Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #119398 üzenetére
értettem. Nyilván jobban izmosodik egy 18 éves ember mint egy 30+ (naturálban)
mondjuk ezek a srácok komolyabban is edzenek mint azok a fiatalok akiket látok és első gyaki a bicepsz alsó csigán meg a tárogatás
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #119397 üzenetére
Azt akartam ezzel mondani, hogy egy fital tizenéves full kezdőnek könnyebb ilyent villantania mint egy idősebb 30-40 éves átlag férfinek.
(#119395) Gainka
Ha te úgy gondolod akkor érzésre diétázol mondjuk? Vagy, hogy?
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #119394 üzenetére
(#119393) Woodslave
Az hát!Ez nem koksz szerintem. Ennyi idősen mindenki jól reagál a súlyzós edzésre. Tizenéveseket elvétve látok nálunk a teremben. Az átlag a 20-40 -es korosztály. 30 felett azért már sokkal nehezebb egy ekkora átalakulást összehozni.
Apropó kor. Flex Wheeler is 50+, most nagyon megy a pletyka, hogy visszatér. De szerintem vese bajokkal nem sok esélye lesz rá. Meg nem is motiválja ez már úgy őt mint Levrone-t.
[ Szerkesztve ]
-
Gainka
őstag
válasz Woodslave #119394 üzenetére
Meg kérdezhetem hogy te miért vagy ugy oda ezért a számolgatásért?
Én nem ertek hozza, de én ugy gondolom matekkal nem lehet le irni a változó tápanyag szükségletem...Aelod, este küldök képet ha akarod, am makréla szintiszta hus szeletek, olajban. 150 forint-ért juottam hozzá \db. 125\90g
-
Woodslave
félisten
szoktam néha ugye youtube videókat nézni. Van ez a fiatal gyerek David Laid, van egy átalakulós videója, jó 13 éves cingár gyerekből 17 évesen aránylag izmos fiatal srác lett. Jó arányok full ekto, tudja magát jól fotózni, Mocsokmisi kb aki még emlékszik rá.
Van egy haverja aki egy ideig mint statiszta szerepelt a videójában, de mára külön csatornája van. Ez a csávó se nézett ki szinte sehogy korábban most meg azért elég izmos lett. 140-el nyomogatnak fekve, 180-ba guggolnak 200+-al húznak.
Most kezd online tréningbe, edzés makrók. Mindig agyalok, hogy miafaxt tudna makrószámolgatásban segíteni.. (jó azon kívül hogy tudja mennyi 3*125 ).
Lehet ezek koxolnak mittudomén, de akkor se a magyar átlag terembe járó tizenéves formát hozzák (legalábbis nálunk itt nem ez a jellemző)
-
Woodslave
félisten
tegnap kiderült, hogy nemcsak a mérlegem nem jól mér, de egy ilyennek mint én aki 2. általános szinten van matekból nem való a makrószámolgatás. Lehet csak a múlt héten, de a rizsadagokat 50 grammal elbaxtam azaz 375 helyett csak 325 grammot ettem, napi kb 108 grammot 125 helyett.. De legalább nem kell agyalnom hogyan emeljem a ch.t
-
Woodslave
félisten
Megfejtettem a titkot xar a mérleg. 3* nem sikerült harmadolni
-
kolosanyi
veterán
-
Woodslave
félisten
Van akinek bejön a böjt... [link]
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #119374 üzenetére
Vicces ahogy a cirkádium ritmussal mindent magyaráznak...
Egyik legtöbbet ezel foglalkozó fazon szerint amikor fenn a nap (reggeltől) kell a legtöbbet enni.Én mágikus hatást se a böjttől se a no ch reggeltől se a carb back loadingtól nem láttam. Most hogy rendszeresrn reggelizek zabot is még azt se mondom hogy kényelmetlen lenne így...
-
kolosanyi
veterán
válasz Maximum1 #119373 üzenetére
A teljes kiőrlésű témához annyit, hogy ha eszel zsírt is a gyorsabban felszívódó fehérlisztes élelmiszerek mellé, már egyből lassan szívódnak fel. Tádá, kész is a vércukrot nem megemelő étel (lásd a cikk spagettis hivatkozását). Egyébként meg rohadtul mindegy, amíg a kalóriamérleg meg a makrók rendben vannak.
A reggeli vs esti ch fogyasztás érdekes témakör. Én mondjuk személy szerint kevésbé hiszek a makronutriensek időzítésében, szerintem a mennyit sokkal fontosabb kérdés, mint a mit és mikor.
-
Maximum1
őstag
válasz mokány.zs #119366 üzenetére
Más:
Van itt 2 cikk, nem tudom volt e már.
Teljes Kiőrlés – Teljesen Értelmetlen
Ne egyél zabpelyhet reggelire! -
goodboy007
senior tag
válasz #05304832 #119362 üzenetére
Kornél sokkal durvább, mikor kiemeli a seggét vagy fél m-re a gépből .
Bár valami frissebb videóban lenyilatkozta, hogy már abbahagyták a rángatást, azért itt is kurva jól néztek ki.Érdekes lenne azért megtudni, hogy mielőtt koxolni kezdtek volna, azelőtt is mindig így edzettek és fejlődtek tőle vagy csak a kox teszi, hogy mindegy mit csinál az ember, bármilyen módszerrel nagy hústömeget tudnak magukra szedni és nem lényeges a csúcsösszehúzódás.
Illetve mióta nem állatkodnak, mi változott, a definiáltság vagy mondjuk érzésre sem nyirják annyira az izületeiket, de cserébe nem is tudnak akkora súlyokkal dolgozni.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #119359 üzenetére
ja nem de gondoltam rá gondolt mert a többi pláne nem tarajos meg talán Kathi Bélát felismerte...
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #119357 üzenetére
Christian Marunde (Andrasek Krisztián)
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
még mén ez a topik bebasztam,jah,nem
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Angel2014
addikt
Kathi itt a vidáékkal edz...[link] ezt a sportesse lábgépet kínáltam nektek annó.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
kolosanyi
veterán
Másfél éve nem voltam kondiparkban, ma délután haverral vótam és atta. Fogtam egy-két zászlót, hogy lássák a babakocsit tologató anyukák, nem akárki jött ám le edzeni.
Utána köredzés: 10 chin up, 10 tolódzkodás, 10 inverz evezés, 10 szűk fekvő, 10 lábemelés, 10 inverz lábemelés, 10 saját súlyos bicepszezés, 10 tricepsz, 20 ugráló kitörés és utána 1 km tempófutás (4:30-asban). Ebből volt 4 kör, illetve még a parkba jogging 2 km meg vissza 2. Semmi koncepció nem volt benne, de tetszett. Így szombat délutánra pont jó volt.
-
Radnix
senior tag
Én 2500 kalórián vagyok már 4. hete, és a heti átlagsúlyok rendre: 88,33 - 87,54 - 87,71 - 88,03
Heti 4 edzés, de alacsony aktivitási szint, wc-re is kocsival megyek.
Azért meglepő, hogy ennyire stagnálok 2500-ön, de tudomásul veszem a tényt. -
aelod
veterán
Tegnap vótam. Atta.
Guggolás 120ba 12x2, 130ba 9 ment.
Fekvenyomás 90be 12x2, 95be 12x1
Felhúzás 130ba 12x1, 140be 12x1, 150be 5x1Elszakadt a gurtnim, így fordított fogással húztam fel. 140nél már nem tudtam meghúzni egybe a 12 ismétlést 6nál letettem és fogást váltottam.
Döntött törzsű evezés 60,70,80ba 12 ism. Vállból nyomás ülve 30kg 3x12, bicepsz fr. rúddal 42kg 3x12, homlokra engedés szettben ugyanennyi.
Súly "üresen" reggel szarás után 76,7. Este lefekvés előtt 79.6 A program brutális. Hét vége felé már nagyon kivagyok. De csináljuk. Erőben jöttem én úgy érzem. Kaja olyan 4e+ kalórián. Még van pár hét hátra
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
Shingen
addikt
-
Woodslave
félisten
vótam atta, extra mell bicepsz. Ferdepad rúddal, gépes nyomás, tárogatás (Mike O Hearn naturál testépítő módra) áthúzás. Kétkezes bicepsz, ferdepados egykezes bic, scott pad meredekebb végén kétkezes kalapácsos (van ilyen rúd) meg scott kábel. Atta. Most így a heti 5 edzéssel faxa.
-
-Ben-
veterán
Zselatinból melyiket szoktátok venni?
Egyszerre eszitek meg az egész zacskóval? -
aliquis
tag
válasz kolosanyi #119324 üzenetére
Az újdonság varázsa,elsőre szinte minden új módszer működik.A kérdés az,hogy hosszabb távon mennyire életképes.Mondjuk ennek a kiderítésére,a próba a legbiztosabb.Csak hát ott van a "bukás"lehetősége és akkor megint elvesztegettél egy csomó időt,ahelyett,hogy adnál lehetőséget hosszabb távon valaminek,ami működik.
Te egy óriás gyerek vagy,aki szeret kísérletezgetni.[ Szerkesztve ]
Viszlát!
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #119318 üzenetére
Másfél éve csak teremben edzek.
Egyébként mondtam, itt nem arról van szó, hogy ugribugri aerobikot csinálok és az majd nekem milyen jó lesz. Nagyon rövid, de extrém intenzív súlyzós edzésről van szó. Teremben. Összetett gyakorlatokkal. Kétkezes rúddal. Több tanulmány is foglalkozik az ilyesmi stílusú edzéssel és vannak pozitív hatások. Tök mindegy, hogy tabatának hívod, vagy akárminek, az alapelvek a következők:
- a lehető legmagasabb intenzitás
- nagy volumen
- a lehető legrövidebb pihenőidők
- teljes testes edzések
- egy edzés rövid ideig tartMik a várható hatások?
- vo2max fejlődik, javul az állóképesség, fejlődik a keringési rendszer
- jelentős izomfáradás
- metabolitok felhalmozódása, vérbőség a munkába vont izomcsoportoknál
↳ ebből a kettőből következtetve izomtömeg növekedés várható
- jelentős afterburn effektus → fokozódik a zsíranyagcsere, testzsír tömeg vesztés várható
- a rövid és intenzív edzések maximalizálják a tesztoszteron és a hgh kibocsátást → katabolizmus valószínűsége lecsökkenEz így elméletben nem hangzik rosszul, kíváncsi vagyok a gyakorlatra. A poweres edzés se hangzott rosszul, aztán sérülés lett a vége. Itt a sérülés valószínűsége sokkal kisebb, mert ilyen megközelítés mellett esélytelen nagy súlyokat használni, az ízületeket kevésbé terheli a módszer. Inkább az idegrendszernek b@xhat oda heti 3 ilyen edzés, de nem is kicsit. Mindegy, kipróbálom, aztán majd úgyis leírom ha izmos lettem tőle.
-
Woodslave
félisten
xarul aludtam 5kor már fenn voltam, annyira éhes voltam mint az állat. Be kellett nyomnom 40 gramm fehérje 50 gramm zabdara kombót. (a fehérje azért ennyi mert beleöntöttem a zacskó aljából) Lehet ezt kéne csinálom extra ch-nak, már túl sok lenne a porozás
-
kolosanyi
veterán
válasz Alpachino #119314 üzenetére
Nézz szét egy teremben. Az egyébként izmos gyúrósok is csak himbálóznak kifelé néző könyékkel, minimális mozgástartományban. Rendesen leengedve, tricepszet megnyújtva, hátrafelé néző könyékkel, felül az összehúzódásra koncentrálva nagyon ritkán látok embereket tolódzkodni. Ha te kivétel vagy, örülj neki, tényleg szarul szokták ezt csinálni. A húzódzkodás a másik tipikusan szarul végrehajtott gyakorlat, a vállak kiesnek az ízületi tokból, a lapockák nem zárnak, púpos a hát, belekalimpálnak lábbal stb. Minimálisan dolgozik a hát ilyenkor. Ez nyilvánvalóan azért van, mert egyébként nehéz gyakorlat mind a kettő. Mármint ha jól csinálod, akkor nehéz.
(#119315) Angel2014
Van a Cutlerben Hoist tolódzkodó gép, én nem szeretem. A Hoist gépei nagyon jók szoktak lenni, de mindent nem kell gépesíteni.__________________________
Ez a tabata nagyon mozgatja most a fantáziám. A magas volumen és az extrém rövid pihenő miatt brutális izomfáradást lehet vele elérni, ami mint tudjuk jó dolog. Ráadásul elvileg a rövid, fél órás / 40 perces intenzív edzések maximalizálják a tesztoszteron és a hgh kibocsátást, amit megint nem kell részletezni, hogy miért jó. Plusz ugye jelentős afterburn effektus jellemzi, ami a zsíranyagcserét turbózza. Illetve a rövid pihenők még a szeparáltságot is elősegítik. Lehet, hogy megtaláltam a nekem legideálisabb edzésmódszert? További tapasztalatokra lesz szükségem ezzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Angel2014 #119309 üzenetére
Hogy érted, hogy fogantyúvég meg magasság? A fogantyúvégnek semmi köze a tricepszhez, tolódzkodás közben meg olyan mélyre engeded magad, amilyen mélyre csak akarod (meg tudod). Ha nem tudsz tricepszből tolódzkodni (az emberek 99%-a nem tud), akkor csinálj feltett lábast.
Mivel így még nem csináltam tabatát (egy gyakorlat 8 sorozaton keresztül extrém rövid pihenőkkel), és nagyon atta, ezért felkeltette az érdeklődésem a módszer. Ír róla a bodybuilding.com is. Nem hülyeség, mert ilyen durranást még sose éreztem, konkrétan görcsölnek az izmaim, pedig ugye csak saját súly volt, illetve két 15 kilós kézisúlyzó az evezéshez. Kíváncsi lennék, ha ilyen stílusban csinálnék minden gyakorlatot, mi lenne a következménye. Át lehet ezt úgy is alakítani, hogy ne ugribugri legyen, hanem a szokásos súlyzós gyakorlatok (fekvenyomás, evezések, bicepszezés stb) menjenek így. Lehet teszek vele egy próbát.
-
AGE-T
őstag
2014-2016, de inkább 2015-től, onnan edzettem edzővel, addig inkább csak egy helyben toporogtam. Elvagyok ezzel az izomtömeggel is, inkább szálkásítást tartom szem előtt.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
IntelKiller7
veterán
válasz AGE-T #119305 üzenetére
Én most ugyan így vagyok. Edzettem már 2-3 éve de 3-4 hónap után feladtam. Aztán nem érdekelt és mindent ettem meg kb semmi mozgást nem végeztem. Meg is lett az eredménye. Most nyáron fogytam 5kg-ot, ezt még a mai napig tartom. Október elején elkezdtem, és úgy érzem elég motivált vagyok, hogy végigcsináljam. 1,5 hónapja kemény edzés és kardió. kajára is figyelek.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
AGE-T
őstag
Hátha motivál valakit...
Bal oldalihoz kellett egy jó nagy adag bullsh** az életembe. Reggelire két három kakaós csiga, napközben egy egész pizza, akár 45-ös is. Estére viszonylag gyakran egy-egy hambi, meg jó sok túlórázás.
A jobb oldalihoz kiszellőztetett fej, minimalizált szénhidrát bevitel és minden másnap edzés. Kardió, abs, fitness, ha esik, ha fúj. Hajrá!For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest