Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tressy
senior tag
válasz h1ght3chzor #103900 üzenetére
Ne rendelj ebayről mert hamisat is kaphatsz... rendelj innen [link]
-
Studi22
aktív tag
Sziasztok!
Hozzám került egy Iphone 5 Voda függő készülék, ami konkrétan "elfelejti" az időt, hiába automata beállítás vagy manuális, mindig ugyan az a hiba.
Az idő csak akkor "múlik" ha a telefon "ébren" van amint rákerül a képernyőzár azonnal visszaáll arra az időre amit korábban beállítottam.
8.1.3 van rajta, visszaállítással már próbálkoztam, nem segített...
Valami ötlet?A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Az iPad 4-em nem hajlandó bekapcsolni. Mostanában elég labilis volt a működése, erősen melegedett, kicsit lassú is volt. Ezért ma reggel gondoltam, hogy újraindítom. Kikapcsoltam, és azóta nem indul el. Home+power nem segít, DFU módba raktam két sz.gépen is, de egy kb. 10 perces "Várakozás az iPad készülékre" után 4005-ös hibát dob. Hátlapi USB-vel, gyári kábellel + egy másikkal is próbálkoztam. Az iPad-et én használom másfél éve, nem volt rajta JB soha. Lehet, hogy kuka? Vagy van még valami, amit megpróbálhatok? Ja, és akku majdnem tele volt, mikor ez történt, tehát nem hiszem, hogy az a gond. Köszönöm .
-
VIBO
őstag
Hi. Visszajöttem a bandába egy 6-ossal. Egy évig nem próbálom megint android barátunkat.
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
antosgyula
csendes tag
válasz Ragnar95 #103722 üzenetére
Valami köze mégiscsak van a SIMnek a telefon újraindításához. 2napja lett kicseréltetve a kártya azóta teljesen megszünt a hiba. Nem tudom megindokolni elektronikailag, de tény hogy azóta perfect minden. Folyamatos mobilnet használat mellett semmilyen hibát nem produkál a készülék... Úgy látszik nem csak a hálózatért felelős és végül is ha jobban bele gondolsz elektronikailag is kapcsolódik a telefon belsejéhez... Azt hiszem nem volt téves az elméletem de azért köszönöm a tippet hogy ilyen biztosan nincs. Ismét bebizonyosodott, hogy az hogy valamivel még nem találkozott az ember az nem azt jelenti hogy nem létezik. Üdv
-
VIBO
őstag
válasz Megane2000 #103913 üzenetére
Teljesen. Egyedül az adatok pl. zene felmásolása sux....azt nem tudom miért nem lehet úgy megoldani mint droidon. Vagy van már rá megoldás?
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
vendingo
veterán
Mi számít aktiválásnak új készülék esetén?
Vettem egy új iphone 6-ot, tettem bele sim kártyát, illetve bekapcsoltam a wifit, de nem jelentkeztem be ID-el. Csak azt ellenőriztem, hogy független, meg van-e hálózat.Ezen már ketyeg a gari, vagy sem?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
istnag
addikt
Még mindig FB kontaktok.
Mi alapján húzza le az iOS a kontaktokat az FB-ről, mi alapján jeleníti meg a telefonos kontaktok között? Nem tudok rájönni, van ~ 400 ismerős, ebből 225 látszik és nem tudom miért csak ennyi.
Van, olyan akinek van berögzítve telefonszám is és e-mail cím is, van olyan akinek csak egyik. Látszik olyan, akinél csak e-mail van, nem látszik olyan, akinél van tel.szám is és ezeknek mindenféle keveréke. Megköszönném, ha valaki felhomályosítana, hogy mi alapján válogathat. -
vendingo
veterán
válasz kchris78 #103930 üzenetére
Mindenképpen szerettem volna tesztelni, hogy feláll-e hálózatra, meg hogy független-e.
Igazából meghirdettem, és csak ezért lényeges, hogy mikortól indul a gari.
Zsugorfóliát is én szedtem le róla, tudom, utólag is meglehetett volna nézni, hogy független-e, de nem volt időm ennek utánajárni mert sietős volt a vásárlás.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vendingo #103932 üzenetére
Egy telefon az apple ingyenes 80-as telszáma felé és megmondták volna. Így viszont kb. egy tizest vesztett az eladási értékéből a teló. Főleg, hogy első aktiválásnál, ha valaki az ID-t is hozzárendeli, akkor megkapja a teljes iWork programcsomagot, ami ennél a telónál már feltehetőleg nem érvényes.
-
vendingo
veterán
válasz r3dsnake #103933 üzenetére
Apple ID-t nem írtam be, csak sim kártyát tettem bele, meg a wifit bekapcsoltam.
Erről a telóról van szó. Szerintem ennyiért el lehet adni jelen állapotában. Vagy?[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
KOHO
senior tag
Nem tudom, hogy mennyire oszthatom meg itt a hardveren ezt a tapasztalatot, de max kitörlik! Az olx-en arra lettem figyelmes, hogy egy bizonyos hirdető Tomonicza Irén, telefonszám nélkül árul klón, hamisítvány iPhone-okat! Át akarja verni a jó népet azzal a szöveggel, hogy neki nincs szüksége a telefonokra, ezért adja el ennyiért, de a képene jól látható, hogy hamisítvány készülékekről van szó. Továbbá telefonszámot sem ad meg a hirdetéseihez!
Baranya megyében árul
Hirdetései: 46929517
46929131
Hihetetlenek ezek az emberek, másokat meg akarnak károsítani! Volt már valaki aki ilyen helyzetbe került?"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
kelzsoca
félisten
-
KOHO
senior tag
És olyan árakon árulják a készülékeket, hogy az ember esze megáll! Fehér iPhone 6-ot árulnak 67 ezerért olyan szöveggel, hogy nincs szükségük rá, ezért adják ennyiért! DE: akármelyik gsm boltba bevinnék, kapnának érte minimum 130at, de ők inkább ennyiért árulják Vicc...
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
KOHO
senior tag
De ezen az 5s-en kapásból látszódik, hogy kamu: vastagabb, a kijelző színe is más
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest