Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothgergo90
tag
Srácok! Van itt valaki, aki androidról jött iOS-re?
... hülye kérdés volt.
Most tört össze az LG G2 telefonom (amit imádtam) és szeretnék egy megbízható, okos, smooth telefont, ugyanakkor sosem használtam ezt a platformot.
Nem kell túl sok kompromisszumot kötni az iOS-ben az android után? Régebben sok widget-et használtam, folyamatosan próbálgattam a custom Rom-okat, szóval mókolgattam a telefonomat, de mára sokkal fontosabb lett a használhatóság és az egyszerűség.
Mit gondoltok? Érdemes váltani, hogyha ilyen célokkal keresek készüléket? Egyáltalán érdemes 6-ot venni vagy várjak még egy kicsit az esetleges 6S megjelenésére? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz tothgergo90 #116751 üzenetére
Én androidról "jöttem"...volt G2-őm is.
i6-om van most.
A rendszer jó, megbízható.
Kis mókolási lehetőséget ad a jailbreak, ami leegyszerűsítve root.
Nálam alap volt, mert hiányzott a testre szabhatóság, a bluetooth, és az animációk sebessége is zavart az alap rendszerben.
i6S szerintem novemberben lesz elérhető, 2,5 hónap kb.
Érdemi különbség szerintem nem lesz, de hát itt sokan vannak úgy, hogy csak az S verziót veszik, mert abban javították az "alap" hibáit.
Mondjuk nekem semmi hibajelenségem nincs, pedig ez a második i6-om, és az előzővel sem volt semmi gond." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bull84ghia
őstag
Mi oka lehet annak hogy egy angliai független 5C megy a magyar voda és trémobil kártyával de telenyomorral nem.
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
zolee1988
tag
válasz bull84ghia #116753 üzenetére
Mert le van tiltva, és a Telenor használja a nemzetközi tiltólistát is. Majd a másik kettővel se fog menni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
DonThomasino
veterán
A program az érintett iPhone 5-akkumulátorokra érvényes az adott készülékek első kiskereskedelmi értékesítésének dátumától számított 3 évig.
Ez a vásárlás dátuma lenne?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
r3dsnake
nagyúr
válasz DonThomasino #116762 üzenetére
Nem, hanem a készülék megjelenésének időpontja.
-
Whitealert
tag
Sziasztok!
Egy iphone 4S telóm van IOS 7-tel. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy lehetséges-e valahogy a híváslistában több elemet megjeleníteni? Elég sok hívást bonyolítok naponta és egy csak 1 héttel előzőeket jeleníti meg, de néha szükség lenne többre is.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Whitealert #116764 üzenetére
Nem találtam rá megoldást. Az SMS-eket sem mutatja, de ha beírom a számot, amire küldeni akarom (parkolós SMS-ek), akkor megjelenik a listában az előzményekben, utána mikor írom a szöveget (rendszámot), már mutatja a teljes üzenetváltást.
Én sem értem miért korlátozza x időre. Talán nem akarja lassítani vele a listában való görgetést.
⭐ Stella
-
r3dsnake
nagyúr
válasz DonThomasino #116766 üzenetére
Nem tartom logikusnak, és a fentebb idézett szövegből sem ez következik. (Főleg, hogy többes számról ír és nem az adott készülékről.)
Nem a vásárlás dátuma számít: Apple has announced it is extending its iPhone 5 battery replacement program until January 2016.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Whitealert #116768 üzenetére
Nincs megoldás. Utolsó 100 hívás látszik. (Esetemben ez májusig visszamenőleg. De szerintem akkor restore-oltam, szóval több is lenne.)
[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
Hali!
Ismerősöm iPhone 4-e tökéletesen működött. Függetlenként vette. Majd tegnap lemerült és utána mikor feltöltötte és bekapcsolta az az üzenet köszönti hogy a "Sim kártya érvénytelen" és nem tudja aktiválni emiatt a telót. Ilyenkor mizu van? Nem tudom hogy jött össze a restore a lemerüléstől. Azaz hogy úgy köszöntse a teló mint ha most kapcsolta volna be elősször.
Ötletek? Sürgős lenne!
Smoke some weed nigga!
-
Noxy
veterán
válasz CharlieDrop #116760 üzenetére
Bocsi, de ipadról szerk.. a képet és kicsire sikerült a vágás.
iPhone IMEI check: Innen eljutsz --> ide.
Reg... után, ide már bármilyen telefon IMEI számát beírhatod.
Amugy meg Google: phone IMEI check.
Lesz ott olyan is, ami reg.. nélkul is működik.
Végére egy gyöngyszem az USA T-Mobil-tól: [link]
Vajon miért teszi közkincsé az USA T-Mobil a hálózatában tiltott IMEI számokat?
Az EU-s szolgáltatoknak, meg milyen érdeke fűződik ahhoz. hogy ezt titkolják?
(Na jó, ha be ballagsz hozzájuk talán megmondják.)
Végére itt egy letiltott IMEI szám, lehet vele próbálkozni.
358685054439977''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
majestic
őstag
Sziasztok!
Egy aránylag pontos infó kellene a guruktól!
Ha szeptember 9-én van a keynote, akkor mikor szokták elkezdeni árúsítani az új iPhone-okat a jobb helyeken Európában, a keynote követő első vagy második pénteken?
Előre is köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Facer
csendes tag
Sziasztok,
Előre bocsánat ha nem a megfelelő topic-ba irok.
Iphone 6-hoz keresnék bluethoot sztereo headset-t. Milyen márkát illetve típust ajánlanátok. Használtat nem szeretnék, és max 20e-t szánnék rá.
Köszönöm a segítséget.
Üdv,
"Ha a tények megváltoznak én megváltoztatom a véleményemet. Őn mit tesz?" Keynes
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Valaki sos-be meg tudná mondani, hogy ha csináltam biztonsági mentést 4S-ről a gépre, akkor mindent sms, tel számokat, jegyzeteket is elment? Mert a mentett fájl csak közel 700mb de a telómon meg 4-5gb adat van.
üdv!
-
Urban Terror
tag
Nem iTunes-ból származó, jobb minőségű zenéket milyen formátumban szoktatok feltenni a telefonra? Csak mert az .ape kiterjesztésű fileokat nem tudom felmásolni sem a készülékre.
Esetleg magas bitrátával csinlájak a cd-ből mp3-at? (sokan mondják, hogy az mp3 nem nyerő, ha jó minőségről van szó)
Konvertáló program ajánlását is örömmel venném.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Urban Terror #116781 üzenetére
Apple Lossless-t tudsz lejátszani alapból (ALAC), valamint vannak FLAC-t támogató lejátszóprogramok is az AppStore-ban.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Urban Terror #116783 üzenetére
Nem használok ilyesmit, szóval konkrétumot nem tudok ajánlani. És igen, ha külső appot használsz, akkor ahhoz az alkalmazáshoz kell hozzáadni a fájlokat.
-
r3dsnake
nagyúr
Tele van a crash logom CoreTime bejegyzéssel, egész nap logol valamit, rákeresve ez lehet a merülés forrása, de senki sem tud megoldást rá. (Restore sem oldja meg.)
Valakinek tipp? Másnál is ilyen?
-
generic
senior tag
Na el tudtam adni jó áron az 5s-t, most várhatok a 6s-re. Addig be kell érnem egy droiddal.
-
DonThomasino
veterán
Felraktam a I5 re 8.4.1 et azóta a híváslistába van hogy nem a
nevek kerülnek csak a szám.
Ötlet?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Urban Terror
tag
Másfél hete tetettem fel egy gsm boltban egy elméletileg jó minőségű üvegfóliát a telefonra. Már levegő van az egyik sarka alatt körömhegynyi mértékben.
Melyik a legjobb minőségű üvegfólia? Hol raknak ilyet fel?
Én az alábbit néztem ki ebay-en:
[link]Mondjuk attól tartok, magam képtelen lennék megfelelően feltenni.
-
Kimipapa
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok itt a topikban, mert hosszú droidozás után, párom 6+-ra váltott! Nagyon szereti, számomra meglepően gyorsan "ráállt" az ios-re. Egyetlen gondja van egyelőre. Sokat dolgozik éjszaka, délelőtt alszik, telefon kikapcsolja. Mikor visszakapcsolja, a telefon nem jelzi a nemfogadott hívásokat. Ez normális, vagy valamit nem állítottunk be? Előre is köszönöm a segítséget!
LG G3 még...
-
privacy99
senior tag
válasz Kimipapa #116796 üzenetére
Szia!
Nem csodálom, hogy nagyon szereti
A kikapcsolt állapotban nem fogadott hívásokat a szolgáltató dolga jelezni (sms formájában általában), ezekről a telefon nem tud, mert ugye ki van kapcsolva.
Én a szolgáltatónál érdeklődnék, lehet, hogy csomagot váltottatok és abban nincs aktiválva ez a funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest