Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyatt
tag
válasz plejik #262758 üzenetére
En is hasonlo cipoben jarok. Kb 3 nap kellett hogy megszokjam az iphonet. Feleségem csodalkozott is, hogy csak 3 nap ? Es azota minden ugy mukodik ahogyan en azt szeretnem. Logikus gyors es az uzemido tenyleg meses. 2 napot kibir a keszulek pedig eleg sokat nyomkodom meg melozok rajta.(jatszani nem jatszom)
[ Szerkesztve ]
-
nagyatt
tag
válasz plejik #262766 üzenetére
Nem, igazad lehet. Én is azért vettem i13promax-ot, mert konkréten olcsóbb volt akciósan mint az S22 ultra. Pedig tizen évig Samsung flagship telóim voltak. Note10 után jött egy nagy ugrás és hopp már majdnem fél milla egy Samsung telefon.?
Így inkább adtam egy esélyt az Iphonenak, és nem bántam meg. -
pecccccccca
őstag
válasz plejik #262823 üzenetére
Bizony. Viszont mivel youtuberól nem hallgatok zenét illetve szökő évente 2x ezért felőlem lehet 5ft is az előfizetés akkor sem venném meg.
Illetve kivontam magam mindenféle elektronikus fizetőeszköz alól végre és gondolom csekken nem lehet fizetni.[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
Gömbike
senior tag
válasz plejik #263731 üzenetére
Olvasgattam, amit írtatok, nekem is megoldás lesz.
A vejemtől kaptam egy patika XR telót, a kerti munka közben kihangosítva hallgatom a kabaré rádiót.
Majd azt lekapcsolva a fülessel beszélgetek, a beszélgetés után a fülemben megszólal a rádió, s ott van a záró képernyőn is. Pedig én nem akarok rádiót hallgatni. Nem véletlenül kapcsoltam ki.
Újra kell indítanom a telót, az mindig megoldás. De tényleg ez a megoldás?
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Norbi887
aktív tag
válasz plejik #263811 üzenetére
Aha, kiderült mi volt a gond.
Hát nem a telefon, egyszerűen elfogyott az adatkeretem, viszont az app szerint még több GB-om maradt hátra.
Gratulálok innen is a vodának, ezt az appot is józsefvárosi diplomával dobtátok össze látom.Adatvásárlás után minden oké.
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
sharp4
őstag
-
dud998
őstag
válasz plejik #266840 üzenetére
Majd kinövöd.
Én anno a Nexus vonalon mozogtam, majd egy 7-es lett az első iPhone-om. Eleinte én is sokat bétáztam de aztán abbahagytam. Már nem szeretek veszélyesen élni.
De amit előttem írtak az igaz. Itt egy béta is stabilabb mint a droid alapban.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Qtyii
tag
válasz plejik #266980 üzenetére
Én is így voltam... Hivatalos helyen akartam cseréltetni(szeged) iphone se 2020 ban mert 1 év után tragédia volt már az üzemidő...
Mikor azt mondták 3hét (Pestre küldik) nem is értem ez miért 3 hét?! És még cseretelefont sem adnak...
Inkább előadtam és vettem egy normális üzemidős telefont.... Pedig én is azt mondtam hogy csereltetni fogom de nem nyűgözött le az új se 4,5 órás üzemidejét új aksi esetén és még várja erre is egy hónapot... -
kchris78
veterán
válasz plejik #269165 üzenetére
szerintem az apple féle gyorstöltés esetén ezeknél az aksi kapacitásoknál 2-3-4000mAh édesmindegy hogy 5-10-20W-al van töltve. Ahol számitana az a 40-60-80W amit az androidosok tudnak... A fontosabb a melegedés, töltés alatt vagy nyári melegben ne forrósodjon túl az aksi rendszeresen, az jobban segíthet megőrizni a "fittségét".
-
merqree
őstag
válasz plejik #269165 üzenetére
Nekem sima 13 van szintén 8 hónapja (2021.12.22), mindig kábellel töltöm.
1-2 naponta éjjel teszem töltőre, legalább 3-4 éves Blitzwolf töltőm van, ami elvileg egy QC és egy normál töltő USB csatlakozóval.
Reggel és délután kb 10-15 percet pedig a kocsiban CarPlay alatt töltöm.
Akku 100%.[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
válasz plejik #269199 üzenetére
Ennyim van jelenleg:
- WRC+ 100€/év
- PS+ Premium 120€/év
- Apple One Family 240€/év
- Eurosport Player 40€/év
- Strava 60€/év
- WWF adomány 420€/év
- Vöröskereszt adomány 180€/évEz 1160€ egy évben de nem tartom kizártnak, hogy van még valami amit évente vonnak, nem is használom csak elfelejtettem lemondani. Hidd el, nem vágna földhöz az az extra 50€, ha kell valami előfizetek rá és meg se nézem mennyi a havidíj de míg a fent felsoroltak mindegyike valami értelmes dologhoz ad hozzáférést (többszáz órányi WRC szakasz az évben élőben, játékok, multi, ilyen-olyan stream, zene, jó érzés amiatt támogatom az állatokat, stb.) addig a YT premium annyit tud, hogy nincs reklám... Hamarabb fizetném ki azt az 50€-t egy reklámblokkolóra mintsem pénzt adjak YT Premiumért...
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Gaben92
őstag
válasz plejik #269242 üzenetére
Nem vitázni akartam, félre ne érts. Csak írtad, hogy nem érted a YT problémát mert a prémium ára még zsebpénznek is kevés kb, aztán gondoltam leírom más szemszögből is a dolgot.
Nálam ez inkább olyan elvi dolog. Régen volt egy reklám a videók elején aztán csókolom. Még reklámblokkolót se használtam YT-n mert ki lehetett bírni. Aztán ez elfajult odáig, hogy videó közben 20mp-es nem átugorható reklámok vannak…Zenére Apple Music-ot használok, videó letöltés hidegen hagy, szóval nekem (és sok másnak) kizárólag a reklámmentesség lenne fontos, de kizárólag amiatt még az ingyenes 1 hónapot se vagyok hajlandó beaktiválni.
Ha mondjuk arról lenne szó, hogy a tartalomgyártók tehetnek fel “prémium tartalmakat” amik csak YT Prémiummal érhetőek el, vagy mondjuk tudnának időzíteni early access hozzáférést, stb. akkor simán előfizetnék, de egy mezei reklámmentességért nem vagyok hajlandó. Nem vagyok “váltópénzzel szerelmeskedő” WWF-nek se küldeném a havi 35€-t ha nem tehetném meg vagy érdekelne egy kicsit is mennyi pénzt költök, szóval nálam ez inkább amolyan elvi kérdés, és szerintem mások is vannak így.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Wajk
addikt
válasz plejik #269480 üzenetére
én el tudom hinni, hogy valaki pár hónap után sem tud együtt élni az iOS-szel. kell hozzá rugalmasság, nyitottság és van hogy az sem elég. Meg persze az elvárások. Ha valakinek napi szinten kellenek olyan funkcók ami itt körülményesen megoldható, annak még nehezebb.
Nekem mondjuk nem volt problémám 10+ droid után sem... szóval mind a 2 végletet elhiszem. Én sokáig a Gboard-ot használtam és jól elvoltam vele... ha már a bill említve volt.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz plejik #269483 üzenetére
Nem sértésből, de a köztudott nem ekvivalens azzal, hogy a mindennapi használat során majd ez mit fog jelenteni. Ez pont olyan, mintha azt mondanám, hogy tudtam, mekkora egy telefon mérete, táblázatba foglaltam, de a való életben a használat során derül ki, kinek mi és hogyan jön be.
Én is androidról jöttem, S10/S10e, aztán a működésbeli hiányosságok miatt ki akartam próbálni a szifont, így vettem egy 12 minit, majd visszaküldtem, mert nem volt egy akku bajnok. Közben azért izgatta a fantáziám az IOS, így vettem egy 8-ast. Végül hiányzott jó pár dolog, amit az S10e adott, meg felcsillant a szemem a neo kagyló telefonok miatt, így vettem egy sima S22-t, hogy majd 2 év múlva flip 5 lesz belőle. A 8-ast meg megkapta az unokahúgom. Végül mégse így lett, mert a pár hónapos S22-t beadtam, és beszámoltattam a 12-be. Már az S22 sem tudta azt, amit pl az S10 széria, kivették belőle pl a 3 ujj lehúzásos képernyőképes mentést is, de hiányzott a megszokott fluidság IOS alatt. Szóval nekem bejött, nem hiányzik, hogy ide oda rakjam az ikonokat, pedig fizetős launcherem volt. Persze, itt is vannak tr. widgetek, amikkel lehet szabadon rendezni az ikonokat.
Nekem egyébként az SE ház a favorit, IPS panellel, de kár, hogy az akksija nem elég, meg a kamera sem ad annyit, mint a 12. -
Noxy
veterán
válasz plejik #270093 üzenetére
Fizetés és szállítás menübe, az AP alatt hozzá van adva b.kártya? Ha nincs, akkor fizetési mód h.adása.
AP-l itt nem tudsz fizetni. Külön hozzá kell adni a megfelelő .b.kártyát.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest