Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz gabormgp #33654 üzenetére
"Ha jailbreakelve van az Iphone,akkor a cydiának is rajta kell lennie."
Ez így van, de SBSettings-el, vagy más egyszerű tweakkel olyan ikont tüntet el, amilyet csak akar. Így nem árt résen lenni akkor sem,ha nincs Cydia ikon.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Darkdeath102
csendes tag
válasz gabormgp #33699 üzenetére
Az én 3Gs -em mindig JB-zett volt, bátyám 3Gs -e soha. Bátran állíthatom, hogy a térerő semmivel sem gyengébb mint a JB nélküli telefonon. A térerő, wifi és minden mindig ugyanúgy állt, egyszerre változott, egyszerre írta ki, hogy nincs szolgáltatás. Szóval szerintem ez nem igaz.
Veszíteni pedig nem tudsz vele. Ha nem tetszik, egy Restore, Biztonsági mentés visszaállítása és használod újra JB nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Darkdeath102
csendes tag
válasz gabormgp #33707 üzenetére
Most szívok én is a Redsn0w -val. Felraktam az Cydia -t, Just boot-ra kattintok és kiírja kis idő múlva, hogy Exploit failed. Valamikor pedig, hogy Type : 3GS ICCID : 111... stb.
6.0.1 -el is ezt csinálta amikor még nem volt evasi0n, de akkor iBooty segített, most is végig megy 6.1.3 -mal, kiírja hogy Done , de DFU módba hagyja a telefont és nem indul újra. -
vans?
őstag
válasz gabormgp #33715 üzenetére
A tort jatekok letoltese nem ide valo tema. A jailbreaket itt legtobben (remelhetoleg) nem lopasra hasznaljuk.
@LordAxwell: zarol a kartyadrol probakepp egy kis penzt, amit majd felold. ha regota nem vettel app-ot, vagy most eloszor, akkor van ez.
[ Szerkesztve ]
hábm bábm
-
Kommy
veterán
válasz gabormgp #33791 üzenetére
Ha van shsh-d a 6.1.2-höz, akkor tudsz sn0wbreez-el csinálni custom fw-t amivel vissza tudod rakni a 6.1.2-t.
(#33792) StoneBridge: Igen én találkoztam vele, Annyit kell csinálni, hogy feltöltöd teljesen, nem baj ha egész éjjel töltöd és reggel nyomsz egy Home + Power-t míg meg nem jelenik az Apple logó, megvárod míg elindul és utána lehúzod a telefont a töltőről.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz gabormgp #34123 üzenetére
Igen, az április 1. hangulatához hűen próbálnak egyesek viselkedni
iPhone 4-re és korábbi készülékekre van tethered JB, annál újabbra nincs és lehet,h nem is lesz.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz gabormgp #34538 üzenetére
iPhone-on JB nélkül csak az iTunes Store-ból tudsz letölteni és beállítani csengőhangot.
audiko-ról szedd le gépen a csengőhangokat, rakd át őket telóra iTunesal és úgy állítsd be, aza elgyjobb megoldásPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Kommy
veterán
válasz gabormgp #34759 üzenetére
Nem old-bootos mivel 2010-es. ha oldbootos lenne akkor a 3. karakter 9-es lenne és a 4-5 pedig 40 vagy kisebb lenne.
(#34761) DonThomasino: Igen csak 6.1.3-ra, jb nincs rá és nem is lesz. iPhone 4 és régebbi készülékekre van csak jb 6.1.3-ra és az is csak tethered ( gép kell az újraindításhoz). 6.1.2-re még mindenhez van.
[ Szerkesztve ]
-
walakii
tag
válasz gabormgp #35338 üzenetére
Elég zavarosan fogalmazol, de ha jól értettem nem lát 3G hálózatot, egyszerűen nem vagy 3G-vel lefedett területen.
#35340: Egyszerűen olyan helyen vagy ahol a szolgáltatódnak nincs 3G kiépítve. Ha egyszer valami nagyobb helyre kerülsz nézd meg, lenni fog
[ Szerkesztve ]
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest