Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz fabiandaniel #116694 üzenetére
azért 2700 ft kilós árat nehezen hozol ki mp-n hacask nem költesz 50k forintot...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz Alpachino #116691 üzenetére
az árkülönbség nem feltétlenül minőségbeli különbséget jelent. Mondjuk az iso whey finomabb az tény, de nekem ebből a purewheyből (ami nem biztos hogy a linkelt mert 1kg-s az azt hiszem csak koncentrátum) van egy pár íz ami bejön és xar utóíze sincs.
-
kolosanyi
veterán
Karvótatta. Utána kipróbáltam az evező gépet, negyed órát nyomtam, de ezt nem kar edzés után kell csinálni. Most szobabicikli megy fél órát és ennyi.
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz fabiandaniel #116690 üzenetére
Ennyi pénzt nem ér még, myprotein olcsóbb és szerintem sokkal jobb
Fabi
-
bigmasterg
addikt
válasz gaborn1 #116686 üzenetére
PurePro - Whey PRO -ot próbáltam, de nekem nagyon nem jött be.
-
GoTReX
őstag
Na nekem is be kell mennem a választások miatt éjjelig....Addig is egy kis tesztoszteron fokozó hétfőre
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Alpachino
veterán
válasz fabiandaniel #116690 üzenetére
Azért ennyi pénzért gondolni lehet, hogy pl. nem egy iso whey zeró minőséget kap az ember
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
gaborn1
tag
Valaki próbálta innen a Purepro Pure Whey-t? Pofátlanul jó árban van most. Eper banán és Eper ízben.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz pocokxx #116678 üzenetére
Na nem mindenki olyan durva ott pl. Én, sajnos...
Szerintem ezzel az eredménnyel nyugodtan csatlakozhatsz, főkeg ha szeretnél is javítani rajta..."Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kolosanyi
veterán
Akkor kezdődjön a hétvégi készenléti szolgálat, amit a szavazás miatt rendeltek el. Bent leszek innentől éjfélig.
-
-
kk831228
addikt
válasz Freddycom #116674 üzenetére
Csak úgy érdekesség képpen a múltkori futása : [link]
Ki lehet számolni milyen átlag... kb. 17 km/h, 16 km - en keresztül...
40 év körüli, 160 centi fölött valamennyivel...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz Angel2014 #116671 üzenetére
Nem olyan komoly az csak annak aki nem futkározik... Futóstopic-ba a topikgazda srác, na Ő komoly...
Kalóriát nem nézem mert szerintem fa.. ág... Biztos hogy bem sok koze van a valósághoz...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Angel2014
addikt
válasz pocokxx #116658 üzenetére
Ez már sprint tempó...ezt bírtad 11 kiló méteren?
Erőltetett séta padon 6.5-ös tempóval 50 perc alatt meg tudok tenni 5 kiló métert...
Akkor neked padon 13 -as tempóval kéne futnod 50 percet hogy megtegyél 11 kiló métert az már nem gyerekjáték...
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
Sotho
őstag
-
Shingen
addikt
-
kolosanyi
veterán
A mai kardió nap megvolt a futóversennyel. Egynek elment.
-
Woodslave
félisten
Kalocsai Krisztián foz az rtl fitt műsorban. Ugy nez ki most üres
-
Woodslave
félisten
válasz bigmasterg #116649 üzenetére
Sztem ugyanannyira ledzel izmos tőle mint a glutamintól. Talán böjtös edzesnél lehet szerepe de kb mint a cukornak. Radnix idezte ha eleg fehérjét eszel akkor nincs további előnye
-
bigmasterg
addikt
válasz kk831228 #116650 üzenetére
Gyanítom, hogy edzés utáni fehérje elhagyásától sem venne észre túl sok mindent az ember.
Ha meg sikerül rendes kajából bevinni a megfelelő napi mennyiséget, akkor pont semmi értelme a fehérjézésnek. Igazából csak azért jó, mert kényelmes, sokáig eláll, nem kell hűteni, csak bedobod a shakerbe.
Még talán egyedül a kreatinnak láttam a hatását legelső feltöltéskor. Az legalább látszik, mert megköt egy kis vizet.A többi kieg meg hit kérdése. Úgysem tudod megmondani, hogy most bcaa-tól kicsit kevesebb izom épült le kardio közben, vagy L-carnitine-el kicsivel több zsírt égettél-e. Úgysem tudod összehasonlítani, hogy mi lett volna, ha nem szeded. Így maradnak a tanulmányok.
Még a béta-alanint lehet kipróbálom valamikor, az legalább bizserget.[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz Woodslave #116648 üzenetére
Csak azt nem értem hogy valaki leírja, akkor azt elhiszik, viszont ha szedi valaki és nem vesz észre semmit magán azt meg nem...
bigmasterg: Igen, pénztárcára egész jó hatása van annak is...
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Van még kérdés a glutaminnal kapcsolatban?
-
Angel2014
addikt
válasz Freddycom #116640 üzenetére
1. Zabpehely – kipárnázza az idegeket. Gazdag magnéziumban, vasban és B-vitaminokban
2. Lenmag – erősíti a gyomor nyálkahártyáját
3. Tökmag – a vízháztartás egyensúlyához szükséges anyagokat tartalmaz
4. Fenyőmag – a jóllakottságot jelző hormon termelődését segíti
5. Fekete kenyér – tele van ballasztanyaggal, amely elveri az éhséget
6. Teljes kiőrlésű rozs – fokozza az emésztést
7. Teljes kiőrlésű zsemle – szintén gazdag rostban, így késlelteti a farkasétvágy kialakulását
8. Teljes kiőrlésű kenyér – tartalmazza az idegek működéséhez nélkülözhetetlen B-vitaminokat
9. Aszalt szilva – nem vágyik tőle az édességekre
10. Igazi vanília – egy kevés a natúr túrókrémhez, s máris kész az „édesség”
11. Grépfrútlé – keserű anyagai elveszik az étvágyat
12. Kivi – tele van C-vitaminnal, ami segít a zsírraktárak megcsapolásában
13. Egres – igazi magnézium- és káliumbomba; erősíti a hajat és a körmöt
14. Mangó – egy szem, s máris nem vágyik az édességekre
15. Sárgabarack – béta karotinja szépíti a bőrt
16. Alma – pektinje szabályozza az emésztést, és laktat
17. Körte – gazdag káliumban, és segíti a salakanyagok eltávozását
18. Csirkemell – égeti a zsírt
19 Natúr túró – jót tesz a csontoknak, és soványan tart
20. Tej (1,5 %-os) – a szervezet hozzájut a létfontosságú tejfehérjéhezCsak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
GoTReX
őstag
Ahogy a videóban is említik a fenti linken a kedvencem, hogy alapvető dolog az edzőtárs....Ment az nincs
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Vállvótatta. 100 kilóval szériáztam nyak mögül, de csak tarkóig engedem le, szal csaltam. Barátnőm is csinálta amit én, nyilván neki való súlyokkal. A végére egész jól bedurrant a válla.
-
dybo
tag
válasz kolosanyi #116573 üzenetére
Lidlben nagyon sok jó cucc van szerintem. Főleg túrók terén adja, van valami új 500g-os friss sajt nevezetű sztori, 300 pénzért, nekem jobban bejön mint a rendes, rögös túró, mert feherjével elkeverve simán megiszom este. De még kedvencek, cottage, a füstölt tofu, a szezámos rozs abonett féle, diákcsemege, konzerv makréla, teljes kiörlésű tortilla, kínai zöldségmix.
-
dybo
tag
válasz Eagl3 #116611 üzenetére
BB okítás cikkben, mindig azt írják a BCAA fontosabb mint a gluta, bár x év edzés után, lassan úgy vagyok vele naturálon olyan kurva nagy haszna egyiknek sincs, legalábbis amikor nem ettem, akkor se változott semmi. Igaz olyan giga mennyiséget sose toltam. Mostanában edzes alatt iszom csak, víz helyett, alibiból. Myproteinnek szokott lenni 50%-offos akciója aminokra, akkor olyan 6000 szokott lenni az egy kilós ízesített, az elég baráti ár. Glutamin meg még olcsóbb.
-
Angel2014
addikt
válasz Shingen #116628 üzenetére
Ha nem készült volna a versenyre semmi baja nem lett volna.
Mivel megvont majd nullára a táplálékot 2 hónapig ez lehetett a baj .
De mindenesetre ha tél előtt 25 fok melegben bekapod ne számíts túl sok jóra télen.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz bigmasterg #116623 üzenetére
Van az a csávó aki hullákból és az izomzataikból csinált kiállítást[link] ez pont úgy néz ki mintha őt állították volna ki....
-
Shingen
addikt
-
Angel2014
addikt
-
kk831228
addikt
válasz headhunter #116618 üzenetére
1. H
2. I
3. I
4. H
5. I
6. I"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
GoTReX
őstag
-
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
-
GoTReX
őstag
válasz bigmasterg #116612 üzenetére
A nem vagyok beszáradva alatt az értjük,hogy nincs betöltve az cuccos?
-
Eagl3
veterán
Veszek BCAA-t, most nézem, hogy a SCITEC-nek már van BCAA+Glutamin cucca egyben. Érdemes azt vennem vagy maradjak csak a BCAA-nál?
Tulajdonképpen az a kérdés, hogy érdemes-e glutamint is fogyasztani mert mintha abból marha sokat kéne betolni, hogy hasznosuljon és ebből szempontból a csak BCAA költséghatékonyabb lenne. -
GoTReX
őstag
Tök jó kis "egyenkaják" vannak sporthoz. Vákumfoliában lazac/rizs/spárga kombó,kis dobozban...Anyagilag már más kérdés ,de dobna a tömegelésen.
-
GoTReX
őstag
válasz Shingen #116606 üzenetére
Nekem mindig az a videó ugrik be,mikor sponzor és anyagi támogatásért beszélnek egy BB TV-ben. Akkor az volt hogy kimagasló lehetőségek,csak nincs lóvé/háttér.Mondjuk a fórum 50% már tud is azonosulni az idollal
"What gear u using bro" . Gurnit . Asszem gurtnit használ
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
風林火山
-
Shingen
addikt
válasz aelod #116582 üzenetére
Tegnap jöttem haza a melóból és az árpád hídnál a fószer az aluljáróból feljövet mindenkinek mutogatta a bicepszét. Volt vagy 20-25 kiló fölösleg a fószeren. A legviccesebb az volt amikor a virágárus néniek feszített
Nem Angel volt az?(#116589) aelod Támogatom azt a nőt én is rühellem.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Shingen
addikt
válasz Eagl3 #116537 üzenetére
ha lenyomnal egy lightos kurat megdobna eroben es energiaszintben egy kicsit, felszednél egy keves izmot, de jo esellyel semmi egetrengeto valtozas nem tortenne veled
Amikor már edzel egy ideje és akárhogy csinálod, nem nagyon jön már fel izom, max zsír, akkor azért az a kis izom is amit a lightos kúra hoz lehet megérné.
Ha már hozna 2-3 kg izmot már megérné.風林火山
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest