Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemo1001
aktív tag
-
Gicz
addikt
válasz Nemo1001 #274803 üzenetére
Az a baj h a teló az akksikapacitást méri, és két referencia pont a kikapcsolási feszültség, másik meg a full feltöltött feszültség. Ha sosem hagyjátok lemerülni sem 100-ra tölteni, nem tudja mennyi a teljes aktuális kapacitás. Hagyd lemerulni ugy h kikapcsol, es toltsd fel úgy hogy 100-nal is még rajta hagyon 1 órát. Valsz vissza fog ugrani 100-ra a health.
-
Nescafé
őstag
IOS 16.1 , iPadOS 16
Október 24[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
SharpSA
veterán
válasz Tibee86 #274815 üzenetére
Kinek hogy tetszik. Nekem nem tetszik az üveg, nagyon vonzza a port és túlságosan csúszik. Na meg törik ha koccan, aztán lehet venni újat. A Clearplex fólia meg nem törik (kb sosem kell cserélni még akkor sem, ha koccan) és nem csúszik annyira, de már nem is tapad annyira, mint korábban (pár éve még kellett jó pár nap felrakás után, hogy ne tapadjon a felülete), viszont a száraz ujjaim szépen karcolják, amely karcok csak kikapcsolt képernyő esetén és megfelelő szögben érkező fényben látszanak.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
esbii22
őstag
válasz SharpSA #274814 üzenetére
A márka mindegy (Nillkin, Spigen stb.), a lényeg hogy a clearplex bármit is mondanak róla nem védi úgy a telefont mint egy üvegfólia. Tapintása is sokkal másabb (rosszabb) mint egy üvegnek illetve nekem nagyon zavaró volt az hogy kicsit “torzította”. Olyan volt minta folyamat látnám alatta a ragasztót vagy amit ráfújtak felrakás előtt. De ez egyéni vélemény,amíg meg nem jött az üvegfólia a telefonra addig használtam.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Tibee86
nagyúr
válasz SharpSA #274817 üzenetére
"Na meg törik ha koccan, aztán lehet venni újat."
Igen, ez a legfőbb különbség egy minőségi drágább üvegfólia és az alis 100 ft-os (gsm és hasonó helyeken 3-4-5 ezerért árult) között. Egy Nillkin vagy Spigen üveg nehezen törik azért, míg az olcsókat elég bármihez épphogy odakoccintani és máris törik. -
trebrona
nagyúr
Ezek szerint senki? [link]
Dual SIM miatt a kérdés mindkét SIM-en Viber pl.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
rkristof
tag
bétázóktól kérdezném, a keyboard lagging továbbra is jelentkezik 16.1-ben?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz trebrona #274821 üzenetére
Nem tenném fel a telefonomra úgy, hogy hozzáférést kapjon üzenetekhez, accountokhoz. Ahogy elnézem a lite és a teljes verzió külön-külön vietnami fejlesztők műve, akik nem adtak át információt az adatvédelemmel kapcsolatban. Az értékelést elnézve (egyiknek van egy ötöse, a másiknak pár vegyes, de szöveg nélkül) ezek valószínűleg házon belüli, haveri értékelések, szóval nem igazán lehet róluk sokat tudni. Megkérdőjelezném azt is, hogy működnek.
-
(ex)Cat
senior tag
[CarPlay] adapter(ek) kapcsán, esetleg hasznos lehet.
-
papeti01
senior tag
Sziasztok!
Szeretne a feleségem áttérni droidról Iphone-ra. Az lenne a kérdésem, hogy melyik telefonok most a legjobb ár érték arányúak? (sima vagy pro ami szóba jöhet, a mini és a max nem játszik)
Németországban lenne beszerezve, és lehet használt is.Köszönöm a segítséget!
#proudfather
-
Ubi
tag
válasz (ex)Cat #274828 üzenetére
Ezek a CarPlay-ek olyan autókban is használhatók amik egyáltalán nem támogatják iOS és Android rendszeren sem a tükrözést? Egy 2017-es Toyota Corolláról van szó. Egyáltalán nem támogat semmit, sajnos. Egy ilyen kütyüvel ki tudom rakni a kijelzőre a telefont és tudok vele navigálni?
HTC Desire - HTC Sensation - HTC One S - HTC One (M7) - HTC One (M8) - HTC One M9 - OnePlus 3 - OnePlus 5 - Huawei P10 Plus - OnePlus 6T - OnePlus 8 Pro - iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 7
-
kakuk.tamas
addikt
-
markknight
veterán
válasz papeti01 #274829 üzenetére
Sima 11 vagy 12 bőven elég szerintem. 13 Pro sztem pénzkidobás, tavalyi csúcsmodellt felesleges megvenni amíg barátkozik csak a rendszerrel + költséghatékony is ha régebbit veszel, hiszen teljesítményben sok különbség nincs ezek közt, csak a marketing hangzatos.
[ Szerkesztve ]
-
Prowler
senior tag
válasz markknight #274834 üzenetére
+1 a 11-re, a mai napig stabil készülék korrekt kamerával.
Veremivadék Undorkutya
-
papeti01
senior tag
válasz Prowler #274836 üzenetére
Köszi.
@#274834 markknight - illetve koszi neked is.és mondjuk a 11 pro vagy a sima 12 a jobb ajánlat?
ha hivatalos eladót nézek, aki ad 36 hónap garit, illetve át van vizsgálva, esetleg akku is cserélve akkor 11 pro 64 gb 540 eur 12 sima 64 gb 619 eur.[ Szerkesztve ]
#proudfather
-
ittakary
nagyúr
válasz markknight #274839 üzenetére
és egy minimálisan nagyobb a 11 Pro - ami szerintem előny, én is azt választanám
-
ittakary
nagyúr
válasz papeti01 #274841 üzenetére
én annyira siratom, hogy a 12 és 13 Pro Maxomon is kikapcsolva tartottam/tartom az első pillanattól kezdve
mivel végtelen mobilnetem van, BP belvárosában néha szoktam poénból Speedtest.net méréseket csinálni - utána kapcsolom is kifele
próbálgattam MINDENNEL - böngészés, instagram, facebook, stb - egy centivel se tölt be gyorsabban - ha a speedtest nem mutatja, észre sem veszem hogy 5G-n vagyok
ja várj de... észreveszem, hogy jobban merül a telefonom, ha esetleg elfelejtem kikapcsolni
[ Szerkesztve ]
-
Bella
csendes tag
válasz csababarca #274798 üzenetére
nekem ugyanezt csinálja, te kinél bankolsz? Én gyanakszom arra, hogy az OTP-nek van valami limite erre beállítva és a többszöri kisértékű vásárlásoknál letiltja részlegesen a kártyát...
-
markknight
veterán
válasz papeti01 #274841 üzenetére
Én is kikapcsoltam, mert amúgy merítené a telefont.. már ha lenne!
Bármerre jártam pesten nem dobta fel soha a lehetőséget így még kipróbálni se tudtam.. na nem mintha annyira rá lennék feszülve, néha eszembe jut és megpróbálom van-e.. nade mit csinálok útközben? Cikkeket olvasok, messenger vagy csak megy a zene. Ehhez azért nem kell egy olyan fúdegyors sebesség. Igény nem volt rá, de megcsinálták mert miért ne Több mint 1 éve megvan a 13 Pro, de még SEHOL nem tudtam használni az 5G-t pedig Andrássy úttól egészen rákosig járkálok..
Erősen emberfüggő, de ilyenkor meg kell vizsgálni mit csinálna asszony wifi nélkül? 4K filmeket töltene le? 4-5 gigás játékokat updatelne? Esetleg ilyen 20-30 giga képet/videót küldözgetne ismerőseinek? Más hasznát aligha látom.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Forgo74 #274832 üzenetére
Nem, mert ATV használok.
Amúgy az EMAG nem egy
sufni GSM bolt.
Ott van az oldalon ez is:
"Előnyök:
14 napos visszaküldési jog
Termékgarancia: részletek
Magánszemély: 24 hónap''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
papeti01
senior tag
válasz markknight #274846 üzenetére
én Frankfurtban élek, itt azért jó az 5g, de abban igazat adok nektek, hogy messenger, whatsapp és tsai nem igényelnek 5g-t.
#proudfather
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest