Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aksomatic
senior tag
Ha megpróbálom az i4-emet iOS 7.0.4-ről 6.1.3-ra visszarakni SHSH-val akkor tudom téglásítani? Vagy egy restore mindent megold?
-
adp
őstag
.
-
atirag
őstag
Tegnap kicsrélték a telefonom a T-nél és mára elkezdett mozogni belül valami ha kicsit jobban mozgatom oldalt a telefont. Gondolom az akksi lehet mert elég nagy a tömeg amit érzek.
Érdekesek ezek a refurbished készülékek -
B-L-A-C-K
titán
válasz atirag #68706 üzenetére
Az aksi elég fixen áll benne pedig, nem tudom az hogy mozoghat...
Helyedben vissza vinném...
-
sanyi0627
senior tag
válasz vadászcsiga #68709 üzenetére
...
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
sanyi0627
senior tag
válasz vadászcsiga #68711 üzenetére
Mondjuk mindenre van megoldás.Más teloknál box-al újra lehet éleszteni.Igen mondjuk amikor dfu módba ragad akkor hardveres hiba is lehet.Nekem pl valamelyik nap csak recovery mód volt és az itunes kidobott 3194 hibával pedig van shsh csak iFaith féle.És ahhoz hogy azt visszarakjam 11.05 iTune kell.Volt para elöször.
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
tomcsi23
veterán
válasz B-L-A-C-K #68714 üzenetére
Ja, télleg volt ilyen is, akku csere után, amikor be lett állítva az idő.
Ez meg bekapcsolva, de se wifi, se 3g, csak rajta van a hálózaton, na meg néha megy rajta a csevely. Nem gondoltam volna, hogy jobban bírja, mint a régi nokia....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Igen fontos kérdésem lenne a hozzáértőkhöz.
Van egy iphone 4,rajta 6.1.3 jailbreak-elve. Hibátlanul megy.
Az egyetlen gond vele,hogy semi tethered jailbreak van rajta. Azaz ha kikapcsolom majd vissza,nem lehet használni pár dolgot,safari,stb.
Most olvastam erről.
Ez nekem tökéletes lenne,ettől normálisan működő ki- bekapcsolható lenne a telefon.
A kérdésem az lenne,hogy ha most én megcsinálom ezt,lehet-e vmilyen problémája a telefonomnak? -
agabe
addikt
válasz atirag #68706 üzenetére
Nekem eddig ugy tunik a beirasok alapjan a szolgaltatoi refurbokkal van tobbnyire gond, persze fuggetlenekkel is elofordul, de sajat tapasztalat az utobbi par evben 2-bol 2 refurb (egy I4 es I5 ) hibatlan volt minden teren (nem viszem minden aprosaggal vissza, es nem csereltetem kitalalt indokokkal gari ido vegen ezert volt csak ketto), es olvasva is a szolgaltatoktol szarmazo keszulek tulajai szivtak tobbet ahogy fel tudom idezni.
[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Hali!
Megadta magát az 2 hetes 5S töltője.
Elég azt vissza vinni, vagy kell a telefon is?
Illetve ha cserélik, akkor a telefont is bent tartják? -
agabe
addikt
ha van szamla akkor tolto is eleg lehet (nem biztos, mert se kabellel se toltovel nem volt meg gondom), de amugy kell a telo szerintem, mert anlekul nem tudjak beazonositani mihez volt (hacsak a tolto gyari szamat nem nezik, de nem hiszem, hogy azt rogzitik milyen keszulekhez milyen sorszamu tolto csomagoltak)
-
gypiero
tag
válasz vadászcsiga #68709 üzenetére
Ha lehetetlen téglásítani, erre mit mondasz?
Adott egy iPhone 4 nem tudom milyen szoftverrel, így került hozzám. A telefon alapesetben nem reagál semmire, ha rácsatlakoztatom a gépre feléled, elkezd villogni az apple logó és annyi, iTunes így nem látja. Recovery módból kb 1 másodperc alatt kilép legtöbbször, DFU módban pedig nem engedi restore-olni az iTunes, 4005-ös és 4014-es hibákra hivatkozva. Mi lehet a hiba? Esetleg van valami ötlet, milyen programmal próbáljam bebootoltatni vagy valahogy feléleszteni? Redsn0w sem tudott vele mit kezdeni. Köszi előre is
-
gypiero
tag
válasz manchester85 #68724 üzenetére
Nincs hardveres hibája, ez biztos.
-
paci88
tag
Itunes-ban vásárolt zenét le lehet menteni a gépemre is? Még eddig nem vásároltam ezért kérdezem. Tehát hallgathatom akár kocsiban is Usb-ről?
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz bull84ghia #68730 üzenetére
Most a hétvégén van időm szórakozni vele kicsit, aztán ha semmire nem jutok, hétfőn szerviz.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz paci88 #68734 üzenetére
Valaki frissítette a vodafonos iGO-t most január 30 után?
Régebbről olvastam rossz tapasztalatokat, ezért eléggé el nem ítélhető módon inkább megvárnék pár tapasztalatot, mert a mostani jól működik.
Illetve ha valami appot frissít az ember akkor hogy lehet visszatérni az előző változatra ha mondjuk hibás az újabb?Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
erdoke
titán
válasz domerator #68735 üzenetére
Nekem a normál EEU frissült, nem vettem észre drasztikus problémát. Tehát elindult, be lehetett állítani célt, és navigált.
Vissza nem tudsz régebbi verziót tenni, viszont a ritkán előforduló nagy gubancokat általában napokon belül javítja a fejlesztő. Ne felejtsd el, hogy van egy alap szűrés az Apple oldalán, ami frissítésre ugyanúgy él, mint új appra.A legjobb aláírás a héten
-
menyko
tag
válasz Bogyooka #68635 üzenetére
Szerintem valami ilyesmiről lehet szó. Vannak egész jó színösszeállítások, bár 13 ezerért nem tudom...
-
matyi19
őstag
válasz menyko #68740 üzenetére
Jó sok munka van egy ilyennel, még 16X-os gyorsításban is több mint 8 perc, egy hozzáértőnek.
-
Ombi5
őstag
domino kartyaval lehet mobilnetrol facetime-olni?
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #68745 üzenetére
Én elég gyakran használom mobilnettel a FaceTime-ot, edge is elég neki, persze csak telefonálásra, nem egymás nézegetésére.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #68747 üzenetére
Más: Garanciális dolgokkal kapcsolatban egyre tisztább a kép. Nem tudom érdekel-e valakit, de azért leírom, ne járjatok úgy, mint én.
Csak és kizárólag AppleStore-os számlával hajlandóak átvenni azokat az iPhone-okat, aminek a kijelzője kuka. (nem tudják megnézni rajta a serail/imei-t), ha a kijelző jó, akkor nem kell semmilyen papír. Világgaranciát emleget állandóan az iStyle, de amíg az Apple ezt nem erősíti meg nekem, én nem hiszek nekik.
Szóval aki jót akar, az csak AppleStore-os számlával vesz új/használt iPhone-t. Én spóroltam rajta 30 ezret, és nem AppleStore-ból vettem, így az iStyle nem vette át a telefont, mivel nem hivatalos forgalmazó állította ki a számlát. ( egyébként lehet csak hülyére akartak venni, mert a honlapjukon is az van feltüntetve csak, hogy "vásárlást igazoló számla", ami nekem van, mégse fogadják el.)
Annyival vagyok rosszabb helyzetben így, hogy előbb ki kell küldeni UK-ba a nagykernek, akik majd bemutatják az Aplle-nek az eredeti számlát. Még mindig nem tudom, hogy ez megért-e 30 ezeret vagy sem, de így 2-3 nap helyett lesz minimum egy hét, mire megjön az új.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Tibee86 #68748 üzenetére
Még annyit hozzá, hogy az iCentre átvette volna, csak ugye a szerviz hétvégén zárva, így az Arénába mentem informálódni, és mondták, hogy gyorsabb, ha beviszem a bécsi úti boltjukba(ott a szervizük).
Mikor elmeséltem az iStyle-os sztorit, kicsit érdekesen néztek rám, és ők se értették, miért nem veszik át, mikor tudom igazolni, hogy én azt a telefont vettem, nem loptam meg hasonlók.
iCentre-ben sokkal korrektebb, hozzáértőbb emberek vannak, nem csak azért vannak ott az alkalmazottak, hogy jól nézzenek ki, mint az Andrássy úton.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Robogó, kismotor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Androidos tablet topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest