Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz Megane2000 #109201 üzenetére
Én csak most akarom a Telekomos telefont függetleníteni, csak Apple boltban mondták ezt a problémát. Gondolom ha van ilyen probléma, garanciális idő alatt már függetlent adnak helyette.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Megane2000 #109203 üzenetére
Függetlenítettem, azt mondták iTunes-al kell csinálni egy visszaállítást, szerdán vagy csütörtökön. Nincsen valami weboldal, ahol meg lehet nézni, hogy mikortól független a telefon?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Segítséget szeretnék tőletek kérni. Elhatároztam, hogy teszek egy próbát egy iPhone-al. Előtte volt Androidos, Symbian-os, most Windows Phone kütyüm van. Nézegettem a készülékeket, próbáltam utánajárni mi merre hány méter. Először egy 4S-t akartam, hogy ne bukjak akkorát, ha esetleg nem jön be, de az OFF topikban írták, hogy azt inkább ne, mert már nincs rá támogatottság. Oké, akkor menjünk feljebb, jött az 5C, az 5S, és a 6. Maga a kinézet és a rendszer formavilága tetszik, és úgy tűnik, hogy optimalizálva is van rendesen. Nekem első körben lehet, hogy elég lenne egy 5C is, elvileg ez a leggyengébb a 3 említett kütyü közül. Tulajdonképpen nincs nagy elvárásom a telefon fele, "alap" dolgokra használnám. Ugye telefon, SMS, netezés, esetleg Messenger, Facebook. Kérdésem az lenne, hogy az Apple általában meddig támogatja a kiadott készülékeket. Valamint hogy ha esetleg választani kellene az 5S és a 6 között, Ti melyiket választanátok? Azért kérdem, mert a Vodánál most egy árban van a kettő, ha részletre hozom el.
Sic Parvis Magna
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz 30z.Samu #109207 üzenetére
Júliusban újonnan már nagyon nem ajánlott vétel egyik modell sem, hiszen pár hónapra rá jönni fog az új széria, ami a jelenlegiek árát lejjebb fogja nyomni. Azt a pár hónapot már mindenképp bírd ki akkor.
i6-nak nem igazán vannak gyermekbetegségei, egyedül a meghajlásra panaszkodtak páran, de ez elég ritka és gyakorlatilag mindenkinek javították, akinél előjött.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
30z.Samu
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz 30z.Samu #109209 üzenetére
Ugyanennyibe fognak kerülni a szolgáltatóknál, október környékén várhatóak az új modellek, bár itthon lehet csak november körül, akkor lesz legközelebb árcsökkenés csak.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
30z.Samu
félisten
válasz Ragnar95 #109210 üzenetére
Hát nekem lényegében nem az a legfontosabb, hogy a legújabb és a legerősebb modell legyen, nem igen fogok játszani a telefonnal. Egy sima 6-ossal is meg tudom nézni mennyire jön be az Apple világa. Videók alapján nagyon tetszik, de nyilván más a leányzó fekvése, ha már tapizom.
Sic Parvis Magna
-
Ragnar95
félisten
válasz 30z.Samu #109211 üzenetére
Ok, csak épp ha valamiért eladnád, nagyobb lesz a bukó, hiszen ha az új modell megjelenése után akarod eladni, akkor mindenképp kevesebbért fog elmenni, mint korábban.
Persze ha tényleg nem tudod máshogy megoldani a dolog, akkor nem nagyon van más lehetőségedPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
válasz 30z.Samu #109211 üzenetére
Én személy szerint mindig csak az "s" modellt venném, az én tapasztalatom szerint azok a jók. Az 4 és az 5 is sok gonddal küzdött ismerősi körökben de 4s és 5s-re nem sok panasz van. Ennek ellenére erősen gondolkodtam a 6-on de kézbe fogva borzalmas volt. Nekem nagyon nem adja. Így marad az 5S amíg nem jön újra valami 5S méretű iPhone. Ha nem jön akkor ki tartok ezzel amíg csak lehet. De ez ugye nagyon erősen szubjektív vélemény.
Én is végig jártam minden symbian->droid->wp aztán jött az ios, de már nem váltanék másra. Majdnem el csábultam, tetszenek nagyon ezek a Sony Z compact-ok, talán a vízállóság és az i4 design miatt, de megjött az eszem. -
30z.Samu
félisten
válasz Ragnar95 #109212 üzenetére
Várni tudok, nem vagyok még besózva, csak nem tulajdonítok akkora dolgot ennek, mert a hardverét kvázi nem fogom kihasználni. Mármint ami a játék részét illeti, nem az az elsődleges szándékom a telefonnal. Ugye tudjam használni arra, amire alapjáraton való+a netezés, ami néha nem árt, ha gördülékenyen fut rajta. Meg ugye a támogatottság, ezért nem akarok már 4S-t venni, hanem minimum 5S. De szerintem 6 lesz inkább belőle, mire odajutok.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
-
zuioch
aktív tag
válasz 30z.Samu #109216 üzenetére
1 hete Jöttem át Windows Phone ról (előtte 2 évig használtam). Én is úgy voltam vele, hogy ki szeretném próbálni az almát, és először én is a 4s-t néztem ki, de mivel nem szerettem volna négy col alatti kijelzőt, így az 5c-re esett a választás. Egy hét nyúzás után az a véleményem hogy az ios kiforrottabb és stabilabb (igen, a wp néha fagyott, explorerből kilépkedett, újraindult). Amiből pedig Lumián végképp elegem lett, hogy állandóan a "töltés..."-t meg a "folytatás..."-t nézegetem, az itt egyszerűen nem is létezik. Nagyon nem bántam meg, és még most is csak pislogok a gyorsaságán, mert nem ehhez voltam szokva.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Vasinger! #109215 üzenetére
Azt azért nem árt hozzátenni,h nagy valószínűséggel az 5C-t be fogja lassítani az iOS9, bár mivel kivételes helyzetben van, hiszen bár újabb modell, mint az i5, mégis ugyanaz a hardvere, így biztosra nem lehet kijelenteni, de én ha hosszútávon biztosra akarnék menni és újonnan venném, minimum 5S-t vennék.
Úgy meg,h ugyanannyiba kerül az 5S és i6, egyértelműen az i6 a befutó.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Ragnar95 #109219 üzenetére
Igen, hosszútávra talán egy 5s jobb vétel, de 5s és 6 között semmi difi nincs árban, így egyértelműen 6, ha nem baj hogy tepsi. Viszont 5c és 5s között azért elég számottevő árrés van. Én az 5c-t csak azért javasoltam, hogy ha csak most kóstol bele, akkor ezzel eléggé ideális lehetne, főleg ha 1 év múlva mondjuk cserélne is.
Igen, ez kicsit érdekes helyzet 5c-vel, hogy mi lesz vele, valszeg iOS 9-cel én is váltok feljebb, de igazából ha az 5 be fog lassulni, akkor az 5s is. Jelenleg Air és 5c között semmi sebességbeli különbséget nem veszek észre szinte. Bár lehet hogy talán tényleg el kezdik kihasználni az x86 adta előnyöket végre iOS9-cel...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Vasinger! #109221 üzenetére
4S és i5 között sincs több különbség hardveresen, mint i5 és 5S között, mégis a 4S belassult iOS8-tól, i5 meg nem, szóval szerintem ugyanez lesz a helyzet az iOS9-nél i5 és 5S esetében is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
zuioch
aktív tag
válasz mazsi70 #109224 üzenetére
Nekem sok is. 8.3-ra frissítettem, fennt van minden ami kell (kb 14 app) ezen kívül a microsoft word+excel is, ami önmagában 900mb. Így marad kb 2gb. Igaz, én ezen nem filmezek, zenét sem nagyon hallgatok telefonon régóta. Én ezt tudtam előre, a Lumiám is 8 gb volt, és azon is kb 2 gb üresen maradt az elmúlt 2 évben.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz 30z.Samu #109231 üzenetére
SoC terén kb. 0. Benchmarkokkal talán kimutatható. De mivel ugyanannyi ram és az architektúra sem igazán változott számottevően, így igazából ahogy Ragnar95 is mondja, főként a kijelző, kamera és az NFC ami talán többet ad, más nem igazán. Ha kis különbség lenne a kettő között vételkor, akkor mindképpen 6 javallott, ha nem baj a 4.7"
Gsx-rr:
Jó-jó, persze. Csak gondoltam megemlítem. Meg talán egyszer talán itt is lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
Sziasztok !
Új készüléknél visszaállítottam a régi készülékről készített biztonsági mentést, de az összes megvásárolt csengőhangom eltűnt.
Mi tudok tenni?
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
ghostrider20
tag
Hello srácok valaki megtudná mondani ,hogy lehet e a messenger hangját változtatni?
Vagy gyári van és kész! -
r3dsnake
nagyúr
válasz ghostrider20 #109241 üzenetére
Gyári és kész.
-
Ragnar95
félisten
válasz bdani94 #109244 üzenetére
Telefonálás közben emeld a füledhez és figyeld,h kikapcsol-e a kijelző.
Rossi: nem értem, mi lehet a baj...Gépen se látszik? Ha kevés csengőhangról van szó, egyesével is kikeresheted, de semmiképp nem ez a legjobb megoldás. Nem lehet,h másik ID-vel vetted meg őket?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI internet
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest