Hirdetés
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Trump vagy Harris
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz Stauffenberg #324050 üzenetére
Hehe most leírtad a legnagyobb siralmam amiért kell külön az outlook a gmail... szép is lenne ha menne a gyárival a calendar integráció tökéletesen.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Micsurin #324051 üzenetére
De hát van saját Apple Calendar meg Reminders (mindkettő szerintem szebb és organizáltabb, mint a Google-féle, jobban is szeretem őket, sőt nekem a Google Calendar be van szinkronizálva az Apple Calendarba és oda-vissza hibátlanul működik az átjárás).
Ha egy emailben egy dátumra böksz, csinálhatsz rá Calendar Eventet vagy Reminderst, de nem deeplinkel vissza az eredeti levélre. Mérföldekkel butább, mint azt mondani egy levélre, hogy "Add to Tasks" és kész, van egy Google Tasks-ban felvett feladatod és egy link vissza az eredeti levélre (naptárral ugyanez).
Gondolom majd az AI megoldja, hogy még okosabban találja fel újra a melegvizet. Semmibe nem kerülne egy "Add to Reminders" gombot odatenni valahova, hogy ne a Siritől függj (nem minden levélben van dátum említve) és az event legyen összekötve a levéllel.
---
Szerk: Amúgy a TicketSwap app fejlesztőinek a homlokát sűrűn csókotlatom, mivel amint veszel egy koncert jegyet, rögtön feldobja a Siri, hogy beírja a naptárba ha kéred, meg van jelölve a térképen a helyszín, szól a Siri, hogy lassan ideje van elindulni, mert a forgalmi adatok alapján így fogsz kényelmesen odaérni és a naptárban van egy deeplink egyenesen a TicketSwap appon belül a jegyedre. Amikor átjöttem iOS-re, azt hittem itt mindennel így mennek a dolgok és kiderült, hogy nem.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Stauffenberg #324029 üzenetére
Szia,akkor valami hiba van nálad,nálam is a gyári mail-t használom,kifogástalanúl működik.
Nagy János
-
MikeWazowski
veterán
Viszont ios18-cal már legalább megcsinálták a naptár és emlékeztető integrációt.
Majd az ios19 már azt is tudja majd... csak szépen lassanA legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz MikeWazowski #324055 üzenetére
Hol találom ezt az integrációt?
Csináltam most egy levélből emlékeztetőt Remindersben, de csak akkor megy, ha a levél tartalmaz valami dátumot leírva, ráadásul a létrehozott emlékeztető semmilyen visszafelé linkelést nem tartalmaz a levélre. iOS 18-on vagyok.
Szerk: Közben rájöttem, hogy a Calendar és Reminders közötti integrációról beszélsz, az tényleg fasza.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz MikeWazowski #324055 üzenetére
Így van, ezeket én sokat használom és így együtt még hatékonyabb.
Konkrétan e miatt nem álltam vissza 16.6.1 verzióra. Amúgy simán ment volna a visszalépés, már az IPSW is le volt töltve hozzá… -
Noxy
veterán
válasz TheMarci #324041 üzenetére
Szintén, de nem emlékszem rá hogy bármelyik fiókkal, vagy csatolmánnyal gondom lett volna.
1 éve szigorúan csak a privát dolgaimat, áthelyeztem a ProtonMail-ba. Sztm az egyik legjobb mail app.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Topikgazda
Magam leginkább azzal a problémával találkoztam Apple kliens alatt, hogy évente pár alkalommal nem “akar” kapcsolódni. Persze, ez lehet a szerver oldali hiba miatt, ha jobban belegondolok.
Konkrétan a csatolmányok egyike sem okozott neki gondot (eddig), ezért csodálkozom a fórumtárs posztján.
________
Ami még nagyon tetszetős az Apple megoldásában, hogy elég gyorsan megtanulja, ha egy levelet mappába kívánok rakni, hogy az konkrétan melyik mappa is legyen és önállóan fel is kínálja a lehetőséget. Nem nekem kell görgetni a “végtelen” hosszú listában keresve a cél mappát, hanem az Apple Mail “magától” adja a javaslatot. Ezzel eddig másutt nem találkoztam (bizonyára van ilyen képesség máshol is, csak én nem ismerem). Gmail, Outlook biztos nem ilyen tudású (amúgy az Outlook tök jó egyéb téren). -
Rage47
veterán
válasz Stauffenberg #324056 üzenetére
Megnyitod az emailt és mondd Sirinek, hogy "remind me about this".
-
M1995
aktív tag
Ami neked fapados, az másnak letisztult és sallangmentes. Én pont azért szeretem a Mailt, mert egyszerű és nem egy mindenes svájci bicska mint a Gmail és Outlook.
Én néha használom Sirit. Megnyitom az emailt, Sirinek mondom "remind me about this" és berakja a Reminders appba az adott email tárgyával és egy Mail ikonnal, amivel Reminders appból megnyitható a szóban forgó levél.
Mail appon belül is van már "Reminder me" funkció, ami újra az arcodba tolja a levelet. -
bigrock
addikt
Sziasztok,
Vajon mi lehet ez a narancssárga pötty a DI-en?
Újraindítás után is megjelenik.
-
Courage_7
aktív tag
válasz Stauffenberg #324009 üzenetére
Most megnéztem és nálam sem mutatja a csatolmányt az emailen belül, csak a kis gemkapocs ikon van ott a fejlécnél... K&H Bankos szép kártya értesítőnél és a MÁV-os jegyvásárlásnál sincs ott, pedig úgy emlékszem, hogy régen a levél alján mutatta a csatolmányokat
-
M1995
aktív tag
válasz Courage_7 #324079 üzenetére
Most is mutatja, szépen inline olvasható és ha rámegyek külön PDF, legalábbis nálam jól mutatja a MÁV levelet.
Más kérdés, hogy a MÁV honlap és app katasztrófa, busz helyjegy miatt rákényszerültem a Volán összevonás óta, siralmas egyszerűen. Ha már mindenféle város helyi buszjegyet is és országbérletet is lehet venni a BudapestGO-ban, ennyi erővel lehetne HungaryGO hiszen már nem csak Bp. dolgokra jó, szóval berakhatnák a távolsági busz helyjegyet is oda és akkor nem kellene a MÁV hülyeségeivel szórakozni.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz M1995 #324073 üzenetére
Nem fogom egy villamoson vagy hasonló helyen a Sirit utasítgatni. Az meg vicc, hogy azt mondod nem lesz letisztult egy mail app, mert egy eleve létező menübe betesznek egy olyan opciót, hogy "Add to Reminders", hogy ezt akkor is megtehesd, amikor nem tudsz vagy akarsz Sirivel beszélgetni.
-
MasterMark
titán
válasz Stauffenberg #324083 üzenetére
Írni is lehet Sirinek, de szerintem ott lesz az valahol amúgy is.
Switch Tax
-
Bilux
veterán
Hol lehet a régebbi beállított háttereket törölni, vagy szimplán menedzselni ezeket?
Egyelőre csak újat tudok hozzáadni vagy a régieket szerkeszteni, de törölni nem?![ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Noxy
veterán
mert egy eleve létező menübe betesznek egy olyan opciót, hogy "Add to Reminders"
Bent van basszus. [kép] [kép] [képb]
Még egyébb káká amin csomót keresel?[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
xhege
veterán
Mail app témára ráfűzve: nekem is volt vele gondom korábban. Ugyanígy a mellékletekkel, ahogy Stauffenberg kollégának. Mondjuk én csak ki akartam próbálni, de kb 3 nap után elengedtem teljesen. Most a privát Gmail alatt fut, a céges meg Outlook alatt. Mindkettő tökéletesen teszi a dolgát, gond egy szál se.
-
Noxy
veterán
válasz MasterMark #324087 üzenetére
Mert a remindersnek miért kellene szólni? Nem az e-mail miatt?
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
xhege
veterán
válasz ronin79 #323494 üzenetére
Megjött a Benks 3:1-ben töltőpad. Sajnos az én reményeim ez nem váltotta be. Ez nekem vállalhatatlanul lassú sajnos. A telefon melegszik, de nem forró rajta, ez mindenképp előny. Azonban 15 perc alatt kemény 4%-ot tett bele a 15 PM-ba, ami számomra nem ok. Annak, aki egész éjjel tölti a telefont jó választás lehet. Azt gyanítom, hogy ami meg gyorsabb az megsüti a telefont, így én maradok a vezetékes megoldásnál.
-
Noxy
veterán
válasz MasterMark #324090 üzenetére
Azta qr... Oszt ez mennyivel más, hogy ha a reminders szól a mail miatt?
Befejezem f..g darálást.[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
Gépelni is lehet Sirinek. De akkor mondok mást, hátha az már neked is tetszeni fog. Példa:
Megnyitod az emailt, kijelölsz egy szövegrészt, felugróban Share gomb és ott kiválasztod Reminders
berakja a Reminders appba ugyanúgy Mail ikonnal
és Reminders appból közvetlenül odaugrik arra a levélre, amiből másoltad a szöveget
(ha ez sem felel meg neked, akkor passzolom, használj Google, Microsoft szolgáltatásokat, ha azok jobbak számodra)
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Nektek is brutal eszi az iOS 18 az akksit. Sot inkabb az utolso 17.6.1-es frissites ota.. 😵💫
14 PM. 100%-os akksifel1kor szedtem le a toltorol 85%-al…
ez mi ez, hogy 1 ora 4 p a hatterben?
de pl 36%-nal ujrainditom erre 33%-ra leugrik.[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Mike81
senior tag
válasz markknight #323910 üzenetére
Juj ez nagyon ütött
-
xhege
veterán
válasz IntelKiller7 #324096 üzenetére
Nem brutálul, de jobban merül szerintem is, min 17 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Gyúrósok ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Le Mans Ultimate
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest