Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Sima iphone 4-esem van jb-elt 6.1.3-mal és nagyon szeretném vhogy rátenni a cydia-ban talált "Nokia theme" témát.
Már telepítettem,de csak a háttér lett nokia-s az ikonok nem.
Mi nem stimmelhet? A winterboard is települt (sajnos).Vmint a hotspot-ot hogyan tudnám megosztani?
A jelszót megtaláltam,csatlakozni lehet a telefonhoz,internetezni viszont nem.
Mi lehet a gond?Előre is köszi!
-
Elims
veterán
Szóval?Nokia ikonos témát senki nem tud? :-/
-
Elims
veterán
Mi lehet a probléma egy iphone5-tel akkor,ha email-t lehet fogadni,küldeni viszont nem.
Ezt írja ki:
"Cannot send mail
An error occured while delivering this message."
Ill. hogyan orvosolható? -
Elims
veterán
válasz vadászcsiga #55773 üzenetére
Létezhet az,hogy ez a 7-es rom felrakása miatt változott meg? A frissítés óta nem működik.
Hol taláni a kimenő postafiók beállításait? -
Elims
veterán
válasz vadászcsiga #55775 üzenetére
A kérdést is köszönöm! :-)
Hotmail-es. -
Elims
veterán
válasz vadászcsiga #55775 üzenetére
Most állítólag jó.
Létezhet ez?? Magától helyre jön?
Nem csináltak a telefonnal semmit.
Ha tényleg így van,mitől lehetett? Hotmail-es gond? -
Elims
veterán
válasz vadászcsiga #55788 üzenetére
Köszönöm!!
Lenne mégvmi..
Sima i4-esen hogyan lehet csak a telefonkönyvet szinkronizálni a gmail-lel?
Többször rápróbáltam google segítséggel,de egyszer sem jött össze. Vagy csak nem vettem észre..az a push állítgatás szerintem kicsit kusza. -
Elims
veterán
válasz dzsonesz #55801 üzenetére
Köszönöm!!
És mi az az új adatok begyűjtése?Van ott egy push (átküldés),legyen bekapcsolva vagy ehhez nem fontos?
Vmint van lejjebb Kézi,push vagy fetch,az melyiken legyen?Pach Adams: én is úgy tudom,hogy ha ipad bb-es akkor annak a gps-nek gatya van.
Volt egy 3gs-em amit csak úgy tudtam függetleníteni,ha a bb-et lecseréltem ipad-osra.
De kérdezd meg inkább a szifon.com-on. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Igen fontos kérdésem lenne a hozzáértőkhöz.
Van egy iphone 4,rajta 6.1.3 jailbreak-elve. Hibátlanul megy.
Az egyetlen gond vele,hogy semi tethered jailbreak van rajta. Azaz ha kikapcsolom majd vissza,nem lehet használni pár dolgot,safari,stb.
Most olvastam erről.
Ez nekem tökéletes lenne,ettől normálisan működő ki- bekapcsolható lenne a telefon.
A kérdésem az lenne,hogy ha most én megcsinálom ezt,lehet-e vmilyen problémája a telefonomnak? -
Elims
veterán
Sziasztok!
Kerestem a keresőben és a google-ban is,de csak telepítős megoldást találtam.
Sima iphone 4-ben szeretném lecserélni a boot logo-t.Lehet azt úgy,hogy nem a cydia-ból töltök le egy fájlt,telepítem és bekapcsolom?Úgy szeretném lecserélni,hogy megkeresném a mappáját és kicserélném a gyári alma jpg-t (png,gif).
Meglehet így csinálni?
Iphone 4,6.1.3 jailbreak-elt telefon. -
Elims
veterán
válasz Tibee86 #75368 üzenetére
Mert -szerencsére- nem vagyunk egyformák és van akinek a 6-os és van akinek a 7-es rendszer tetszik jobban.
Vmikor hozzám kerül egy iphone 5,amin 6.1.4-es rendszer volt,megkérdezték tőlem,hogy frissítsenek-e a 7-esre,azt mondtam igen.
Ha hozzám kerül a telefon örülnék ha visszarakhatnám majd a 6-ost,de erre sajnos már semmi esélyt nem látok,ahogy írjátok,downgrade kizárt! -
Elims
veterán
Sziasztok!
Létezhet az,hogy egy iphone 4 és egy iphone 6+ nem talàlja meg egymàst bluetooth-on? :-/
Ha nem,mi lehet a probléma?
Mindkettőnél kiírja,hogy felfedezhető. -
Elims
veterán
Sziasztok!
Iphone 5-ben hol lehet kikapcsolni az automatikus frissítést?Már kutakodtam mindenhol,de nem találom. :-/ Esetleg csak akkor lehetne ha jailbreak-elném?
Amint wifi-t engedek neki rögtön töltené lefelé a 9.2-t. :-/ Sajnos már 9.0.1 van rajta. -
Elims
veterán
válasz B-L-A-C-K #126622 üzenetére
Köszönöm! :-)
Megvan.Kikapcsoltam,engedélyeztem a wifi-t és folytatja tovább a letöltést. :-/
Van egy-két dolog ami miatt még most nem frissíthetem.Az egyik,hogy ez "csak" sima 5-ös,nem lenne neki sok a 9.2? (Mint iphone 4-en a 7.x) Vmint veszek hozzá egy kiegészítőt és annak minél régebbi a rom annál jobb. -
Elims
veterán
válasz atees #126629 üzenetére
Neked is köszönöm!!
Nem frissíthetem meg.A telefon még most a1 függő,jövő májusban jar le a hűségidő,azelőtt is lehetne az a1-nél függetleníteni 100€ körül,május után ugyanez 50€. 100-at semmiképp nem adok érte viszont addig szeretném használni magyar kártyával és az ehhez való kiegészítő nem tudom biztosan,hogy menne-e a 9.2-vel,ezért nem szeretném frissíteni.
Ha vki olyan olvasná ezt az írást..nem írok semmi tiltott dologról,a telefon nem lopott,rendes papíros,mindenem megvan hozzá,családtagomé volt.
Bocs,hogy leírtam ezt,de muszáj volt,hogy lássátok miért nem szeretném megfrissíteni. -
Elims
veterán
Sima iphone 5-öshöz melyil ipsw-t lehet letölteni,gsm vagy global?
Itunes-sztet restore-olni. 9.0.1 13A404-et. -
Elims
veterán
válasz DuDieHUN #126655 üzenetére
Én jártam már így egy ps vita-val.Semmiképp sem csatlakozott a wi-fi-hez.Több eszközzel hibátlanul ment a wifi,azzal nem.
Egy dolgot megpróbálnék a helyedben.A wifi jelszó első betűje ne legyen nagy betű.
Egy ócska tipp részemről,nem sok esély van,hogy bejön,de hátha. :-) -
Elims
veterán
Sziasztok!
Hibàtlanul működő jailbreak-elt iphone 5-re (9.0.1-gyel) véletlenül települt a winterboard (véletlenül,egy nokia témàt akartam és ez ist is telepítette :-/ ) és most bekapcsolàsnàl csak boot-ol és nem kapcsol be.
Van esetleg vmi lehetőség arra,hogy ne kelljen ùjrarakni a 9.0.1-et?Vagy ennek màr füst van és bizony repült minden? -
Elims
veterán
válasz Ragnar95 #133257 üzenetére
Neked vàltozatlanul a kisujjadban van a téma... :-)
Köszönöm!!Így betudtam kapcsolni.Kitöröltem a winterboard és nokia témàt a cydia-bòl viszont normàlisan bekapcsolni még most sem akar.
Mit kellene még törölnöm?Szerk.: Minden O.K. :-)
A bytafont-ot letiltottam,ùjraindít,majd betűk vissza.Köszönöm szépen!!!! :-)
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Nem kis problémám van.Iphone 5, 9.0.1,jailbreak-elt telefon.
A cydia-ba lépve letöröltem egy patch fájlt és azóta nem kapcsol be (hangosítós gombbal sem :-( ).
Próbáltam már itunes-szal újrarakni a 9.0.1-et,de 3194-es hibát ír. (már töröltem a host fájlból is az apple-t.)
Kipróbáltam a semi restore programot,de az csak 8.x-ig írja+mivel nem boot-ol be teljesen a telefon nem is ajánlotta fel a lehetőséget.
Kipróbáltam a tyniumbrellás régi megoldást az itunes kommunikációs hibájára,de az sem sikerült. :-/
Hogyan tudnám újrarakni a 9.0.1-et? -
Elims
veterán
válasz Barcode_Rec #134624 üzenetére
Köszi!
-
Elims
veterán
Tudom,hogy lehetetlen megmondani,de szerintetek kb. mikor jöhet jailbreak 9.3.1-hez?
-
Elims
veterán
válasz Barcode_Rec #134792 üzenetére
Köszi! :-)
-
Elims
veterán
Már keresem egy pár órája a megoldást,de sajnos sehol nincs még csak hasonló sem írva. :-/
A sim kártyámon szeretném letiltani a lte-t,hallot már vki ilyesmiről?
Nézegettem ios alkalmazásokat is,de nem találtam.
Lenne esetleg vkinek bármi ötlete? -
Elims
veterán
válasz B-L-A-C-K #134941 üzenetére
X-sim-hez. :-( De így akkor kivàrom a 2hònapot,akkor lehet gyàrilag függetleníteni.
Ragnar: "...semmi köze az iPhone-hoz."
Tudom. :-( Csak reméltem,hogy volt màr itt köze vkinek az említett kiegészítőhöz.
Kali: Megkérdezem őket.
Mindenki köszönöm!!
Lenne mégvmi..egy baràtomnak 6+ -a van és a kameràja folyamatosan automatikusan fòkuszàl.Szòval nem csak egyszer hanem egymàs utàn pròbàl fòkuszàlgatni.
Hardveres problémàra gyanakszom,de megkérdezlek titeket is.
Garanciàlis még a telefon. -
Elims
veterán
-
Elims
veterán
Sziasztok!
2 oldalt visszaolvastam,de nem írta senki,lehet,hogy hasznàlhatatlan.
Eszerint a 9.3.2-t lehet jailbreak-elni,jòl értem? -
Elims
veterán
Kommy,Barcode-Rec: Köszi!
A tethered nem lenne nagy gond.Radi8tor: "... szolgáltató követeli a pénzét behajtókon keresztül. Ilyen elől nem nagyon tud elbújni valaki."
Ebben azért ne legyél annyira biztos. :-/
Mindig azt mondom mkinek,hogy függő telefont nem szabad venni!Kivéve persze ha màr 2 éve nem forgalmazzàk a telefont.
Pàrszor írtam olyan helyekre ahol làtszott behùzàs,nem tetszett a kedves vevőnek a figyelmeztetés.Ezek utàn ùgy voltam vele,hogy mki a sajàt kàràn tanul...
Több tapasztalatom van ilyesmiben,nem engem hùztak be,pàr baràtom foglalkozott pàr évig ilyesmivel,így nagyjàbòl sejtem a témàt.Csak azt tudom tanàcsolni,hogy hirdetésből/telefonos boltbòl nem szabad venni függő telefont! Esetleg nagyon közeli baràttòl àtvenni.
Részemről ez a téma ennyi.Elég ha ezt a redmond pie oldalt figyelgetem a jailbreak miatt vagy van vmi màs oldal ahol talàn hamarabb fent lehet ha lesz.?
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Eszerint kijött a jailbreak (ha írtàtok màr,bocsànat).
Van egy iphone 5, 9.3-mal,szerintetek melyikre frissítsem,9.3.2 vagy 9.3.3-ra?
Gondolom a jailbreak nem kompatibilis 9.3-mal.
Vmint szàmítògépen csinàljam a frissítést/jailbreak-et vagy jò telefonon is? -
Elims
veterán
válasz Lacikaa9988 #140684 üzenetére
Szia!
Pròbàld ki,indíts el egy videòt és a kijelző csùszkàjàn vedd halkabbra,szerintem a következő hívàsodnàl màr halkabb lesz.
Egyébként az én iphone 5-ömnek is ez a baja,egy-két napja rendeltem egy ilyet,àllítòlag ez a baja. -
Elims
veterán
válasz Lacikaa9988 #140686 üzenetére
Ha te csinàltad vele akkor nem biztos,hogy rögtön flex kàbel,lehet csak vmit nem jòl raktàl össze.
Diokhan: Asztakurva.....!!!
Elég kemény napon volt,nem kicsit voltam agresszív az elmùlt pàr òràban,de te ezt most megfejelted.. Roppant fasza.Az eszem megàll.
Szerinted ezek utàn érdemes lehet vàrni nekem erre a jailbreak-re?
Tudom,ez lehetetlen kérdés,de szerinted/szerintetek? Ha nem ùgy lesz ahogy írjàtok sincs gond. :-)Köszönöm az íràsod!! (Gyanùs volt,hogy a felsorolàsban nem volt sima 5. :-/// )
Brekes: Szia!
Létezik.Sajnos most a neve nem ugrik be,de talàn a cydia-ban nézz szét.
-
Elims
veterán
válasz Diokhan #140691 üzenetére
Köszönöm!! :-)
Ragnar: Neked soha nem mondanék ellent iphone témàban,de akkor segíts nekem (is) légyszives.
Pàr évvel ezelőtt volt egy olyan nevezetű program (megnéztem most),hogy audio recorder.
Minimum 4s kellett hozzà és írtàk pàran,hogy működik.
Akkor az mi volt?Vmi fake?? -
Elims
veterán
válasz Diokhan #140691 üzenetére
Igazad volt. :-(
Ha volt már,bocsánat.
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Szerintetek Ez működhet Minden iphone-on??
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Ezen az oldalon van egy ilyen rész:
"iOS 9.3.4 jailbreak compatibility
We have checked the iOS 9.3.4 jailbreak tool on below iPhone and iPad models. So still we did
not find any error on this tool.iPhone 6S & , iPhone 6 Plus & iPad Pro
This Jailbreak must work with following devices iPhone 6, 5S, 5C, 5, 4S.
iPad Air & Air 2 , iPad Mini 1,2,3, iPad 4, iPad 3, iPad 2 and iPod touch 5/6"
Ezek szerint ez működhet iphone 5 9.3.4-gyel?
-
Elims
veterán
Redsnake,Barcode rec: Köszönöm!
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy miért nem lehet icloud tárhelyet venni mastercard-dal?
Volt már vkinek hasonló problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S