Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- COD:MW4 segédlet gyűjtő
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Olga
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Nem nagyon fértem volna oda szerintem. Fent a rugótányér, meg az abs jeladó vezeték felfogatás, lent meg a lengőkar meg a kormány összekötő. De lehet, hogy megoldható, csak nem voltam elég ügyes.
-
bul07
nagyúr
Nállam is sarokcsiszoló oldotta a csavart stab pálca esetén.
Bár én elkövettem azt a hibát hogy nem jó fajta bittel próbáltam neki ellentartani, és szépen ell is nyalta. Így már nem volt választás. Torx-al próbáltam és mikkor végül kivettem láttam meg hogy XZN volt. -
7Sony7
addikt
-
subaruwrc
félisten
Patent fogó jól tud jönni stabpálca cserekor. És akkus géppel ledurrantod az anyát róla
-
7Sony7
addikt
Ja, de ez Ford.
Az előbbi szereléskor középre tettem, nem is lett jó.
Ja, cseréltem két stab pálcát is. Két csavar ki, kettő be és kész.
Ja nem. Fűrészlap, majd orrfűrész, kulcshosszabbító... Reggel óta ezt csinálom. Persze csápos nincs, meg mostmár derekam se... -
7Sony7
addikt
Tulajdonképpen ráengedni kéne igen, de amíg alul bent van billenésgátló, az el fogja húzni így is úgyis. Ha nem akarod rángatni akkor meg játszol vele hátha eltalálod állítgatva.
Na, most végeztem. Próbakör még nem volt, majd holnap. Végül alá tettem egy emelőt, de nem a motornak, hanem mellé, arra egy kb 60cm es rudat felfelé, amit alátámasztottam a motortartónak. Így a rúdon picit megemelve könnyű volt csúsztatni. Odébbtettem, meglátjuk...
-
subaruwrc
félisten
Srácok, motortartó bakot mi alapjan kellene pozicionálni, ha nem tudom, pontosan hogy állt a gyári?
Röviden: Ford c max, jobb-bal felső bak csere után gyorsításkor ráz. Váltóoldalin odébb toltam 2mm-t, mostmár nem ráz gyorsításkor, viszont sokkal durvábban ráz alapjátaton, mint eddig. Hogy kellene belőni, hogy jó legyen?csavar közepeket szoktam nézni a lyukhoz képest
akkor nem nagyon lőhetsz mellé -
MasterMark
titán
Tulajdonképpen ráengedni kéne igen, de amíg alul bent van billenésgátló, az el fogja húzni így is úgyis. Ha nem akarod rángatni akkor meg játszol vele hátha eltalálod állítgatva.
-
7Sony7
addikt
Attól függ milyen, de általában lelazítod mindet, megrángatod a motort, hogy ne feszüljön sehol, és utána húzod rá.
Ok, de a motor nehéz, nem nagyon akar mozdulni. Fentről kéne emelni? Vagy valami olyannal alátámasztani, ami csúszik?
-
MasterMark
titán
Srácok, motortartó bakot mi alapjan kellene pozicionálni, ha nem tudom, pontosan hogy állt a gyári?
Röviden: Ford c max, jobb-bal felső bak csere után gyorsításkor ráz. Váltóoldalin odébb toltam 2mm-t, mostmár nem ráz gyorsításkor, viszont sokkal durvábban ráz alapjátaton, mint eddig. Hogy kellene belőni, hogy jó legyen?Attól függ milyen, de általában lelazítod mindet, megrángatod a motort, hogy ne feszüljön sehol, és utána húzod rá.
-
7Sony7
addikt
Röviden: Ford c max, jobb-bal felső bak csere után gyorsításkor ráz. Váltóoldalin odébb toltam 2mm-t, mostmár nem ráz gyorsításkor, viszont sokkal durvábban ráz alapjátaton, mint eddig. Hogy kellene belőni, hogy jó legyen? -
tomy86
addikt
Ettől függetlenül szerintem sem tragédia, hogy a napi első indításkor pár másodpercig benzinszag van az autó körül. De nyilván nem normális, ezért is érdekelne a megoldás.
-
tomy86
addikt
-
8
őstag
Sziasztok!
Az alany egy 2011-es, benzines (1,6-os) Corolla. Hidegindítás után erős benzinszag van az autó körül. Nem a motortérből jön, inkább a kipufogóból mintha túldúsítana. Az utastérben nem érezni és csak hidegindítás után 20-30 másodpercig. Üzemanyagszivárgásnak nincs jele, gyertyák, légszűrő volt cserélve. Egyéb hibajelenség nincs.
Szerelővel eddig nem sokra mentem. Szerinte normális és ne foglalkozzak vele. Márkatársak nem találkoztak ilyen problémával. Illetve egy kivétellel, de ő sem tudja a hiba okát.
Köszönöm az ötleteket előre is.azért azt a szerelőt is nagy ívben elkerülném, aki azt mondja, hogy az erős benzinszag normális és ne foglalkozz vele........
-
tomy86
addikt
Köszönöm, szólok a szerelőnek, hogy ellenőrizze az üzemanyagcsöveket.
-
Gézengúz
addikt
Csak azt írtam le, hogy nálam, hogy volt.
Ezt is csak akkor éreztem, ha gyújtáson hagyva nem indultam el egyből a kocsival és valamit szöszöltem körülötte. Mikor meg leállítottam és kiszálltam már gyújtás sem volt ergo benzinszag sem. -
tomy86
addikt
De ha ilyen probléma lenne, akkor máskor is lehetne érezni benzinszagot, nem? Csak hidegindításkor (egy napi állás után) érezhető, kb 15-20 másodpercig.
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Az alany egy 2011-es, benzines (1,6-os) Corolla. Hidegindítás után erős benzinszag van az autó körül. Nem a motortérből jön, inkább a kipufogóból mintha túldúsítana. Az utastérben nem érezni és csak hidegindítás után 20-30 másodpercig. Üzemanyagszivárgásnak nincs jele, gyertyák, légszűrő volt cserélve. Egyéb hibajelenség nincs.
Szerelővel eddig nem sokra mentem. Szerinte normális és ne foglalkozzak vele. Márkatársak nem találkoztak ilyen problémával. Illetve egy kivétellel, de ő sem tudja a hiba okát.
Köszönöm az ötleteket előre is.Nekem akkor volt hasonló, mikor az autó alatt 2db 5centis benzin toldó gumicső elkezdte megadni magát. Csere után sosem éreztem.
Rendesen ki voltak már repedezve. -
tomy86
addikt
Sziasztok!
Köszönöm az ötleteket előre is. -
7Sony7
addikt
Igen, ha a futóműben bármi cserélve van, akkor utána állítani kell. Maga a toronycsapágy nem okoz ilyet, de ha együtt volt cserélve a torony tetejével akkor is elmehet. De már attól is elmehet ha nem cserélsz semmit, csak szétszeded és összerakod.
Egyébként előszőr nézd meg jó-e a guminyomás mindenhol, az is tud ilyet csinálni.

Amúgy meg el kell vinni futóműállításra, ez nem olyan amit otthon állítgatsz.
Köszi. Guminyomást néztem, rendben van. Ja, nem, nem akarok nekiállni, csak nem emlékszem, hogy láttam vona bárhol állítási lehetőséget, és ha elviszem szerelőhöz, szeretnék képben lenni kicsit. Mindenképpen elviszem, a műszaki miatt valószínűleg a fékeket is cserélni kell, vállasodnak a tárcsák.
-
MasterMark
titán
Igen, ha a futóműben bármi cserélve van, akkor utána állítani kell. Maga a toronycsapágy nem okoz ilyet, de ha együtt volt cserélve a torony tetejével akkor is elmehet. De már attól is elmehet ha nem cserélsz semmit, csak szétszeded és összerakod.
Egyébként előszőr nézd meg jó-e a guminyomás mindenhol, az is tud ilyet csinálni.

Amúgy meg el kell vinni futóműállításra, ez nem olyan amit otthon állítgatsz.
-
7Sony7
addikt
Srácok, Ford C max 2008. Picit jobbra húz. Éppen csak. Ezeket hol lehet állítani? Volt cserélve a toronycsapágy régbben, az okozhat ilyet? Ott van lehetőség arra, hogy picit arrébb legyen összerakva?
-
MasterMark
titán
Nem mindig erdemes, mert a generator nem fogja birni.
-
8
őstag
DE-s motorkódú, 1.3 63kW.
#2228MasterMark: Köszi neked is a tippet. Próbáltam kitúrni a manualt elektronikusan, eddig nem sikerült sajnos meglelni. A linkelt oldalon sincs mazda 2 :/
sokszor nagyobb akksi is befér a tálcára mint a gyári méret, és akkor érdemes is nagyobbat beletenni
nézd meg a tálcát
az akksi magassága is lényeges, legelterjedtebb méretekben van "alacsony" vagy "magas"(nekem épp van egy eladó kiváló akksim, ha esetleg érdekel... [link] )
-
jerry311
nagyúr
#2228MasterMark: Köszi neked is a tippet. Próbáltam kitúrni a manualt elektronikusan, eddig nem sikerült sajnos meglelni. A linkelt oldalon sincs mazda 2 :/
Azt mondta az AI (vagy nevezzük inkább k nagy statisztikai masinának?), hogy ezeket ajánlják a legtöbben az autódhoz:
Yuasa YBX3063
Yuasa YBX5063 (Silver)
Yuasa YBX3005 (ez nagyobb, inkább a Japán belpiacra jellemző)
Varta Blue Dynamic D59
Bosch S5004Ebből kiválasztanám azt, aminek egyezik a mérete, és jó oldalon van a +/- saru, aztán ami legközelebb áll a jelenlegi akku tulajdonságaihoz: indítóáram, kapacitás.
Bosch meg Varta akkum volt már, nincs panaszom. Yuasa még nem, de eddig nem találkoztam olyannal, aki nemet mondott volna rá.Vagy amivel MasterMark befejezte e hozzászólását: olyat aminek az adatai egyeznek azzal ami benne volt.
-
TheProb
veterán
-
MasterMark
titán
Sziasztok!
Indítóakksi keresésre tudtok esetleg "single source of truth"-t? Mert gyakorlatilag ha alkatrészes oldalt, ha gyártói oldalakat nézek, össze vissza ajánlgatnak akksikat.
Illetve van most kifejezetten ajánlott vagy nem ajánlott akku gyártó? Néhány éve ugye az Exide volt kb a legjobb ár/értékűnek tartott gyártó általánosságban. Utóbbi időben meg pont az ellenkezőjét hallom róla. Ez valid?
2007-es mazda 2-höz kellen új akku, egyelőre varta és exide tűnik a 2 legelérhetőbbnek. (utóbbi volt benne eddig is)
Azsiai autoba Rocket szokott a legjobb lenni, vagy Yuasa, ha nincs Rocket.
Az auto service manualjabol tudod meg potnosan milyen kell bele. Ez motor, es felszerelteseg fuggo is az autonal.
Itt probald meg kikeresni: jdmfsm.info/Auto/Japan
szerk.: De ha nem hobbi auto akkor olyat tegyel bele meretre ami volt, kapacitas meg inditoaram ne legyen kisebb mint volt, tobb lehet.
-
jerry311
nagyúr
Sziasztok!
Indítóakksi keresésre tudtok esetleg "single source of truth"-t? Mert gyakorlatilag ha alkatrészes oldalt, ha gyártói oldalakat nézek, össze vissza ajánlgatnak akksikat.
Illetve van most kifejezetten ajánlott vagy nem ajánlott akku gyártó? Néhány éve ugye az Exide volt kb a legjobb ár/értékűnek tartott gyártó általánosságban. Utóbbi időben meg pont az ellenkezőjét hallom róla. Ez valid?
2007-es mazda 2-höz kellen új akku, egyelőre varta és exide tűnik a 2 legelérhetőbbnek. (utóbbi volt benne eddig is)
2007-ben elerheto volt harom kulonbozo motorral a Mazda 2.
Neked melyik van?Varta-t szoktam venni, de az csak az en velemenyem.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
-
MasterMark
titán
Attól függetlenül nem oda való. Láttam már olyat is aki rézpasztát rakott a csúszó-vezetőre, be is rohadt, a gumi porvédő meg szétesik.
Főleg a gumi porvédő miatt nem lehet egyébként bármit belerakni, mert a gumi tönkremegy bármi ásványi olaj alapú kenőanyagtól.
Ezen kívül amit a fékbetétekhez ajánlanak rezgéscsillapítónak az teljesen másmilyen mint ami a vezetőkre kell.
-
subaruwrc
félisten
Igen, hát ez nem oda való. Ezt a rézpaszta helyett lehet a fékbetétek kontakt felületeire tenni.
textar.com/hu/szerviztermekek
Itt mutatja amúgy, hogy van egy Hydra Tec nevű hasonló kenőcsük, az lehet való a csúszó-vezetőre.
ettől függetlenül kenőanyag és teljesen jól működik évek óta
-
bul07
nagyúr
Ha gyakran szerelsz akkor érdemesebb jó minőséget választani tartósabb biztosabb a siker.
Ha öreg a kocsi és be vannak rohadva a csavarok akkor is megfontolandó a jobb minőség, mert egy gyengébb anyagból készült lehet oldás közben elnyalódik és viszi magával az oldandó csavart is, és akkor jön a fejvakarás megoldás keresés szenvedéssel.Talán egy yato szinttől érdemes nézelődni(yato is olyan van ami elég jó de vannak dolgaik amik biztos máshol készülnek olcsóbb anyagból)
Én véleményem
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Autószereléshez keresek 1/4-es dugókulcs készletet torx és külső torx, hosszított dugókulcssal is.
Aliexpressről ebayről, vagy itthon érdemes venni?
Tudtok ajánlani? -
MasterMark
titán
Amit még találtam és erre való:
ATE Bremszylinder-Paste (03.9902-0510.2 vagy 03.9902-0521.2)
TRW PFG110szerk,: Meg amikről volt szó csak hogy meglegyen egy helyen:
Liqui Moly Brake Pin
Textar Hydra Tec -
MasterMark
titán
Igen, hát ez nem oda való. Ezt a rézpaszta helyett lehet a fékbetétek kontakt felületeire tenni.
textar.com/hu/szerviztermekek
Itt mutatja amúgy, hogy van egy Hydra Tec nevű hasonló kenőcsük, az lehet való a csúszó-vezetőre.
-
subaruwrc
félisten
Ez biztos az ami a csúszó pinre való? Ilyen fehér szilikonzsír szerű anyag? Nem pedig kemény viszkózus kerámiás zsír amit a rézpaszta helyett szoktak tenni?
A rézpasztát vagy bármi hasonlót nem szabad a csúszó vezetőkre tenni.ez sárga és olyan mint egy fogkrém
-
MasterMark
titán
Ez biztos az ami a csúszó pinre való? Ilyen fehér szilikonzsír szerű anyag? Nem pedig kemény viszkózus kerámiás zsír amit a rézpaszta helyett szoktak tenni?
A rézpasztát vagy bármi hasonlót nem szabad a csúszó vezetőkre tenni. -
MasterMark
titán
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget!
Zsírból esetleg tudnátok ajánlani jól beváltat?
Csak ezt [link] találtam aminek a leírásában benne van hogy pont erre való, de gondolnám hogy ATE, TRW vagy TEXTAR -nak is lennie kéne de ott csak az általánosabb leírású "szerelőpasztát" találomAz fontos, hogy ez, meg az amivel a betétek csúszó felületeit, illetve hátoldalát kell kenni, az két különböző anyag.
Én is ezt a Liqui Moly brake pin (fehér) illetve anti-squeal (kék) anyagokat használom.
-
subaruwrc
félisten
Csak ezt [link] találtam aminek a leírásában benne van hogy pont erre való, de gondolnám hogy ATE, TRW vagy TEXTAR -nak is lennie kéne de ott csak az általánosabb leírású "szerelőpasztát" találom[link]
én ezt használom szerintem hibátlan -
szabi325
tag
Majd ha kiveszed meglátod, ilyenkor az egyik oldali jobban szokott kopni.
Az úszónyerges féket rendszeresen karban kell tartani, hogy ne szoruljon meg a csúszó-vezető. Azt megfelelő zsírral kenni kell, porvédőnek épnek kell lennie.
Csak ezt [link] találtam aminek a leírásában benne van hogy pont erre való, de gondolnám hogy ATE, TRW vagy TEXTAR -nak is lennie kéne de ott csak az általánosabb leírású "szerelőpasztát" találom -
MasterMark
titán
Majd ha kiveszed meglátod, ilyenkor az egyik oldali jobban szokott kopni.
Az úszónyerges féket rendszeresen karban kell tartani, hogy ne szoruljon meg a csúszó-vezető. Azt megfelelő zsírral kenni kell, porvédőnek épnek kell lennie.
-
subaruwrc
félisten
szorul a betét és vagy a csúszka ezért a dugattyúd nem nyomja eléggé rá a betétet
-
szabi325
tag
Sziasztok,
Csereérett lett az első pár féktárcsám, és mielőtt újat rendelnék szeretném kideríteni mi okozza ezt a kopást:
A tárcsa felső részénél ahol rozsdás van betét, viszont valamiért egy idő után már nem ért hozzá a tárcsához.
A kérdésem hogy ezt mi okozhatja? -
tycon
tag
Hétfőn. Ma vasárnap van és nőnap, viszem a nejem a Retroba. Meg megvárom a fényszórómagasság állítót. Addig marad a gépháztető zárva. Mondjuk nekem a nőnap sok éve 0, virágtalan. A nejem egyszer kivágta a hisztit, mikor neki is vettem egy virágot, meg a munkahelyemre. Azóta senki nem kap virágot. Soha.
Nem kedden. Ma jött meg a fényszóróállító. Beraktam, be vagyok állítva. A kismotorja kefehibás. Volt. van. Nem volt kedvem kefélni. Van már így. 4960Ft.
-
tycon
tag
Szia
Hát az a magasnyomásúnál van de alatta van egy sensor azt nézd meg dolgozik e
Vagy az üzemanyag szűrő is lehet a ludas állítólag el ejti hosszas állás után az üzemanyagotHétfőn. Ma vasárnap van és nőnap, viszem a nejem a Retroba. Meg megvárom a fényszórómagasság állítót. Addig marad a gépháztető zárva. Mondjuk nekem a nőnap sok éve 0, virágtalan. A nejem egyszer kivágta a hisztit, mikor neki is vettem egy virágot, meg a munkahelyemre. Azóta senki nem kap virágot. Soha.
-
kisselandras
senior tag
Köszönöm a reagálást. Az meg hol van? A tenyerelős szivattyút hiába nyomom fel, nem az a baja. Nyomástartó szelep helye? Nincs igazából semmim, eddig Lagunákat gyűrtem, arról van tapasztalat, meg doksi. Ma meg fényszórókat cseréltem, meg ablakmosó szivattyú csatit tisztítottam. Abbahagyta a szivatyúzást. Most meg látom, döglött a bal oldali fényszóróállító. Szétszedtem, a kismotor el lett valószínűleg kefélődve, szakadt. Megrendeltem ötezerért egy új állítót, nem akarok kefét gyártani. Az index foglalatot is az új fényszóróban meg kellet pákáznom, mert nem fordult el a bajonettzáras sárga izzó, úgy meg egy idő után kiesik a melegtől.
Szia
Hát az a magasnyomásúnál van de alatta van egy sensor azt nézd meg dolgozik e
Vagy az üzemanyag szűrő is lehet a ludas állítólag el ejti hosszas állás után az üzemanyagot -
tycon
tag
Sensor hiba nyomástartó szelepnél
Köszönöm a reagálást. Az meg hol van? A tenyerelős szivattyút hiába nyomom fel, nem az a baja. Nyomástartó szelep helye? Nincs igazából semmim, eddig Lagunákat gyűrtem, arról van tapasztalat, meg doksi. Ma meg fényszórókat cseréltem, meg ablakmosó szivattyú csatit tisztítottam. Abbahagyta a szivatyúzást. Most meg látom, döglött a bal oldali fényszóróállító. Szétszedtem, a kismotor el lett valószínűleg kefélődve, szakadt. Megrendeltem ötezerért egy új állítót, nem akarok kefét gyártani. Az index foglalatot is az új fényszóróban meg kellet pákáznom, mert nem fordult el a bajonettzáras sárga izzó, úgy meg egy idő után kiesik a melegtől.
-
kisselandras
senior tag
Avensis 2.2 D4D 2006, 150LE. Ugyanezt csinálja télen első indításnál. Én reggel befújom hidegindítóval, a mipolán csövet kidugtam az ablaktörlő alatt. 8 másodpercig fúkom, onnan megy egész nap. Egyébként porlasztóhiba szerintem, 300K van benne. Izzítógyertyák újak, nem az a baja. Egyébként akkor is beindul, ha nem fújom, de akkor nagyon hosszan kell félgázzal köszörültetni. Olyan 10-12 másodpercig, és akkor is beindul. Csak az akksinak nem tesz jót. Egy ideig füstöl, aztán abbahagyja.
Sensor hiba nyomástartó szelepnél
-
subaruwrc
félisten
-
tycon
tag
Nincs a közelben Laguna 2 1.9 dCi 2006 tulaj, vagy szerelő? A nejem lomtalanít, adnék néhány dolgot hozzá. Hűtőventillátor, 544008810-INA - Szíjtárcsa, főtengely (kauferesek, számlásak), vezérműszíj, hosszbordás szíj. Újak, a venti nem, de működik. Halásztelek. Eladtam a kocsit, ez meg maradt. Elektromos kézifék egység is van. Mail látható.
-
tycon
tag
Izzitás rendesen van akku teljesen jó be van mérve másik autóval bikázva se indult el .
#2187MasterMark Öninditó elvileg jó mert ha már teljesen fel vesszi az üzemanyagot akkor a motor ki be kapcsolásnál se indulna el
#2189jerry311 Igy van teljesen hideg motornál kell a spray vagy ,melegen egy forditás s indul semmi olyan hogy el dobná az inditást vagy ilyesmi akku be lett méretve tökéletesen jó másik autó be bikázásával se indult el ha már be van fujva a sprayvel s mondjuk 1 perc mulva le állitóm akkor is indul csak az első inditás reggel kell neki a spray máma veszek egy bontot fel ujitot magasnyomású szivattyút hátha az a ludas
Avensis 2.2 D4D 2006, 150LE. Ugyanezt csinálja télen első indításnál. Én reggel befújom hidegindítóval, a mipolán csövet kidugtam az ablaktörlő alatt. 8 másodpercig fúkom, onnan megy egész nap. Egyébként porlasztóhiba szerintem, 300K van benne. Izzítógyertyák újak, nem az a baja. Egyébként akkor is beindul, ha nem fújom, de akkor nagyon hosszan kell félgázzal köszörültetni. Olyan 10-12 másodpercig, és akkor is beindul. Csak az akksinak nem tesz jót. Egy ideig füstöl, aztán abbahagyja.
-
gabe_
őstag
Sziasztok
Hosszbordásszíj cseréhez 19-es szíjtárcsa feszítő szerszámot írnak, 12 fogasat.
Akkor erre egy sima csillagkulcsot is rá lehet tenni nem? -
gabor9991
addikt
Kész lett ma a szivattyú, azt mondták hogy a tengely és a dugattyú is meg volt kopva, még nem darálták egymást, az utolsó pillanatban lett elkapva mielőtt megszorult és elfordult volna a dugattyú..A nem mágnesezhető fémszemcsékre azt mondták hogy a bevonat az Tehát aki ilyesmit talál az üzemanyagszűrőben a cp4-es szivattyúval szerelt autóban a legjobban akkor jár ha azt a szivattyút már nem használja tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- alza vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Subaru topik
- Apple Watch
- Garmin topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-QM I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Neo A3404 A18 Pro 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működés
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Az előbbi szereléskor középre tettem, nem is lett jó.
De köszi az infót. Patentfogót kerítek előbb utóbb.