Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Én értem, hogy link meg vmi guru ezt mondta, hogy ez a tuti.
mindig ezt mondják de qrvára nem így van. Ez biológia még ha én személy szerint hülye is vagyok hozzá.Pedig ez így van
..és ha már biológia minden szervezet más és más. Mind anyagcsere, testfelépítés, gyors és lassú izomrostok aránya stb. stb. alapján.
Én jól tolerálom pl. a magas ch-t. A megateszten az egyik srác két marék rizzsel tömegelt míg én 3x annyi ch-val sem tudtam csak +3 kilót magamra szedni. Ő +10kilót pakolt fel magára - igaz zsírban xD - de érted a lényegi mondanivalót.Ott van pl. Dexter Jackson. A mostani olimpiai felkészülése során elmondta, hogy ő nála nem kell elvenni a sót a diéta alatt sem. Nem köti a vizet egyáltalán. Más profi meg kerüli mint az ördög a templomot.
(#117697) Angel2014
Fogalmam nincs.
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod
üzenetére
Mindenkinél más működik - mindig ezt mondják de qrvára nem így van. Ez biológia még ha én személy szerint hülye is vagyok hozzá.

De jó most tényleg ne menjünk bele vitába mert könnyen el lehet intézni te voltál már versenyen versenyzőként én meg nem mit pofázok

Nem is okoskodok tovább (illetve nem én okoskodtam csak linkeltem)
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Mindenkinél más működik. Lehet tölteni sóval de nagyon keveseknél válik ez be. Nekem ez most úgymond lutri volt, mi működhet és mi nem így nem kockáztattam inkább. Hallgattam a rutinosabbja tanácsaira és bevált úgy gondolom.

(#117695) qantum
Akkor olyan fehér leszel mint mint a keltészta. Semmi szeparáltság és definíció nem lesz úgymond látható a bírák számára a belőled, mivel hófehér vagy és cserébe még jól meg is vagy világítva a reflektorokkal.
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod
üzenetére
[link] érdekes felvetések majd próbáld ki egyszer

My recommendations: Keep water and sodium intake the same. If you're used to drinking 2 gallons of water a day, continue drinking that amount up till an hour or two before the show-and that's just so you don't feel like you have to pee standing onstage! Similarly, if you're accustomed to eating 3 grams of sodium a day, continue doing so during peak week.
In fact, I've found that eating a meal relatively high in sodium, carbs, and fat 2 hours before stepping onstage can drastically increase vascularity and fullness.
-
aelod
veterán
válasz
qantum
üzenetére
Szombaton volt ugye a verseny. Én úgy csináltam hogy hétfőn még ment 40 körül ch. K-sz-cs null ch. Ezeken a napokon natur csirkemell +vitamin, glutamin és napi 8-10 liter víz. Csüt este elkezdtem óvatosan a töltést. Natur főtt rizs só nélkül természetesen, mellé lekvár (házi szilva) és banán. Kis adag lefekvés előtt. Pénteken ue. ment kb. 500g (szárazon) rizst ettem meg így (kb 2 órénként ettem) és beiktattam csaló kajákat is. Twix, 7days de nem sokat. Ez ment egész pénteken. Erre a napra a vizet visszavettem fél literre. Szombaton nulla víz és csak szemét. Óriásmilka, oreos keksz, banán, minden ami cukros és mocsok egészen ugye a versenyig.
(Fasza volt ott dideregni a szinpad mögött mivel nem tudtam felöltözni mert a barnító nem száradt meg és ragadt - hozzáteszem úgy hogy reggel negyed 9kor fújtak le-. Ennyit a Protan-ról és a Bognár Geriről 10.500 forintért...A 10 órás kezdésből meg lett 1.5 órás csúszás. Nem mellesleg az egyik iráni bíró ott rendezgette a versenyzőit rá is várni kellett...aztán jött csak a junior kategória és utána mi)De ha jól megnézitek a képeket akkor látni, hogy sokkal fedettebb és vizesebb lettem az eredményhirdetésre mivel az egész műsort meg kellett várni, minden kategóriát, hogy lemenjen. Addigra meg hát ettem ezt azt

ittam is rá. Ilyenkor meg mint a szivacs úgy fogja a szervezet a vizet. -
kolosanyi
veterán
Igazából nem rosszak a kiegészítők, de ha választani kell normális kaja és kiegészítő között, akkor nyilván a normális kaját választom.
(#117686) Woodslave
Akkor lehet csak engem utál.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Izmos meg nyilván a hányástól leszel.

(#117690) Woodslave
Abból kiindulva, hogy szeretsz böjtölni, meg éhgyomorra edzeni délután 5-kor, simán el tudom képzelni a 100 g főtt rizst.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ribi
nagyúr
válasz
kolosanyi
üzenetére
Csak ugye ezzel az a gond, hogy nem a gyúrós pityu monnnya a kondiban. Emiatt valszeg csak legyint rá. Meg ez annyira általános szöveg. Neki valami trendi szar kell. Hogy elmesélhessen, hogy havi 60-at kőtött kiegre és azé néz úgy ki. Abban mi a pláne ha normál kajával néz ki rendesen? (Persze 60-ból így kinézni az megint művészet
) -
Woodslave
félisten
válasz
kolosanyi
üzenetére
ja én is megkövetem Zola mestert nyilvánosan. Lassan ott vagyok (ami még mindig nem nagy szám persze) hogy 100 gramm zab, 125 gramm barnarizs meg 150 gramm fehér simán lecsúszik egy-egy kajánál. A jó kajákkal eddig se volt bajom mert sokat tudtam enni, de ezekből is egyre jobban megy

-
Ribi
nagyúr
válasz
rwin5
üzenetére
Még régen voltam nyári melóban kvázi fizikai munkán.
Első 2 nap még normál mennyiségű kaja adag, de harmadik naptól estefele már fél kiló húsos szalonna 2-3 szelet kenyérrel úgy lecsúszott mint a szél és talán nem akartam éhen halni reggelig. Most meg kellene enni annyit, meghalnék.
Nem tápkieg szarokat kell enni. Mikor még a nevében is benne van, hogy tápKIEGÉSZÍTŐ. Nem a port kell nyelni kaja helyett. De ehhez mozogni kell és nem 2-3 naponta a kondiban 2 órát szarakodni, mert az magában szart sem ér. -
Woodslave
félisten
-
aelod
veterán
válasz
rwin5
üzenetére
Mit keverget a fazékban? Zacskós levest? Menza koszton van. Aki 60e forintot költ tápkiegre és így néz ki az adja nekem azt a pénzt inkább és válasszon más sportot.
Nem menőzés és felvágásból csak viszonyítási alapként: én erre a versenyre 30e forintot költöttem kiegre. Vitamin, fehérje, BCAA, glutamin ment. (A kaját most ne számoljuk. De mint írtam az is csirke volt mint fő fehérje forrás.)
Sokan azt hiszik, hogy eleget esznek és hiába a jumbo nem tudnak hízni. Nem nem esznek sem eleget sem megfelelően. Egy srác is tanácsot kért 2 napja tőlem, hogy szerintem mit kéne SZEDNIE/VENNIE tápkiegben. Kérdeztem tőle ma mit ettél?
-Lekváros táska reggel 8kor.
-Délben (!) rizs meg csirkemell roston
-Du. háromkor pogács (meeting volt)Du. 6 körül meg rázza a fejét, hogy nem megy az ülő evezés. De ő tápkieget akar venni mert nem fejlődik. Ezért nem a tápkieg cégek a hibásak. Nem instant izmot veszel a boltban tőlük. Most Bunnyt idéztem.
No komment.
-
Radnix
senior tag
Myprot: 30% off (pro tipp: és fontban rendeljetek)
-
kolosanyi
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Még mindig nem értem az idézőjelet.
Egyébként néha hiányzik, de annyira nem mozgat már az a stílus. Ott egy idő után rengeteg más dolog is képbe jön ha tovább akarsz erősödni. Hajlákonyság, koordináció, gyakorlottság, ízületek edzettsége, nagyon alacsony tzs%... Sokkal sokkal egyszerűbb konditeremben edzeni, arról nem is beszélve, hogy rossz időben marhára nincs kedvem kint fagyoskodni.
-
rwin5
őstag
válasz
qantum
üzenetére
Ő idősebb nálam 2-3 évvel tehát ilyen 27-8 körüli lehet, és már 6 évvel ezelőtt is láttam lent teremben kb így ugyanígy nézett ki. Amúgy biztos van csoda genetika ellentettje is aki semmitől sem fejlődik, de ő pont azok közé tartozott, hogy csinált 2 gyakorlatot aztán elég is volt annyi az edzésből.
Van egy srác a termünkben évente szerintem 3 kúrát csinál. Mikor meg nincs kox akkor 2 pörgetőt szokott inni, meg kávét meg tököm tudja még mit, zabálja a sport szeletet. Mondtam neki, hogy előbb utóbb besokall a szervezeted, most nem láttam 2-3 hónapja azt mondták a pultos nők, hogy nincs kedve edzeni, de szerintem kiéghetett teljesen. Tegnap olyat edzettem am, hogy azthittem végén beájulok, hétfőre bejelentkeztem csontkovácshoz, mert érzem, hogy rám fér nagyon. Utoljára kb fél éve voltam és utána kb 4-5 napig olyan voltam mint akin átment egy úthenger.
-
rwin5
őstag
Ezt a képet haverom küldte
(nem ő van a képen)Görbe tükör lehetne a tápkieg cégek reklámjaival szemben
1x egy srác ecsetelte nekem, hogy neki 50-60 ezerbe van csak a tápkieg egy hónapban, és el sem tudná azok nélkül képzelni az edzést, de szerintem 1 kilót hízhatott 1 év alatt összesen, na ez a srác is hasonló.
-
headhunter
addikt
-
aliquis
tag
válasz
goodboy007
üzenetére
Azért így 2016 derekán nézz szét az alsónadrágok széles palettáján,mert az ilyen tanga,bugyi simulós cuccokon kívül is van élet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
aelod
veterán
válasz
aliquis
üzenetére
(#117653) aliquis
Mindenki nehezebb volt nálam legalább 6-8 kilóval. Azért jó lenne tudni, hogy mi alapján pontoztak le. Mik a hibák, hogy tudjak tanulni belőle legközelebb. Bár az első és legnagyobb szerintem, hiába a szárazság ha nincs tömeg sajnos.
(#117654) Woodslave
A szakállas erős volt lábban. Főleg szemből. Oldalsó pózokban vertem, hát pózokban egyértelműen...
Aki meg a harmadik lett azt hagyjuk is. Se forma, se definíció. A szárazságról ne is beszéljünk. Full vizes volt. -
Woodslave
félisten
válasz
aliquis
üzenetére
ja szubjejtív véleményem egy 3-ik amúgy akár 2. A kopasz fizikuma jobban bejön bár aelod mint versenyző jobban felkészült. A melltetkós srácnak a legjobb a fizikuma, de ő meg nem naturál mondjuk ez nem számít
ahogy nézem még a szakállas srác alsóteste jobb de felül legalább egál de aelod jobb. A másik kettő az tuti rosszabb mint aelod.
hogy hívják a tetkósat? Ahogy látom nyert nagyon ismerős valamelyik fórumról

-
do3om
addikt
Nem láttalak, amikor a képet csináltad Jay-vel. Szerintem az ment az előbb.
-
aelod
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Elég érdekes módon nyitja ki a proteines bödönt.
-
kk831228
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ez igen...

-
bigmasterg
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Rosszul linkeltél.
Itt lesz normálisan. -
kolosanyi
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
Miért teszed idézőjelbe?

(#117637) aelod
Dehogynem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kk831228
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Vótam Szentlőrincen egy kis konditerembe(Malom fitness) , most épp itt dolgozunk. Nagyon fasza kis hely... [link]
Mondom kérnék egy napijegyet, mondja a srác 600 ft...
Nagyon jó...
Mondja van akciós felnőtt havijegy 4500 ft... Na mondom nem rossz, ez kell nekünk... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3 - körül odaértem, nem volt senki...
Utána jött pár fiatal normális gyerek, 2 csajszi stb... Na aztán jött 2-3 srác, az egyik elkezdett ott hangosan dumálni, majdnem ordítva... 
Áá, fasznak kell ordibálni, detto mint a C osztályúak...
Mindig van pár f.. fej aki elba.. a a normális légkört...
Na mindegy jó kis hely, kipróbáltam a futópadot is de nem adja nekem... Főleg mikor lejöttem róla, mint ha aladdin lettem volna...
Levegő semmi szinte, legalább is futáshoz kevés. Marad a szabadlevegő...Van viszont pingpong, már csak egy egy ellenfél kellene
-
rwin5
őstag
válasz
Angel2014
üzenetére
Miért ha 60-as bicepsze lenne jay-nek szerinted boldogabb élete volna? Bizonyos szintig biztos érdekli, de szerintem már letette az asztalra amit kell a sportban, és az üzleti világban is, így krvára leszarja, hogy 50-es "csak" a karja. Ronniehoz képest aki meg kb járni sem tud ahhoz hasonlítva meg teljesen oké az egészsége így külső szemmel nézve.
-
Radnix
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Én úgy értettem, hogy a fehérjeforrást kicserélve, tehát valószínűleg whey helyett megy más. (kalória, prot, edzés, stb marad azonos szinten)
De erről neki kellene minket felhomályosítani, hogyan gondolta
(#117611) kk831228: Jól teszed, ne hagyd hogy az edzés a piálás rovására menjen!
-
Woodslave
félisten
válasz
kk831228
üzenetére
ja csak fajlagosan fehérje grammra vetítve olcsóbb mint bármelyik más fehérje forrás (pláne ha 5 kg-t veszel 13k-ért és nem veszel róla tudomást hogy szója is van benne
) gyors egyszerű stb.Nem kell baxakodni a konyhában. Nyilván nem feltétlenül jobb, még edzés után is vitatott hogy egyáltalán van-e értelme rögtön enni- fehérjét inni stb. Ha elém tennének egy steaket vagy egy shaket nem gondolkodnék de mivel nem teszik kényelmesebb
-
-
Angel2014
addikt
válasz
gaborn1
üzenetére
Hidd el ezzel a kinézettel is [link] elérem azt amit szeretnék ebben az életben ...
Sőt lemajmozhattok le is bohócozhattok sőt moderátorokat is hívhattok hogy tiltsanak ki akkor is csak segíteni szerettem volna...csinálom becsülettel és egyszer biztos révbe érek ha nem más kikölcsönzöm Aelod varázsceruzáját! 
-
kolosanyi
veterán
Elég gerinc- és térdbarát gyakorlatnak tűnik: [link]
-
kk831228
addikt
válasz
Radnix
üzenetére
Már rég mondtam, csak akkor ha van rá fölös pénz... Úgyhogy mostanában nem vettem, én se...
Amikor látom a vödröket a szekrény tetején, meg mellette azt is látom aki issza, akkor nincs több kérdés, hogy megéri - e...
Inkább kajára költöm, vagy eliszom, az jobban meglátszódik... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rwin5
őstag
válasz
Radnix
üzenetére
pedig nálunk bepuffadt hörcsögképű gyerek ezt ecsetelte, hogy a dzsámbót egészíti ki a csirkemell, mert ő csak azt eszi (akkora feje volt, mint egy kamion keréknek) és fejlődik és néha mellé eszik húst is. Ja meg, hogy az elősütött kaják is nagyon jók, mert tök jól belakik belőle.. a haverjai akik meg először voltak kondiban csak úgy itták a szavait
(#117609) Woodslave: zsuzsi verejtékező bőrén annyi tesztoszteron áramlott át Aelod testébe míg a közös kép alatt érintkeztek, hogy így megdobta
-
Djuree
félisten
megjött a jó kis süti ízű fehérje a myproteinről, legalább gyorsan ideért...a szójám.

-
Angel2014
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hobby elektronika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi hangfal építés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- darkFlash Shadow Pro
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..és ha már biológia minden szervezet más és más. Mind anyagcsere, testfelépítés, gyors és lassú izomrostok aránya stb. stb. alapján.

az már a múlt. De 100 gramm főtt rizs az mennyi 20gramm nyersen?