Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
Az eseménynek nem addig kellene látszódnia a widgeten, amíg véget nem ér? Jelen esetben 2 után el is tűnik
Renault Megane IV Limited
-
markknight
veterán
válasz Jakob.rabbi #274100 üzenetére
Lezárja, igen
-
Jakob.rabbi
tag
válasz markknight #274103 üzenetére
Köszi. Most már csak az a piros “lakatos” ikon kellene. Azt hogyan lehet beállítani?
-
markknight
veterán
válasz Jakob.rabbi #274106 üzenetére
Edit, majd felül fogja mutatni a default ikont, színt és a nevét. Te nyomj az ikonra és ott lesznek majd a lehetőségek.
-
lkristóf
senior tag
Miért zárja le a képernyőt egy sima 1 mp-es időzítő?
-
Jakob.rabbi
tag
válasz markknight #274107 üzenetére
Köszönöm
-
kakuk.tamas
addikt
válasz lkristóf #274108 üzenetére
Mert a 30 másodperc sok, és nem akarják mindig a gombot nyomkodni?! Így megérintik a parancsot és lezár a kijelző.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
MasterMark
titán
-
ricogsm
őstag
válasz Sys85 #274044 üzenetére
Mióta iPhonem van 7gb nettel mindig figyelni kellett meglegyen hó végére. Majd vettem 13Gb csomagot és már az is kevés e ho 10.től már 24Gb csomagba tettem át magam. Előtte xiaomi fan voltam.
nem a fotók miatt csak feltűnt ,hogy az ios igényli a netet. (Május óta nem változott a telefon használati szokásom. Vagy ki tudja. ) )MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
Beszarás... tényleg lezárja.
-
válasz kakuk.tamas #274110 üzenetére
A kérdés nem erre vonatkozott.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz ricogsm #274112 üzenetére
Mit jelent az, hogy az iOS igényli a netet? A feleségemnek és nekem elég a 4GB évek óta. Úgy is elég, hogy most már minden app beleszámít az adatszámításba.
Már bocs, de ez valami user error lehet, hogy pl mobilneten is frissíted az appokat és azon töltöd fel a fotókat, vagy naponta 10 órát navigálsz, nem tudom. De ettől nem az iOS lesz rossz, ezt ugyanúgy meg tudod tenni androidon is.
Szvsz nincs különbség az adathasználatban a két oprendszer között.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Jaded
őstag
-
mazsiii92
aktív tag
válasz markknight #274118 üzenetére
Mit próbáljak ki? Hogyan tudom előidézni a random "szivogatást"?
Egyébként igen van ilyen funkció az iOS-ben, Wi-fi asszisztens a neve, melynek lényege, hogy amennyiben a Wi-fi minősége nem megfelelő, akkor a mobilnetet használja. Természetesen ez kikapcsolható. Az is lehet, hogy alapértelmezetten ki van kapcsolva, már nem emlékszem. Nálam 30,2 MB-ot "szívott" 2022 január 27 óta.
Én továbbra is azt mondom, hogy ha a telefon a szokásainkhoz és az előfizetéshez van beállítva, akkor ilyen nem igazán fordulhat elő. Én vagyok az élő példa, 30 MB január óta.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Tibee86
nagyúr
válasz markknight #274118 üzenetére
Állítsd be rendesen, hogy mi mikor hogyan használja a mobilnetet. Nem tudja random szivogatni.
-
Laslow
senior tag
válasz ricogsm #274112 üzenetére
Havi pár száz MB mobilnetet használ az iPhone-om. Némi Waze meg minimális Facebook/Messenger/böngészés, ami nem Wifiről megy. Igaz, beállítottam, hogy az appok frissítésre és a fotók/videók felhőbe archiválása csak Wifi-ről menjen, mobilnetről ne. Számomra ez a része megfelelően működik a rendszernek. (Kivéve azt, hogy mind a iCloud-ba, mind a Google felhőbe tök lassan tölt fel, és nem az én oldalam a szűk keresztmetszet, hanem a felhő szervere.)
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
markknight
veterán
válasz mazsiii92 #274119 üzenetére
A Wifi asszisztenst én már száz éve kikapcsoltam, az is szép történet volt annó. A megoldás az, hogy kikapcsolod a mobilnetet és csak akkor lövöd be amikor úton vagy.
Arra gyanakszom, hogy néha fogja magát és átvált mobilnetre de az ikon meg WIfit mutat. Sőt olyan is rendre előferdült régen, hogy csak 4-5 perc böngészgetés után vettem észre, hogy 4G-n van a telefon, közbe előtte lévő nap meg pár perccel ezelőtt is a Wifit használta.. Nem mozgattam, nem mentem másik szobába, nem vagyok láma. Szóval maradt a shortcutos kikapcs meg bekapcs nekem, ez megoldotta a problémámat.
Tibee86: Be van állítva bro', fentebb írom mik a tapasztalataim
[ Szerkesztve ]
-
Redchucky
aktív tag
Sziasztok, használ valaki wifis kütyüt carplayhez? Az autóm csak vezetékkel működik, ezért érdekel a téma.
-
tag
válasz Redchucky #274123 üzenetére
Ismeros vett par honapja Carlinkit 3.0-t AliExpress-rol, par nap alatt megkapta EU orszagbol. Neha leszakad a BT (2-3 alkalmat irt) viszont nem banta meg, indulaskor mar a CP fogadja.
Sajat tapasztalatom nincs, kicsit nezelodok meg, mert van mar 4.0 is mindefele ertekelessel... -
szevassag
tag
Sziasztok!
Úgy adódott, hogy egy fényképen lévő szövegeket szeretnék kijelölni és kimásolni. Szuper új iOS 16 feature-ként hírdetik, meg még elvileg a videóból is lehet(ne). YouTube-on láttam, hogy az ipse csinálta, a galériában a fotón rajta hagyta az ujját és már jelölte is ki a szöveget. Na nálam ez nem működik, még a képnél sem nemhogy a videónál. Van erre valami eldugott beállítás amit kihagytam? -
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Telekomos nem tud segíteni, így hozzátok fordulok segítségért.
Iphone 12 Pro max és apple watch 7 cellular a két alany.
Az E-sim és a két készülék közötti kapcsolat hibátlan, azonban híváskezdeményezés esetén az óra hibát ír. Óra mobilhálózata csatlakozva, net van pl. időjárást is frissít.
A telefonon kell valamint engedélyezni esetleg? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Olyat kezdett el csinalni a telefon fulesse l vagy anélkül, hogy minden lejátszás 3 sec után leáll. Lehet spotify vagy youtube videó.
Ez most most mi a fene?
-
-
-
szevassag
tag
válasz kakuk.tamas #274129 üzenetére
Ohhh köszönöm!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Hitch #274127 üzenetére
Milyen hibát dob az óra? Úgy próbáltad, hogy kikapcsolod a bluetoothot a telefonon, hogy biztos ne akarjon az óra a telefonra hagyatkozni?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz burgatshow #274130 üzenetére
Nálam mégis megy, magyar szöveggel is.
-
burgatshow
veterán
válasz kakuk.tamas #274133 üzenetére
Nem a szöveg (amit fel akarsz ismertetetni) vele a lényeg, hanem a nyelvi beállítások a készüléken.
-
veterán
válasz burgatshow #274134 üzenetére
Magyar nyelven van a telóm és mégis működik,tehát elérhető magyar nyelven.
-
Imi1981
veterán
iPhone 13 pro-n Safari böngésző többször lefagyott az árukereső és pcx oldalt böngészve. Pcx-en ráadásul mikor jelszót akartam változtatni akkor és többször is! Chrome alatt simán sikerült. A Safari a legkényelmesebb iPhone-on de nem a legstabilabb azt már többször észrevettem. iOS 16.02
-
Hitch
senior tag
válasz kakuk.tamas #274132 üzenetére
A hívás sikertelen volt.
Telefont ki is kapcsoltam de nem működik..... -
veterán
Ma megint próbálkoztam a kártya adatok automatikus kitöltésével. Gmailon jött a fizetési link(havi tanfolyam díj) gmailból nyitva nem ment. Mondom ok, akkor megnyitottam safarival semmit nem ajánl fel. Átmásoltam a linket chrome-ba és egyből ott volt a kártya a felső sávba rányom cvc kód és már ki is töltötte. Ez a safarinak miért nem megy?
-
markknight
veterán
-
Hitch
senior tag
válasz dvdbackuper #274139 üzenetére
Szia. Most az órán wifi, Bluetooth kikapcsolva s így működik.
viszont jól sejtem, hogy így Viber stb szinkronizációs nincs a telefonnal? -
kakuk.tamas
addikt
válasz burgatshow #274134 üzenetére
A hiba az ön készülékében van.
-
TechN7ne
nagyúr
Be lehet vlhogy állítani ,hogy a magánszám ne csörögjön ki hozzám automatikusan?
-
-
esbii22
őstag
Aki akksi cserében gondolkodik bátran ajánlom a Care Centert! Szervizfutár szolgáltatással cseréltettem. Csütörtökön vitte el tőlem a futár holnap pedig már hozza is vissza. Minden folyamatról tájékoztattak emailben.
Utólag jobb lett volna úgy, hogy hétfőre rendelem a futárt, mert úgy kevesebb napot kellett volna kibírnom a céges androiddaliPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Gabonetta
aktív tag
válasz Jakob.rabbi #274149 üzenetére
Akkor lehet, hogy én értettem félre valamit, de nem erre gondolt a kérdező?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest