Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
geza844
aktív tag
válasz MasterMark #190843 üzenetére
Honnan tudom meg, hogy le van e tiltva?
Én használtan vettem még decemberben. Aztán elromlott, gariban cserélték, majd megint elromlott, megint gariban cserélték, majd tesóm használta kb. 1 hétig, nála jó volt, most meg elkezdtem én használni, töröltem tesóm fiókjából a telefont, majd nem tudtam aktiválni csak úgy, hogy feltettem a 12-es iOS, most meg nem látja a hálózatot... röviden.
Ötlet?
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz geza844 #190901 üzenetére
Hát szét kéne szerintem szedni és megnézni a sim kártya foglalatot meg érintkezőket... szerintem lehet ott valami sérülés ami a sim cserék miatt előjött.
De furcsa hogy nem hoz semmi mobil infót... hát imádkozz hogy nem az alaplapon szállt el valami... ha csak foglalat gond, azt talán még lehet javítani "olcsóbban".Vidd be szervízbe...
(most azt feltételezem, hogy a sim jól van benne, tiszta, stb stb)
Ami a tiltást illeti...ha ki tudod valahogy deríteni az IMEI számát... pl a dobozán rajta van (ha megvan a hozzá való doboza), akkor vannak webes IMEI keresők.... vagy a szolgáltatónál esetleg utána tudsz kérdezni.
De miért lenne IMEI tiltott? Van bármi lehetséges ok rá?[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Arcképgyáros
válasz FollowTheORI #190902 üzenetére
Jah tényleg nem. Nem szóltam!
-
senior tag
Van itt olyan aki még iOS 11.4-et futtat ?
-
afrojack1
senior tag
Tud valaki megoldást hogy miért nem tudom használni a 3 hónapos ingyenes apple musicot? Rámegyek majd irja hogy probléma lépett fel és ennyi, ha meg a beállitásokba megyek a fizetés meg szállitásra akkor kiírja hogy az icloud nem elérhető
SC: Herczku_Death
-
NeoExDeath
aktív tag
Sziasztok,
Van egy tengerben beázott iPhone 7 32GB, ami eléggé le lett nullázva, kívülről teljesen frankó, de a képernyő, a rezgőmotor, a hangszóró és a fényképező is problémás, szervizben bevizsgálták. Azt értem hogy nincs értelme alkatrészenként mindent kicserélni, mert ki tudja mit evett még meg a sós tengervíz. A kérdésem az volna, hogy ér-e a telefon így ebben a formában bármit, hogy lehetne esetleg hasznosítani? A szervízben 6k Ft-ért számítanák be, annál talán többet is ki lehet hozni belőle, érdekel a véleményetek.
-
Gsx-rr
veterán
válasz NeoExDeath #190913 üzenetére
Add oda! Normalis embernek ingyen se kellene!
-
nagyúr
-
-
tybsen
addikt
Szervizbe szeretném vinni a telefonomat iCloud mentés mindig be volt kapcsolva tegnapi volt az utolsó. Kikapcsoltam az iMessage és kikapcsoltam az iPhone keresés opciót és majd csinálok ma egy gyári visszaállítást.
Azt szeretném kérdezni hogy ha visszakapom a telefont és bejelentkezek az apple id-val, akkor ugyanúgy letölti majd a telefonra a korábban használt alkalmazásokat ugyanabban a sorrendben illetve mappákban ahogyan jelenleg van a telefonon?
köszi szépen sajnos nincsen tapasztalatom csak Androiddal .
-
senior tag
Gariban cserélt új, független X megéri szerintetek 250 ezerért, 9 hónap garival? Nincs hozzá doboz meg earpods, csak töltő.
-
Arcképgyáros
válasz Ron Swanson #190928 üzenetére
Doboz nélkül meg nem vennék egy készüléket se.
-
spawn21
veterán
-
senior tag
Akkor mondjuk dobozos, minden tartozékkal, 3 hónap garival 250-ért? Ez is garanciában cserélt készülék.
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Vásárolt már valaki esetleg tőlük? Véleményekre lennék kíváncsi hogy garantáltan bontatlan készüléket árulnak?
Intel & ATI
-
Arcképgyáros
válasz Ron Swanson #190931 üzenetére
Inkább.
-
spawn21
veterán
válasz Ron Swanson #190931 üzenetére
Ennyiért nem vennék olyan telefont amire nincs legalább 6-7 hónap garancia.
s24U+15p
-
atees
őstag
-
Zanik
addikt
Sziasztok!
Melyik iPhone szerviz ajánlott?
iDoki, iSamurai, iDeviceHungary? Vagy másik?
Aksit és kijelzőt szeretnék cseréltetni egy 5S-ben.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Kicsit OFF, de azert annyira megsem.
Paromnak vennek itt kulfoldon telefont... elozetesen mar voltam bent a rendeles leadasa vegett es akkor erossen gyozkodtek az AppleCare+ -rol. Tapasztalat alapjan jobb az, mint egy biztositas?
Ugyertem ez lehet, h egy kidobott osszeg lesz, de ha megis gond lenne akkor jobb ha a dolgok zokkenomentesen mennek.Ti mit hallottatok, patasztaltatok?
-
Madwe
nagyúr
válasz -secret- #190938 üzenetére
Igen, ki Te meg még a cipősdobozt is megtartod ?
Mondjuk nyilván attól is függ ki mekkora lakásban él, én a 40nm-emmel szeretem kihasználni minden négyzetcentijét s felesleget nem gyűjteni
De nem is ez a lényeg, hanem az h ebből én nem feltétlen vonnék le következtetéseket...[ Szerkesztve ]
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Madwe #190940 üzenetére
Én speciel mindennek a dobozát megtartom Leszarom mennyi helyet foglal, jó hozzáteszem családi házban van hely a gardróbban ezen dolgoknak....
Egy telefont én se vennék doboz nélkül. Ha mégis úgy adja el valaki, nálam (is) az már bűzlik ....
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Madwe
nagyúr
válasz XFishboneHUN #190942 üzenetére
De nem értem miért vagy attól tartotok h lopott? azért a számlákat még én is megtartom, hiába kicsi a lakásom
-
petertoth10
tag
Helló! Jet Black iPhone 7 hátulját a tok eléggé ki koptattta. Létezik valamilyen praktika amivel szebbé tudom varázsolni?
-
tuzpenge
őstag
-
tuzpenge
őstag
válasz arpi6k #190932 üzenetére
Én már többször is. Nálam mindig minden rendben ment. Előre egyeztettem telefonon velük hogy milyen régiós telefont szeretnék és azt is kaptam idáig. A legutolsó iphonomat a Nagykátai üzletükben vettem át és kérdezte a srác hogy felbontsuk e ott helyben és megnézzük e hogy minden ok (szóval bontatlan volt és együtt bontottuk ki).
[ Szerkesztve ]
ˣ
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest