Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Trump vagy Harris
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz qpakcovboy #299817 üzenetére
Karácsonyig biztos nem lesz az hogy csak bemész és vásárolsz készletről. De kifoghatsz ha figyeled a készleteket. Pro esélyesebb azért jóval hogy előbb is lehet mint a pm az 5x zoom miatt.
Én is 13pmrol váltanék. de 15prora nem sok értelme van ha a fele előrelépés az 5x zoom csak a pm-ben van, a fő kamera kb ugyanaz mint a 14pro, ha arra nem váltottam akkor logikus lenne kivárni a 16ot.
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Ez engem is érdekelne, így két héttel az állítólagos elérhetőség után
Nálam a minőség elsőrendű kérdés
-
Bilux
veterán
Alza mai levele szeptember 15. előrendelés:
Van egy kis gond Sajnos az általad megrendelt termék szállítási ideje jelenleg bizonytalan. Ha továbbra is hajlandó vagy várni rá, kérjük, írj nekünk a kapcsolattartási űrlapon keresztül. Szívesen segítünk a megfelelő alternatíva kiválasztásában telefonon is: +420 225 340 111.
jövőre nem kell náluk előrendelni úgy látomNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
gretzky77
veterán
válasz qpakcovboy #323322 üzenetére
Keress rá sztem keresőben, korábban volt itt téma. De ha jól emlékszem 100%-os megoldás talán nincs rá, de lehet tévedek, de ha van is elég macerás úgy rémlik!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
burgatshow
veterán
válasz qpakcovboy #323322 üzenetére
N+1-szer leirtuk/elmagyaraztuk/linkeltuk a hivatalos doksit, hogy NEM lehet az Androidos Viber mentest (es vica versa) iPhone-ra betolteni.
-
Speedy007
őstag
válasz qpakcovboy #323926 üzenetére
Azzal nincsen gond, szeretem a kihívásokat Lumnia 640-m is volt azt is megbírtam szokni sőt szerettem is nagyon.
-
waszabi07
tag
válasz qpakcovboy #323966 üzenetére
Mi a baj ennyire a hívásinfóval és a listával?
Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
Mike81
senior tag
válasz qpakcovboy #323926 üzenetére
Én is 23U-ról tértem át. Igaz én nem voltam már IOS “szűz” mert tavaly már tettem próbát egy 14PM-el. De nagyon a droidot kerestem benne ezért kb 1 hónap után vissza nyergeltem. De őszintén úgy meg vett kilóra a Face Id hogy állandóan hiányzott. Főleg hogy a Samunál állandóan sz@rakodni kellett hogy milyen védelemmel hajlandó jól működni az azonosítás és mivel nem. Így most kb 2 hete újra IOS-re váltottam egy 15PM-el. És most már úgy érzem hogy megtaláltuk egymást. Olyannyira hogy már egy Watch-ot is beújítottam magamnak. Természetesen vannak dolgok amiket szokni kell, vagy elfogadni de ha nyitottan állsz a rendszerhez akkor nem olyan rossz. Én imádtam a Samu billentyűzetet, de áttérve IOS-re totál megszoktam az itteni billentyűzetet. Természetesen kipróbáltam a Gboardot és Swiftkeyt is de nekem jó az alap is. Szóval ennyire szoktam meg az IOS-t
-
madle
őstag
válasz qpakcovboy #325360 üzenetére
Ugy nezem megszaporodtunk a problemaval. Ezek szerint a privat atjatszo a hibas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest