- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
papeti01 #274841 üzenetére
Én is kikapcsoltam, mert amúgy merítené a telefont.. már ha lenne!
Bármerre jártam pesten nem dobta fel soha a lehetőséget így még kipróbálni se tudtam.. na nem mintha annyira rá lennék feszülve, néha eszembe jut és megpróbálom van-e.. nade mit csinálok útközben? Cikkeket olvasok, messenger vagy csak megy a zene. Ehhez azért nem kell egy olyan fúdegyors sebesség. Igény nem volt rá, de megcsinálták mert miért ne
Több mint 1 éve megvan a 13 Pro, de még SEHOL nem tudtam használni az 5G-t pedig Andrássy úttól egészen rákosig járkálok..
Erősen emberfüggő, de ilyenkor meg kell vizsgálni mit csinálna asszony wifi nélkül? 4K filmeket töltene le? 4-5 gigás játékokat updatelne? Esetleg ilyen 20-30 giga képet/videót küldözgetne ismerőseinek? Más hasznát aligha látom.
-
válasz
papeti01 #274841 üzenetére
én annyira siratom, hogy a 12 és 13 Pro Maxomon is kikapcsolva tartottam/tartom az első pillanattól kezdve
mivel végtelen mobilnetem van, BP belvárosában néha szoktam poénból Speedtest.net méréseket csinálni - utána kapcsolom is kifele
próbálgattam MINDENNEL - böngészés, instagram, facebook, stb - egy centivel se tölt be gyorsabban - ha a speedtest nem mutatja, észre sem veszem hogy 5G-n vagyok
ja várj de... észreveszem, hogy jobban merül a telefonom, ha esetleg elfelejtem kikapcsolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Politikai mémek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest