Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz norbertoth #201052 üzenetére
Ezt mondjuk már a mééégoszt’-ból ki lehett kb. találni
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz IntelKiller7 #201051 üzenetére
Kódot (Apple eszközön felugró ablakot ugye, nem SMS-t) akkor küld, ha új eszközön beírod az iCloud azonosítót és a jelszavad (tehát tudod ezeket), és engedélyezed az eszköz részére a belépést az iCloud szolgáltatásokba.
Ha másik eszközön megvan ugyanez a fiók, és volt webes bejelentkezés mentve akkor a fiókok és jelszavak alatt a webhelyjelszavaknál meg lehet nézni, de akkor ezen az eszközön tudni kell a jelkódot (vagy biometrikusan fel kell tudni oldani). Ha ilyen van akkor menni fog, ha nincs akkor számla, és Apple. -
majestic
őstag
Mit lehet tenni, hogy az AppStore egy programhoz ne dobja fel folyamatosan a frissítést? Meg akarom tartani a régit!
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
veterán
-
veterán
-
natë
nagyúr
válasz TheBikerider #201059 üzenetére
Ez de morbid 😂
-
Atomgeszi
veterán
Sziasztok.
Iphone 6 ost lehet valahogy frissíteni, ha 10.21 van jelenleg letoltve, de nem engedi frissíteni?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
sutyesz96
őstag
Youtube appban be lehet állítani, hogy ne csak a videó egy részét töltse be, hanem az egészet, hogy azután is végig lehessen nézni amikor már nincs közvetlen internetkapcsolat?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
veterán
-
Atomgeszi
veterán
-
-
veterán
-
aujjobba
addikt
válasz TheBikerider #201077 üzenetére
Bármit.
Hat Google fiókot lehet bevonni a családi opcióba, pazarlásnak éreztem nem kihasználni. Így legalább anyós is örül
[ Szerkesztve ]
-
justmemory
senior tag
válasz Giovan! #201078 üzenetére
A Testflight-al felrakott iSH alatt egy darabig a youtube-dl-el is le lehetett; azóta sajnos nem. Frissülnie kell csak a youtube-dl-nek, mert az újabb verzióval megy a letöltés linux alatt...
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
Gabady
aktív tag
-
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz szabogabor10 #201086 üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem
használom, csak hogy nem vagyok hajlandó még rendes pénzt is fizetni nekik.
Mondjuk nekem teljesen szükségtelen is lenne ez a szolgáltatás. telefonon nem nézek videót, zenét meg nem onnan hallgatok. Gépen meg amúgy is reklámmentes lehet ingyen is. -
veterán
válasz Tibee86 #201087 üzenetére
Én meg leginkább tableten meg tv-n használom, úgyhogy kvázi elkerülhetetlen nálam a Premium, bármennyire is nem akarok fizetni a google-nek. Idegbaj kerülgetett anno, mikor adott időtávban ugyanazokat a reklámokat láttam rotációban. És nincs alternatíva, nincs másik hasonló platform - sajnos.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
aujjobba
addikt
válasz szabogabor10 #201090 üzenetére
Azt is vegyük számításba, hogy a YT Music is benne van a Premiumban, nagyon hasonló áron a riválisokhoz (Apple Music / Spotify).
Én pl sokáig az AM-ot használtam a jó integráció miatt, de az ajánlási logikája annyira ramaty hogy inkább megváltam tőle.
A YT Music nagyjából Spotify szinten van, még tesztelgetem, egyelőre rendben van.
Igaz a Spotify-ban volt három darab folyamatosan frissülő Daily Mix, de valójában a gyakorlatban ezek ugyanazt a pár számot ismételgették nekem állandóan, szóval viszonylag könnyen nélkülözöm őket. -
veterán
válasz aujjobba #201091 üzenetére
Én is megtaláltam a potenciált a YT Music-ban, le is mondtam pár nap után a Spotify-t, úgyhogy azóta YT Music+AM felállás van (van pár zene, komplett album, ami AM-on nincs fenn, viszont YTM-on igen, és hát igen, a google algoritmusa jól teljesít discovery-ben. Viszont integrációban meg AM verhetetlen).
Sify: A Play Music valamikor kivezetésre kerül majd.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
r3dsnake
nagyúr
Egyedi képes OTP MC kártyánál a Walletba is egyedi képet tölt le?
-
galaxys80
veterán
válasz l.skywalker #201098 üzenetére
Nekem sincs.
Le is váltottam az Apple Music-ot YouTube music/premium-ra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest