Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz Shingen #117797 üzenetére
Valaki linkeljen már be nekem egy moddit a (#117760) Hussaf-os ... hsz re....multkor pont ő miatta tiltottak ki,hogy személyeskedek a majmozására ...na erre kíváncsi vagyok mit mond a moderátor hogy nyíltan lehülyéz ez a taknyos neked ez meg tetszik...
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zomb€€
őstag
válasz God Vazzeg #117794 üzenetére
Szerencsetlen balf@sz nem tudta hova kell szurni a maltodrexint
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Woodslave
félisten
ja írtak a myproteintől, hogy a szója csak emulgálószer kevesebb mint 2%
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
rwin5
őstag
válasz aelod #117781 üzenetére
Sokkal jobbaknak nem tűntek a többiek, egyedül a 81-es néz ki nekem olyan szembetűnően jobbnak. Amúgy csak én látom úgy, hogy kb mindenkinek a lába jobban ki volt pattanva, mint a felsőtest? (a 81-esnek a fülei nagyon komolyan állnak, akarok 1x majd egy szuka argentin dogo-t már tudom előre, hogy az lesz a neve, hogy radarka, de ennek a csávónak is lehetne ez a beceneve ) 109; 92 elé én tuti raktalak volna
-
aelod
veterán
válasz God Vazzeg #117780 üzenetére
Igen épp elemezzük mi is a pózokat. Köszi!
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Angel2014
addikt
-
pityaa23
senior tag
Tekerj már rá egy olyan szabós varrónős mérőszalagot és akkor nem tud baszogatni senki. Ennyi.
-
kolosanyi
veterán
válasz Radnix #117765 üzenetére
Én se értem, hogy miért kell mindig cseszegetni. Ezzel a testkontroll diétával nyilván nem értek egyet, mert nem azt a célt szolgálja, amit a topik többsége el szeretne érni. De! Édesanyám körülbelül 20 kilót adott le anno ezzel a módszerrel. Először persze cikiztük, hogy mi ez a marhaság, viszont rá kellett jönnöm, hogy ő hisz benne és pont ezért működött. Mert szívvel-lélekkel csinálta. Alapvetően amúgy arra épül a módszer, hogy kerüli a feldolgozott élelmiszereket, valamint csökkenti a kalória bevitelt. Persze kreáltak mellé valami tudományosan hangzó marhaságot, de ha belegondolunk, miben is különbözik ez a tápkieg cégek bullshit tengerétől?
-
userxy
őstag
-
kk831228
addikt
válasz Radnix #117765 üzenetére
Én m tudtam eddig is, hogy jószívű, jóember... Volt egy meghívása, topic kerti party-ra, amivel bizonyította...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Radnix
senior tag
Megkövetem Angelt, egyáltalán nem volt fair, amit csináltam, és arra bátorítok mindenkit, hogy ti is gondolkozzatok el ezen.
Jó szívű, segítőkész ember, ne bántsuk.
Én szégyellem magamat. -
kk831228
addikt
válasz Radnix #117746 üzenetére
Szerintem ez így nagyon dúrva, túl hamar le fogsz szálkásodni... Nem dobsz be egy csaló napot, mondjuk amikor délelőtt fehérje, délután szénhidrát??
Szerintem nem gondoltál te ebbe bele, komolyan...
Baz+ ezt így letolod, 1 hónap alatt 6-7% - on leszel, + 5-6 kg izommal...[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz Angel2014 #117762 üzenetére
Nem értem, miert kell ilyeneket írogatnia... Soha nem bántottad, semmivel... Ha kicsit utána olvasna, rájönne, hogy csak neked van igazad...
Na mindegy mindig vannak ilyenek...
-
-
kk831228
addikt
-
Angel2014
addikt
válasz Woodslave #117753 üzenetére
Ez már Megdőlt mert hiányzik a reggeli fehérje ami nem dél...
A nők lapja gondolom nem buddy bulldereknek írta hanem átlagos nőknek és férfiaknak akik nem edzenek de hidd el így is hatásos. Akik edzenek és versenyzők, vagy komolyabban nyomják legyen a 3 órás metódus.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Angel2014 #117747 üzenetére
kávéval mi a baj? Hízlal?
Délben eszek először fehérje + zöldség
háromkor rizs
6 kor fehérje
8-kor nincs meg a három óra-- Mi legyen?Mondjuk nem tudtam hogy profi testépítők a noklapja.hu diétás oldal alapján készülnek
-
Angel2014
addikt
válasz Radnix #117746 üzenetére
És betojnál ha működne igaz? Főleg gyorsan látványosan és tartósan.
A legfontosabb szabályok tehát:
1 - Délig csak gyümölcsöt egyél (a kávé is tilos!)
2 - Déli 12 ó után úgy állítsd össze az étkezésedet, hogy az fehérje+zöldség vagy szénhidrát+zöldség vagy keményítő+zöldség legyen.
3- Ne keverd az ételcsoportokat, csak zöldséggel!
4- Tartsd be az emésztési időket, tehát pl. a szénhidrát-étkezés után 3 órát várj, ha fehérjét akarsz enni.
5- Legkésőbb este 8-kor fejezd be az étkezést!
S hogy mennyit lehet így fogyni? Sokat. Teljes túlsúlyodat leadhatod a testkontroll segítségével - kezdetben heti 2-3 kg mínuszra is számíthatsz, majd lassul a fogyás, heti fél-1 kg-mal leszel könnyebb. A közérzeted is nagymértékben javul, megszűnik a puffadás, a vizesedés, és sokkal energikusabbnak érzed magad. Érdemes hát kipróbálni - akár csak egyetlen napra is, hiszen a másnapi mérlegeredmény minden bizonnyal tovább sarkall majd! Ezek sport nélküli értékek.[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
Na összeraktam a táplálkozási tervemet:
Páratlan héten:
Hétfő: Fehérje
Kedd: Szénhidrát
Szerda: Fehérje
Csütörtök: Szénhidrát
Péntek: Fehérje
Szombat: Szénhidrát
Vasárnap: FehérjePáros héten:
Hétfő: Szénhidrát
Kedd: Fehérje
Szerda: Szénhidrát
Csütörtök: Fehérje
Péntek: Szénhidrát
Szombat: Fehérje
Vasárnap: Szénhidrát(#117744) Woodslave: Rendben, akkor megcserélem majd a heteket!
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz goodboy007 #117743 üzenetére
Na ha van komoly ismétlem komoly versenyző kérdezzétek meg ,hogy hallotta már a 3 órás fehérje szénhidrát váltást...és működött nála ha csinálta.
Itt is írnak róla és nagyon sok helyen...[link]
[ Szerkesztve ]
-
goodboy007
senior tag
Lassan igaz lesz az "úgy váltogatja a tuti edzésmódszert, mint kolosanyi" mintájára az "úgy váltogatja a diétát, mint Angel a szénhidrátos és fehérjés étkezéseket" mondás is .
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Radnix
senior tag
Ti meg ne nevessetek ki, csak azért mert még nem tudok annyit mint ti!
Holnaptól elkezdem a cserélős diétát és leszálasodok, aztán beteszek egy képet és lefagy a mosoly az arcotokról![ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Radnix #117738 üzenetére
Valahogy így igen így is hatásos meg úgy is ...de ha verseny van így hatásosabb és gyorsabb is a 3 órás lebontás ...és gondolom a sport s közre játszik szóval aki nem sportol egy átlagos nő vagy kismama annak bőven elég a másnapi váltás.
Na ha van komoly ismétlem komoly versenyző kérdezzétek meg ,hogy hallotta már a 3 órás fehérje szénhidrát váltást...és működött nála ha csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #117734 üzenetére
Elmondom egy komoly testépítő is igy csinálja csak 3 órás lebontásra
első óra Pl csirkemell. hall .rák. stb...szóval csak fehérje
3 óra elteltével mehet csak a rízs , barna rízs , dió , magok, durumtészta, borsó, kukorica stb...
3 óra csak csirkemell
3 óra csak rizs
és így tovább de a dkg ra persze figyelni kell, soha nem esznek egyszerre fehérjét a szénhidráttal.
És ami nagyon fontos ...nem kell várni a zsír lebomlására 3-4 hónapot hogy meginduljon ohol szinte csak a víz távozik ...a fehérje diéta már az első nap kifejti a hatását a zsírégetésre.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Angel2014 #117732 üzenetére
Igen a test úgy működik, hogy megvonsz valamit tőle, hozzászoktatod valamihez - egy hiány állapothoz - aztán megadod neki és nem raktározza el egy újabb hiány állapot veszélyét sejtve. Aham.
Ennél már csak az a jobb amikor a femina.hu vagy mi lehozza, hogy egyél estére gyümölcs salit. Mer az jó mer az egészséges. A fruktóz meg elillan a tányérból b+
-
Woodslave
félisten
vótam nem atta - valahogy nem találom a fonalat. Van három masszívabb ch-s kaja edzés előtt, de xaruk nézek ki és edzeni sincs kedvem nem érzem a harci kedvet amikor ennyit zabálok bezzeg a böjtös edzés..
Ráadásul nem találok megfelelő lábgyakit amitől ne fájna a térdem. Próbáltam elölguggolást, hack guggolást, lábtoló minden xar.
hason lábhajlító, tök jó csak pont úgy fekszik a térdem a padon hogy járni nem tudtam utána
-
kk831228
addikt
válasz Angel2014 #117727 üzenetére
Jó kis dopping lista... Sok naív hsz. van ott alatta...
Attól hogy doppingol nem vagyok irigy rá... A többi is doppingol, még sincsenek sehol...
-
Angel2014
addikt
Ma a teremben mondta a srác hogy a váltott diétát használja és nagyon tartós..egyik nap csak fehérje másik nap csak szénhidrát ti halottatok erről ? Valaki csinálta ezt?
Ja Hosszú Katinka doppingszere : Hosszú Katinka
Reggel: vegyi gyümi kisüsti, néhány szem töpörtyű
Délben: csülkös pacal fehérkenyérrel, lefojtva egy kis bajai halászlével
Uzsonna: zsíros kenyér hagymával, kis hegyes erős
Vacsora: körömpörkölt főtt krumplival, macskapöcse paprikával
Lefekvéshez, egy pohár Jóska bácsi savas borából
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Shingen #117716 üzenetére
A zsíros ételek nem rosszak ebben az esetben. Sok energiát adnak és lassan szívódnak fel. Jó lesz az. Ne fossál, hogy behízol tőlük. Kolbász, szalonna azzal lehet csákányolni Erdélyben a hegyoldalt. Csináltam én is anno. Meg vigyél magaddal legközelebb ilyent, elég magas a kalória tartalma és azért töm is.
-
kk831228
addikt
válasz Alpachino #117721 üzenetére
Pontosan... Oda kell a kaja... Kevés a műzli szelet, ott nem 40 percig kell teljesíteni, hanem 8-10 órát...
Shingen: Milyen építésvezető vagy Te hogy nem engednek enni...
Átfagyva?? Mi lesz veled télen?? Dolgoztam építkezésen télen, - 5 vagy hidegebbe egész nap... Hóba ástuk az alapot... Egész kellemes volt fagyott földet csákányolgatni, téglát pakolni egész nap. Félóra ebédszűnet, utána majd megfagytál amikor leálltál a munkával... Kellemes volt...
Alpachino : festők királykodtak akkor is, oda mentunk melegedni, fűtöttek taifun gázégővel...
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
válasz Alpachino #117721 üzenetére
Még jó, hogy nem állandóan fizikai melon vagyok, ez csak mellékes nekem.Amúgy jó, hogy ezt írtad, mert hazjöttem tiszta hulla voltam, meg jól átfagytam.
3 napig nem jutottam le a terembe aztán majdnem szarul éreztem magam nem edzettem.
De mondom minek menjek le abból így fizikai melo után nem lenne minőségi edzés csak pinalegyezés, annak meg nem láttam érelmét.風林火山
-
Alpachino
veterán
válasz Shingen #117720 üzenetére
"Gyúrós kajával" semmire sem mész napi 8 óra fizikai munka mellett, nekem elhiteted. 10 évig dolgoztam festőként és mellette edzettem huszonéves koromban.....persze semmit nem fejlődtem évekig
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz kolosanyi #117718 üzenetére
Pont rád gondoltam mikor linkeltem a képet
Egyébként meg ha csalónapom tartok, akkor inkább ilyenekkel, mint hülye csipszek, csokik, fánkokkal....stb.
persze szigorúan teljes kiőrlésű kenyérrel
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
kolosanyi
veterán
Ma súlyzós kardió volt. Ugyanaz a szuperszettezős mell-hát, amit linkeltem, de 20-as ismétlésekkel (lehúzás volt a húzódzkodás helyett), fél perc pihenőkkel az egyes szuperszettek között. Most épp gyaloglok gépen, de elmondani nem tudom, hogy mennyire fáradt vagyok... Egyébként atta.
(#117717) Alpachino
Fene a paraszt belemet, de enném mindet.[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
Kérdezném a szakikat mit javasoltok.
Most 3 napig építkezésen dolgoztam.
Mit javasoltok mit egyek legközelebb ha ilyen melo lesz? Mármint gyurós kajára gondolok.
Semmi kaja melegítésre nincs lehetőség csak hideg kaját tudsz enni. Mit javasoltok?
Reggelire tonhalat vittem mind a 3 nap, de utána csak szemetet ettem, jah és csak délben engedtek kajálni.
Közbe zsebből eszegettem a műzlis szeleteket meg a zabfalatokat az éhség csökkentése miatt.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Shingen
addikt
válasz aelod #117714 üzenetére
Jah értem, nekem van mind a kettőből felváltva iszom majd.
De most biotech jobban bejön.
Az adatlapon azt néztem a biotech. nagyobb a leucin aránya a full forcehoz képest 100 gr levetítve.
De a full forcenál meg a többi amino magasabb.
DE elvileg a leucin a fontosabb amino, azért is van több a 8:1:1, lehet a full force csak 4:1:1-es.風林火山
-
rwin5
őstag
válasz Shingen #117708 üzenetére
tessék [megoldás]
-
Shingen
addikt
Ma kipróbáltam a bioteches 8:1:1 bcaa kolás ízbe.
Hát 10 gr feloldottam kb. 1 l vízbe mint egy higított kola szörp.
Annyira nem gáz még talán jobb is mint a szájtek full force bcaa melon ízűje.
Az olyan édes 1 L vízbe oldva is kaparta a torkom az édeskés íze.Most jobban adja a kolás téma
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
aelod
veterán
válasz Shingen #117704 üzenetére
Nem mondanám magam ektonak inkább gyors az anyagcserém. Az évek alatt de főleg az elúlt két évben tudom mit rontottam el tömegelés során mind edzésben mind pedig táplálkozásban. Napi 4e kalória vagy afölött fogok ennk. Aztán meglátjuk.
-
Shingen
addikt
風林火山
-
Shingen
addikt
Ma mell-tric volt.
Fáj a könyök izületem nem tudom miért, pedig napi szinten már fél éve rendszeresen nyomom az arthro guardot(napi 2 db)
Így nem tudtam rámenni nagy súlyra kisebb súlyok izoláltan, lassú negatívokkal nyomtam.
Atta, de nem érzem már az izomfeszülést így estére, pedig szokott.風林火山
-
troller
senior tag
válasz Angel2014 #117697 üzenetére
Az instragram szerit első.
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.