Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
kk831228
üzenetére

Amúgy Angel más szint. Ő az old school kőkemény testépítés hírnöke elpuhult "buzi" világunkban. Ő még tudja hogy kell edzeni. Eldobtam az agyam a múltkori előtte-utána képtől is. Talán a mai fiatalok közül Kolosanyi akiben még reménykedhetünk, minden évben 1-2 hónapot amíg ki nem talál valami más módszert

-
Woodslave
félisten
válasz
kolosanyi
üzenetére
alkarom miatt nem tudom tartani a súlyzót szóval nem gobletezek. (mármint 50-et lehet amúgy se tudnám) Amit ki fogok próbálni, hoztak a terembe ilyen műanyag fellépőket, és övre akasztva a súlyt guggolni. Érdekes lesz lehet csütörtökön kipróbálom és beveszem a következő ciklusban.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Nálunk van aki nem tud 150-el se guggolni, de 400-al lábtolózik. Nekem ugye a 200-as maxolás volt a legjobb guggolásom, ennek ellenére 300 kilóval már igencsak megszenvedek a sima lábtolón. A derekam miatt meg vízszintes lábtolóval csinálom most és 160 kilóval 4*20 jobban kicsinálja a combom, mint bármi más.
De próbálj csak ki egy goblet guggolást 50-es kézivel. Az is odacsap a comboknak, pedig csak 50 kiló.
-
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Vótam én is. Atta. Edzés előtt betoltam egy hot blood-ot. Kicsit megdobott azért.
1) elől guggolás széles terpeszben
60-70-80-90 20-20-12-62) lábtoló
200-240-260-280-300 20-20-20-15-12is.3) sétáló kitörések
-két 10 kilóssal 12-12lépés lábakként4)ülő hajlító szettben feszítővel
5)álló hajlító
6) vádli
Jelenlegi súly 74kg.
-
kolosanyi
veterán
Komolyan mondom, az egyik legjobb testépítéssel kapcsolatos csatorna a Youtubeon: [link]
-
zzz03
őstag
edzeshez hasznal valaki vezetek nelkuli fullhalgatot? ha igen milyet? vennek valami normalis fulest, amit itt a topikba ajanlana valaki. a lenyeg h lehessen vele edzeni ugy h eszre se vegyem, h rajtam van. ne nyomjon, ne szoritson, es ne essen ki a fulembol minden mozdulat utan.
-
GoTReX
őstag
Már a before/after képek sem a régiek...

-
kolosanyi
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Ennyit a tudományról.

-
Angel2014
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz
goodboy007
üzenetére
A kis f3-ba jár ismerősöm nem panaszkodott a célkozonsegre. Amikor edzek ott nem láttam. Persze ettol meg lehetnek
-
freaghill
őstag
válasz
goodboy007
üzenetére
Én is ingyen járnék a Life1-be ugyanúgy x alkalomig, de nem jött át a hely.
Kevés súly, úgy kellett máshonnan összekunyerálni, hogy legyen elég.
Beléptetőkapunál már kiakadtam. Meg, hogy plasztikkártyát kell csináltatni.
Na hagyjanak már
-
goodboy007
senior tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Tipikus, hogy a szénhidrátokat pékáruval szemléltetik, hogy holnap reggel hadd rohanjon az olvasóközönség az első Aranycipóba
.Másrészt b@s.hatod, hogy egy hormon meghosszabbítaná az életed, ha a szintjének növeléséhez olyan étrendet kell követni, ami minden mást tönkretesz a szervezetben.
-
bigmasterg
addikt
Na a legújabb tudományos felfedezés.

-
goodboy007
senior tag
válasz
freaghill
üzenetére
Professors-ban sokszor annyian vannak, mint az oroszok (Megyeri téren legalábbis) és egymás nyakán vannak néhol a gépek (pl. a csigás tárogatógép egymás előtt-mögött van kettő, elég kis helyen).
Ha F3, akkor inkább a nagyba menj, én egy évet jártam a kicsibe az Apáca utcába, de ott igencsak megfordultak már akkoriban is az "aljának kinéző" brazilok és ahogy hallottam azóta sem jobb a helyzet. Plussz kézisúlyzókból egy pár volt, 6-12kg között gyakorlatilag sosem volt szabad kézisúlyzó. A tárcsák is összevissza voltak téve/egymásra dobálva mindenfele.
Feelingre mondjuk ez a legjobb szerintem a pincében kialakított mivolta nekem nagyon bejött. Igazi "old school" terem. A pultos csajok itt voltak a legszebbek egy éve (bár tudom, hogy 1-2 felmondott azóta).![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2 hónap és nyílik a Cutler, az ára miatt esélyes, hogy nem lesz putris, viszont -szerintem- szar helyen lesz.
Talán a nagy F3 a legigényesebb a mostaniak közül, plussz sok a gép, meg a súlyzó és hely is volt mindig régebben.
Én mondjuk Life1-be járok, mert ingyen van, haverom is ide jár, akivel együtt edzünk és itt van 3 percre melóhelytől, de azzal egyetértek, hogy "rongyrázós" és inkább fitness,- mint edzőterem.
Cserébe egy-két ritka kivételtől (arab fiatalok) eltekintve mindig helyre vannak téve a tárcsák és legalja emberek sem nagyon járnak. Fittnek kinéző vagy fittnek kinézni akaró fiatal csajok és MILF-ek annál inkább
! Ráadásul a szauna benne van a jegyárban (nem tudom ez mennyire preferencia). -
Woodslave
félisten
vótam atta.
Láb. Guggoltam 100kg 8x (8-as RPE körül) 90kg 9x, 83kg 10x, 19x
Merevlábas 88kg 8x, 83kg 9x 80kg 10, 18
aztán két kör: kitörés 12x lábanként (de ki számolta) lábtoló, 50 ism lábnyújtó. Ettől azért durrant...
Vádli, has.
Aztán még a teremben bevágtam a fehérjerizst. Elég jó volt de legközelebb jobban szétfőzöm.
Edzés előtt 84kg voltam mondjuk ruhában (+ vékony pulóver) de mindig így mérem magam. Azért a diéta végi 78-79 kg-hoz képest jött valami. Kár hogy derékra

-
aelod
veterán
válasz
Radnix
üzenetére
Minek? Nem vagyok versenyző. Meg azt amúgy is kokszal dobja fel az ember.
Én nem hiszek már ennek se. Hogy 8-at vagy 4-et vagy 15-öt nyomsz és akkor egyiktől izomszörny leszel a másiktól meg semmi...
Én abban hiszek ami működik nekem, vagy működik nálam. Többiben már nagyon nem, hogy xy ki mit mondott a yt-on vagy írt az xy.com-on.
-
Woodslave
félisten
válasz
kolosanyi
üzenetére
most nem guglizok, de ha jól rémlik a lassú rostok nem nagyon szeretnek megnőni, szóval ha abból van dominanciád akkor (bár ez alakul a súlyzós edzéssel) akkor baxhatod és mehetsz maratont futni...
Én nem hiszek már ennek se. Hogy 8-at vagy 4-et vagy 15-öt nyomsz és akkor egyiktől izomszörny leszel a másiktól meg semmi...
(nyilván sarkítva) -
kolosanyi
veterán
válasz
Radnix
üzenetére
Napi 400 g húst szoktam megenni. A maradék fehérjebevitelt megoldom tápkiegből és más kajából. Ha csak bélszínt ennék, akkor is megállna 2360 forintból a napi húsbevitel, havi 100-nál nem lenne több a kajám. És én azért nem átlagos termetű vagyok. De nyilván nem fogok ennyit költeni kajára, csak érdekességképp mondom.
-
kolosanyi
veterán
-
Woodslave
félisten
na vissza a témához...
tudományos kutatás a 4 vagy 6 edzés.
Ami érdekes 10 pro bodybuilder... fat free mass 72 kg... Ami offseasont tekintve 15% tzs-al is 84 kg tömeg.. 1 RM fekvenyomás 105 kg... Elég komoly bodybuilderek..

-
kk831228
addikt
válasz
HussarF
üzenetére
Persze amit spórol az ember az üzemanyagon azt odatankolod vagy inkább többet a 100-as benzinre...

Igazából a 2-3 % semmit nem jelent ,legalábbis nem üzemanyag különbség...

Gondoljunk már bele hogy lehet 2x ugyanolyan körülményt előteremteni... Max. laboratóriumba lehetne...

Az olajtéma ugyanez szokott lenni , placebóznak össze-vissza...

-
kk831228
addikt
válasz
HussarF
üzenetére
Pontosan...
Mennyiszer jönnek ilyennel hogy 2 decivel kevesebbet eszik belőle az autó...Vicc... 
Sanyinál csak a 95 és a 100-as benzin közti difi jön ki,ami természetes...
De ennek semmi köze ahhoz hogy hol tankolsz... Ha másik kúton tankolna 100-as benzint akkor is ugyanezt tapasztalná... -
válasz
kolosanyi
üzenetére
Ezek csak legendák, de laboratóriumi, bemért eredményekkel senki nem tudja alátámasztani. A fogyasztáscsökkenésnek is 1000 más oka lehet:
Pár hete váratlan hívást kaptam, olyan ex-kollégám csörgetett meg a vasárnap délutáni szieszta idején, akivel évek óta nem beszéltem. „Képzeld, Ausztria nyugati szélétől autózunk hazafelé a sztrádán, és olyan fogyasztást mutat a kijelző, amit még soha. Pedig otthon is sokat autópályázom, és pont ennyire állítom a tempomatot. Bakker, sokkal jobb az osztrák üzemanyag, írj már róla cikket!”
Isten hozott a klubban, Andriskám! – válaszoltam, majd megosztottam vele, hogy a “németbe” járó vendégmunkásoktól kezdve a mazsola nyaralón át a hardcore autóbuziig számosan tapasztaltak hasonlót, ám a kinti és az itthoni üzemanyag laboratóriumi összevetésével készült bizonyítékkal még senki nem szolgált. Legenda a jobb osztrák és német üzemanyag, vagy szimpla valóság? Ki más adhatna rá jobb választ, mint egy osztrák olajcég.
„Magam is hasonlót tapasztalok rendszeresen, amikor Ausztriába autózom meetingekre” – lep meg kissé Nagy Zsolt István, az OMV Hungária kommunikációs igazgatója, majd még tovább fokozva az izgalmakat hozzáteszi: „Csakhogy én kizárólag itthon tankolok, azaz magyar üzemanyaggal tapasztalok hasonlót. Odafelé is magyarral megyek, visszafelé is, mégis kevesebbet eszik Budapest irányába a céges autó.” Zsolt kikérte erről a történetesen a schwechati kompetencia-központjukat vezető Nikolai Schubert véleményét.
Közösen nekigyürkőzve 3 feltételezést és 1 határozott állítást fogalmaztak meg. Úgy vélik, a nyugati sztrádák földrajzilag magasabban fekszenek, azaz kifelé valamivel többet kell emelkedőn autózni, míg hazafelé valamivel többet lejtőn. Ráadásul az uralkodó szélirány is nyugati, azaz gyakrabban kap hátszelet az Ausztriából Magyarország felé haladó autó, ráadásul – és ez a harmadik feltételezhető magyarázat szerintük -, kint általában jobb az aszfalt minősége, ami szintén fogyasztáscsökkentő hatású lehet. De e három valamilyen kombinációja bizton benne van a magyarázatban.
Tutira csak egy dolgot mondtak: a német és osztrák kutaknál kapható OMV üzemanyagok pont olyanok, mint a magyar kutaknál megvehetők. Erre megesküdtek.
-
aelod
veterán
válasz
Csak1valaki
üzenetére
Igen viszont nem mindegy az előállítási technológia. Legalább is ezt mondják.
Koncentrátum, izolátum, hydrolizált eljárás. Nyilván a nagyobb márkáknál megfizeted a marketinget is. Dr. Berg szeint amúgy sincs értelme ezeknek xD(#116750) Radnix
Ez lassan mindenre igaz...
#régenmindenjobbvót#szarmagyarország#huzzunkkülföldre
#ottmindenjobb#aztánköpködjünkazanyaországrajónagyokat
-
kolosanyi
veterán
válasz
Csak1valaki
üzenetére
Jártam a százhalombattai finomítóban, belsős infó alapján tudom megerősíteni, hogy amit kifelé kommunikálnak és ami valójában történik az két külön dolog. Itthon nagyon pocsék a benzin minősége, kivéve az említett nem hazai forrásút.
(#116747) szuszinho
Ennyi. -
Csak1valaki
csendes tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
Ha a gyakorlatot nézed, egyáltalán nem éri meg. A hazai benzineket ellenőrzik, nem lehet pancsolni. Annyira minimális az összetétel különbség, az is csak az adalékokban különbözik. Dettó egy az összes.
Ezért mosolygok, amikor egyik másik fórumtárs arról tart kiselőadást, hogy egyik másik fehérjének milyen a "minősége". Legfeljebb az adalékanyag minősége lehet más, amitől selymes lesz az íze, és magához nyúl az illető örömében, hogy milyen csúcs fehérjét vett méregdrágán. Megveszi a tejsavó fehérjét 3000 forintért, és az adalékanyagot hozzá még egyszer annyiért. Nem jó üzlet. Ezért favorizálom a natúr fehérjéket. Stillmass natúr, tökéletesen oldódik, az íze is jó (ahhoz képest, hogy natúr kicsit madártejes íze van), fele annyi mint a Biotech és hasonló kategória. Pontos, gyors kiszállítás.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Csak1valaki
üzenetére
Az OMV MM 100-ason kívül mindegyik Százhalombattáról jön, sok különbség valóban nincs. A fent említett pedig Scwechatról, annak jóval kisebb a bioetanol és víz tartalma, illetve mások az adalékanyagok. Nekem 2-3%-os fogyasztáscsökkenést jelent ez a gyakorlatban, illetve jobban ugrik a gép.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Csak1valaki
üzenetére
OMV Maxxmotion
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aelod
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
Ezt nem tudtam.

Amúgy meg igen simán lehet egy adalék anyagra is úgymond allergiás valaki. Szerencsére nálam az eddig próbált fehérje készítmények egyikénél sem jelentkezett hasonló puffadásos tünet. Vagy, hogy eltelített volna és ne tudtam volna enni a legurítása után. A 153g-os jumbo után is benyomtam a magam edzés utáni étkezését. Igaz az már szuszogós lett néha

Fantát pl. gyerekkorom óta a mai napig nem tudom meginni. Azonnal wcre rohanás van tőle. Na nem mintha meg akarnám inni csak a péda kedvéért hoztam fel.
-
Alpachino
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
Pedig van ill. érzem a különbséget az egyes tejsavó proteinek között nem is kicsit( most az ízeket hadjuk)
Pl. a két szélsőséges estet példáján keresztül : pl.a stillmass tejsavó proteinjei engem puffasztanak és még 2 órával az elfogyasztása után sem bírok enni szilárd kaját úgy megtelíti a gyomron, ellenben pl. a jelenlegi Iso whey zeróval, ami egy húzásra meg tudok inni és egyáltalán nincsenek a fent említett tünetek, ráadásul, már akár 10perc elteltével is tudnék enni. kb. ennyi
De igy vagyok a Nitro pure whey-el is.....stb. -
válasz
Alpachino
üzenetére
De ha ugyanaz a tejsavó van mindegyikben, akkor mitől lenne más az emészthetősége? Ha meg tudod emészteni a tejsavót, akkor nem lesz bajod, ha meg nem, akkor mindegyikkel gondban leszel. Ilyen puffasztást meg diszkomfort érzést nekem egyik tejsavó sem okozott még. Egyszer vettem marhafehérjét, egy kicsit az volt ilyen, de az sem túl vészesen.
-
Alpachino
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Igen, ezzel egyetértek, már mint az élvezeti értéken túl, bármilyen különbség is lenne a telsavó proteinek között, persze egy-két szélsőséges kivétellel. Ha egy tulajdonságot még is ki kell emelnem a vásárlás kapcsán, amiben nem tudok kompromisszumot kötni, az az adott termék emészthetősége.
-
Woodslave
félisten
amúgy változtattam kicsit a "célon" nem nyomok kimondott tömegelést, inkább amolyan diet break. Próbálok aránylag jól kajálni, de kicsit inkább többletben, néha ingáztatva hogy nem legyen annyira elszállt a forma (aztán lehet ezzel az egyet előre egyet hátra dolog lesz, na mindegy.
)Ez a mai, (lesz még egy alma, meg a zsiradék sincs benne amin a húst sütöttem, fél kilót 25 gramm olivaolajban, a tojást kókuszzsíron, meg erre jön még rá a vacsorából rám eső rész, megint hordjuk asszony iskolájából, tök jó mert be van makrózva, csak azt nem lehet meghatározni hogy mennyit eszek mert nem fogok méricskélni, de általában 1000 kcal az egész kaja és ennek max felét eszem meg. (ez a diet break része) Meg ha valami becsúszik akkor nem dobom el az agyam. Ezt a lazább üzemmódot fogom csinálni február végéig, ha feljön még 4-5 kiló akkor jó.
Hétköznapra 3 edzés esik akkor igyekszem fentiek szerint alakítani, a két nemedzős napon meg a ch-t visszább fogni (azaz reggelihez marad a zab, de délben nem eszek rizst). Szombaton reggel van edzés utána meg eszek, vasárnap meg lesz ami lesz.
-
Woodslave
félisten
válasz
Alpachino
üzenetére
na ez a pure protein pont hozza ezeket. Legalábbis az ízek nagy részében. Nekem ezen kritériumok mentén semmivel nem rosszabb mint a myprotein.

nyilván nem "védem" meg ajánlom. Az ananászos íz pl. hányadék. De azt se gondolom, hogy az élvezeti értéken túl bármilyen jelentős különbséget jelentene akármilyen fehérjét is iszol.
-
aliquis
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Évek hosszú szenvedése,szarakodás,aztán lassan már csak a tapasztalatokra hagyatkoztam,majd ezt követően tavaly egy vizsgálat is igazolt.Tudom,hogy elcsépelt,de ebben a sportban talán a leginkább helytálló,hogy nincs csoda módszer,sem az edzésben,sem az étkezésben,csak az ami neked működik.Ezért nem lenne szabad felelőtlenül kijelentéseket tenni,csak azért mert nekem működik,nem biztos,hogy neked is fog,és fordítva......
-
Alpachino
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Abból, hogy van tőle jobb

Nincs mű íze, nem tapad, csomósodik, és ami a legfontosabb nem puffaszt, könnyen emészthető legyen. Nálam ilyen egy jó tejsavó protein
természetesen ha féláron kínálják, akkor hajlandó vagyok bizonyos mértékű kompromisszumokra,( na az MHN pont ilyen kategória
) de ettől a lényegen nem változtat.....mert valamit valamiért. 
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod
üzenetére
hát nálam ennek semmi köze a napi ch-hoz. Simán lábazok 0 ch-val is ugyanúgy mint 300-al.. Inkább a hosszabb ideig alacsony ch vagy egyébként alacsonyabb kalória..
Bár igaz hogy én alacsonyabb volumennel edzek mint te.
aliquis: és ezt megnézetted orvossal genetikai teszttel vagy mittomén hogy mire hogy reagálsz vagy rájöttél évek hosszú sora alatt? Azt inkább nem is kérdezem hogy vércsoport diétázol-e
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
válasz
aliquis
üzenetére
elhiszem, meg azt is hogy semmi szükség nincs rájuk, ha megvan ételből, szóval a legnagyobb baromság amit hallok amikor valaki azt mondja hogy ha nem tuti a kajálás akkor semmi értelme. Hát a faxt nem pont az a lényege...
Amúgy én edzés után szoktam, meg most reggeli zabhoz keverek, hogy könnyebben lehessen enni, de kb 2 evőkanál por, edzés után meg 35 gramm ami nettó 25 körüli fehérje, most próbálom hogy rizzsel elkevertem és hűtőben van.. De ha tehetném akkor ennék egy steak-et helyette biztos jobb lenne..
(vagy ugyanolyan legalábbis
)Szóval nálam csak kényelmi szempont..
-
aliquis
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Jelentős számú ismerőseimmel egyetemben,egyáltalán nem iszom ezeket fehérje löttyöket (már vagy hat éve).
Csendben megjegyzem,semmilyen hátrányát nem tapasztalom,igazság szerint egy lyukas garast sem adnék már értük,és nem azért mert anyagilag egy kicsit is hátráltatna.Azt még hozzátenném,ennek egyik hozadéka,hogy az étkezésem "rendbe rakott".
aelod,ne fussunk már állandóan felesleges köröket....
-
Woodslave
félisten
válasz
Alpachino
üzenetére
és ezt miből tudod megállapítani? Komolyan kérdezem hogy dobálóztok itt minőséggel meg mittomén, de ezeket a következtetéseket miből vonjátok le?
azon túl persze hogy nem ízlik, meg van egy xar mellékíze stb.
Egyébként nem pont te eszed ezt a qrva olcsó mhp proteint?
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Általában akkor veszek amikor 3000 Ft/kh áron kapható, ami egy évben többször is előfordul. Azt viszont hozzá kell tennem hogy natúr veszek mert az az olcsó és ízre is teljesen jó. Koncentrátum néha 7000 Ft/2,5kg áron is lehet venni. Az igazi valóban nem olcsóbb de biztosan jobb.
-
Alpachino
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Az pont nem jó példa erre
Egy túlárazott, agyonreklámozott középszerű termék 
-
Shingen
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Ha nem is csak a szájtek, de így van az occsó nem nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

! Ráadásul a szauna benne van a jegyárban (nem tudom ez mennyire preferencia).