Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz telefonmágus #217948 üzenetére
de -20 vagy 25k a különbség. Nekem pl. simán megéri, szóval haknizzanak csak, szívesen leszek nekik balek.
-
telefonmágus
senior tag
válasz joey04 #217952 üzenetére
Akkor neked van egy single SIMes szifonod
Sokan azért már szeretik Dual SIMesként használni
Majd amikor eladod,lehet 40-50000el is kevesebbet kapsz érte :)
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
iPhone 8-at vagy iPhone SE 2020-at érdemesebb vásárolni?
Van amiben jobb az iPhone 8? -
aujjobba
addikt
válasz timelord1987 #217957 üzenetére
Egyértelműen SE 2020, semmiben nem jobb az i8.
-
törölt tag
Sziasztok!
Szerintetek 8 ról érdemes váltani se 2020-ra ? 2 évig még támogatott lesz a 8 ?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz telefonmágus #217962 üzenetére
128-asból csak fekete van iStyle-nak (gondolom ők is onnan szedik). Nem gyártják ez a lényeg. Azok több éve egy dobozban csücsülő telefonok, az akku állapota sem rózsás ennyi idő után.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz telefonmágus #217969 üzenetére
Ezek szerint Apple nem akar elesni az olyan vásárlóktól akik nem tudnak 400k-t kiperkálni egy telefonra.
⭐ Stella
-
Noxy
veterán
válasz radi8tor #217970 üzenetére
akik nem tudnak 400k-t kiperkálni
Vagy csak egyszerűen megfelel nekik egy új 6S is.
Bármelyiket megvehetném kp-ra, de nincs szűkségem a kamerákra, RAM-ra, stb..
Amire meg használom, nekem bőven megfelel.
Mellette ott van egy hibátlan SE tartaléknak.
Minap a vonaton egy iPhone 11-n mondta valaki majdnem sírva, hogy megszűnt a m.helye, meg még 3 kollégájának.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noukoum
veterán
válasz #38464487 #217960 üzenetére
Igen 2 évig még biztosan támogatott lesz. Ha nem fontos hogy egyáltalán ne legyen nagyobb az utód akkor inkább i11 vagy i11 pro-t vegyél. (az új SE nem sokkal jobb mint az i8) Miért szeretnél váltani? Mert egyébként nyugodtan vedd, rosszabb semmiképp nem lesz mint a jelenlegi.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
domerator
veterán
válasz burgatshow #217971 üzenetére
Nagyon köszi, ez alapján a február végén vásárolt XR-em tavaly decemberi, szóval nem kell aggódnom, hogy másfél éve polcon állt darabot kaptam
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
Egy ismerős kb. 1 hónapja váltott X-ről 11 Pro-ra. Ritkán hívom őt, 1-2 havonta egyszer. Múlt héten hívtam, de többszöri próbálkozásra is csak 3 rövid sípszó volt a válasz, mintha ki se ment volna a hívás, a kijelző meg az ismert sikertelen hívás volt jobb oldalon zöld (újra)hívás gomb, baloldalt meg szürke x. A héten még 1x ugyanez ismétlődött. Szombaton összefutottunk, kiderült, hogy a száma nem változott, mindenkit tud hívni, mindenki eléri őt. Kipróbáltuk helyben, megint sikertelen. Aztán mondtam, hogy ő csörgessen meg, sikerült a hívás és azután én is tudtam hívni gond nélkül.
Semmilyen hívási korlátozás nincs nála bekapcsolva, se "ne zavarjanak", semmi, ami indokolná ezt a jelenséget. Megnéztem az én telefonomon, én se találtam olyasmit, ami ezt eredményezné.
Mi okozhatta ezt a hibát?Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz domerator #217982 üzenetére
Az hogy őt mindenki tudja hívni... hát nem biztos, hogy tudja,hogy nem tudják hívni.
Nem vagyok szakértő, de más téren volt valami hasonló szívásom és ott a k.rva régi SIM kártya volt a ludas, értsd, a 20-as telenoros szám még pannon gsm-es simmel ment. Sim cserével helyreállt minden. Csak egy ötlet... ingyen cseréli a szolgáltató a régi sim-et.-
-
domerator
veterán
válasz TTomax #217983 üzenetére
Uppsz, azt elfelejtettem beleírni, hogy mindketten vodások vagyunk, de hurcibált 30-as számokkal.
(sajnos évek óta vodás vagyok a céges számaimmal és sajnos tudom, hogy kb1fos a voda térerőben, hívás megbízhatóságban, kb. mindenben.)
[ Szerkesztve ]
-
-
TTomax
félisten
válasz domerator #217985 üzenetére
Mi most mentünk ugyanígy a vodához,hurcibált telenoros számokkal....(flottás) ugyanezek a problémák voltak nálunk is,készüléktől (s10,s10+,XS,S9)függetlenül vadi új simekkel.Ha egyszer már oda-vissza megvolt a csörgetés akkor már azzal a számmal nem igen jön elő a probléma.Nem tudom mi okozza ezt,szerintem a számhordozás ....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
domerator
veterán
válasz TTomax #217987 üzenetére
Az ismi telefoncseréje előtt tudtam hívni rendesen, ez a telefoncserével függhet össze valahogy (nem mostanában hordozta a számot, én sem). Ezért is írtam ebbe a topicba, hátha ez valami ios, vagy i11pro bug.
-
anderledani
őstag
A Nillkin 3D (!) CP+ Max teljes felületén tapad?
Gigatelnél van két különböző cikkszámú, azonos képpel, és csak annyi a különbség hogy az egyikhez magyarul is oda van írva hogy teljes felületén tapad. (Senki ne kössön bele hogy gigatelnél veszem, megvan rá az okom)
[link]
[link]iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Jst
csendes tag
válasz aujjobba #217883 üzenetére
Megoldódott a probléma. Amikor a fizetést beállítottam anno, akkor az apple pay-t választottam, és a walleten keresztül, ez meg is történt. Ezzel működött az Appstore is a terminálos fizetéseken kívül.
A “Fizetés és szállítás” alatt a nincs látszott , de ha ráböktem a nyílra akkor előjött az apple pay és az ahhoz beállított kártya.
Itt kellett a “kártya hozzáadásánál“ a kártyát még egyszer hozzáadni.
Ezek után tudtam az ajándékot küldeni.
Érteném a logikát ,hogy így az ID mögé került a kártya , és az eszköz mögött van az apple pay , de akkor hogy tudtam a pay-el a storban alkalmazást venni ami szintén ID-hez kötött.
Szóval szerintem itt lenne mit csiszolni, vagy rendesen lekommunikálni.🧐 -
Serpiko
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
joey04
titán
válasz telefonmágus #217956 üzenetére
Nem vonz a dual sim, nincs rá szükségem. Mire eladom, olyan alacsony lesz az ára (már most is az), hogy garantáltan nem fogok annyival kevesebb kapni érte csak azért mert telenoros.
[ Szerkesztve ]
-
funkmester
aktív tag
Iphone-t lehet tukrozni monitoron? Pl youtube video tukrozese 21:9 es monitorra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs