Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacikaa9988
tag
válasz V-I-D-A #100179 üzenetére
Minden nap kiveszem a tokból,alaposan áttörölgetem,köszi a választ
Ja és még egy kérdés:
Pár hete vettem az iPhone 4S-emet,itt hardveraprón használtan,amikor bedugom a töltőkábelt a telefonba,akkor ide oda tudom benne mozgatni,szóval nem szorul bele teljesen,féloldalasan áll benne,de középre tudom igazítani.ez miért van?Az USB kábel a ludas,vagy maga a telefonnak az usb bemenete?Lehet,hogy tisztítani kéne?[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz V-I-D-A #100907 üzenetére
Ez a beszólás minek kellett? Most komolyan? Mindenkinek lehet valami dolog, ami megmozgatja fantáziáját, mindenkinek más tetszik és másra van szüksége. Ezért nem kell ilyeneket beszólni
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Speedy7
tag
válasz V-I-D-A #101702 üzenetére
Nekem egy GB-6900B-m van, amit kb. 1 éve használok előbb 5S-sel, majd 6-tal. Én gyakorlatilag csak hívásértesítésre használom, a hívót sajnos nem írja ki és az sms-ről sem értesít.
Korábban Androidhoz használtam Sony MBW-150-et, majd Smartwatch 1 és 2-t, azoknál sokkal kevesebbet tud és drágább is, viszont nem kell gyakran tölteni. Specifikáció alapján 2 évet bírna, nekem kb. év után merült le, de garanciában cserélték az elemet. Mostanában láttam MediaMarkt-ban Cogito (korábban Cookoo) órát, ami hasonló és működik IOS-el is. -
Speedy7
tag
válasz V-I-D-A #101744 üzenetére
Hívásnál csak annyit ír ki, hogy "Incoming call" Régebben kipróbáltam egy Note2-vel is, úgy emlékszem hogy ott kiírta a hívót. A zenelejátszó esetén csak a beépítettet támogatja, Spotify, TuneIn Radio nem ment vele. E-mait nem próbáltam, az alkalmazásában külön kellene regisztrálni az e-mail címeket, tehát valószínűleg nem használja az IOS-es Mail-t. Az idő szinkronizálás viszont jól működik. Annak ellenére, hogy én kedvelem, nem sok racionális érvet tudnék felhozni a megvásárlása mellett, figyelembevéve az árát.
-
d@minator
addikt
válasz V-I-D-A #104155 üzenetére
(#104156) KOHO: Több helyen olvastam még a múlt héten, hogy a Watch előtt egy héttel megjelenik pl. itt is.. A BGR.com-ra hivatkoznak de ott nekem nem egyértelmű azért kérdeztem hátha valaki itt többet tud.
Azt is írják, hogy az iOS9 nem lesz major update lehet, hogy a 4S-ek megkapják?! -
-
joccadoki
senior tag
-
heidrich
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest