Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Azért ha megállna a szobaajtóban hogy a kkor most azonnal d*gjál meg...

-
Shingen
addikt
válasz
kolosanyi
üzenetére
Utána persze megint leeresztenek és ugyanúgy néznek ki, mint egy átlag hobbigyúrós, de ez a verseny pillanatában nem érdekel senkit.

majd megkeresem a videot a YT ahol pont mondja a srác ha nincs beszáradva azt mondják nem is látszik, hogy gyúr.
(#116486) aelod
Hiába na ez mozgatja a világot meg a szex.
Hát a sex a legjobb az egészbe.
(#116492) GoTReX
Na olyat még nem láttam,de nálunk is van aki tök jó formában van , és cigi-egyetemi ivászat és társai alapból mennek
Kíváncsi lennék az a figura mióta edz, és cuccol-e mellé.
(#116498) kolosanyi válasza
Mondjuk hozzáteszem, hogy ezzel az erővel koxolhatnék is, talán még kevesebb káros mellékhatása is van és nem is feltétlenül drágább.
Csak ki kellene próbálni azt a kokxot.

-
Shingen
addikt
Olvastátok Kiss Jenő nem megy Prágába őt is ledöntötte a vírus ami engemet is.
Nem tudom mi ez a szar ami most terjed. -
kolosanyi
veterán
-
GoTReX
őstag
válasz
aelod
üzenetére
Amúgy meg lehet hogy csak kibocsájtották az új ötvenest.

Nézd ez már meg sem lep,bár Pest tud újat mutatni,viszont van már rezisztencia: Túlsúlyos romáknál alap a láthatatlan dinnyehordás hónalatt. (nem tudom ezt hogy kellene mondani..hónaljban..)
Szerintem az nem értenék. Simán csak: Cső! Hanyas a pajszer Tesi!?
-
aelod
veterán
válasz
Alpachino
üzenetére
Lehet azt várta

Ennyire nem vagyok szociáliasn érzékeny. Bár a Nagy Bettit rendszeresen látom errefelé. Tőle megkérdezném.
-
aelod
veterán
válasz
GoTReX
üzenetére
Persze, hogy van. Nem kell hozzá Yt. Tegnap jöttem haza a melóból és az árpád hídnál a fószer az aluljáróból feljövet mindenkinek mutogatta a bicepszét. Volt vagy 20-25 kiló fölösleg a fószeren. A legviccesebb az volt amikor a virágárus néniek feszített

Mondom ilyen nincs baszki. Nekem is dobott egy bájszepshot-ot. -
GoTReX
őstag
válasz
aelod
üzenetére
Nem tudom ki ő,de förtelem bakker.... Mindig van lejjebb ,arra kell rájönnöm.
Ezekkel az ajánlásokkal ,olyan gyöngyszemekre bukkan az ember komolyan.
Mondjuk ők jól kenik 
-
GoTReX
őstag
Mell edzés letudva. Testemnek-lelkemnek kurvajót tett.

-
kolosanyi
veterán
Reggel megettem a zabpelyhem, de sikeresen otthon hagytam a kajám. Leugrottam a lidlibe, találtam egész jó megoldást: [link]
-
Woodslave
félisten
válasz
kolosanyi
üzenetére
hát ja. Mondjuk ez kisebb embereknek kedvez..
Fekvenyomás én is rohadt gyenge vagyok 3 munkasorozat után 10-et tudok nyomni a 80-ba, szóval frissen talán meglenne
Húzó (chinupot tudok az alkarom miatt) 10 megvan szintén 3 munkasorozat után (amiből 2 extra súlyos +20 kg az első) szóval frissen talán - még fekvenyomás után is.
Deadlift: 1x simán a bw 2x mondjuk ez most 165 kg lenne, ha 160-ba meg 4 akkor mennie kell
Guggolás: utolsó AMRAP szett 80-ba 20 szóval ez simaAz viszont nem tudom elképzelni, hogy két 80-kg-s dumbellel sokáig jussak

-
Woodslave
félisten
még egy Dan John ismert erőedző. Persze senki nem hinne neki mert xarul néz ki.
Olvastam most némi erőstandardjétPush
Expected = Bodyweight bench press
Game-changer = Bodyweight bench press for 15 reps
Pull
Expected = 5 pullups
Game-changer = 15 pullups
Hinge
Expected = Bodyweight to 150% bodyweight deadlift
Game-changer = Double-bodyweight deadlift
Squat
Expected = Bodyweight squat
Game-changer = Bodyweight squat for 15 reps
Loaded Carry
Expected = Farmer walk with total bodyweight (half per hand)
Game-changer =Bodyweight per hand
Getup
One left and right, done with a half-filled cup of waterNem tudom mit ért game changer alatt. Mondjuk nagy részét abszolválom. Bár a farmer walk 160 kilóval (80 kg kézivel kezenként) azért érdekes lenne

-
Woodslave
félisten
válasz
kolosanyi
üzenetére
mármint kire? Levronera?
Na azon agyalok kicsit a kardió kapacitásomat is növelni. A heti négy súlyzós edzés marad,
terveim szerint H-K-Cs-Szombat. Szerda, Péntek és Vasárnap van lehetőség valamire. Azon agyalok, hogy egy "hosszabb" kardió - futás 45-60 perc, meg 1-2 HIIT (intervall).. Mondjuk pont tél előtt találom ki

-
kolosanyi
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Mostani. Érdemes elolvasni a kommentekeet is alatta. Bélával épp arra készülnek, hogy lenyomják Kevint guggolásban. Nem lesz nehéz, verseny előtt 147,5-be guggolt 19-et bandázzsal. Nekem eddig a legjobb sok ismétléses guggolásom bandázzsal 150-be 15, szóval nekik 40 ismétlés a minimum.
Múltkor lábaztak egyébként, de eszeveszett magas ismétlésszámmal. 100 kilóval 100 ismétléses guggolás szériák...

(#116558) Alpachino
Ahogy GoTReX is írja, egyszer duzzogva bevállalnám. -
Radnix
senior tag
-
attiati
veterán
-
kk831228
addikt
válasz
aelod
üzenetére
Mi a sz..nak az a pörgető?? Múltkor kevert nekem is unokaöcsém hogy az majd hogy bepörget... Mondtam neki hogy szerintem qurvára semmi hatása nem lesz szerintem mert pár presszót megszoktam inni naponta... Á á , mondta hogy majd meglátod... Na megittam, 15 perc múlva majd lefordultam a padról olyan álmos lettem, végig gyúrás alatt csak ásítoztam, majd elaludtam úgy bepörgetett...
Szóval aki kávézik rendesen annak ezek a koffeines sz.. ok nemigen sojat érnek... 
-
törölt tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
Kb semmi, feltéve ha egy sima test kúráról van szó. 200-300mg (TRT dózis) egyéntől függően valahova 1200-1500ng/dl-re emeli a szérum tesztoszteron szinted (referenciaérték átlagos 20-30 közötti felnőtt férfi esetén 300-1000ng/dl). Egy alacsony tesztoszteronnal rendelkezőnek ez hatalmas változást jelenthet, míg aki a felső érték közelében produkál gyárilag annak annyira nem jelenthet nagy változást. Hogy az első kúrád mennyire fogod hatásosnak érezni az részben ettől függ (másrészről pedig elkerülöd a broscience szennyet amivel tele van a net meg a sok "hozzáértő" koxos hülyegését és inkább utánaolvasol te is szaklapokon).
Maga a magas tesztoszteronszint nem jelent hosszútávú egészségügyi kockázatot (a vele járó magas DHT okozhat prosztatarákot, TRT dózisnál nem tartanám túlzottan relevánsnak).Egy kezdő kúra közben (500mg test -> ~3000ng/dl total szérum teszt) egészségügyi kockázatot egyedül a magas vérnyomás (aromatizáció miatti vízvisszatartás), illetve a megnövekedett hematokritérték okozhat vérrögöket/agyvérzést, hosszútávú (sok+ év) használat során pedig bal kamra hipertrófiát.
Egy 15 hetes 500mg-s test kúra esetén ha ügyelsz az aromatizációra, naponta kardiózol, egészségesen eszel (ezek remélem adottak), elmész vérvételre (kúra előtt a naturál értékeid miatt, 4/12/20. héten AI beállítás, koleszterinszintek, ill hematokrit ellenőrzés miatt), megnövekedett hematokrit esetén 2 havonta véradásra, szinte nulla kockázatot jelent a hosszútávú egészséged szempontjából. Valamint egy JÓ ÉS ÉRTELMES PCT-vel izmot nem veszítesz kúra után viszont valóban "összemész" a felesleges víz és glikogén ürülés miatt.Persze kérdezd meg magadtól hogy mit akarsz ezzel elérni, illetve hogy megér-e mindez 3-4kg izmot.

----
Üdv itt újra, az utolsó ~10k hozzászólásról lemaradtam. Izmos lett valaki?

-
kolosanyi
veterán
válasz
Eagl3
üzenetére
Ez így van, nagyjából így működik. Viszont jó kajálás és munka nélkül cuccal se lesz olyan eredmény, mint amit elképzelsz meg naturálban se.
Amúgy lábvótatta. Lábtoló-kitörés-feszítő-kitörés-hajlító óriás szett 4*20 ismétlések, álló combhajlító váltott lábbal nonstop 4*20. Utána hack guggoló gép-vádli szuperszett 4*20, majd a végén egy kis ülő vádli 4*20. Barátnőm megcsinálta velem ugyanezt, csak hack-vádli helyett combközelítő-távolító szuperszett volt. Le a kalappal előtte, keményen végignyomta. Ez a pörgős, sok ismétléses stílus bejön neki.
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Az szép!

Vótam nem atta. Betoltam egy edzés előtti warmachine fantázia nevű scitec pörgetőt. Nagyon nem dobott meg...viszont szerintem túltoltam a BCAA+glutamin edzés közbeni kombóm mert a feléig míg lekortyolgattam edzés alatt masszív hányingerem volt. De háború volt xD
Mell volt meg kar. Durrantam mint az állat. -
Eagl3
veterán
válasz
kolosanyi
üzenetére
Szerintem a te szohasznalotoddal élve ha lenyomnal egy lightos kurat megdobna eroben es energiaszintben egy kicsit, felszednél egy keves izmot, de jo esellyel semmi egetrengeto valtozas nem tortenne veled. Ezalatt azt ertem, hogy nem dobnad fel a talpad, de nem is ernel el olyan fizikumot mint amit elkepzeltel, kozel sem.
Van par haverom aki kiprobalta es csalodott mert nem azt kapta amire szamitott.
Utanna cucc nelkul szar lesz edzeni, es ha folytatod mar bele is kerultel a mokuskerekbe. Ezutan mar persze latbanyosan fogsz fejlodni, de mar nem csak egy lightos kis kura volt az egesz, mint amivel kezdodott. -
kolosanyi
veterán
válasz
Cassidey
üzenetére
Sportoltál versenyszerűen valamit? Nem kötekedni akarok, csak érdeklődöm. Én ugye 12 évig röplabdáztam, van 4 magyar bajnoki címem, jó pár ezüst- és bronzérmem, különdíjak, kupák, válogatott kerettag voltam. Nem nagyképűsködni akarok ezzel, de egyszerűen pont emiatt hiányzik k*rvára a versenyzés. Amikor tudom, hogy három hónap múlva országos döntő lesz és 110%-ot beleadva készülök (az egész csapattal) és a végül az a jutalmam, hogy megmérkőzhetek másokkal. Az adrenalin a meccs kezdete előtt, illetve az eufória, ha sikerül jó eredményt elérni. Ezt nem tudom értelmesen leírni, de érzek egy ürességet, mióta nem vagyok benne a versenysportban. Úgy nőttem fel, hogy a személyiségem része volt a sport. Ha sikerült volna elérnem egy jó alapot a versenyzéshez, már rég indultam vilba valahol. Persze reálisan ettől olyan messzire vagyok, mint Makó Jeruzsálemtől.

Wood, neked meg kezd elég erőssé válni a húzásod.

-
Cassidey
senior tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
Mert egy versenynek egyebkent mi ertelme van? Bekeszulni egyszer..? Minek? Ha valaki versenyezni akar valamilyen oknal fogva oke, bar teny, hogy rengetegen vannak, akikbol soha nem lesz semmi (az a franya genetika ugyebar). De akkora stressznek kitenni a szervezetet mint a versenyfelkeszules, csak azert, hogy egyszer felalljon a szinpadra.. Es azert mar erdemes es ertheto is bekokszolni? Nem latom igazoltabbnak azert tolni valamit, hogy felallj a szinpadra valami muvelodesi hazban annal, mint aki a strandon akar jol kinezni.
-
GoTReX
őstag
Azta milyen rohadt csend van ma itt.

-
Woodslave
félisten
Voltam atta. A 160 simán feljott 4* nem nagy truvaj de örültem. Aztán 145 6* 130 8*. Sztem a hat menni fog aztán meglatjuk. A többi gyakival meg próbáltam némi vért pumpalni a combokba

-
kolosanyi
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Jó, hát szemes sz@rt venni nem okos dolog.
(#116525) GoTReX
Az. Több családtagom inzulinon cukorbeteg, illetve emlékszem amikor műtét után elég hosszú ideig kellett hasba vérhigítót adnom. Persze nem mindegy, hogy milyen tűvel adod be, gondolom egy sűrűbb, olaj alapú cucchoz valami durung izé kell már. Nem értek hozzá, de én például nem félnék a tűtől. -
GoTReX
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Sokak a szuritól riadnak vissza,mintsem a hosszútávú hatásoktól. Urban legend betokosodott seggek, buborék a véráramba, csontot ért a tű és társai.
-
kolosanyi
veterán
válasz
aelod
üzenetére
Ez így van, de ettől még kurvára nincs szükség ekkora adagokra, csak ez is elment abba az irányba, hogy a több az jobb. Meg nem baj ha szar a kaja és minden héten bebaszcsi van, mert benyom másfélszer annyit és helyben is van.
(#116522) GoTReX
Megvan az előnye ha versenyzőkkel edz együtt az ember. Lát és hall dolgokat. Ettől függetlenül átlag hobbi szinten, a diszkópult támasztásához tényleg k*rva nagy baromság bekoxolni, annak akkor van értelme ha rászánja az ember az időt, energiát, pénzt és felkészül egy versenyre. -
Ribi
nagyúr
válasz
bigmasterg
üzenetére
És mégis miért?
Akkor bárki aki kicsit is egészségtelent művel magával, hogy jobban nézzen ki az hülye?
Szóval nagyjából mindenki valamilyen szinten
-
kolosanyi
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Szerinted egy lightos (heti 200-300 mg) kúrának milyen hosszútávú következményei vannak? Főleg ha szeded mellé a megfelelő kiegészítést is (májvédő, ösztrogén blokkoló stb). Letolod a kúrát, izmosodsz, aztán leállsz vele, kiürül belőled és össze is mész, de számottevő káros hatása nem lesz kis dózisban. Most itt nem a heti 1000 meg 1200 mg-os gigadózisokról beszélek, amiket a versenyzők betolnak, hanem egy értelmesen összerakott, orvosi felügyelet mellett megcsinált kúráról. Bár hozzáteszem, hogy ismerek versenyzőt, aki heti 350 mg-al nyert Superbodyt és 100 körül van a szintentartója, illetve ismerek hobbigyúróst, aki heti 1300-1400-at betol, mert agyatlan.
A dohányzásnak meg tudjuk milyen következményei vannak.
-
aelod
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Aki nem versenyző / nem ebből él, de koxol, az szerintem hülye.
Így van.

-
bigmasterg
addikt
válasz
kolosanyi
üzenetére
"talán még kevesebb káros mellékhatása is van"
Nem nézném ki belőled, hogy nem néztél még utána rendesen a különböző kox-ok mellékhatásainak, de ebből a kommentből mégis ez jön le.
Biztos csupa móka és kacagás egy életre szétbaszni a hormonháztartásodat (a májról ne is beszéljünk).
Aki nem versenyző / nem ebből él, de koxol, az szerintem hülye. -
Woodslave
félisten
ma alsótest 2. Deadlift. Rámegyek a 160-ra
Remélem azért 4-szer felcibálom valahogy de aztán addig nem emelek amíg nem megy a 6.Tudom semmit nem számít, mert nem leszek izmosabb tőle de megint cél tavaszig a 180kg 5x, guggolásban megelégszem a 120kg 5x. Már nincsenek nagy igényeim

OHP-ban továbbra is testsúly lenne a cél, de jó lesz 70kg 5x, fekvenyomásban már célom sincs

Különösebben mondjuk nem fogok emiatt erőspecifikusan edzeni, reménykedem egy kis erősödésben azáltal hogy nem diétázom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Battlefield 6
- Autós topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Billentyűzet gondom van
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Bialetti kézi kávéőrlő
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem is értem miért hiszi, hogy a zsírból ment le.