Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurl
tag
Sziasztok! ujra iphone tulaj leszek,egy i5 altal erdeklodni szeretnel,hogy megeri e egyaltalan beruhazni meg egy i5re illetve a jelenlegi ios-szel milyen a telefon? Minden pozitiv es negativ velemenyt varok!
Koszonom
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
iPhone 5S-nél ilyen mérési adatok mellett az alacsony térerő kijelzése normális vagy lehet szoftverhiba?
[ Módosította: radi8tor ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
válasz Aaron14 #103853 üzenetére
Előző hozzászólásomban *kijelzése lenne az a *kelzése.
Annyit kérdeznék még, hogy a telefonra feltett fólia torzíthatja pl. a fehér színt a telefonon úgy, hogy ahogy döntöm a telefont, a fehér szín kissé sárgás tónusba megy át egy sávban, majd újra fehér? A sáv átmenetes és végigfut a kijelzőn.
[ Szerkesztve ]
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
csab2
veterán
Kérdés azokhoz akik a gyári iPhone fülhallgatót használják a telefonnal: ti a gyári tokban (az átlátszó kocka, ami az alapcsomag része) hordozzátok az iPhone fülhallgatóját?
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Ragnar95
félisten
válasz Aaron14 #103846 üzenetére
Alapjáraton 1 évnél mindenképp fiatalabb, hiszen gariban javították valakinek és azt kaptad meg te. Akkor nem tudom mi a helyzet, a refurb is elromlik, azt javítják-e másodszor v kuka.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
kchris78
veterán
válasz B-L-A-C-K #103849 üzenetére
Telekom esetében ez elérhetetlen menüpont volt. Eddig. Remélem a béták után nem fog eltűnni egy újabb szolgáltatói konfigfájl településével... Amúgy ajánlom ezt a beta2-t nekem érzésre jobb a standby idő mint a beta1-el, és stabil. Persze a hívásfogadási bug nem szűnt meg, kb 0.5mp delay van...
-
kchris78
veterán
Egy tanács azoknak akik szervizeltetik a telefonjukat: nekem mikor visszavittem lazaságból semmilyen munkalapot nem adtak. (ezt nem is rovom fel nekik mert én sem gondolnék rosszra) Viszont kollégámnak gondja volt garanciával, és a végén már (mivel egy kinyitás nem nyomtalan) azzal gyanúsították meg hogy nem Apple Premium Service-ben nyúltak hozzá a telefonjához. Ilyenkor jó ha van az embernél egy papír amivel tudom igazolni hogy hol, mikor és miért nyúltak bele a garanciális telefonba.
A konkrét eset az volt hogy I4S, Wifi chip szállt el. Garancián túli dolog, de abszolút típushiba, és még szavatossági időn belül volt, de elvileg a szavatosságnak pont az a lényege hogy ha gyári hiba van akkor azt javítják... Gyanúsítás: azért szállt el a chip mert nem Apple premium szervizben lett hozzányúlva a telefonhoz...
-
Megane2000
aktív tag
Nektek szokott olyat produkálni az iphone, hogy safariban a felső sávba írnék be keresendő szöveget, rámegyek hogy keresse, és mintha mi sem történt volnta, újra kell keresnem.
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok.
Szerencsétlen módon az történt, hogy Barátom Húga megadott egy jelkódot és valószínűleg nem figyelt, nem azt adta meg amire gondolt. Most nem tudja feloldani. Régen úgy oldottam meg, hogy Restore-oltam hasonló szituba, de most nem engedi mivel kéri, hogy oldjam fel. Mit tudunk ilyenkor tenni?
Köszönöm.
üdv.
Bankkártyával? Hát persze!
-
KOHO
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sirszevenap #103876 üzenetére
Kérd el a jó jelkódot.
Ha előtte volt már csatlakoztatva egy adott gépen iTunes-hoz akkor ott nem kérné a kódot, ha nem volt kéri.
-
KOHO
senior tag
válasz sirszevenap #103879 üzenetére
Remélem sikerül megoldani Az Apple ID jelszavát csak nem felejtette el
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
SpongyaBob
veterán
válasz Ragnar95 #103837 üzenetére
Jelentem, megvettem a Concorde Powerbankot. Számomra fontos volt, hogy kicsi, könnyű legyen. Nagyon jó cucc, mintha csak a gyárival tölteném az 5s-t. Töltés led visszajelző van rajta (csak mert ez sehol nincs leírva, egyébként youtube videóban a dobozán szúrtam ki). Ajánlom másnak is, 3 ropiért szerintem jó vétel, alig nagyobb mint egy gyújtó (nem cigizek )
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
KOHO
senior tag
-
Megane2000
aktív tag
válasz SpongyaBob #103883 üzenetére
Hány mAh-s?
-
nikilauda
senior tag
válasz Megane2000 #103885 üzenetére
3 ezerért szerintem 2600mAh van.
-
csab2
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
SpongyaBob
veterán
-
nikilauda
senior tag
válasz SpongyaBob #103888 üzenetére
Majd írj már egy pár sort a tapasztalataidról a powerbankkal kapcsolatban, ha már használtad pár alkalommal! Előre is köszönöm.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz SpongyaBob #103888 üzenetére
Olyan nincs ami 2A-el is töltene, mert Ipadhoz az kellene.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz h1ght3chzor #103890 üzenetére
Xiaomi
-
gyleves
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, a problémámat egy gyk-s posztban felvázoltam:
[link] -
Ragnar95
félisten
válasz gyleves #103892 üzenetére
Cserélj kábelt, most jött rá a rendszer, h nem eredeti, amit használsz. Az kb mindenki számára rejtély, h miért nem egyből írja ki minden esetben, de gyakran előfordul, h bizonyos ideig engedi használni a kábelt a telefon, majd egyszercsak letiltja azt.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nederlanden
senior tag
Nektek is akadozik erősen darabos az új háttérkép kiválasztásánál az Apple képek lefele görgetésénél?
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
-
-
Tressy
senior tag
válasz h1ght3chzor #103890 üzenetére
Akkor vegyél 16000mah-ot az is tud 2A és fel is tudja tölteni az ipadot.10600mah szerintem nem tudja feltölteni fullra.Galaxy Noteot is két és félszer tudta feltölteni annak 2500mahos az akkuja.Geekbuyingon jó árban van mind2
-
nederlanden
senior tag
válasz nederlanden #103894 üzenetére
(I6 16g)
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Ragnar95
félisten
válasz gyleves #103895 üzenetére
Gyári kábellel ez max akkor történik meg, ha meghibásodik a kábel vagy a csati...
Hivatalos Apple honlapról vedd vagy más hivatalos viszonteladótól, különben nem lehetsz benne 100%-ig biztos, h eredetit kapsz.
buci30: az nem kuka, hanem gari... Nincs rá megoldás sehogy sem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest