Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
Lehetséges 4-nél ios 7-ről ios 6.1.3-ra visszamenni? Leírást találtam, csak az shsh kiolvasás nem igazán megy, ahhoz a hibaüzenethez meg oda jutottam, hogy nem lehet visszamenni.
-
aero.
veterán
válasz B-L-A-C-K #66025 üzenetére
Köszi, ezzel is okosabb lettem.
Haver vette amúgy, de észlelte, hogy kicsit lassabb a 7-tel.(#66027) B-L-A-C-K: Mondtam neki, de végül csak oda jutott, mert többet nem akart rá szánni, mert a kukarobi se nyújt sokkal jobbat ilyen áron. 45-ért vette egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
Sziasztok!
Wide angle es fisheye lencse erdekelne, mennyire jok ezek az ebay, dealextreme stb cuccok? Valaki hasznalt mar?
-
aero.
veterán
Sziasztok
A 6-osomra keresek valami normálisabb fóliát, ami nem karcolódik meg egy hét alatt, milyet érdemes?(ebayről)
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz Kicsikatona7 #90336 üzenetére
Nem baj persze.
-
aero.
veterán
válasz AllTheBest #90481 üzenetére
Mennyire biztos, hogy T-Mobile függő az a teló?
-
aero.
veterán
Vettem egy Xiaomi féle 10400-asat, kíváncsi leszek. Max 1 hét és itt van.
A Xiaomi nem a kamuzós kínai gyártók közé tartozik, meg ugye elég prémium gyártó arrafelé, szóval bizakodom. Majd jelentkezem, hogy mit tud a 6-tal. -
aero.
veterán
Na, ha valakit érdekel törésteszt. Munkatársam sikeresen leverte a polcról a 6-osomat. (kb. 210cm magasról) Hangszóróra volt dugva tehát konkrétan bungee jumping volt, először a fém asztal sarkát kapta el (1cm üvegtörés a hangerő gombok mellett), majd a sarkán landolt. Egy 0.3mm-es műanyag tok volt rajta, aminek az alsó sarkából letört egy darab, az oldala pedig megrepedt.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
Tapasztalt valki massziv merulest 8.4 ota? Konkretan 1perc=1% ha bongeszek. Illetve a Safarit is irja a legnagyobb fogyasztonak, holott meg se volt eddig nyitva.
6-os Front kamera matrica felvalassal valakinek tapasztalat? Gondolom apple storeban nem fognak szarozni vele.
plus44: YT-n van video 5s uveg csererol, iszonyat mit dolgozik vele a csavo, eleve azt hiszem valami 30 perc a video. Szerintem nem eri meg. Plusz sosem lehet olyan tokeletes, mint a gyari. 6-osnal raadasul mar szinte nincs is res az uveg es a display kozott.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
Aki használ innen Apple Pay-t, attól kérdeznék. Egyszerűen nincs meg nálam az opció a Wallet-ben. Az Store UK, itt is élek, de nem mutatja, mitől lehet?
Ja egy kis bónusz sztori. Vittem tegnap a front kamera miatt a telót vissza és mondta a csávó, hogy IOS 9 miatt nem tudnak kijelzőt cserélni, úgyhogy megdobtak egy újjal.
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
válasz valeno #118662 üzenetére
1. Én nem használok ilyesmit (biztos van), de azt tudom, hogyha böngészőből indítasz el egy videót (ezt csak úgy lehet, hogy beírod a youtube-ot, átugrik az appra, vissza safariba, megint beírod, megkérdezi meg akarod e nyitni alkalmazással, nem. Harmadjára is beírod, és bejön az oldal). Elindítod amit akarsz, kilépsz, leáll, de control centerből újra tudod indítani és megy is folyamatosan innentől. Macerás, ja. Egyébként azért nem engedélyezett, mert ingyen tudna mindenki hallgatni zenét, nem lenne értelme a Google Play Musicnak, se a Spotify-nak, stb.
2. normális
-
aero.
veterán
válasz v1kt0hr #118799 üzenetére
Lehet benne igazság, elvileg az a jó ezeknek az akksinak, ha nem töltjük fel teljesen. Kb 500 körüli ciklust bírnak, nekem a régi Sonym is meghalt 1.5 év után teljesen akksi ügyileg (minden este töltőn volt, kb 500 körüli töltéssel), a 6-osomat novemberben vettem, az utóbbi 1 hónapban látványosan esett az akksi teljesítménye, néha ugrált is, szintén minden este töltőn volt, volt mikor napi 2x. Kaptam egy újat helyette, látványosan k*rvajól bírja az akksi, tegnap reggel 8kor húztam le és még most is 40%, pedig 6 órát használtam a stat szerint.
[ Szerkesztve ]
-
-
aero.
veterán
válasz r3dsnake #119795 üzenetére
Alapból használhatatlan a stat. Az Androidé sokkal jobb. Nem 24 óra, meg elmúlt x nap kéne, hanem utolsó feltöltés óta mért értékek. Így nem lehet rendesen mérni, ráadásul definiálni kellene a "háttérben" részt is, pl. lezárt kijelzőnél érkező értesítés hova számít, illetve nekem sántít 1-2 kijelzőérték is. Az is hülyeség, hogy a kijelzőt külön számolja a többitől, az usernek kell összematekolnia.
-
aero.
veterán
Elég durva, hogy 200 otthon akciósan egy i6. Én tavaly október elején vettem 180-ért ebayről, bontatlanul, most 156-ért megy a 16 gigás (UK).
-
aero.
veterán
Valaki levideózhatná, hogy beakad a 9, meg bugos meg stb, megnézném, mert mindenki mond már annyi félét.
-
aero.
veterán
Lett egy kis gondom. Nem tudom lejátszani az offline zenéimet amik eddig is rajta voltak a telón. Azt írja Itunes Match Required.Ill. Itunesből nem tudok zenét másolni a telóra, nem rak fel semmit.Mi a fene történt?Ja, megvan...iCloud zenekönyvtár be volt nyomva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Opel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest