Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
Hellosztok!
Egy kis segítséget szeretnék kapni abban, hogy feltöltöttem a héten az iOS 6-ot a telomra, ami egy 3GS, és hogy tudnám visszatölteni az 5.1.1-et rá iTunes segítségével? előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!
-
szotyika77
aktív tag
sziasztok!
Van egy iphone 3g-m 4.2.1-es iOSal. és szeretném frissíteni 4.3.3-ra mert a mostani szoftverére semmilyen programot nem lehet rá leszedni. érdekelne hogy meg lehet e oldani valahogy ezt, hogy 4.3-at teszek rá a telomra?
előre is köszönöm a segítséget! -
szotyika77
aktív tag
Hello mindenkinek!
Van egy kis problémám az Iphone 3GS-emmel. Amikor kikapcsolom és bekapcsolom a telefonomat akkor eltűnik belőle az összes telefonszám. 5.1.1 szoftver van rajta. Hogyan lehetne ezt a problémát kiküszöbölni? előre is köszönöm a segítséget!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos olyan problémával szembesültem, amivel eddig még nem. Összedugom a telefont és a gépet, és iTunes-al zenét szeretnék rá tenni, kiválasztom, hogy milyen zenéket pakolok fel, rányomok hogy szinkronizálás és felpakolja őket, majd miután végzett ismét szinkronizálja a készüléket és újra, és ezt addig csinálja amíg meg nem szakítom a szinkronizálást. Persze a telefonra feltett zenék közül egyik sem megy. Megtudjátok mondani nekem, hogy mi a probléma?
Előre is köszönöm a segítséget! -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok! Van egy ici pici problèmàm. Nem tetszik az iOS 7 fehér billentyüzete, viszont az a billentyüzet ami akkor jön elö amikor belépek az app storeba, az a fekete az nagyon bejön. Meg lehet oldani hogy az a fekete billentyüzet legyen az alapértelmezett?
-
szotyika77
aktív tag
sziasztok! most csináltam gépről iTunes segítségével egy új AppleID-t, és miután mindent végigcsináltam, telefonon be akartam lépni, de nem engedi, kiirja azt a szöveget hogy: This AppleID cannot be used for the iTunes Store. Please enter another AppleID. mi a teendő ilyenkor, hogy tudjam használni ezt az ID-t?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám az iTunesal. Zenét szeretnék rakni a telomra, egy 3GS-re, viszont amikor az iTuneson rámegyek a szinkronizálásra, elinditja a szinkronizálást, viszont a 3. pontnál mindig újrakezdi szinkronizálni, és ezt csinálja folyamatosan amig le nem veszem a telefont. Ha több zenét akarok feltenni akkor mindig másik zenénél csinálja ezt. Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnám orvosolni ezt a problémát? Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám az iTunesal. Zenét szeretnék rakni a telomra, egy 3GS-re, viszont amikor az iTuneson rámegyek a szinkronizálásra, elinditja a szinkronizálást, viszont a 3. pontnál mindig újrakezdi szinkronizálni, és ezt csinálja folyamatosan amig le nem veszem a telefont. Ha több zenét akarok feltenni akkor mindig másik zenénél csinálja ezt. Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnám orvosolni ezt a problémát? Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segitsègre lenne szükségem! Tegnap az egyik haverom csinált egy home+power es restartot a telomon, i4 7.0.3, ès azòta a Safariba nem tudok könyvjelzöt betenni plusz eltünt az összes régi könyvjelzöm. Mi a teendö ilyenkor? Elöre is köszönöm a segítséget!
-
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok! Holnap fogom eladni az iPhoneomat, és érdekelne hogy hogyan tudom visszaàllitani olyanra mintha teljesen uj lenne, és mindent törölni rola? Elöre is köszönöm a segitséget! :-)
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok! Van egy kis problémám a gyári mail appal. Jelszócserét hajtottam végre a gmail fiókomon, és a jelszócsere óta nem akarja elfogadni a gyári mail app a jelszót, és ott egyáltalán nem enged belépni. Tudnátok segíteni hogy hogyan küszöböljem ki ezt a problémát?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a saját iMessage-eim megjelennek az édesapám által használt iPhone 4-es készülékén is. Mitől van ez és mit tehetek az ellen hogy ne kapja ő is amiket másokkal beszélek iMessagen? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok! Kijelzőcserét szeretnék végrehajtani az Iphone 4-emen, és érdekelne hogy az alsó két töltő melletti csavart milyen csavarhúzóval tudom kiszedni? Illetve hogy a belsejében milyen csavarhúzókra lesz szükségem?
Előre is köszönöm a segítséget! :-) -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy betört kijelzőjű Iphone 4-em, és szeretném megcsináltatni, és van elfekvőben egy Iphone 4S-em és érdekelne hogy Iphone 4-be az Iphone 4S kijelzője kompatibilis?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok! Vettem egy üvegfóliát az i4-emre és azt vettem észre hogy a fólia feltétele után sárgább lett a fehér szín a telefonon. Ez az üvegfólia hatása, vagy a kijelzőm haldoklik?
-
szotyika77
aktív tag
válasz szekfizsolt #100714 üzenetére
-
szotyika77
aktív tag
válasz szekfizsolt #100726 üzenetére
Lehet hogy a jobb oldalinak hidegebb a szine, mert volt már rajta kijelző cserélve, még vagy 2 évvel ezelőtt..
Noxy: inkább rajtahagyom, csak védve legyen a kijelző
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Iphone 4-em. Kicsit gyenge a kamerája, és arra gondoltam hogy mi lenne ha vennék hozzá egy Iphone 4S kamerát és kicserélném rá. Kompatibilis lenne bele és a készülékkel?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy iPhone 4S-em, és tegnap telepítettem rá a 9.2-tőt,viszont most szeretném visszállítani ios 8-ra. Ami van az egy biztonsági mentés, shsh-m nincs. Hogyan tudnám megoldani, hogy visszategyem az ios 8-at? Előre is köszönöm a segítséget!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy iPhone SE telefonom, és a következő problémát produkálja: lezárt állapotban életre kel a Siri, és mintha én beszélnék beír egy szöveget melyre a Siri válaszol. Ennyi, nem ,,beszélgetnek" tovább, utána ugyanúgy mint eddig tudom nyomkodni a telefonomat. Képet is mellékelek róla. Szerintetek mi lehet a probléma, és hogyan tudnám kijavítani?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy iphone 4S-em, mely azt produkálta tegnap este, hogy miután lemerült és feldugtam töltőre, nem vette a töltést, és hiába próbáltam másik 3 töltővel is, egyikkel sem vette. Rajtahagytam estére, hátha észhez tér, de nem tért, még mindig nem kapcsol be. Szerintetek mi a teendő?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy van a családban egy iPhone SE, mely azt produkálja egy ideje, hogyha hívjuk akkor 4 csörgés után szétkapcsol/foglaltat jelez. Szerintetek mi a megoldás a problémára, hogyan rudom orvosolni?
Elöre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Párom telefonvásárláson gondolkodik, és 2 kiszemeltje van, csak nem tudja hogy a kettő közül melyik érné meg jobban neki. Egy iPhone 8 plus, és egy iPhone 11 van versenyben. Amire használná az általános dolgok: telefonálás, instagram, fotózás stb. Egy Huawei P10 lenne lecserélve.
A fent említett két telefon közül melyiket érdemes megvenni?
előre is köszönöm a segítséget! -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy iPhone 7 Pluszom, és az lenne a problémám vele, hogyha telefonálok, akkor a másik fél néha recsegve hall, illetve van olyan amikor szakadozik és szavakat/mondatokat nem hallanak a másik oldalon. Szerintetek mivel lehet a probléma? Beszédhangszóró csere?
Üdv!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
iPhone 7 Plushoz keresek vezeték nélküli bluetooth fülest telefonálás céljából. Sajnos az AirPods kilőve az ára miatt.
Milyen füleseket tudnátok ajánlani ami kompatibilis a készülékkel és bevált nektek?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy vezetéknélküli fülhallgatót az iPhone 7-esemhez, és ezt néztem ki: [link]
A kérdésem az lenne, hogy iPhonnal kompatibilis-e? Nem találtam az oldalon külön erre utaló infót, és remélem hogy valamelyikőtöknek volt már tapasztalata a márkával.
Előre is köszönöm a segítséget!Üdv!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Milyen vezeték nélküli töltőt ajánlanátok iPhone SE modellhez max 15 ezer forintig?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémával szembesültünk iPhone X-en, hogy ha telefonálunk vele, és közbe hívnak minket, akkor ahívás befejezése után nem jelzi nem fogadott hívásként a hívást. Mit kell beállítani, hogy jelezze? Kb azóta produkálja ezt, mióta AW S5-tel párosítva lett a telefon.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest