Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Newton harmadik törvénye
- Trump vagy Harris
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harciszkunk
csendes újonc
Ez az ios 18 nagyon allat lett. I13, 2 eves , 90% os akku es 2 oraval tobb SOT jon ki , mint 17-tel. Sokkan simabb is a rendszer. Asszem orokre ezen maradok
-
Hack3er
őstag
Valakinek van 16 Pro-ja?
Ha igen, akkor segítsen már nekem. #323864
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
válasz Hack3er #323903 üzenetére
Nálam viszont jelentkezik, nagyon enyhén tényleg hallok valami statikus zajt a beszédhangszóróból, ha elindítom a Kamera alkalmazást. Szóval valószínűleg valamilyen szoftveres huncutság lesz ez is.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Årpi
őstag
Kis ápdét. Nálam csak akkor van ez a zaj, ha a hátlapi kamerát használja a telefon, előlapi kamerára váltva megszűnik. Illetve testvérem 14 Pro-ján is jelentkezik ez, szóval még csak nem is 16 Pro specifikus.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz syIex #323909 üzenetére
Amúgy én olyat hallottam, hogy ez a fém borítás az akun a Pro Max-ben nincs is benne, csak a Pro-ban, szóval kár is várni a csodát. Az a baj, hogy megint szeptember, nincs tűző nap, hült rengeteget az idő, majd kövi nyáron átkozhatjuk őket mikor a bícsen 30 fotó után túlmelegszik az aktuális 7-800 ezres csodájuk. Vicc.
Megnézem jövőre mit villantanak, de ilyen for science jelleggel februárban ki fogom próbálni az aktuális brutál Samut, hogy mit tud majd.
[ Szerkesztve ]
-
Årpi
őstag
válasz markknight #323910 üzenetére
Azaz, jó kis agymosás miközben kattintom a képeket
-
ricsi0307
senior tag
Sziasztok. Egy Shortcut pro segítségét kérem. Most hogy iOS 18-ban kivették a Xiaomi Home widgetet a Today View-ból próbálok shortcutot csinálni. Sikerült is, azonban ha elindítom a parancsot felül megjelenik egy nagy értesítés hogy "sikeres futtatás" és csak a "kész" gomb megnyomásával lehet eltüntetni. Ezt gondolom a parancsnál "megjelnítés futtatásakor" opcióval lehetne kikapcsolni, de ha ezt kikapcsolom akkor nem csinál semmit a parancs. Szóval valahogy meglehet oldani hogy ez az értesítés ne jelenjen meg, de a parancs lefusson?
[ Szerkesztve ]
-
knox83
senior tag
válasz markknight #323911 üzenetére
Ha megnézed a teardown videókat a ytn látszik, hogy valóban így van. Csak a pronál van, szerintem szart se ér az se ha elkezded igazán pörgetni a magokat max kicsivel később kezd el throttlingolni és komolyabban melegedni.
btw szerintem nincs a márka akinek a teljével 38 fokba elkezdesz videózni ne melegedne fel mint a szar.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz zolmesz #323902 üzenetére
Gyorsan kipróbáltam Virtualboxban egy Live Mint-el. Az alap firefoxon ott sem ajánlotta fel a Passkey-es authentikációt. Felraktam egy Chrome-ot, megnyitottam az icloud.com-ot, megadtam az e-mail címemet, majd rányomtam a Passkey auth-ra. Erre ez fogadott:
Nem is értem. Pont az a lényege, hogy ezen az eszközön (a PC-n) nincs passkey, nem?
Alex
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy változott a töltési sebesség valamit a 16 pronál? Vagy maradt a 27W plusz 15 W magsafen. Mert a megjelenés előtt volt róla szó ,hogy emelik negyven valamennyire meg 27W -ra magsafen.
-
h1mpi
félisten
Egy autó indukciós töltője okozhat kárt az akkunak?
Fully electric lifestyle!
-
aero.
veterán
válasz h1mpi #323917 üzenetére
Az autó töltőkkel az a baj, hogy nagyon tud melegedni, pláne, ha nyári időszakban akarod tölteni. Némelyik gyártó már kezd beépíteni hűtést a padba, a hűtés nélkülieknél fél óra múlva annyira fel is tud forrósodni, hogy leáll a töltés. A pad maga ugyanaz, mint egy töltő, az nem okoz kárt, maga a körülmény viszont nem teljesen ideális az akksinak.
-
veterán
válasz aero. #323918 üzenetére
“a hűtés nélkülieknél fél óra múlva annyira fel is tud forrósodni, hogy leáll a töltés”
Főleg ha az ember még a wireless carplayt is használja közben.
Nekem a gyári Apple Magsafe töltővel anno úgy hevült a 12 a kocsiban, hogy sokszor meg is állt a töltés.Meg is lett az eredménye, 6 hónaposan 92% volt az akku.
Azóta csak 10-12W és kábeles töltés megy a kocsiban. -
Speedy007
őstag
Megjött a 16 Pro... Hááát őszintén szólva droidról át nyergelve kissé szokatlan az egész IOS. Semmi sem magától értetendő mint a droidál.
Több kérdésem lenne ha tudtok benne segíteni:
- Always on displayt hol lehet be állítani benne ha tud olyat?(tudtommal 14 Pro óta tudja)
- Droid esetén OTP Simple appot használtam érintéses fizetésre ahol a kártyát/kártyákat kezdő képernyőre ki bírta helyezni widget formájában itt se az apple tárcával se a simple pay-el se tudom megtenni. Ha lehet hogyan lehet ezt kivitelezni?
- Létezik olyan billentyűzet amin csak a magyar karakteres ékezetes billentyűzet van hozzá? Swift Key amit a droidon használtam ott működött így de IOS-en nem
"Be lakni" macerás volt nem úgy műödik a dolog mint a droidnál itt csak ingyenesen az első indításnál lehet utána már fizetős app van vagy gyári vissza állítás és kezdés előlről.
Telefon hűvös meglepően pedig nagyon mondták hogy a Titán keret miatt egy kazán ház. Xiaomi 13 olyan forró volt mint mikor 66W-tal töltöm a 16 Pro hűvös volt mint mikor csak a zsebében pihen az embernek mikor költöztem át. -
-
qpakcovboy
őstag
válasz Speedy007 #323922 üzenetére
Én is most nyergeltem át s23 ultráról. 10x év droid után csak azért szokatlan, mert más a kezelése. Tanulni és szokni kell. YouTube videókon nézem mit hogyan kell… booomer vagyok
Van itthon Apple tv, meg egy iPad. Szokatlanul jól működnek együtt. Sokszor azt érzem hogy okosabbak nálam -
Speedy007
őstag
válasz qpakcovboy #323926 üzenetére
Azzal nincsen gond, szeretem a kihívásokat Lumnia 640-m is volt azt is megbírtam szokni sőt szerettem is nagyon.
-
Hack3er
őstag
-
veterán
válasz Speedy007 #323929 üzenetére
Nézz youtube videókat, sokat segítenek.
Meg ott az Apple támogatás oldala is, sokmindent megtalálsz ott is.Én már annyira hozzászoktam az ios-hez, hogy az android már kényelmetlen, pedig több tucat droidos telefonom volt az évek alatt.
A céges Samsung, de nem szeretem használni, nem tudnék fixen elsődleges telefonként visszamenni már droidra.
Nekem az ios olyan hogy magától érthetődő minden funkció és hogy mit hol találok.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
MasterMark
titán
válasz MasterMark #323930 üzenetére
Egyébként magából a kamera modulból jön a hang, nem a hangszóróból.
A telefont megfordítva hallani a kamera modulból sokkal részletesebben ezt a zajt.
Szerintem a képstabilizátor zaja lehet vagy ilyesmi.
Switch Tax
-
Hack3er
őstag
válasz MasterMark #323930 üzenetére
Most mondanám hogy jó fülem van, de a jobb az zúg meg rosszabb mint a másik, de az ilyen elektromos hangokat meghallom.
#323933Ron Swanson Bármilyen programnál hallatszódik ami a hátsó kamerákat használja, még a watch párosításnál is.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz Stauffenberg #323773 üzenetére
Én elő vagyok fizetve (Apple One) , de nem látom, hogy egyes fájl típusok mennyi helyet foglalnak vagy csak rossz helyen keresem, tudsz segíteni?
Ugyan ezt látom az iPhone tárhelynél, azon belül a Fotóknál, mint te is.
Az iCloud --» Fotók -nál sem találok ilyen opciót, lehetőséget.
Fotók appban sem. -
gretzky77
veterán
válasz MasterMark #323934 üzenetére
15 ProMaxon is tapasztaltam, de csak most, hogy itt felmerült néztem meg. Magamtól észre nem vettem volna
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
esbii22
őstag
válasz Ron Swanson #323933 üzenetére
Sima 11-en semmi, vagy süket vagyok csak mint a tésasszony'
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Speedy007
őstag
Hogyan tudom azt beállítani ha youtbe-t nézem hogy letudjam kicsinyíteni a lejátszót a kezdőkéernyőre és mini ablakban folytassa a lejátszást? Hiába van engedelyézve a kép a képben csak a kapszulában lévő strobszkóp jelzi hogy lejátszás van.
-
zolmesz
aktív tag
válasz vargalex #323907 üzenetére
Nem rémlik, hogy bármit beállítottam volna ezzel kapcsolatban, ráadásul ez volt az első alkalom, hogy így léptem be, gondoltam kipróbálom, ha már így felmerült.
A barcode beolvasása után még egy FaceID azonosítás jött a teleefonon és be is lépett a pc-n a fiókomba.
De most megint kipróbáltam a belépést, és most is megy a barcode beolvasással. -
Topikgazda
válasz mAtThEw0319 #323937 üzenetére
-
Speedy007
őstag
Elnézést így tele szemetelem a topikot. Van egy pár dolog amit elfelejtettem az előző telefonomról át küldeni a 16 Pro BT-n próbálkozok párosítva van a két eszköz de ennek ellenére droidról nem tudok semmit sem át küldeni IOS-re a droid azt írja hogy sikertelen a küldés. Mit cseszhettem el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest