Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Van a notifaction centerben az a lehetoseg, hogy mutatja a kovetkezo helyzetik (pl. Otthon) mennyi ido eljutni. Ez atallithato valahogy setara, hogy vezetest mutasson?
-
Drughi
addikt
Én ilyet még nem láttam, pedig 10 perce nezem a nc-t nekem semmit nem ír
[ Szerkesztve ]
-
Martin107
tag
"Nem lehet csatlakozni a Game Center szerverre"
Ötlet, hogy miért nem? Kell hogy legyen a telefonba sim?
(restore meg volt)
-
lanw
aktív tag
Üdv! Az icloud-ba el lehet menteni az üzeneteket? Most jb-s a telefon,de ha frissítenék akkor csak egy gombnyomásra nem lenne rossz visszakapni.Root mappa hiányában manuáliasan sem tudom visszaállítani.
To be or not To be
-
TheMarci
addikt
Menti alapból: https://support.apple.com/kb/PH12519?locale=en_US
Do You Dream?
-
bundli
tag
Sziasztok
Ma reggel nem volt hajlandó működni a telefonom érintő kikelzője. A gombok működtek, de feloldani nemtudtam már. Hard reset megoldotta. Kéne valamiért aggódnom? I5C, 8.4.1
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Nem tudja valaki, hogy miert van az, hogy iTunes 5,7GB szabad helyet ir, a telefon meg 3-mat? -
Noxy
veterán
válasz r3dsnake #117229 üzenetére
Nem szar az, csak előtte nyomni kellene egy szinkront, hogy az iTunes is képben legyen. Honnan a fenéből tudhatná, hogy az az utolsó szinkron óta, mi is került fel a telóra.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Frozzy
őstag
válasz Urban Terror #117141 üzenetére
Egyébként nem volt nehéz felrakni. Szerintem az eddig legkönnyebb volt mivel az egész kijelzőt betakarja csak a gombhoz és a hangszóróhoz kell szépen igazítani és kész.
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Noxy
veterán
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
nagyon úgy néz ki hogy váltani fogok droidról
mondjuk csak akkor ha látok előrelépést a 6s (vagy 7) nélmár mindenki írt mindent megjelenés előtt
valamit ezek közül az apple is megerősített ?
vagy csak mindenki ír mindent hogy majd később verhesse a mellét hogy ő megjósolta ?
(én nem találtam megerősítést inkább csak mindenki egy másik honlapra írja hogy nekik lehet hinni)classic gondom lenne mivel tudom átköltöztetni az android-os cuccaimat ios-re (névjegyek,sms.........hasonlók)
a másik hogy windows < - > ios mennyire szeretik egymást ? (ifunbox még működik?
nekem régebben volt rá szükségem akkor jól jött)
vagy célszerűbb inkább a notira egy dual boot-ot raknom (windows, Yosemite)barátaimnak már sok jailbreak-et csináltam (ezen kívül semmit nem tudok az ios-ről )
így nekem valami összefoglaló kellene itunes meg icloud-ról
ios-ről majd úgyis nézek videót mit hol találokilletve itunes-ra találtam topikot
+
ha lenne két account-om hogy tudom azt megcsinálni hogy az US és a HUN alkalmazások is egyszerre megjelenjenek
ne csak az egyik accountéha nincs jailbreak hogy oldjátok meg a sorozat, film nézését ?
erről tapasztalat ?persze itt csak junkie-kra számítok nem hinném hogy sokan néznek ilyeneket a telefonon
én is csak akkor ha nincs máskorábbi androidosokhoz:
itt is lehet olyat hogy backup-olja az egész telefont majd ahogy le lett mentve bármikor
visszaállítható az az állapot ?
olyanra gondolok mint pl a cwm recovery vagy a twrp droid-on -
lanw
aktív tag
8.4 aláírását már megszüntették?Legközelebb akkor már csak a 9 marad?
To be or not To be
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Hege1234 #117238 üzenetére
üdv!
Iphone-on a facebook messenger miért nem tudja a hivást kezelni?
kicsörög,de ha felvesszük hiába beszélünk bele nem hallatszik a hang.
az eggyik telefon iphone a másik samsung ace3wifin keresztül csatlakoznak fel.
bocs ez nem válasz akart lenni
egy új hsz!
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Hege1234 #117238 üzenetére
Biztosat csak szept. 9 utan tudunk. iFunBox megy, windows-zal teljes atjaras, filmek siman mennek konvertalas nelkul. (A legtobb mediaplayer alkalamazasba wifin is tudsz masolni, iTunes nelkul). Allapot barmikor visszaallithato iCloud-rol (masik telora is). Rendszerbe van epitve, nem kell vacakolni vele, mint droidnal. Alkalmazasok tokmindegy milyen regiojuak, ott marad mindketto a telon.
lanw: Mar nem irja ala.
aprokaroka87: Engedelyezd a mikrofont a privacy alatt a beallitasokban.
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz nederlanden #117148 üzenetére
Lehet, de addig még 1 év.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
tunkiih
őstag
Sziasztok! Kb 3 év imádat után nagy nehezen rávettem magam, hogy lecseréljem a 4S-em. Mennyire éri meg így 5-ben gondolkodni? Ismerősök, szervizesek azt mondták 5S alá ne nagyon menjek már. Érdekelne 1-2 szaki véleménye, igazság szerint a garancia miatt mégjobban megyek az 5S felé, főleg hogy uj-gariban cserélt készülékeket nézek ott, anyagilag az 5 jobb döntés lehetne de hosszutávon ugygondolom énis hogy kikéne hagynom. Köszi előre is a segitséget.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-X
őstag
válasz TheMarci #117245 üzenetére
Több, mint 2 éves az iPhone5-öm. Ez idő alatt kapott, hideget-meleget. Repült ki a kezemből, esett pofára stb. Van rajta egy Belkin tok, de az alatt is lepattogott itt-ott a festék a sok esés miatt.
Az esztétikai hibákon kívül soha nem volt semmi baja és még mindig teljesen hibátlanul üzemel.
Mik azok a hibák?
szerk.: Bocs, a töltő kábele megadta magát, de az is az én hibám, mert állandóan kirángattam belőle...
Üdv:Jim-X
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
privacy99
senior tag
-
Jim-X
őstag
Ezt már a feleségemnek is mondtam, hogy vagy nagyon strapabíró, vagy nagyon szerencsés az iPhone 5-öm. Az akksijával sincs semmi bajom, naponta töltöm. Ráadásul már egy ideje az ipad 12W-os töltőjével...
szerk.: A 4-esem is kapta rendesen...azóta is üzemel a családban, kialakításának köszönhetőn szinte jobb esztétikai állapotban, mint az 5.
A nagyon régi 3G-m is működne, ha a sim-tartóját nem barmoljuk szét... Pedig az be is ázott, amikor a zsebemben hagytam egy esős motorozásnál...[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest