Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Newton harmadik törvénye
- Trump vagy Harris
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
markknight
veterán
válasz Janika--1982 #323751 üzenetére
Szerintem meg inkább az Apple-nek Launchra nem lett kész világszinten egy olyan fícsör ami a telefonok lényegi része. Nem feltétlen az EU-ra fognám. Samu/Google megugrotta, az Apple nem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Janika--1982 #323751 üzenetére
Az EU-n kívüli országokban sem lesz még támogatás 2025 előtt, az USA-ban jön valamikor az ősz folyamán nyílt bétaként (tehát ott sem indult el a telefon kiadásával) és a többi angolul beszélő országban 2024 legvégéig. A világ összes többi pontja 2025-re van kitolva.
Nem kell bedőlni az Apple blöffjének. Eleve ők is azt kommunikálják, hogy az EU-ban főleg privacy aspektusa van a késedelemnek. Minden más gyártó megfelel az EU-s szabályoknak, az Apple is fog, csak hát elaludtak a fejlesztéssel (ismétlem, sehol a világon nem éles még) és jól jön egy bűnbak.
-
Topikgazda
válasz markknight #323752 üzenetére
Ennél egy lehelletnyivel több funkciót teljesít nálam (hívás kezdeményezése, majd befejezése, napirend áttekintése, időzítő, ahogy nálad is, csak sok témában, nem csak főzésre , emlékeztető készitése, útvonal tervezése, iPhone újraindítása, időjárás és pontos idő lekérése a világ bármely pontjára stb), ám tény, hogy a felsoroltakon kívül tudna (tudhatna) még többet is….amilyen perfekt az iOS alatt a diktálás magyarul (szinte hibátlan), abból kiindulva nem volna reménytelen a magyar prediktív billentyűzet vagy magyarul csevegő SIRI. Csendesen és türelmesen várok. Hátha egyszer…
-
albgab
aktív tag
Sziasztok,
szeretnék segítséget kérni.
Múlt héten frissült a 14 pro maxom Ios 18-ra. Na azóta nem látja a sim kártyát.
Az Applenál már a második támogatói szinten vagyok egy hete (4db tesztet futtatak, de minden rendben), de semmi előrelépés.
Mindent kipróbáltam amit lehetett:
repülő üzemmód
sim kártya csere
kikapcsolás majd vissza
Egyik sem segített.Majd falraktam a BÉTA verziót, hátha azzal jó lesz. De semmi.
Visszaállítottam gyári beállításokra, de maradt a 18.1.
Most leszedném a Bétát, mert ezt kérte a támogató, de egyszerűen nem tudom.
Mit kell csinálni?Köszönöm
Gábor
-
Arellig
tag
Sziasztok,
Adott egy 13 amire ráraktam a 17.7-et pár napja, és azóta azt veszem észre hogy amikor bedugom a kocsiba a töltöt, nem észleli sokszor a Carplayt...
Eddig mindig azonnal felismerte és müködőtt, lehet van valami összefüggés? mert ilyenkor mindig 1-2x ki kell huzni és újra rádugni hogy tudjon mükődni.
Tapasztalt más is hasonlót? vagy vmi beállítás tipp? -
Mike81
senior tag
válasz SharpSA #323673 üzenetére
Erre mondják azt hogy ízlések és pofonok. Én elvoltam a gyári túlszaturált színekkel, ami azért már nem volt annyira gáz mint mondjuk egy régi S2-nél volt Őszintén nekem itt az IPhone-nál a Truetone-t nem bírtam megszokni. Ki is kapcsoltam. De nyílván ez is egyénfüggő. Van egy kollégám aki éjjel nappal Night Shiftel tolja a telefonozást.
-
-
sirály69
őstag
Bocsi a láma kérdés miatt…
18 alatt nem találom hogy hogyan tudom az ikonok méretét megnövelni…?Szerver Hosting Debrecenben
-
Dika22
tag
válasz markknight #323663 üzenetére
Köszönöm szépen!
#323665: Neked is köszönöm!
"Samsung s24 ultra®
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Stauffenberg #323730 üzenetére
Update:
Megvan hova dugta az Apple ezt az eddig ingyenes rendszerfunkciót. Fizetőssé tette. Már csak az iCloudba szinkronizált fotóidnál látod részletezve, hogy az egyes fájl típusok mennyit foglalnak, mik a legnagyobb méretű videóid és így tovább.Mivel Google Photos-t használok a fotók mentésére, így gondolom leminősültem jobbágy fokozatú felhasználóvá azokkal egyetemben, akik csak offline backupot használnak.
Premium customer care! <3
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Ez a töltő jó lehet? Lassabb töltés céljából, illetve vezeték nélküli töltés céljából.
-
NemMo
őstag
válasz Stauffenberg #323773 üzenetére
Azért ez durva! Meglehetősen pofátlan dolog
-
xhege
veterán
Az szép!
-
Topikgazda
Igen én is ott találtam meg: Settings - iCloud - photos - manage storage - review your photos & videos.
-
PuffyDog
tag
válasz albgab #323771 üzenetére
Telekomnál sincs SIM korlátozás, mégis nemfizetés esetén letiltja a telefont.
Ez nincs összefüggésben azzal, hogy egy telefon kártyafüggetlen e vagy nem.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Varszegig
veterán
válasz Stauffenberg #323712 üzenetére
En Svajcban elek, es az ottani appokbol meglehetosen sok hasznalja meglepetesemre. Csak 2 pelda: Itt van olyan, hogy amikor tomegkozlekedek, akkor un. check-in ticketet hasznalok, amikor felszallok elinditom, amikor vegeztem, leallitom, a nap vegen kiszamolja mi a legkedvezobb jegy, es azt veszi meg. Na ez pl. felkoltozik a dynamic islandbe, ha jon a kaller, egy gomnyomas a jegyet (qr) megmutatni, vagy onnan leallitani. A masik a parkolasi app, ami szonten flemaszik a dynamicba, es mutatja a hatralevo idot, es innen is egy nyomas elerni az appot, hosszitani, vagy leallitani. De ha jol emlekszem, a bolt, es talan az uber is hasznalja. Ezekben nem vagyok biztos, mert ritkan kell.
-
M1995
aktív tag
válasz Stauffenberg #323755 üzenetére
Pár napos hír az EU csak most kezdi a konkrét elvárások megtárgyalását. Mit várnak el az Apple-től 3rd party felé interoperability címen.
Commission starts first proceedings to specify Apple's interoperability obligations under the Digital Markets Act
6 hónapig eltart Vestager szórakozása. Addig hülye lenne az Apple kiadni AI-t és iPhone Mirroring funkciót, ha a guminyelvezetű DMA miatt megvágná őket a Bizottság a globális bevételük 10%-ra, aminek egyébként nem is értem mi a jogalapja, miért nem csak EU bevétel a bírság alapja egy EU törvénynek?
Szerinted az Apple nem akarná kiadni már most az új funkciókat, ha tehetné? Dehogynem. Csak a bizonytalanra hogyan, amint Vestager azt mondja oké, akkor lesz.
Mac-nél pl. már lesz AI Seqouia-val EU-ban is, mert DMA szempontból az alacsony piaci részesedésű Mac nem gatekeeper.Az iPhone Mirroring naná privacy kérdés, hiszen Apple módra zárt lánc iPhone és Mac között. Ha Vestager azt mondaná ki kellene nyitni más rendszer felé az valóban komoly biztonsági kérdés és akkor inkább az Apple nem vezetné be. Ha Vestager azt mondaná ja ez hasonló a Handoff, Continuity elvhez, ami szintén csak Apple eszközök megy, akkor nincs probléma. Csak a bizonytalanság és milliárdos bírság miatt az Apple vár mire jut a bürokrácia.
Más cégekről annyit, az EU már vizsgálja a Google és Samsung AI témát: EU antitrust regulators want to know if Google and Samsung's chatbot deal hinders rivals
A Microsoft Recall se sima bevezetés finoman szólva, Copilot után is érdeklődik a Bizottság. [link]Szóval kicsit korai kijelenteni, hogy minden más gyártó tuti, csak az Apple nem. Nyilván lesznek még problémák, mert Apple alapvetően zárt rendszer filozófia, a DMA pedig nyitottság, átjárhatóság filozófia. Amúgy tudtommal még Kínában sem lesz egyelőre AI a helyi törvények miatt, pedig akkora piacon nyilván szeretné bevezetni az Apple.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Lehet nem volt még, de már nem lehet visszaállni 18.0/1-ről 17.7-re.
-
Franky2Ster
senior tag
-
Topikgazda
válasz Franky2Ster #323792 üzenetére
-
esbii22
őstag
válasz szabonagyur #323791 üzenetére
17.7-re nem is lehetett, csak 17.6.1-re tudott visszaállni aki akart tegnapig mert abból volt csak ipsw.
De ez általában így van. 7 napot ad általában az Apple hogy kipróbáld, és ha nem tetszik akkor downgradelj.iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
lugosi
MODERÁTOR
iOS 18 Fotókban ez nálam helyi bug vagy másnál is jelentkezik?
Van a Fotókban egy régi albumom, amibe időnként beleteszek néhány képet. Mióta iOS 18 van fent, azóta hiába teszek bele fotókat, az nem jelenik meg az albumban.
Az iOS 18 alatt létre se tudok hozni albumot. Azaz létrehozom, de nem jelenik meg.Ha macos alatt (még Sonomán vagyok) hozok létre albumot, az macos Fotókban látszik, de iOS 18-on nem jelenik meg.
Amit macos alatt a Fotókban hozzáadok a már rég meglévő albumhoz, az megjelenik a Fotókban macos alatt, de iOSon az se. Szóval, röviden iOS 18-ra frissítésnél nálam megállt az idő az albumok esetén.Hopp, mégse, ott se tudok többet hozzáadni. iOS 18 frissítés után nem megy, és az új album amit létrehoztam, az se jelenik meg.
Ugyanez megosztott albumok esetén működik ioson is.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz M1995 #323795 üzenetére
„Akár csak Apple Pay, Bejelentkezés Apple-lel és egyebek támogatása.”
Nekem az a tapasztalatom, hogy lassan, de biztosan bővül a kör, ahol ezek támogatottak. Előszeretettel használom mindkettőt, már ráállt a szemem, hogy keressem a lehetőséget és bizony gyarapodik az elérhető helyek száma. -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest