Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz Alpachino #117721 üzenetére
Pontosan... Oda kell a kaja... Kevés a műzli szelet, ott nem 40 percig kell teljesíteni, hanem 8-10 órát...
Shingen: Milyen építésvezető vagy Te hogy nem engednek enni...
Átfagyva?? Mi lesz veled télen?? Dolgoztam építkezésen télen, - 5 vagy hidegebbe egész nap... Hóba ástuk az alapot... Egész kellemes volt fagyott földet csákányolgatni, téglát pakolni egész nap. Félóra ebédszűnet, utána majd megfagytál amikor leálltál a munkával... Kellemes volt...
Alpachino : festők királykodtak akkor is, oda mentunk melegedni, fűtöttek taifun gázégővel...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Shingen
addikt
válasz Alpachino #117721 üzenetére
Még jó, hogy nem állandóan fizikai melon vagyok, ez csak mellékes nekem.Amúgy jó, hogy ezt írtad, mert hazjöttem tiszta hulla voltam, meg jól átfagytam.
3 napig nem jutottam le a terembe aztán majdnem szarul éreztem magam nem edzettem.
De mondom minek menjek le abból így fizikai melo után nem lenne minőségi edzés csak pinalegyezés, annak meg nem láttam érelmét.風林火山
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest