Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz bull84ghia #69751 üzenetére
Ehhez JB sem kell, assistive touch is tudja ezt
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
lajki7
senior tag
válasz FrankMonzano #69745 üzenetére
Igazad van! Fixx beteg vagyok. I5 nem egesz 2honapig volt meg mst nm viccelek i6ig nm cserelem ezt le! Nincs mire egyebkent minden korrektul zajlott,meglepoen korrekt ficko volt.
iPhone 11 Pro
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem felétek: tudom sok szó esett már a refurbished telefonokról, de most tervezek venni egy garanciában cserélt, független iPhone 5-öt, amit az eladó bizonyít is a 02.11-én (tegnapelőtt) kiállított Almáriumos szervízlappal együtt, szóval elől hátul fóliás a telefon és van még 3 hónap gari mert az ilyen esetben nem indul újra.
A kérdésem, hogy akkor ez mindenképp refurbished készülék ugye? Meglepő, hogy az Apple már nem forgalmazza az 5C bevezetése a sima 5-öt de refurbished telefont még mindig csinálnak.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
megema
őstag
Itt tudod megnézni.
Köszi! Gondoltam, hogy a technológiából adódik, csak az előző készüléknél és a legutóbbi 4S-nél sem tűnt fel.
Amúgy a My Support Profile-ban, illetve garancia ellenőrzésnél másnál is előfordult, hogy nem megfelelő színű készülék képe jelent meg? Eddig nem tűnt el ilyen, és a fenti oldal is helyesen írja ki.
(#69747) Tibee86: Nem. Csak azt mondták, hogy nem refurbished.
-
Bilux
veterán
válasz megema #69761 üzenetére
December végén lett véve a telefon, 2x cserélte a t-mobile, mert mindegyiknél a kijelzőn volt pixelhiba illetve szerintük por vagy szösz az mindegy is.
Erre kaptam egy:Production year: 2013
Production week: 36 (September)
Model introduced: 2013
Capacity: 16GB
Memory - flavour: xx
Factory: C3 (China)Szeptemberi készüléket amin a bekapcs gomb meg se mozdul a decemberi készülék zörgött, de nem zavart.
Akkor az első szériákra jobban figyeltek[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
RAiN91
őstag
sziasztok
Használtan szeretnék Iphone-t venni. Mit jelent az activation lock / icloud lock? Bárki távolról le tudja tiltani? Tehát ha használt telefont veszek, akkor bármikor letilthatja az előző user? -
Ragnar95
félisten
válasz RAiN91 #69766 üzenetére
Eladás előtt ki kell kapcsolni az iPhone keresését, mert különben az új user nem fogja tudni restore-olni a telót és igen, bármikor tiltható lesz enélkül a teló.
Viszont ami már iCloud lockos az valószínűleg nem csak hogy használhatatlan, hanem lopott isPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
kchris78
veterán
lehet hogy volt már téma de:
van valami módszer arra hogy a mindenfele hatterben futo programot letiltsa az ember? baratnom szerint skypeon folyamatosan (7/24) aktiv vagyok rajta, fb messenger is kb letilthatatlan, az szerintem felmegoldas hogy az ertesiteseket/program adatforgalmazasi engedelyet letiltom. (háttérbeli alkalmazásfrissítés már tiltva..)en azt szeretnem hogy ezek ne fussanak a hatterben. ugyanis fejleszgetek ios ala es a 7-ben lehetoseg van arra amire nem volt eddig - es pont ezert szavaztam meg 7 elott az ios-t - egy processz/program elindul a hatterben, forgalmaz a neten egy kis adatot es visszaalszik es esetleg kuld egy ertesitest. pont ezert lehetett megcsinalni a facebook messenger es skype ertesitest anelkul hogy az a program legyen aktiv.. (mobil adatforgalmazas kikapcsolasaval kb 3* annyi a standby ido, androidos idokre emlekeztet) vagy ez az egesz csak az apple push notification service-t használja? (ehhez elég masszív apple inrastruktúra kellene..)
-
goldnarmz
aktív tag
-
Dexter-2000
őstag
imei alapján tudom ellenőrizni, hogy egy telefon kártyafüggetlen?
ha igen hogyan?Szép napot!
-
bundli
tag
S.O.S.
Folyton forcecloseol/lefagy a Facebook appom. Indítás után 1-2 másodperccel lehal. Kilövöm a háttérből és újraindítom akkor is. Hard Reset segít csak, egy ideig de nem sokkal rá megint ezt csinálja. Van szabad memória. 7.0.4 i5
-
lajki7
senior tag
A fickonak 0 egesz ftba kerult a vas rendorsegnel valami bunugyi nyomozo tiszt! evente kaphatnak uj telot husegre ami nekik nulla egesz forint mert a ceg fizeti...megunta az ifont...ez elott is sima 5 elotte 4s,aztan ugy gondolta kiprobalja a droidot.
Tudod,mint mindig,majdnem minden telonal
Nem hiszem h tiltjak....komolyan!
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
Tanbá-apó
tag
Szia Fanok!
Nem tudom volt e mar hasonló probléma, a két hónapos iPhone 5S előlapjának bal felső része elég konkrétan elválni látszik, ha nyomom, látható és hallható módon nyöszörög és van rendesen holt játék. Nyilván viszem hamarosan vissza, hisz eu garis a készülék.
Mi a franc lehet ez a hiba?!?!
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
megema
őstag
Előbbit kb. az összes (új) iPhone/iPad vásárlásom, garanciáztatásom bizonyítja...
Vagy egyáltalán nincs MEO, vagy nagyon tág határok között tekintik elfogadhatónak a készülékeket. Nyilván nem tesztelhetnek percekig egy-egy készüléket, de azért a szabad szemmel látható hibákat (4S-nél rosszul illesztett, és emiatt rosszul csiszolt keret az egyik csíknál), illetve a gombok normális működését (4S-nél recsegő és elforduló home gomb) gyorsan meg lehet nézni. Esetleg valami gyors kijelződiagnosztikát is lehet futtatni, amivel a foltok és a komolyabb pixelhibák (teljes sor/oszlop) kiszűrhető. Nem tudom mennyi időtöbbletet jelentene ez a mostani állapothoz képest (gépesítve nyilván nem sokat), de ezért az árért elvárható lenne szerintem.
Sorját, ragasztófoltot, karcot, ilyesmiket nyilván nem lehetne normálisan kiszűrni, de elég ciki dolgok.
Nyilván nem csak az Apple-nél van ilyen, de az utóbbi időben nem sok más terméket vettem, és azokkal nem voltak gondok. Korábban szívtam már mással is persze.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Valaki próbálta már a liquid armor-t? Olcsó is, fóliát nem nagyon akarok, max üvegfóliát, de az minimum a duplája ennek.
-
Dexter-2000
őstag
imei alapján tudom ellenőrizni, hogy egy telefon kártyafüggetlen?
ha igen hogyan?Szép napot!
-
Noxy
veterán
válasz Dexter-2000 #69795 üzenetére
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Ragnar95
félisten
válasz bundli #69794 üzenetére
Azt kéne megnézni,h miért crashel az app.
Általános>Infó>Diagn. és használat>Diag. és használati adatok alatt megtalálod a reportokat, ha pl RAM probléma, az ebből kiderül.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Autós topik
- PlayStation 5
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Most az Apple iPadOS-t ellenőrzi az EU
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- OLED TV topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest