss regisztrálókra gondoltak?
Más: Úgy néz ki öcsémtől átveszem az Iphone 4-ét a páromnak és IOS 6.1.3 van rajta, aminek nagyon örülök, de... ...lesz valami hátránya, hogy nem frissítem? Az újabb alkalmazások még mindig elfutnak a régebbi rendszeren is? (később meg ha tényleg gyorsabb lesz 4en a 7.1, akkor természetesen lefrissíteném...)
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
törölt tag
válasz szekfizsolt #70227 üzenetére
Nem hinném, én is ezelőtt regisztráltam.
-
Ragnar95
félisten
válasz szekfizsolt #70227 üzenetére
Már most is vannak appok, amik iOS7-et kérnek, de azért nem ez a jellemző, a legtöbb még elfut iOS6-on. Mondjuk a nagyobb appok közül a Dropbox pl pont iOS7-et kér.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Ragnar95 #70229 üzenetére
Arra nincs is nagyon szüksége... Azt mondogatja, hogy felesleges neki az okostelefon, de tudom, hogy a Face-en az üzeneteit elolvasná és megbízható legyen, ne fagyjon... Erre az Iphone-nál nagyon nincs jobb... Amit biztosan használna az a Face, a Vonage (olyasmi, mint a Viber, de Amerikában népszerűbb) és a Gmail... Másra nincs szüksége. Fagyni meg nem fog, mint az olcsóbb androidos telefonja. (ami 512mb ram-al haldoklik)
Illetve használ hívásrögzítést, de legfeljebb JB-el megoldom, biztosan van valami tweak rá...[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz szekfizsolt #70231 üzenetére
JB-el se igazán van rá megoldás, mivel a személyiségi jogok miatt a legtöbb országban illegális a hívásrögzítés a másik fél beleegyezése nélkül, így tweak se nagyon van rá.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz Ragnar95 #70233 üzenetére
Az a baj, hogy a főnöke telefonon elhadarja, mit kell aznap csinálnia és visszahallgatja a feladatokat. Androidon van erre program (de nekem sosem volt rá szükségem IOS-en), ezek szerint kizárt lenne még JB-el is Iphone-on? Basszus, ezért nem fog váltani (Nők... ), mert neki ez kell...
Majd puhítgatom, de valami megoldást kellene rá keresnem...[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz szekfizsolt #70234 üzenetére
Kihangositas és hangrögzitő bekapcsolás? Nem tudom sosem probaltam...
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Nektek nem szarakodik mostanság az app store? Frissüllt pár program, de egyiket se tudom frissíteni. Azt írja, hogy az adott alkalmazás nem tölthető le. Nah most dropboxot lefrissítette, de a másik nem megy. Egyedi probléma és keresgéljek vagy másnál is jelentkezik esetleg? Most változtattam meg az e-mail címem az apple ID-ben. Lehet az a baj? Illetve a programok keresésénél egy sor programnak nem jelenik meg az előlnézeti képe.[ Szerkesztve ]
-
szekfizsolt
senior tag
Srácok, kaptam az alkalmon és megnéztem a készülék akku kapacitását, de nem jutottam előrébb...
Ez milyennek számít?Battery
CycleCount: 172
DesignCapacity: 1430
FullChargeCapacity: 1378
Status: Success
BatteryCurrentCapacity: 70
BatteryIsCharging: true
ExternalChargeCapable: true
ExternalConnected: true
FullyCharged: false
GasGaugeCapability: trueEgyébként elégedett vagyok vele, csak kiváncsiságból néztem meg...
-
irgum
addikt
válasz szekfizsolt #70238 üzenetére
Első három sor tartalmaz csak infót.
Teljesen normális, sőt jó az állapota a ciklusokhoz viszonyítva. -
kchris78
veterán
ez rendben van, mennyi idos? ha par honapos akkor ahhoz kepest necces de ha 1 eves akkor koranak megfelelo.
-
fazr
senior tag
96%, jó.
-
szekfizsolt
senior tag
válasz kchris78 #70240 üzenetére
2 hónap múlva lesz 1 éves és Iphone 4S-ről van szó... (gondoltam a garancia lejárta előtt megnézem, ha van rá lehetőség...) Egyébként eddig a "legdurvább" napomon is este 40%-50% körül tettem fel tölteni, tehát nem nagyon volt teljesen lemerülve... Érdekes, de örülök neki, köszönöm...
irgum: Abszolut nem játszom... Illetve egy hónapban kb. 1 óra Angry Birds a lányom miatt... Nagyon ritkán IGO navi, de leginkább telefon, sms, Face és hírek elolvasása a kis helyiségben...
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
válasz szekfizsolt #70242 üzenetére
Gondolom nem sokat használod játékra. 1 év alatt 170 ciklus nem sok, normál használatot mutat.
Én se játszom semmivel, szeptemberi 5s és 100 ciklus...
-
Mela Kehes
addikt
Akkor elemezzük ki az enyémet is:
i5 tavaly április végén vettem. (új)
CycleCount: 301
DesignCapacity: 1430
FullChargeCapacity: 1299"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Rage47
veterán
válasz Mela Kehes #70244 üzenetére
lassan külön topik kell ennek
-
irgum
addikt
válasz Mela Kehes #70244 üzenetére
Szerintem teljesen átlagos, semmiképp nem rossz.
Nekem kicsit rosszabb volt mikor eladtam az i5-öt. Nyáron, autóstartóban rá kell irányítani a levegőt. A forróság amortizálja az akksit a legjobban.
Egyébként úgy lehet számolni, hogy 1000 ciklussal le kell mennie 80%-ra a max kapacitásnak.
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
Bezony, nem véletlenül van a légkondi levegőjének útjában az autós tartóm.
Aki körbefóliázza a telefonját, az gondoljon bele, milyen lehet a hűtése egy benejlonozott cuccnak..Szekfizsolt,
0 és 40 fok közt használható az iPhone. A légkondi messze nem tud olyan hideget fújni, hogy az ártson a telefonnak.[ Szerkesztve ]
-
szekfizsolt
senior tag
Érdekes, sokan azt mondják a hidegtől hal meg az akksi, bár nálam sosem voltak extrém körülmények (a zsebemben)... De ezt jó tudni... Mondjuk sosem tettem volna ki tűző napra... A kijelzőt is kinyírja...
nord_: Légkondi nincs, csak letekert ablak... ...de majd fújkálom...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest