Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Newton harmadik törvénye
- Trump vagy Harris
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
[link] ebben lehet valami pl otthonra?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
kchris78
veterán
Milyen parancsokat lehet magyarul kiadni a diktálónak még azon kívül hogy "pont" "vessző" "kérdőjel", etc? Van valahol erről egy lista? Pl üzenet elküldése esetleg - bár mivel ez a billentyűzet része gondolom nem "lát ki" belőle és csak olyat lehet csinálni amit azzal is lehet.
-
knox83
senior tag
válasz Stauffenberg #323446 üzenetére
Tyii pont ugyanez volt hétvégén a programom, le kellett költözni egy redmi 9t-ről. Az ellenségemnek se kívánom, egy büntetés az az egész telefon.
-
nagyúr
válasz kchris78 #323453 üzenetére
Magyar listát nem találtam, de angolul az alábbiakat:
"New line" (Move to the next line)
"New paragraph" (Start a new paragraph)
"Cap" (Capitalise the next word)
"Caps on" ... "caps off" (Capitalise a section of text)
"All caps" (Make the next word all uppercase)
"All caps on" ... "all caps off" (Make part of what you say uppercase)
"No caps" (Make the next word lowercase)
"No caps on" ... "no caps off" (Make sure part of what you say is all lowercase)
"Space bar" (Prevent a hyphen from appearing in a normally hyphenated word)
"No space" (Prevent a space between words)
"No space on" ... "no space off" (Prevent a section of text from having spaces between words)
"Period" or "full stop" (Place a "."at the end of a sentence)
"Dot"
"Point"
"Ellipsis" or "dot dot dot"
"Comma"
"Double comma"
"Quote" or "quotation mark"
"Quote ... end quote" or "quote ... close quote" (Place quotes around a section of text)
"Apostrophe"
"Exclamation point"
"Inverted exclamation point"
"Question mark"
"Inverted question mark"
"Ampersand"
"Asterisk"
"Open parenthesis"
"Close parenthesis"
"Open bracket"
"Close bracket"
"Open brace"
"Close brace"
"Dash"
"Hyphen"
"Em dash"
"Underscore"
"Percent sign"
"Copyright sign"
"Registered sign"
"Section sign"
"Dollar sign"
"Cent sign"
"Euro sign"
"Yen sign"
"Degree sign"
"Caret"
"At sign"
"Pound sterling sign"
"Pound sign"
"Greater than sign"
"Less than sign"
"Forward slash"
"Back slash"
"Smiley" or "smiley face" or "smile face"
"Frowny" or "frowny face" or "frown face"
"Winky" or "winky face" or "wink face"
"E.g." (pronounced as "e g")
"i.e." (pronounced as "i e")[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz M1995 #323450 üzenetére
"Nekem már az WTF volt, hogy Android a szabadság földjén, a Chrome-ba nem lehet kiegészítőt rakni, azok nélkül pedig nehéz normálisan netezni"
A reklámbevételekből élő Google nem akarja, hogy reklámblokkolót telepíts. Legközelebb nyugodtan rakhatsz fel bármi mást ami Chromium (én Edge-t használok, de itt iPhone-on is), van bővítmény támogatás és migrálható minden Chrome könyvjelző/jelszó is.
"És akkor az a vicc, amióta az Apple az Androidról érkezők kedvére csinálja az iOS-t új vevőkért, azóta gyakrabban hívnak az iPhone-os idősek is."
Mi, ex-Android felhasználók is teljes értékű Apple vásárlók vagyunk, ezért mindig ki fogok állni, de van egy nagy de, kifejtem a következőben.
"Wallpaper módszer változás amióta záróképernyő hosszú nyomásra előjön a wallpaper menü, már megzavarja őket"
Folyton az androidosok, illetve a kedvük és igényeik vannak csesztetve a hülye igényeik miatt, miközben Androidon pont nem így váltasz háttérképet, hanem amit javasolsz az Apple-nek, hogy inkább úgy kellene csinálnia. Az Apple egy csomó dolgot teljesen kretén módon adaptál és ezért ne az ex-androidosok legyenek már kipécézve, mint valami illegális betolakodók. Nem kötelező kretén dolgokat fejleszteni. Én azt látom, hogy dolgokat átvesz, megcsinál máshogy, de aztán kiderül, hogy az úgy kreténség és szépen csendben inkább "androidossá" reszeli és akkor végre értelmesen működik (lásd: AOD). Biztos vagyok benne, hogy az ikonok szabad pakolgatásával is ez lesz, most ez botrány ciki ahogy működik.
-
Micsurin
nagyúr
válasz xhege #323459 üzenetére
Ha hegyes / éles felületre esik és lapjával akkor ott alapvetően is kalap kabát.
Nincs olyan tok aminek lenne értelmes direkt védelme a hátlapon úgy mint a sarkokban szokott lenni kis légbubi.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
markknight
veterán
Most nézem a videókat, tényleg az van, hogy a telefon szinte mindig 80hz-n pörök 120 helyett?
-
ronin79
addikt
Nem vita képp, de ezen most kb. minden rutinosabb Android felhasználó jót mosolygna, h aha iPhone user
Tudod hogy hívják ezt android körökben? User error
Ha már Xiaomi pl.
1. első indítás alkalmával van lehetőség a reklámokat kikapcsolni a xiaomi cuccokban, de 99% felhasználó csak klikkel tovább és nem olvas.
2. Első telepített alkalmazás egy rendszerszintű reklámblokkoló ( AdAway, Adguard, tök mind1, persze tuti nem fizetős verzió Play Áruházból) ami gondoskodik róla, h reklámot már a büdös életben semmilyen alkalmazásban ne láss
Harmadik körben pedig a "gyomlálás" előretelepített appok törlése, mint pl. YouTube mert ott a Vanced ami ingyenes és minden ficsört (háttérben lejátszás, reklámok átugrása, stb.) tartalmaz, mint iPhone-on a prémium.Amikor ilyen érvek jönnek iOS/Android között ezen csak mosolyogni lehet, mondja ezt egy nem Android felhasználó akit az iOS/Apple ökoszisztéma teljesen beszippantott
-
ittakary
nagyúr
válasz markknight #323461 üzenetére
és nekünk ennyiből tudni kellene melyik videót nézed?
ha nem linkeled, nehéz lesz -
dnelb
veterán
ez amióta promotion van így van.. ezért van az hogy sokszor egy 120as android smoothabbnak érződik. pl
De igazából tökmind1, én az s24 ultrámat is 80on használtam, sokkal jobban bírja ugy az akku.[ Szerkesztve ]
-
capafog23
őstag
16 pro max kapható valahol?
istyle-nál előrendeltem de 3-4 hetet ígérnek -
Razzul
őstag
A videóban mi alapján mondják ezt? Érzet vagy konkrét mérés?
Stat crux dum volvitur orbis
-
félisten
Ez a jelzés hívás közben mit jelent? Eddig nem láttam.
-
Franky2Ster
senior tag
válasz szabonagyur #323469 üzenetére
Fel tudod venni a hívást. Magyarán rögzíted egy fájlba.
-
félisten
válasz Franky2Ster #323471 üzenetére
jaa
-
s.Oliv3r
senior tag
-
-
xhege
veterán
válasz Micsurin #323475 üzenetére
Az én, illetve a telefonom bőrét már mentette meg az UAG tok+ üvegfólia főleg, mikor a hegyek között túráztunk. Volt már nagyobb zuhanás köves, sziklás talajon. A telefon karcmentes maradt. Egy ilyen "tok" esetén ez biztos nem így nehéz ki. Nyilván ez nem is hegymászásra van tervezve.
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
Motorola G60-am van, előtte Xiaomi volt amit imádtam de meguntam, hogy még a fa***m méretére is kíváncsi. 10+ év android után a közeljövőben akarok váltani szifonra, épp a "zárt"sága miatt.
A Chrome volt az első amit letiltottam (mivel gyári, ezért root nélkül nincs uninstall) utána jött még pár gyári app, pl. YT, PlayFilmek, stb...
Chrome helyett Firefox, vagy Brave. A Brave elég jól blokkolja a reklámokat, a FF kiegészítőkkel bővíthető, legalábbis droidon.
A nem gyári appok, ha netet kapnak azonnal dobálják a reklámokat - még egy szaros Color Picker is - meg a sütibeállítások teljes körű elfogadására akarnak kényszeríteni. Ha egyesével kilövöldözöd, a következő indításkor újra nyektetnek. (net nélkül érdekes módon elvannak)
A hátad közepére sem kívánod de ha elfogadod csak, hogy hagyjon végre békén, ömlenek a kéretlen reklámok.
"És akkor az a vicc, amióta az Apple az Androidról érkezők kedvére csinálja az iOS-t..."
Bocs, de ez hülyeség. Az újabb droidokban olyan mértékben szanaszét vannak a beállítások, hogy mire mindent belősz kihullik a hajad! Amúgy kicsit unalmas, hogy az egységsuragú almás szemében a zöld robotosok az egyes számú közellenség kategóriába esnek.
#323457 Stauffenberg
Egy hülye androidos jelentkezik a hülye igényivel. MŰKÖDJÖN normálisan az a k***a telefon!!! Az ikonok pakolgatása pl. nem rossz, legalább tisztességesen elrendezhetőek a homescreen-ek, az átszínezésük... ...hááát... Nem kellene feszegetni.
#323462 ronin79
Üdv. V. Körte
-
Micsurin
nagyúr
válasz xhege #323476 üzenetére
Tekerj vissza nekem alapvetően miért tetszik.
Minden egyéb usecase-re Ultra Hybrid + Glass.TR van rajta.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
juve600
nagyúr
Sziasztok ! Készülék kedvezményel vett i13-at meg szabad venni, t-com-osnak hirdetik de ugy tudom ott minden iphone független ? Letilthatják a telót ?
-
icezozo
addikt
-
ittakary
nagyúr
válasz markknight #323395 üzenetére
nekem az utángyártott MagSafe töltővel forrósodott
gyári 20W töltőfej és gyári MagSafe mindig csag meleg/langyos voltlassan 2 éve használom problémamentesen minden telefonommal
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne: PC-n (Linuxon) jelentkeznék be az iCloud-ba. Az email megadása után megnyomom a Sign in with Passkey gombot. Erre ugye mutat egy QR kódot, amit az iPhone-on a kamerával beolvasok és rányomok a bejelentkezésre, akkor csak teker a telefonon és nem jelentkezik be a böngésző. Kellene ennek működnie? Mi a teendő? (Ugyan ezt csinálta a Sony PSN Passkey-es bejelentkezés is.) Régóta meg akarom kérdezni, de mindig inkább a jelszavas authentikációt választottam és elfelejtettem írni...
Már addig nyomogattam, hogy most ha a böngészőben rányomok a Sign in with Passkey gombra, megjelenik a "Failed to verify your identity. Try again." felirat.:[ Szerkesztve ]
Alex
-
-
zipcss
tag
eleg szubjektiv kerdes: volt olyan, aki pro maxrol az evek alatt sima prora valtott? mennyire banta meg/szokott hozza? agyalok, hogy visszamenjek a kisebb meret fele.
-
veterán
válasz zipcss #323490 üzenetére
Sokszor próbáltam és most is a Pro mellett döntöttem. Nagyon jól szerintem. Egy napot ez is ki bír nálam (így pár nap alatt) és a méret annyira kellemes, hogy nagyon. Max mellett számomra csak az akksi idő szólna, mert a videót vagy ilyesmit nagyon ritkán nézek telefonon.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
veterán
válasz zipcss #323490 üzenetére
14PM után jött átmenetileg egy rövid időre egy sima 13, aztán a 15P.
Az első 1-2 hét volt furcsa, utána teljesen megszoktam a kisebb méretet, sőt sokkal kényelmesebb is lett a kisebb.
Fogni, használni, zsebben hordani kényelmesebb a nem PM méretet.Én nagyon nem bántam meg a kisebbre váltást. -
félisten
-
félisten
-
swaggie5
csendes tag
Valaki tud megoldást elveszett Díjak/Jelvények visszaszerzésére?
Ma jött meg az iPhone 16 Pro Maxom, Apple Watch Series 10-t párosítottam újként, a telefon adatok iCloudból visszaállítva. Minden adat átjött kivéve a jelvények. Egyszer már elvesztettem őket, amikor az első Steel Apple Watchról váltottam Series 6-ra. Mikor arról Ultrára váltottam megmaradtak. Ha nem biztonsági mentésből állítom vissza az órát, akkor nem is lesznek meg? Az Ultra már nincs nálam és valamiért csak egy 2023.09. havi volt a legutolsó mentés róla. Azt meg nem akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- iPhone topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest