- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bnorci71
addikt
-
válasz
V-I-D-A #150017 üzenetére
Most teszteltem, működik. Rákattintottam az elsőre, legörgettem az aljára az utolsóig hogy valamennyit kijelöljem, majd fogaskerék és exportálás. Kész.
A Google nem mindig szereti, ha több száz kontaktot behívsz, szóval próbáld több lépésben, 100 alatti mennyiségekkel.
-
d@minator
addikt
válasz
V-I-D-A #104155 üzenetére
(#104156) KOHO: Több helyen olvastam még a múlt héten, hogy a Watch előtt egy héttel megjelenik pl. itt is.. A BGR.com-ra hivatkoznak de ott nekem nem egyértelmű azért kérdeztem hátha valaki itt többet tud.
Azt is írják, hogy az iOS9 nem lesz major update lehet, hogy a 4S-ek megkapják?! -
Speedy7
tag
válasz
V-I-D-A #101744 üzenetére
Hívásnál csak annyit ír ki, hogy "Incoming call" Régebben kipróbáltam egy Note2-vel is, úgy emlékszem hogy ott kiírta a hívót. A zenelejátszó esetén csak a beépítettet támogatja, Spotify, TuneIn Radio nem ment vele. E-mait nem próbáltam, az alkalmazásában külön kellene regisztrálni az e-mail címeket, tehát valószínűleg nem használja az IOS-es Mail-t. Az idő szinkronizálás viszont jól működik. Annak ellenére, hogy én kedvelem, nem sok racionális érvet tudnék felhozni a megvásárlása mellett, figyelembevéve az árát.
-
Speedy7
tag
válasz
V-I-D-A #101702 üzenetére
Nekem egy GB-6900B-m van, amit kb. 1 éve használok előbb 5S-sel, majd 6-tal. Én gyakorlatilag csak hívásértesítésre használom, a hívót sajnos nem írja ki és az sms-ről sem értesít.
Korábban Androidhoz használtam Sony MBW-150-et, majd Smartwatch 1 és 2-t, azoknál sokkal kevesebbet tud és drágább is, viszont nem kell gyakran tölteni. Specifikáció alapján 2 évet bírna, nekem kb. év után merült le, de garanciában cserélték az elemet. Mostanában láttam MediaMarkt-ban Cogito (korábban Cookoo) órát, ami hasonló és működik IOS-el is. -
Lacikaa9988
tag
válasz
V-I-D-A #100179 üzenetére
Minden nap kiveszem a tokból,alaposan áttörölgetem,köszi a választ
Ja és még egy kérdés:
Pár hete vettem az iPhone 4S-emet,itt hardveraprón használtan,amikor bedugom a töltőkábelt a telefonba,akkor ide oda tudom benne mozgatni,szóval nem szorul bele teljesen,féloldalasan áll benne,de középre tudom igazítani.ez miért van?Az USB kábel a ludas,vagy maga a telefonnak az usb bemenete?Lehet,hogy tisztítani kéne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest