Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
paci88
tag
Valaki játszik esetleg a The Room nevű játékkal? Az első rejtély megoldása után miért kell fizetni? Addig nem enged tovább!
[ Szerkesztve ]
-
RumiTT
tag
Hogy lehet loggolni az iCloud által jegyzett helyet? Google-nél láttam ilyet, de az már nem él. Arra gondolok, hogy megy a GPS rajta háttérben és jegyzi az utat amit vissza lehet nézni, hogy hány KM távott tett meg és merre ment.
-
Chereiose
addikt
Valaki nem tud valami megoldást erre a fel nem ismerős problémára? [link]
-
bull84ghia
őstag
-
VoidXs
nagyúr
Asszem 5S kapcsán is lesz antennagate. Ha a tetejét fogod, döglik a wifi. És igen, fektetett játéknál így kell fogni.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani 5e Ft értékben olyan tokot ami ilyen ki-becsusztatható? Bőrtokba néztem az iCase-t de elég drága, de gondolom jó is mert textil a belseje!
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Chereiose
addikt
válasz vmiki4 #68619 üzenetére
nem, megnéztem és a 43-as windows hibakód az...letöltöttem hozzá egy hibajavítót, de az sem oldotta meg.
Úgy vettem, hogy gyári fóliás állapotban volt, mivel akitől vettem az legariztatta és eladta úgy új állapotban. Ez valami gyári hiba? Kábel nem lehet rossz, mert tölteni tölti konnektorból, csak a gép nem akarja felismerni -
TheProb
veterán
Sziasztok!
iPad/iphone-ra lehet videót úgy felrakni, hogy se nem pimpelem meg, se nem konvertálom át az anyagot? Felhőre felöltéssel és kliensen való megnézéssel próbálkoztam de csak a dropbox-al működött, ott is csak barom gagyi minőség volt.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
b4zsi-
őstag
Az nem tiszta nekem, ha frissítenék IOS7-re, de nagyon lassú lenne i4-en akkor visszatenném IOS 6.0-ra (ehhez van csak shsh mentésem). A 6.0-ról nem tudok majd 6.1.3-ig visszajönni?
-
Hunt3r22
őstag
helló,
Gondolkozok egy s4 vásárlásán és szeretném kikérni a véleményeteket a telefonnal kapcsolatban (soha nem volt iphoneom, droidról jönnék át.. )
tehát:
-ios 7 alatt mennyire stabil a telefon? elég még ez a vas ~1-2 évig?
-lagot tapasztaltok? (jelenleg sgs:a-t használok és amit ez néha csinál, hajam kihullik tőle)
-billentyűzetnél ha szöveget gépeltek be, akkor nem késik / laggol a bevitel?
-aksi mennyit bír? ( saját felhasználásotok alapján)Ha már voltak ezek a kérdések, illetve korábban írtátok kommentekbe akkor sorry.
Előre is köszönöm a válaszotokat
Xr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Hunt3r22 #68632 üzenetére
S4gondolom 4S-re gondolsz...- ios 7 alatt mennyire stabil a telefon? elég még ez a vas ~1-2 évig?
4S-en teljesen jó, az hogy 1-2 évig elég lesz e, ezt így nem lehet előre elmondani, de mivel 512mb memória van benne nem elképzelhetetlen hogy kevés lesz majd...
- lagot tapasztaltok? (jelenleg sgs:a-t használok és amit ez néha csinál, hajam kihullik tőle)
Sokan mondják nem, én már viszont párszor tapasztaltam, igaz az még régebbi IOS7 verzió alatt volt...
- billentyűzetnél ha szöveget gépeltek be, akkor nem késik / laggol a bevitel?
Nem tapasztaltam.
- aksi mennyit bír? ( saját felhasználásotok alapján)
1 nap
[ Szerkesztve ]
-
Bogyooka
tag
Sziasztok.
Valamelyik nap sétáltunk a párommal egy plázába és egy mobil boltba ki szúrt egy rózsaszín hátlapú és keretű I5-öt. Meg probáltam lefotozni.
Sajnos már az üzlet be volt zárva így nem tudtam bemenni érdeklődni utána. Hátha nektek van esetleg tippetek, hogy ez fújva lehet? Vagy van ilyen hátlap/oldalsó keret rá? Gondolom ez nem gyári?
Nagyon megtetszett neki de még csak ötletem sincs, hogy honnan lehet ilyet szerezni.
Neten rákerestem és ilyen színekbe is kidobta:Esetleg valakinek ötlete rá? Esetleg csak külföldön lenne kapható? Vagy sima színes fólia lehet? (elég fényes volt élőben, ezért ezt nem hiszem annyira).
Bárki, bárhol hasonlót?Iphone 5 16GB White
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok lenne egy kérdésem.
A kedvesemnek i4 e van iOS 7.0.4 van rajta és eléggé szaggat neki nem mindig de van amikor igen, és olyan kérdésem lenne hogyha gyári beállítást csinálok akkor az iOS 6 ra áll vissza ?
Vagy várjuk inkább meg az iOS 7.1 et? És az mikor jön ki ?
Köszi előre is.•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Smile8822
senior tag
válasz B-L-A-C-K #68638 üzenetére
Nem mentettem mert eddig nem volt rá szükség csak kb 2 napja mondja hogy ha olyan alkalmazás van akkor szaggat neki, gondoltam megkérdezem hátha de akkor megvárjuk a frissítést.
Amúgy múltkor beszéltünk hogy reméljük hogy jó árba elviszik az i5 met hát el is vitték annyiba amit mondtam, aztán végűl is az i5s helyett i5c -T vettem kíváncsiságból de nagyon jó telefon aki még nem fogott az nem tudja és úgy veszem észre hogy stabilabb is mint az i5 ami volt, bár ugyan az a beljese de én úgy veszem észre, egyszerűen akármit nyitok meg abban a másodpercben nyílik meg atom stabil és villám ez a C•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
StLui
veterán
válasz manchester85 #68586 üzenetére
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Bogyooka
tag
Ilyesmi kivitelezésben nálunk biztos hogy lenne, párom és tesóm illetve tesóm barátnője részéről biztos. Tesóm barátnője 5c-vel megbékélt, párom és tesóm inkább maradt a szokásos fekete, fehér készüléknél, de mióta ezt kiszúrta nagyon bevadult rá
[ Szerkesztve ]
Iphone 5 16GB White
-
Darda Csabi
tag
Nekem egy fekete arany iphone 5s jönne be, szerintem az 5c-t nőknek találtak ki:-)
-
FrankMonzano
őstag
válasz Darda Csabi #68646 üzenetére
Ott a hangsuly,hogy szerinted .
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Newton harmadik törvénye
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest