Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Sziasztok új vagyok az alma világában és az volna a kérdésem ,hogy adott egy 6 Plus amire szinkronizáltam zenéket fel is ment szépen kivéve a flac formátumú zenéket, ezt hogy tudnám a készülékre juttatni? Köszönöm
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
És ha nem? Vagy ezt hogy értsem?
-
gretzky77
veterán
válasz univerzita #130382 üzenetére
Köszönöm mindenkinek progit ami játssza a flac formátumot már töltöttem le de ez a WiFi-t való másolás nekem kicsit kínai! Nem csak iTunes-on keresztül lehet zenét felmásolni? Elnézést a balga kérdésért de ez az első almás készülékem!
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz univerzita #130389 üzenetére
Köszönöm
-
gretzky77
veterán
Meg is van viszont csatlakozni nem tudok hiába írom be amit a teló mutat azt dobja,hogy az oldal nem található
Se ie se chromeiPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
Sziasztok! Az volna a kérdésem,hogy adott egy i6 plus valamint egy Samsung smart tv! Megoldható valahogy a telefon képének a tükrözése a tv-re vagy ez teljességgel kizárt? Köszönöm
-
gretzky77
veterán
válasz univerzita #130564 üzenetére
Köszönöm le is töltöttem,ha a gyerek befejezte a tévézést ki is próbálom!
-
gretzky77
veterán
válasz univerzita #130564 üzenetére
Köszi de ez sajnos nekem nem működik! Elindítom tv bekapcs de nem is keres csak tv not found,a frissítés nyilacska sem csinál semmit! Egy hálózaton vannak de nem is látja a tv-t
-
gretzky77
veterán
válasz univerzita #130579 üzenetére
Sajna nálam egyik sem megy! Tv-elinditom a screen mirroringot de a telefonom nem látja a hálózaton levő tv-t. Droidos windowsos telóval simán ment a dolog,nem tudom mi lehet a gond!
-
gretzky77
veterán
válasz univerzita #130598 üzenetére
Köszi viszont lehet a tv nem tudja a Dlna-t mert nekem ilyen nincs!
-
gretzky77
veterán
válasz univerzita #130603 üzenetére
Hát nem nyert! Nem tudom mit de valamit nem jól csinálok! Olyat hogy dlna nem találok wifi direct meg ez a screen mirroring van külön olyan,hogy dlna nem találok!
-
gretzky77
veterán
válasz univerzita #130616 üzenetére
Wi-fi routeren van a tv!
-
gretzky77
veterán
válasz univerzita #130619 üzenetére
Dlna van! Ha rádugok egy merevlemezt akkor van egy menü ahol van egy olyan,hogy közeli eszközök itt írja hogy közös hálózaton levő számítógép vagy okostelefon viszont beállítani nem tudom! Megnézem majd hogy a tabomat látja e mert nemrég lett egy másik router lehet ott van valami gond!
-
gretzky77
veterán
válasz szabogabor10 #130662 üzenetére
Na de neki az a gondja,hogy nem ez az első! A legelső vásárlásnál kéne csak nem,hogy terhelhető e a kártya!?
-
gretzky77
veterán
Ezeket a béta szoftvereket honnan lehet letölteni,feltenni? Ezek mennyire béták amúgy,mennyire használhatóak elsődleges telefonon?
-
gretzky77
veterán
válasz idntknow666 #130685 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek! Ha felteszem és valami gond van akkor simán visszarakható a 9.2.1?
-
gretzky77
veterán
válasz Laca1212 #130852 üzenetére
Az a baj,hogy pontosan nem tudom mi volt a neve de rákeresek! Anno vettem egy készüléket használtan ami az Arany János utcai metrónál lett véve gsm boltban! Aki vette kötött rá a generalinál biztosítást adta hozzá a kötvényt mikor megvettem és beszéltem is a generalival,hogy müködik a dolog! Az előző tulaj 1 évre kifizette valami tizen egy kétezer volt! Igen kiegészítő valóban!
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Valaki leírná nekem milyen formában lehet ezeket a béta szoftvereket tesztelni? Kváncsiságból ránéznék viszont kéne,hogy hogy tudok visszatérni ha nem jön be!? Köszönöm előre is
Valamint ha felteszem a bétát akkor az frissít a mostanira és marad minden vagy újból be kell laknom? Visszafelé ugyanez a kérdés! Mégegyszer köszönömiPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
Sziasztok az volna a kérdésem,hogy adott egy i6 plus! Be van állítva icloud meg gmail is illetve a szinkronizálások! Ha a gépen belépek az icloudba akkor ott nem látom a kontaktokat! Icloud képek megvannak illetve ha a telón csinálok egy jegyzetet akkor nem sokkal később gépen is látom viszont a kontaktok nincsenek fent! Mi lehet a gond? Újratenni meg újra belakni nem szeretném akkor marad a gmail-en,ott minden kontakt megvan!
-
gretzky77
veterán
-
-
gretzky77
veterán
válasz Aaron14 #131954 üzenetére
Szia!
Netes rendelésnél indok nélkül elállhatsz,ha ráadásul levásárolod sztem nem fognak problémázni!
Nem volt semmi hebegés habogás,elismerték, hogy használt telót kaptál? Azért ez gáz,hány ilyen lehet aki észre sem veszi és kap egy használt telót és gondolom nem csak almával játszák el!Én anno egy samu s6-ot vittem vissza 3 napon belül mert lilás volt a kijelző! Telekom kedves hölgy azt mondja, hogy ő nem látja észre sem venné, de milyen jó hogy van időm ilyenekkel foglalkozni, azt hittem megborítom! Veszek egy 2 kilós telefont és van képem visszavinni, hogy szar! Azt mondta nem tudja ilyenkor mi van ,van egy samu bolt plázán belül kérdezzem meg tőlük! Mondom az van adjatok másikat vagy vissza a pénzt, de hogy jó fej legyek átsétáltam a samuba odaadtam a srácnak bekapcsolta és kb 2 másodperc múlva mondta, hogy ez bizony cserés! Visszamentem Telekomba mondja a csaj,hogy akkor szerviz! Mondom biztos nem ,mert 2 napos így vagy másik készülék vagy pénz vissza,aztán jött hogy most nincs készleten pár nap múlva lesz! Mondtam ok de itt és most adjátok írásba, hogy én 3 napon belül itt voltam jeleztem a hibát, mert visszajövök és azt mondjátok kicsúsztam a 3 napból biztos nyakon csapok valakit!
Hány embert le tudnak húzni aki nincs tisztában ilyenekkel!?[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz Aaron14 #131958 üzenetére
Hát ezt nem tudom pontosan,de az hogy a fél kijelzőm rózsaszínes fehér háttérnél rohadtul nem okés és nem vagyok hajlandó javíttatni egy 2 napos telefont! Amikor ezeket elmondtam a csaj sem problémázott már, így gondolom lehetett vmi igazam!
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz TechN7ne #132052 üzenetére
Ne haragudj nem ingem így nem veszem magamra,nem is régóta vagyok itt jelen de párom ipad minijén (1) is 9.2.1 van nekem is a 6 pluson az volt most beta van,de ilyen szintű akadást laggot nem érzékelek,nekem megfelel,de az a stílus amiben irsz ne is hargudj de elég bicskanyitogató! Ha nekem megfelel akkor ne akard már elhitetni,hogy vak vagyok meg hülye vagyok és csak magamat ámítom és lenézően,ledegradálva írsz itt másokról akiket nem is ismersz,hogy mindenki más hülye és te vagy az isten!
Bocs de ez most kijött!
-
gretzky77
veterán
válasz TechN7ne #132119 üzenetére
"Szerk. Vlkinek a szeme ezt észre sem veszi, de nekem szúrja rendesen a szemem és nem ezért választom az apple termékeit hogy ösdze fossa magát,....
Akinek nem szúrja a szemét vagy észre sem veszi a lagokat- lassulást nem is értem, miért nem használ androidoss fosst, nekik nem tök mind1 ragasdzanak a telefon hátuljára egy Apple matricát ha már úgy is vakok."Igen ha valaki elégedett vagy nem veszi észre,mert nem olyan mértékű akkor már vak és miért nem használ droidos fost! Hagy döntsem el mit használok és nem azért mert alma van a hátulján!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok beta után feltettem én is a 9.3-at,nekem a beta7-re 1.6gb volt OTA-n!
Az mitől lehet,hogy frissítés előtt 1,8gb szabad helyem volt a frissítés után viszont 3,1gb-ot ír,de jelenleg úgy néz ki megvan mindenem ami előtte volt!?
KösziiPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
válasz r3dsnake #132653 üzenetére
Ha nekem telekomos a készülékem -gondolom hivatalos viszonteladónak számít - akkor 2 év a garancia? 2 éven belül vihetem almáékhoz vagy mondjuk 2.évben csak Telekomhoz?
Gondolom a 2.év az a korlátozott garancia amikor nekem kell bizonyítani,hogy gyártási hiba miatt romlott el?[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Szia,sziasztok!
Ez a gari dolog most nekem nem teljesen tiszta! Nem arról volt szó,hogy a sok visszaélés miatt nincs újraindulós gari? Tehát teszem fel van egy 6 plusom ami meghibásodik,telekomos tehát hivatalos forrásból van ha cserélik akkor ,hogy lesz a gari csere esetén? Amennyi van rá vagy 3 hónap vagy újraindul? Ez nekem most nem egyértelmű? Köszönöm
-
gretzky77
veterán
Köszönöm mindenkinek! Ez abban az esetben is igaz ha már csak 1-2 hónap gari van? Ha cserélik újraindul?
-
gretzky77
veterán
válasz kertsa #133005 üzenetére
Szia tehát ha otthon a gépen az iTunes-ba behúzom a zenéimet akkor szinkronizál az iclouddal és igy a telefonon hallgathatom őket anélkül,hogy ott helyet foglalna? Köszi
Más : az lenne a kérdésem ha zenét hallgatok akár telóról akár mondjuk spotify-ról és közben játszanék mondjuk akkor ugye a háttérben megy a zene! A játék zenéje nem érdekel meglehet valahogy oldani,hogy játék közben hallgathassak zenét? Ez igy elég zavaró!
KöszönömiPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
Ja és i6 Plus tavaly júliusi 113 ciklus 98%
Illetve nekem semmi gondom a 9.3-al valamint a frissítés is azt írja naprakész a teló![ Szerkesztve ]
-
-
gretzky77
veterán
válasz univerzita #133174 üzenetére
Köszi valószínű az lesz amit secret ír mert tegnap töröltem a telefonról zenéket és törlés előtt is 1gb volt kb a különbség aztán az iTunes-ban is megjelent a változás de az 1gb difi jelentkezett előtte is utána is!
Cache törlése megoldható amúgy vagy ha már túl sok akkor töröl magától? KöszönömiPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
válasz kiszi07 #133290 üzenetére
Igen úgy látszik még mindig nem tisztázott a dolog,hogy újraindul vagy nem a gari de ezek szerint nem indul újra! Ami mondjuk érdekes mert ugye ha cserélik a készüléket akkor az egy új készülék amire a jogszabályok szerint 1 év garinak kellene lennie!?
-
gretzky77
veterán
válasz -secret- #133720 üzenetére
Telekomhoz is be lehet vinni papír nélkül? Ha másodkézből van és nincs hozzá papír nem kell hozzá a tulaj vagy imei alapján ők is beveszik? Teszem fel van valami hibája,de a telefon bekapcsolható viszont nem én vettem a Telekomnál akkor is tudom érvényesíteni a garit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest