Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zooliegsm
tag
Sziasztok. lapozgatom az ebayt és látom, hogy van 5s hátuljára is tempered glass...de ilyen egyben darab. nekem ami fólia van a hátulján az 3 részes, aztmondták azért mert lejönne amúgy az illesztéseknél. érdemes vagy használ valaki ilyen hátulra való egyrészes tempered glass csodás?
-
zuioch
aktív tag
A diktáláshoz feltétlenül be kell kapcsolni sirit?
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
A családban van Iphone, és Ipad is de tőlem távol nekem pedig sosem volt IOS rendszerem.
Örülnék ha tudnátok egy tanáccsal, segítséggel szolgálni arra vonatkozóan, hogy adott egy ház 2 szinttel, mindegyik szinten 1-1 Access Point ami a netet osztja wifin.
A windowsban tudok sorrendet állítani hogy melyik legyen a preferált, elsődleges AP, de az IOS-ben nem találjuk ennek lehetőségét.
Sajnos a Iphone 4 mindig az emeletre csatlakozik, ahol gyengébb a jel értelemszerűen ha a földszinten vagyunk. Tehát az kellene hogy a földszintre csatlakozzon először, aztán az emeletre.Köszi!!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Tressy #109117 üzenetére
iOS7-től ez már nem megy, Apple Configurator van helyette, de az pedig OSX only.
Tressy: Ez vajon profilt telepíthet? Kicsit fenntartásokkal kezelem a dolgot, ráadásul ilyenkor mi van, ha egy újabb elérhető hálózatot hozzádobsz, de a rendszeren belül? A sorrend változtatáshoz pedig tuti újabb profilt kell telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hdr fotót vagy a simát lehet torolni? Vagy hogy van ez?
-
joey04
titán
adott egy iphone 5, amiben akksit cseréltek. azóta visszaállítás, dfu mód, minden ellenére azt csinálja, hogy hiába raknak bele simet azt írja, nincs benne. mit cseszhettek el?
-
addikt
válasz r3dsnake #109101 üzenetére
Addig még nem egy kör alakú gomb volt a képernyő alsó részének közepén, ez is jobb volt (hanem egy hosszú csík a képernyő alján). Megszoktam. Már a hívás késleltetést is megszoktam. Annyiban abszurd a dolog, hogy 234 ezer forintos "telefonról" beszélünk, amivel csak telefonálni nem lehet
Rettenetesen bízom benne, hogy ezeket a hibákat javítják az iOS 9-cel.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
B-L-A-C-K
titán
Ti tapasztaltatok olyat, ha a gyári email-be felvesztek egy gmail fiókot, és pl egy képet elakartok küldeni néha kéri a jelszót adjátok meg a beállításokba? Viszont ott már nekem nem lehet megadni megint, mert elvileg ugye itt kellene, de nincs olyan opció...Na meg ha egyszer megadom az elején mikor hozzáadom a fiókot, miért akarja kérni megint néha? Ha meg nem adom meg nem küldi el az email-t.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Semmit, wifi kell neki, vagy ujra aktivalas:/
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
vans?
őstag
Nektek is van olyan a Messengerrel, hogy irtok valakinek, utana csinaltok mast, valaszolt mondjuk, visszalepsz az appba es ott van a beviteli mezoben a teljes elozo szoveged elkuldesre varva? Nekem nagyon gyakran csinalja ezt (foleg iPaden).
most meg az itteni bevitel laggol...
hábm bábm
-
kacsahus
tag
Erre valaki?
-
iOce
tag
válasz bihariszabi #109143 üzenetére
OFF
Azt nem tudom, te mivel foglalkozol, de gondolj bele, hogyan esne, ha emberek tömegei "lopnák" el annak a végtermékét, mert az rendben van így.
ON
kacsahus: a Belkin cuccait tudom ajánlani. Nekem kábeles FM kihangosító van, mert a bluetooth-os horror áron van, az megbízhatóan teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
szilrobi
aktív tag
Testvérem iphone-ját ellopták. Le van tiltva icloud-ban, kiírja a számot meg hogy visszavásárolná. Rendőrségre van értelme bemenni az imei számmal? Nem abban reménykedünk hogy kinyomozzák, csak ha esetleg más esettel kapcsolatban előkerül, akkor szám alapján azonosítható legyen. Vagy hagyjuk a rendőrséget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest